kızım için kendimi feda ettimAnalık bu işteeeeeeee
kızzz famir bu ne amanın ne tatlı bişey bu böyle insan bunu yer yaaaamanın tam ısrmalık sıkmalık insan öpmeye doyamaz kız oyuncak bebek gibi topacık valla
kızım için kendimi feda ettimAnalık bu işteeeeeeee
famircim Allah bağışlasın ve de nazar konusunda idene katılıyorum kız bakışlar çocuğa odaklandıkça rahatsızlık verebilir canımcım sen en iyisi mi kaldır onu
Rabbim nazarlardan esirgesin sizlere sevenlerine bağışlasın acısını göstermesin canımcım
sorun olmaz derken onun da ölçüsünü kaçırmamak lazımmm,dikakt et diye dedim
canım zaten onun üstünde 1porsiyon 7yemekkaşıgı diyo ben ona göre yapıyorum sütle birlikte 150klori filan oluyo hem çokdüşğk hem beni tok tutuyo tşkler canım söyledigin için
kızlar eşim akşam bu fotoğrafımı görünce laflarıyla beni mest etti gene
ayyyyy dedi liseli kızlar gibi çıkmışsın dedikoptum valla ne lisesi ne kızı ya dedim 2 çocuk anası 34 yaşında biri var orada dedim 34 yaşında olduğunu biz biliyoruz hayatım kimse 34 olduğuna inamaz 24 anca diyor çıtırsın sen çıtır diyor
öğle brokoli çorba63:)
şehriyeli güveç(nası bişeyse artık)
salata varmışşş,bakın dikkat edin kazandibi varmış demiyorum bileeee
afiyet olsun sanada hocahanımcımbenm yumurta da 1 idi yanlış yazmışm hayatımda yemedim daha 2 yumurtayı bir arada
yerim ben onu yerim yerimmğzına yüzüne vururum sıkıştırırım bide ısısrırrımmmm( braz haşin severimdeee:)) maşalllaaaahhhh canım benm Allah analı babalı üyütsün bahtını tahtını güzel yapsın inş.isteyenlerede istedği vakitte sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin Allah ım
cnm biliorum sölemesi çok kolay dayanması zor ama sabır lütfen.inanki olucak sen yılmadan devam et her bünye bir olmaz senn bünyen bu proğrama alışmadı daha demekki.biraz daha sabır meyve süt ve yoğurt çok öenmli cnm sebze ve et kadar.hergün süt yoğurt varmı mesela menülerinde?
pilatesimizide yaptım karınlarımız kalçalarımz yandı.her nekadar ebru mutsuz da olsa yaptık.
patates kızartması yeme ama patatesi baharatla 1 yemek kaşığı yağ ekle fırnda pişir çok güzel oluyo bunu arada yaparsan bidaha patates kızartmasını bırakırsın. kuru olursa fırn poşetindede olur çok güzel oluyo. ben bu sayede bıraktım patates kızartmasını. canım isterse arada böyle yapıyorum tavsiye ederim,
pes etmek yok yola devam
canım zaten onun üstünde 1porsiyon 7yemekkaşıgı diyo ben ona göre yapıyorum sütle birlikte 150klori filan oluyo hem çokdüşğk hem beni tok tutuyo tşkler canım söyledigin için
öğlen yemeğim 1 dilim kepek ekmeği yağsız fesleğenli limonlu salata ve 80 gr. yağı süzülmüş ton balığı
maşşalh maşşlah liseli kız seniiiiiiiiiiiii
kazandibi var ama ben yemiyeceğim de sen zümrecim
kızlar eşim akşam bu fotoğrafımı görünce laflarıyla beni mest etti gene
ayyyyy dedi liseli kızlar gibi çıkmışsın dedikoptum valla ne lisesi ne kızı ya dedim 2 çocuk anası 34 yaşında biri var orada dedim 34 yaşında olduğunu biz biliyoruz hayatım kimse 34 olduğuna inamaz 24 anca diyor çıtırsın sen çıtır diyor
platesten sonra 250 ml su içtim
şimdi gidip 1 elma yiyeyim en iyisi
amannnn kazan dibi,kalorifer kazanı dibi olsa ne yazarrrrrrrrrrrrrr,tatlıyı hiç aramıyorum hiçççççççççççççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?