60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başarılarrrrr

kahvaltım

2 dilim beyaz ekmek
1.5 kk keçi peyniri
5 zeytin
3 çay kaşığı bal
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun sanada hocahanımcım benm yumurta da 1 idi yanlış yazmışm hayatımda yemedim daha 2 yumurtayı bir arada

bu kadar söz edince resmini koymadan olmaz dimi,bu 5-6 aylıkkenki haliiitopişimmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
yerim ben onu yerim yerimmğzına yüzüne vururum sıkıştırırım bide ısısrırrımmmm( braz haşin severimdeee :))maşalllaaaahhhh canım benm Allah analı babalı üyütsün bahtını tahtını güzel yapsın inş.isteyenlerede istedği vakitte sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin Allah ım

cnm biliorum sölemesi çok kolay dayanması zor ama sabır lütfen.inanki olucak sen yılmadan devam et her bünye bir olmaz senn bünyen bu proğrama alışmadı daha demekki.biraz daha sabır meyve süt ve yoğurt çok öenmli cnm sebze ve et kadar.hergün süt yoğurt varmı mesela menülerinde?

pilatesimizide yaptım karınlarımız kalçalarımz yandı.her nekadar ebru mutsuz da olsa yaptık.

Bu ebru sadece hafta içlerimi var yaaa
olmuyo ama :)))

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye vuruyon gızzz sen benim kızımaaaaaaayyy valla bende biraz öyle seviyorum poposuna poposuna vuruyodum bezi varken tabiiii

kızlar ebru şallının yağ yakıcı çay tarifi var bugün programda ilgilenenlere duyrulur .
ben o tip şeyleri tüketmiyorum ama içen arkadaşlar kalem kağıtlarınızı hazırlayın

patates kızartması yeme ama patatesi baharatla 1 yemek kaşığı yağ ekle fırnda pişir çok güzel oluyo bunu arada yaparsan bidaha patates kızartmasını bırakırsın. kuru olursa fırn poşetindede olur çok güzel oluyo. ben bu sayede bıraktım patates kızartmasını. canım isterse arada böyle yapıyorum tavsiye ederim,
pes etmek yok yola devam

kızzz famir bu ne amanın ne tatlı bişey bu böyle insan bunu yer yaaa amanın tam ısrmalık sıkmalık insan öpmeye doyamaz kız oyuncak bebek gibi topacık valla

süper bi kahvaltı afiyet olsun çizelgende degişmiş oooooo300grda gitmiş tbrkler canıma rkadaşım

sağolasın bitanem
sabah mesajımda yazmıştım griplikte ilk 5 günde 700 gr aldım54.2 kg oldum ilaçlar bitti takip eden 3 günde de tam 1 kg verdim hafiflediğimi hissediyordum bugün tartıldım yanılmamışım 53.2 kg olmuşum

Son düzenleme:
kızlar bugün nasıldı pilates gerdiiiiiiii
valla süperdi biara ter içinde yorgun düştüm nasıl yapıyo bu ebru bu kadar yorulmadan. bu nasıl bir metabolizma nasıl çalışmışta bu seviyeye gelmiş hiç terlemiyo yorulmuyo sesi nefesi bile değişmiyor. arkadaki hocalar ter içinde kalıyo ebruda bişey yok kadın pilates canavarı valla.
gerçekten gerdi bugün karnı kalçayı çok çalıştırdı valla süperdi
sizde benim gibi yoruluyomusunuz yoksa ben daha yeni olduğumdanmı yoruluyorum terliyorum. ama bırakınca hemen geçiyo yorgunluk kalmıyo mutlu oluyorum sizdede böyle oluyomu

Kaldır be resmi nazar değcek

famircim Allah bağışlasın ve de nazar konusunda idene katılıyorum kız bakışlar çocuğa odaklandıkça rahatsızlık verebilir canımcım sen en iyisi mi kaldır onu
Rabbim nazarlardan esirgesin sizlere sevenlerine bağışlasın acısını göstermesin canımcım

20 mayısta 4 yaşına girecek
allah bagışlasın çoktatlı benimkide 25 mayıs dogumlu 2yaşına girecek
hoşgeldin aslancığım
benim koç yükselenim aslan
bendeaslanımmmmmmmmm
ay kahvaltımı yazayım..
1/2 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay
çok güzel canım afiyet olsun
ayyy evet sevdiklerine karşı çok hassa oluyo aslan burçları. demek öyle diyor kıyamam yaaa valla içim tuhaf oldu şimdi

benimde benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…