herkese merhaba arkadaşlar...
birkaç gündür yazamıyorum iş yoğunluğundan dolayı keyifler iyidir umarım geçmişi okuyacağım birazdan...
ben bu kilo verme işini yalnızca dietle çözemeyeceğimi düşündüm bu sebeple spor salonuna yazıldım 1 yıllığına (fitness+aerobik yapıcam)
yaza kilo vermiş ve sımsıkı olmuş bi vucutla girmek istiyorum...1.63 boy ve bildiğiniz üzere 62 kg ile başlıyorum
Başlangıç listemi sizlerle de paylaşmak istedim belki fikir olur
Menü 3 ana öğün ve 2 ara öğünedn oluşmakta ana öğünler 3 seçenekli bunlardan biri tercih edilecek.Meyve yemeklerden 45 dakika sonra tüketilecek.Et ve cinsleri tüketilirken gazlı içecekler yerine ayran ya da taze sıkılmış meyve suyu tercih edilebilir.Gazlı içecekler protein sentezini engellediğinden içilmesi tavsiye edilmiyor.Midede reflü,gastrit veya ülseri olanlar beyaz ekmek tüketebilir.
KAHVALTI
1.SEÇENEK---1 Tabak müsli + süt
2.SEÇENEK---1 Tabak meyve salatası+yoğurt
3.SEÇENEK---50 gr az yağlı peynir+2 domates+1 salatalık+1 çay kaşığı sızma seytinyağı+1haşlanmış yumurta+6 adet zeytin+2 dilim esmer ekmek
ARA ÖĞÜN---2 adet mevsim meyvesi
ÖĞLEN
1.SEÇENEK---200 gr Yağsız (balık,Tavuk,hindi,kırmızı et ya da soya eti) + bol salata+zeytinyağlı yemek+1 adet meyve
2.SEÇENEK---1 TAbak yağsız pilav ya da makarna+1 Kase yoğurt+1 adet meyva
3.SEÇENEK---1 Adet esmer ekmekten yapılmış sandviç (Ton balıklı,tavuklu ya da peynirli)+ayran
ARA ÖĞÜN---1 paket form biskuvi (eti form ya da altınbaşak)+1 ayran
AKŞAM
1.SEÇENEK---200 gr Yağsız (balık,Tavuk,hindi,kırmızı et ya da soya eti) + 1 tabak yeşil yapraklılardan ev yemeği+salata+2 adet meyve
2.SEÇENEK--- Ton Balıklı salata+1 tabak seytinyağlı ev yemeği
3.SEÇENEK---150 veya 200 gr mantardan sote (domates ve yeşil biberli) piştikten sonra üzerine az miktarda rendelenmiş kaşar peyniri konulabilir.
tabi bu menünün üstüne 45 dakika aerobik + 45 dakika fitness çalışılacak :44:
ben sabah kahvaltımda 3 seçeneği tercih ettim bol seçenekli kahvaltımı ettim (kahvaltıya hala alışamadım ama en azından çabalıyorum)
ara öğünümde 1 yeşil elma 2 adet kayısı kurusu yedim
öğlen yemeğim için ton balıklı sandviçim var
akşam da zeytinyağlı pırasa yapıcam
bu arada kocamla birlikte yazıldık o vucut çalışacak ikimizin listeleri de okadar bambaşka ki allah bana kolaylık versin listeleri takip etmek bile benim zayıflamama yetecek bir performansta
afiyet olsun sanada hocahanımcımkahvaltım
2 dilim beyaz ekmek
1.5 kk keçi peyniri
5 zeytin
3 çay kaşığı bal
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
250 ml şekersiz çay
yerim ben onu yerim yerimmğzına yüzüne vururum sıkıştırırım bide ısısrırrımmmm( braz haşin severimdeeebu kadar söz edince resmini koymadan olmaz dimi,bu 5-6 aylıkkenki haliiitopişimmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın herkese .bugün canım çok sıkkın.bu kiloo verme işini ben beceremiycem galiba.1 aydır burdayım.bu sürede şöyle zevkle bi patateskızartması bile yemedim.hep aynı kahvaltı.domates salatalık peynir gına geldi artııkyediğime içtiğime dikkat edyorum.çaylarımı şekersiz içmeye başladım(15 gündür.).mümkün olduğunca kaçamak yapmıyorum.(haftada 1 kere tatlı bişiy yiyorum mesala yada bunun gibi)günde 3 lt su içiyorum.haftada 3 gün 4 mil leslie yapıyorum.akşamları canım yanında kırıntı çeker diye çay bile içmiyorum.ve tartıda hala aynı kiloları görüyorum.bigün 100 gr eksik bigün 100 gr fazla.ben daha napıym
bu arada bende kovayım
cnm biliorum sölemesi çok kolay dayanması zor ama sabır lütfen.inanki olucak sen yılmadan devam et her bünye bir olmaz senn bünyen bu proğrama alışmadı daha demekki.biraz daha sabır meyve süt ve yoğurt çok öenmli cnm sebze ve et kadar.hergün süt yoğurt varmı mesela menülerinde?
pilatesimizide yaptım karınlarımız kalçalarımz yandı.her nekadar ebru mutsuz da olsa yaptık.
afiyet olsun sanada hocahanımcımbenm yumurta da 1 idi yanlış yazmışm hayatımda yemedim daha 2 yumurtayı bir arada
yerim ben onu yerim yerimmğzına yüzüne vururum sıkıştırırım bide ısısrırrımmmm( braz haşin severimdeee:)) maşalllaaaahhhh canım benm Allah analı babalı üyütsün bahtını tahtını güzel yapsın inş.isteyenlerede istedği vakitte sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin Allah ım
cnm biliorum sölemesi çok kolay dayanması zor ama sabır lütfen.inanki olucak sen yılmadan devam et her bünye bir olmaz senn bünyen bu proğrama alışmadı daha demekki.biraz daha sabır meyve süt ve yoğurt çok öenmli cnm sebze ve et kadar.hergün süt yoğurt varmı mesela menülerinde?
pilatesimizide yaptım karınlarımız kalçalarımz yandı.her nekadar ebru mutsuz da olsa yaptık.
günaydın kızlar herkese afiyet olsun
benimde kahvaltım bikase nesfit bugün
kahvaltım
2 dilim beyaz ekmek
1.5 kk keçi peyniri
5 zeytin
3 çay kaşığı bal
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
250 ml şekersiz çay
afiyet olsunnnnnnnn,hülayacım 2çk nesfit 1 dlm ekmek ediyormuş demiştim dün duydun mu sen
günaydın herkese .bugün canım çok sıkkın.bu kiloo verme işini ben beceremiycem galiba.1 aydır burdayım.bu sürede şöyle zevkle bi patateskızartması bile yemedim.hep aynı kahvaltı.domates salatalık peynir gına geldi artııkyediğime içtiğime dikkat edyorum.çaylarımı şekersiz içmeye başladım(15 gündür.).mümkün olduğunca kaçamak yapmıyorum.(haftada 1 kere tatlı bişiy yiyorum mesala yada bunun gibi)günde 3 lt su içiyorum.haftada 3 gün 4 mil leslie yapıyorum.akşamları canım yanında kırıntı çeker diye çay bile içmiyorum.ve tartıda hala aynı kiloları görüyorum.bigün 100 gr eksik bigün 100 gr fazla.ben daha napıym
bu arada bende kovayım
sagol famircim duymamıştım sagol degin için ama ben ekmek yemiyomya sorun olmaz galiba
sorun olmaz derken onun da ölçüsünü kaçırmamak lazımmm,dikakt et diye dedim
süper bi kahvaltı afiyet olsun çizelgende degişmiş oooooo300grda gitmiş tbrkler canıma rkadaşım
Kaldır be resmi nazar değcek
allah bagışlasın çoktatlı benimkide 25 mayıs dogumlu 2yaşına girecek20 mayısta 4 yaşına girecek
bendeaslanımmmmmmmmmhoşgeldin aslancığım
benim koç yükselenim aslan
çok güzel canım afiyet olsunay kahvaltımı yazayım..
1/2 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay
ayyy evet sevdiklerine karşı çok hassa oluyo aslan burçları. demek öyle diyor kıyamam yaaavalla içim tuhaf oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?