60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu ebru sadece hafta içlerimi var yaaa
olmuyo ama :)))
evet cnm sadece hafta içi ama internete yüklüolar hergünkünü istediğin vakitte yapabkrsn.

günaydın kızlar herkese afiyet olsun
benimde kahvaltım bikase nesfit bugün
afiyet olsun cnm
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye vuruyon gızzz sen benim kızımaaaaaaayyy valla bende biraz öyle seviyorum poposuna poposuna vuruyodum bezi varken tabiiii
valla yeğenlerimide öle seviorum ben.öle vurmayınca tadını alamıorum.sen öle resimleri koy koy dayanamıorum valla..

afiyet olsunnnnnnnn,hülayacım 2çk nesfit 1 dlm ekmek ediyormuş demiştim dün duydun mu sen
cnm ben onu dün gost a sordum 1 porsiyonu 2 dilim ekmek ediomuş öle dedi.yani 6-7 kaşık 1 porsiyon o da 2 dilim ekmek.ozman 3-3.5 kaşık 1 dilim ekmek edio:44:

valla süperdi hugocuk cuğum yaa.karnım yandı yandı kalçalarımda öleee.süper rahatladım yandıkça mutlu oluorum ben bütün hareketleri tan yapamıorum zaten.basen son 1-2 kala bırakıorum dayanamıorum .birde yere yüz üstü yatılarak yapılan hareketleri yapmıorum çünkğü belimi ağrıtıo.onun yerine onlar onu yaparken bende kalça göbek hareketleri yapıorum.bende terliorum yaa ..leslie kadar olmasa da terletio.
birde hugocuğum ben leslie yapamayacağım uzunca bir süre ayağımdan dolayı.callenetics yapayım diorum pilatesle beraber.sıkılaşmak için callenetics yağ yakmıo ama sıkılaştırıo.abime söledi bana indr internetten ayarla gelnce alcam die bakalım hoşuma gdersen 10 seanslık olanını yapıcam baya sıkılaştırıp inceltio .internetten araştrdım baya.zaten 1-2 kilo daha versem yeter bana ben sıkılaşmak istiorum.callenetics de baya bi ağır haereketleri ama bakalım yapabildiğim kadar yapmaya çalışcam.sonuçtan memnun kalırsam 21 liğine geçerim belkide

bir minik ara öğün
110 gr.probiyotik yoğurt
1 mandalina

Bizimde öğlen tavuk pilav varmış bide spangule
Yani benim yiyeceğim hiçbişi yok..
ben ne yapayım şimdi kızlar..
yarım simit ve yoğurt alayım bari..:26:

bizimde çorba mercimek yemği pilav salata var
ama ben cezalıyım ya çorba ya mercimek bide salata :I))

öğlen yemeğim hazır,hazırda hiç yemeğim yok:44:

Evdesin heralde en basit bi salata yap ye bi dilim ekmekle olmadı sebzeleri fırına at yağsız sadece tuzla pişsin yoğurtla ye güzel oldu en geçen gün ben denedim işte başka gelmedi şuan aklıma

tarhana çorbası yapmıştım bebeklerime ondan içsm.akşamdan kalma yıldız şehriye pilavı var..yoğurtla biraz da ondan yesem olurmu.üşendim de biraz.

nor neither
Yani ne var ne de yok gibi
cümle içinde kullanıorum
ne yemeğim var nede fikrim var ne yiyim ben şimdi demiş arkadaş

hemen bir english teacher olarak düzeltme yapmak istiorum nor neither deil.neither nor.
I have neither lunch nor dinner ne öğle yemeğim var nede akşam.

(şimdide ben ukala oldum sanırım.içimdeki ingilizce aşkını durduramadım bir an)

17 yıl öncesi 1993 oluyo

canım eşimle ikimiz de 1977 doğumluyuz
1983 te ilkokula başladık aynı sınıftaydık
1994 te flört etmeye başladık 14 şubat 2001 de nikahlandık
20 ağustos 2001 de düğünümüz oldu

baya özetledim galiba

Way kapağa kapak diosun yanii hıh
Walla bende sağlam deil de zaten ama hakkaten onu yanlış yazmışım pardon

nerudacığıııııımm napıosun?kahvaltını yazdınmı görmedimm?
keşke bugün buluşsaydıkkk yaa hava çok güzel soğuk ama güneş var en azından.
neyse ben yarın gidiorum haftaya buluşaşlım inş. yağmursuz karsız soğuk olmayan güzel bir günde

Waayy süpermiş
bizde tanıştık 5 ay sonra sözlendik 6 aysonra nişanlandık bi sene sonra evlendik
Speedy Gonzalez

Kızlaaaaaaaaaaar hepinize öpücükler sevgilerrrrr

Geçmişi okumaktan anca yazamaya geçebildim maşallah bize maşallahhh:13:

Önce kahvaltımı yazayım

1 haşlanmış yuymurta

1kk yağsız beyaz peynir

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

1 domates

1 salatalık

1 bardak şekersiz çay

kahvaltıdan sonra demleme yeşil çayımı içtim

1. ara : 1portakal yarım çay bardağı beyaz leblebi

veeeee bugün tartılma günümdü 63.4 kg olmuşum:13:

Bugün burada sizlerle yazışmaya başlayalı tam 2 ay oldu ve 72.3 kg ilele başlamıştım şimdi 63.4 kg yim şükürler olsun ve inşallah da böyle böyle tüm fazlalıklar gidecek ve ben de hepimiz de hedeflerimize ulaşıcaz yeter ki sabırlı,azimli,inançlı olalım olumlu düşünelim ki her şey olumlu olsun üzülmek,stres yapmak yokkk inatçı olucaz ve hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıkalrımızdan:13::13: herkese çokk teşekkrü ederim biz bir mucizeyizzzzzzz:13::13:

Bizimde öğlen tavuk pilav varmış bide spangule
Yani benim yiyeceğim hiçbişi yok..
ben ne yapayım şimdi kızlar..
yarım simit ve yoğurt alayım bari..:26:

canım tavuk nasıl veriliyor sote mi baget mi but mu ?
ben olsam 2 kaşık pilav
bol yoğurt
tavuğu da veriliş şekline göre 1 baget
1 but
ya da sote ise 3-4 yemek kaşığı sote yerdim

nor neither
Yani ne var ne de yok gibi
cümle içinde kullanıorum
ne yemeğim var nede fikrim var ne yiyim ben şimdi demiş arkadaş

vay be ne cümle kurmuşum abi ya.miksermiyim neyim topiği katlettim.

İşte budur süper bende görecekmiyim o gnleri yarappiiimm

lööllölöllllööllllöllöööööööööööööööööööö yaşaaaaaaaaaaaa zilli dansçı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz,lööllöllelllöllöll lööööööööööööööööö yaşa zilli kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!neruşum bence bu senin tickerinin mucizesi,uğuru ne bilem öyle bişeyi işte bende koycam bende

tebrik ederim canım süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıskandım seni kızzz.maşallah süpersin darısı hepimizin başına. ben 1 aydır 100 gr verip 100 alıyorum.1 ileri 1 geri durumu yani.

canım benimmm harikasınnnn tebrk ediorum seniiiii harikasınnhep böle devam edersn hedefine kadar inşalaaaahh.afiyet oslun kahvaltında çok güzel.

yok ya ne estafirullahı olmaz öyle şey
öyle artislik ukalalık olmadığı sürece her türlü şakaya şamataya gelirim ben :))
tabi cnm burda zaten öle şeyler olmaz birbirimize sölediğimz her şey destek için yardım için iyiyliğimz için şakalar esprilere işin tadı tuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…