60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğim 1 dilim kepek ekmeği yağsız fesleğenli limonlu salata ve 80 gr. yağı süzülmüş ton balığı

amin sağol farmasimmmmmmmmmmmm,cümelmizinkini inaşallahhhhhhhhh

sorun olmaz derken onun da ölçüsünü kaçırmamak lazımmm,dikakt et diye dedim

canım zaten onun üstünde 1porsiyon 7yemekkaşıgı diyo ben ona göre yapıyorum sütle birlikte 150klori filan oluyo hem çokdüşğk hem beni tok tutuyo tşkler canım söyledigin için

kızlar eşim akşam bu fotoğrafımı görünce laflarıyla beni mest etti gene
ayyyyy dedi liseli kızlar gibi çıkmışsın dedi koptum valla ne lisesi ne kızı ya dedim 2 çocuk anası 34 yaşında biri var orada dedim 34 yaşında olduğunu biz biliyoruz hayatım kimse 34 olduğuna inamaz 24 anca diyor çıtırsın sen çıtır diyor

öğle brokoli çorba63:)
şehriyeli güveç(nası bişeyse artık)
salata varmışşş,bakın dikkat edin kazandibi varmış demiyorum bileeee

platesten sonra 250 ml su içtim
şimdi gidip 1 elma yiyeyim en iyisi

maşşalh maşşlah liseli kız seniiiiiiiiiiiii

canım zaten onun üstünde 1porsiyon 7yemekkaşıgı diyo ben ona göre yapıyorum sütle birlikte 150klori filan oluyo hem çokdüşğk hem beni tok tutuyo tşkler canım söyledigin için

canım sağol süt yoğurt olazsa olmazım.her öğünde 1 kase(3-4 kaşık )mutlaka yerim.canım.patatesi senin dediğin gibi bende yaparım ama bizimkiler onu yemiyo illede kızartma diyo tabi benimde gözüm kalıyo.ama yemiyom valla .

abukkcum arada böyle yaparsan kendine inan gözün kalmaz bende eşime kızartırım sever ama benim gözüm kalmaz istediğim zaman zaten bu şekilde yapıp yiyorum o yüzden canım istemez kızatma hatta sevmem diyebilirim kızartma sevmiyorum uzun süredir.

gızzzzzzzzzzzz neruda cadısı kimle chatleşiyon yine buraya vakit kalmıyoooooooo,söle bakemmmmmmmm

Maşallah sana çıtır anne
platesten sonra 250 ml su içtim
şimdi gidip 1 elma yiyeyim en iyisi

Afiyet olsun.. Sen su yazdıkça benim de aklıma geliyor su içiyorum...

amannnn kazan dibi,kalorifer kazanı dibi olsa ne yazarrrrrrrrrrrrrr,tatlıyı hiç aramıyorum hiçççççççççççççççççç

iyiya işte hamur işlerinde dediğim gibi yaptınmı hiç sorun olmaz. şanslısın bende öyle çünkü bende tatlıyı hiç sevmiyorum artık ahanda bugün kayınpedere revani yapacağım ezbere tadına bilenem bakasım olmuyo sevmiyorum ondan yemiyorum sevsem artık insülin direnci kalmadı yerdim tabikide insülin direnci yoksa yenir elbette diyetisyenler sütlü tatlı veriyo koruma döneminde hergün bilenem veren var sütlü tatlı ne olcakkine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…