evet cnm sadece hafta içi ama internete yüklüolar hergünkünü istediğin vakitte yapabkrsn.Bu ebru sadece hafta içlerimi var yaaa
olmuyo ama :)))
afiyet olsun cnmgünaydın kızlar herkese afiyet olsun
benimde kahvaltım bikase nesfit bugün
valla yeğenlerimide öle seviorum ben.öle vurmayınca tadını alamıorum.sen öle resimleri koy koy dayanamıorum valla..anaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye vuruyon gızzz sen benim kızımaaaaaaayyy valla bende biraz öyle seviyorum poposuna poposuna vuruyodum bezi varken tabiiii
cnm ben onu dün gost a sordum 1 porsiyonu 2 dilim ekmek ediomuş öle dedi.yani 6-7 kaşık 1 porsiyon o da 2 dilim ekmek.ozman 3-3.5 kaşık 1 dilim ekmek edio:44:afiyet olsunnnnnnnn,hülayacım 2çk nesfit 1 dlm ekmek ediyormuş demiştim dün duydun mu sen
kızlar bugün nasıldı pilates gerdiiiiiiii
valla süperdi biara ter içinde yorgun düştüm nasıl yapıyo bu ebru bu kadar yorulmadan. bu nasıl bir metabolizma nasıl çalışmışta bu seviyeye gelmiş hiç terlemiyo yorulmuyo sesi nefesi bile değişmiyor. arkadaki hocalar ter içinde kalıyoebruda bişey yok kadın pilates canavarı valla.
gerçekten gerdi bugün karnı kalçayı çok çalıştırdı valla süperdi
sizde benim gibi yoruluyomusunuz yoksa ben daha yeni olduğumdanmı yoruluyorum terliyorum. ama bırakınca hemen geçiyo yorgunluk kalmıyo mutlu oluyorum sizdede böyle oluyomu
öğlen yemeğim hazır,hazırda hiç yemeğim yok:44:
heeeeeeeeeeeeee şimdi anladım,bende ara öğün yapmadım ya anlayamadım bir an,özürrrrrrrryoğurt çorbası yap en kolayından şehriyeli,bide salta yanınada ekmek 1 dlm,yada ton balık varsa onu ye salata ve ekmekle
Evdesin heralde en basit bi salata yap ye bi dilim ekmekle olmadı sebzeleri fırına at yağsız sadece tuzla pişsin yoğurtla ye güzel oldu en geçen gün ben denedim işte başka gelmedi şuan aklıma
nor neither
Yani ne var ne de yok gibi
cümle içinde kullanıorum
ne yemeğim var nede fikrim var ne yiyim ben şimdi demiş arkadaş
17 yıl öncesi 1993 oluyo
hemen bir english teacher olarak düzeltme yapmak istiorum nor neither deil.neither nor.
I have neither lunch nor dinnerne öğle yemeğim var nede akşam.
(şimdide ben ukala oldum sanırım.içimdeki ingilizce aşkını durduramadım bir an)
canım eşimle ikimiz de 1977 doğumluyuz
1983 te ilkokula başladık aynı sınıftaydık
1994 te flört etmeye başladık 14 şubat 2001 de nikahlandık
20 ağustos 2001 de düğünümüz oldu
baya özetledim galiba
Bizimde öğlen tavuk pilav varmış bide spangule
Yani benim yiyeceğim hiçbişi yok..
ben ne yapayım şimdi kızlar..
yarım simit ve yoğurt alayım bari..:26:
hemen bir english teacher olarak düzeltme yapmak istiorum nor neither deil.neither nor.
I have neither lunch nor dinnerne öğle yemeğim var nede akşam.
(şimdide ben ukala oldum sanırım.içimdeki ingilizce aşkını durduramadım bir an)
nor neither
Yani ne var ne de yok gibi
cümle içinde kullanıorum
ne yemeğim var nede fikrim var ne yiyim ben şimdi demiş arkadaş
Kızlaaaaaaaaaaar hepinize öpücükler sevgilerrrrr
Geçmişi okumaktan anca yazamaya geçebildim maşallah bize maşallahhh:13:
Önce kahvaltımı yazayım
1 haşlanmış yuymurta
1kk yağsız beyaz peynir
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
kahvaltıdan sonra demleme yeşil çayımı içtim
1. ara : 1portakal yarım çay bardağı beyaz leblebi
veeeee bugün tartılma günümdü 63.4 kg olmuşum:13:
Bugün burada sizlerle yazışmaya başlayalı tam 2 ay oldu ve 72.3 kg ilele başlamıştım şimdi 63.4 kg yim şükürler olsun ve inşallah da böyle böyle tüm fazlalıklar gidecek ve ben de hepimiz de hedeflerimize ulaşıcaz yeter ki sabırlı,azimli,inançlı olalım olumlu düşünelim ki her şey olumlu olsun üzülmek,stres yapmak yokkk inatçı olucaz ve hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıkalrımızdan:13::13:herkese çokk teşekkrü ederim biz bir mucizeyizzzzzzz :13::13:
Way kapağa kapak diosun yanii hıh
Walla bende sağlam deil de zaten ama hakkaten onu yanlış yazmışım pardon
Önce kahvaltımı yazayım
1 haşlanmış yuymurta
1kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
Bugün burada sizlerle yazışmaya başlayalı tam 2 ay oldu ve 72.3 kg ilele başlamıştım şimdi 63.4 kg yim şükürler olsun ve inşallah da böyle böyle tüm fazlalıklar gidecek ve ben de hepimiz de hedeflerimize ulaşıcaz yeter ki sabırlı,azimli,inançlı olalım olumlu düşünelim ki her şey olumlu olsun üzülmek,stres yapmak yokkk inatçı olucaz ve hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıkalrımızdan:13::13:herkese çokk teşekkrü ederim biz bir mucizeyizzzzzzz :13::13:
yok canımmm estafiullah hani dedim okuyanlarda yanlış öğrenmesinnn
Önce kahvaltımı yazayım
1 haşlanmış yuymurta
1kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
Önce kahvaltımı yazayım
1 haşlanmış yuymurta
1kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
canım benimmm harikasınnnn tebrk ediorum seniiiii harikasınnKızlaaaaaaaaaaar hepinize öpücükler sevgilerrrrr
Önce kahvaltımı yazayım
1 haşlanmış yuymurta
1kk yağsız beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
tabi cnm burda zaten öle şeyler olmaz birbirimize sölediğimz her şey destek için yardım için iyiyliğimz için şakalar esprilere işin tadı tuzuyok ya ne estafirullahı olmaz öyle şey
öyle artislik ukalalık olmadığı sürece her türlü şakaya şamataya gelirim ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?