60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sinirden buğün ne ara öğün yaptım ne su içtim nede öğlen yemeğim hazır.bana bi fikir en basitinden ne yiyebilirim.hazırda hiç yemeğim yok.

amannnn kazan dibi,kalorifer kazanı dibi olsa ne yazarrrrrrrrrrrrrr,tatlıyı hiç aramıyorum hiçççççççççççççççççç
işte budur
ama ben kendime ödül vermek istiyorum yemesem ne olur olmaz mı olur hem de bal gibi olur ama ben kendime bilerek ödül vereceğim 14 şubatta
künefe yiyeceğim

Maşallah sana çıtır anne
Afiyet olsun.. Sen su yazdıkça benim de aklıma geliyor su içiyorum...

teşekkür ederim bitanem
ne güzel işte iç canım iç sağlık için içelim sularımızı

Son düzenleme:
kızlar sinirden buğün ne ara öğün yaptım ne su içtim nede öğlen yemeğim hazır.bana bi fikir en basitinden ne yiyebilirim.hazırda hiç yemeğim yok.

Evdesin heralde en basit bi salata yap ye bi dilim ekmekle olmadı sebzeleri fırına at yağsız sadece tuzla pişsin yoğurtla ye güzel oldu en geçen gün ben denedim işte başka gelmedi şuan aklıma

famir afiyet olsun canım.şehyeli güveç tel yada arpa şehriyeyi güveç kabında minnacık etlerle birlikte pişiriyorlar.aslında güzel bir yemektir.ama sizin işyerinde nasıl yaparlar bilemem tabii.

11 gün sonraki tatlıyı sayıklıyo şimdidenye valla yemezsen ayıp olur,arkandan ağlarız vallaaaa

Farmasiciiiim sağol güzel dileklerin içinn burası da soğuk ama pırıl pırıl güneşli çıkıp biraz deniz kenarına falan gidip gezinsem diyorum bugünnnn dilerim hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu dileklerimizin gerçek olduğu bir gün olsun hepimiz için:13:

günaydın kızlar
sabah kahvaltım: 1 yumurta peynir ve yeşilsoğandan omlet. domates biber kivi 1 dilim ekmek ve 1 çay kaşığı tahin pekmez

Hugocukcuğum sonunda bu kahvaltıyı gördüm ya senden gözüm açık gitmem artık

:13::13: ben de birazdan vericem güzel haberleriiiii

Afiyet olsun tatlım çok güzel bence kurduğun denge de çok mantıklı:13:

ohhhhh burda laf yetiştiricem diye yırttın tabii kendini hal kalmadı

Aynen benim babam da maşallah süper yemek yapar ve damak tadına çok düşkündürrr ahh bu koçlaaaaarr

heeeeeeeeeeeeee şimdi anladım,bende ara öğün yapmadım ya anlayamadım bir an,özürrrrrrrryoğurt çorbası yap en kolayından şehriyeli,bide salta yanınada ekmek 1 dlm,yada ton balık varsa onu ye salata ve ekmekle

11 gün sonraki tatlıyı sayıklıyo şimdidenye valla yemezsen ayıp olur,arkandan ağlarız vallaaaa

o gün aşkımla benim için özel bir gün 7 yıl süren bir flört sürecini nikah masasına taşıdığımız günün 10 . yıl dönümünü kutlayacağız
vay be eşimle 1983 ten bu yana biraradayız ( ilkokul aşkım )

Son düzenleme:

farmasi tatlı seni etkilemiyo nasılsa tatlısız yapamıyosun az bişeyde yiyosun hergün neden kendini sıkıyosunki bencede ye sen ölçünü biliyosun arada çok olsada künefe yiceksin bence etkilemez seni tutma kendini bence koruma proğramı yapyosun neden olsa sen bişey olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…