öğle brokoli çorba63:)
şehriyeli güveç(nası bişeyse artık)
salata varmışşş,bakın dikkat edin kazandibi varmış demiyorum bileeee
kızlar sinirden buğün ne ara öğün yaptım ne su içtim nede öğlen yemeğim hazır.bana bi fikir en basitinden ne yiyebilirim.hazırda hiç yemeğim yok.
işte buduramannnn kazan dibi,kalorifer kazanı dibi olsa ne yazarrrrrrrrrrrrrr,tatlıyı hiç aramıyorum hiçççççççççççççççççç
Maşallah sana çıtır anne
Afiyet olsun.. Sen su yazdıkça benim de aklıma geliyor su içiyorum...
kızlar sinirden buğün ne ara öğün yaptım ne su içtim nede öğlen yemeğim hazır.bana bi fikir en basitinden ne yiyebilirim.hazırda hiç yemeğim yok.
afiyet olsun famir
öğlen yemeğim hazır,hazırda hiç yemeğim yok:44:
işte budur
ama ben kendime ödül vermek istiyorum yemesem ne olur olmaz mı olur hem de bal gibi olur ama ben kendime bilerek ödül vereceğim 14 şubatta
künefe yiyeceğim
teşekkür ederim bitanem
ne güzel işte iç canım iç sağlık için içelim sularımızı
dışarıda soğuk bir hava var ama görüntüsüyle bile içimizi ısıtan bize aydınlık , neşe , enerji vermeye çalışan güneş de soğuk havaya inat ışıklarını parıldatıyor .
soğuk ama aydınlık güzel bir şubat sabahında tüm dostlara sağlık , mutluluk, keyif , bol kahkahalı, bol enerjili ,tüm güzelliklerin , iyiliklerin bizler için kol gezdiği , tüm kötülük ve çirkinliklerin yokolduğu güzel bir gün dileğimle ......
günaydın kızlar
sabah kahvaltım: 1 yumurta peynir ve yeşilsoğandan omlet. domates biber kivi 1 dilim ekmek ve 1 çay kaşığı tahin pekmez
prienecim geçen hafta griptim kendime baya iyi baktım öyleki yediğim muzlar tuvalet sorunu oluşturdu700 gr filan aldım .
53.5 kg dan 54.2 kg ye gelmiştim.
ama griplik gitti ben kendi beslenme düzenime girdim hemen farketti bu sabah 53.2 kg yi gördüm tartıda .
zaten dün ve evvelsi günden başlayan bir hafiflik hissediyorum kendimde. bugün tartıldım sonuç bu .geçen hafta çarşamba doktora gittim 5 günde 700 gr filan almış oldum . son 3 günde de 1 kilo vermiş oldum.
kahvaltımı bende yazayım o zaman
bir küçük domates
bir tutam az zeytinyaglı maydonuz tabii bol limonlu
4 adet yeşil zeytin
bir bardak şekersiz portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
3 dilim light denge ( 1 dilimi 36 kalori ) bugün bütün gün fuarda olucam ara öğün yapamayabilirim ögle ve akşam abartmiim diye sabah üç dilim yedim
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
kahvaltımı yapamadım şimdi yarım simit yicem
kendim hakkında ne çok şey yazmış oldum dimi,bu arada ben 2 gündür wcye çıkamıyorum ya offffffffffffffff
30 mart 1977 canım
evet koçların iştahları da yerindedir.
yemek yeme zevkleri yani damak zevkleri de gelişmiştir.
bu yönümüzle birbirimize benziyoruz .az bile yiyecek olsak kaliteden ödün vermeyiz öyle bir yapımız var.
velhasılı güzel yemek yaparız güzel sunum yaparız ama bu yönümü ben mümkün olduğunca son 6 ayda kendime karşı törpülemeye çalıştım başardığımı da düşünüyorum
öğlen yemeğim hazır,hazırda hiç yemeğim yok:44:
Bende 61 kiloyum şuan..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
Diyetini yapıyorum ve funda yaprağını kaynatıp günde 2 defa içiyorum tok karnına
5 gün oldu başlıyalı diyete ve çaya 2 kilo verdim 5 günde
11 gün sonraki tatlıyı sayıklıyo şimdiden ye valla yemezsen ayıp olur,arkandan ağlarız vallaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeebende problem var sanırım anlamdaım valla
o gün aşkımla benim için özel bir gün 7 yıl süren bir flört sürecini nikah masasına taşıdığımız günün 10 . yıl dönümünü kutlayacağız
vay be eşimle 1983 ten bu yana biraradayız ( ilkokul aşkım)
11 gün sonraki tatlıyı sayıklıyo şimdiden ye valla yemezsen ayıp olur,arkandan ağlarız vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?