günaydın kızlaaaaarr
herkes nasıl bakalım?umarım iyidir herkes.hayırlı cumalar olsun herkes için
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepeklş ekmek
4 mink yeşil zeytn
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates,2 dal dereotu
2 dalmaydonoz
2 tk yoğurt
1 mandalina
1 çk acı sos
pilates başlayana kadar geçmişi okuayyım braz
çok teşekkürler bitanem darısı başına senin resimlerini görmek de bizlere nasip olur inşallah canımFarmasi süper olmuş bunlar yaa baktım kaldım resimlere
Hoşgeldin :)
Günaydııın hugocuk.
Günaydın farmasii...
Bolu kerestesi ha :)
Değişim inanılmaz. Bacakların maşallahı varmış gerçekten, o fotolardakinin farmasi olduğuna inanmak güç.
Ben de kardeşimin nikah fotolarındaki halimi görmek bile istemiyorum. Doğum yapalı 2 hafta olmuş,kaç kiloydum kimbilir :)
günaydın kızlaaaaarr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepeklş ekmek
4 mink yeşil zeytn
1 kk beyaz peynir
2 dalmaydonoz
2 tk yoğurt
1 mandalina
1 çk acı sos
herkese günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııınnn
nasılsınız bakalım hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bende haftanın son günü iyim çok şükürrrrrrrbu hafta çok yoğundum başım ağrıyo artık,öööfffffffffff tatile ihtiyacım var sanırımmmmmmmm
dünkü menümü yine toptan yazayım parça parça olunca ben anlamıyorum bişey,hem sizde görün istiyorummm
sabah
yarım simit
öğle
1 kase brokoli çorba
3 yk et
2 yk şehriyeli pilav
salata
ara
1 elma
200 ml süt
akşam
2 portakal
2 su bardağı kadar yoğurt
süt ve yoğurt fazalamı kaçmış neeee
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates
maydanoz
nane
bu kahvaltımı neruda görünce gözleri dolacak eminim
famircikkk ikimizinde 8 kilosu kalmış bee :86:
günaydın famircim sen bu hafta az yiyecem dediydin dimi kilo veremediğin için gerçekten akşamında çok az çorbada içseydin keşke bir kepçe
evet canımmmmmmmm,umarım başarırız,neruda beni sattı artık senin kilodaşın olmak istiyorummmm
olur canım ni dimekveririz beraber kiloları. bugün kayınvalidelere gideceğim canım yarın dişçi olduğundan akşam orda kalıcaz ama pazar günü burda olurum aksilik çıkmaz ise canım. pazarteside sen gelirsin canım. kız neruda satmamıştır seni onun işi çok devamlı burda olamıyo sanırım hergün kargo işleri falan oluyo onun. girdimiydi toptan yanıtlıyo herkesi
afiyet olsun canım. canım o enerji içecekleri alkolle karıştırıldığında çok zararlı kalbe beyine. hatta o enerji içecekleri zaten zararlı üzerindede yazıyo zaten kalp böbrek hastaları içmesin diyor canım. alkolle karıştırıp içildiği zaman ölüme bile yol açıyo bu yüzden ölenler olmuştu canım uyarayım istedimMerhaba kızlar bugün evdeyim.. O yüzden bu saate kadar yazamadım..
Niyetim plates yapmaktı ama sevgili oğlum tam başaldığımda uyandı ve izin vermedi tabi ki..
Şimdi oyun oynuyoruz bi yandan da size yazıyorum..
Akşam da yazmadım.. Dün bizim nişan yıldönümümüzdü o yüzden bi kaçamak yaptım.
ıspanak mücveri hamursuz (küçük boy pizzanın çeyreği kadar)
1 dilim ekmek
3 tane küçük yaprak sarması
3 yemek kaşığı nohut
sonra ara yapmadım ama
1 bardak votkaredbul içtim kaçamak olarak
sabah
2 dilim ekmek
1 kk tel peynir
1 yumurtanın beyazı
1 domates
3 tane zeytin
2 bardak çay
şimdi de plates yalan oldu ama 1 saat sonra leslie yaparım..
Bide sabah tartıldım 63,4 çıktım...
sattı derken kilo konuusnda sattı yani 63 mü oldu ne oldu en son,beraber aynı kiloda başlamıştık,kız zayıfladıkça zayıflıyor maşşahhhhhh
Merhaba kızlar bugün evdeyim.. O yüzden bu saate kadar yazamadım..
Niyetim plates yapmaktı ama sevgili oğlum tam başaldığımda uyandı ve izin vermedi tabi ki..
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı nohut
sonra ara yapmadım ama
sabah
2 dilim ekmek
1 kk tel peynir
1 yumurtanın beyazı
1 domates
3 tane zeytin
2 bardak çay
nasılsınız bakalım hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bende haftanın son günü iyim çok şükürrrrrrrbu hafta çok yoğundum başım ağrıyo artık,öööfffffffffff tatile ihtiyacım var sanırımmmmmmmm
dünkü menümü yine toptan yazayım parça parça olunca ben anlamıyorum bişey,hem sizde görün istiyorummm
sabah
yarım simit
öğle
1 kase brokoli çorba
3 yk et
2 yk şehriyeli pilav
salata
ara
1 elma
200 ml süt
akşam
2 portakal
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates
maydanoz
nane
buarada sevgili farmasi.yorumlarınızın bir kısmını okudum,azminizi tabrik ederim.fotograflardan belli ki çok zayıflamıssınız.darısı isteyen hepimize olsun.kaç kilodan kaça düştünüz ve ne kadar zaman içinde soyleyebilirmisiniz :))
Bende aranza yeni katıldm burda paylaşmak çok hoş olur diye düşündüm hem de sizin yazdıklarınızı okuyunca insan gaza geliyor :) çok güzel kilo verenler var inş bnde yaza kadar verebilirm. Ben çok hızlı kilo aldım yani 4 ayda 8 kilo aldım bunun sebebi yurtta kalmaya başlamam ve kızlarla gece oturup yemek yememiz ve mutfağımız olmadığı için hep hazır yemkler ekmek arası gibi şeyler yememiz. Bu yüzden hepimiz kilo aldık. Geldiği kilosuyla kalan yok.Ahh kıyafetlerim bile olmuyor artıkPazartesi günüde pilatese başlıcam inş + yanında hergün yarım saat yürüyüş. Başarabilirsem ne âla. Sizlerlede paylaşıcam yediklerimi ve gözlemlediklerimi. Herkese kolay gelsin
günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn
bizim memleketten tüm dostlara merhabalarrrrrrrrr
herşeyden önce her zaman dilediğim gibi önce sağlık , huzur ,neşe bol kahkaha ve iyilik-güzelliğe dair ne varsa tüm dostların olduğu güzel bir gün temenni ediyorum canlar.
ben bugün çok mutluyum huzurluyum ve de kendimi çok zinde ve fit hissediyorum.
ne zaman hafiflemiş hissetsem gram da olsa gönderdiğimi görüyorum bugün 100 gr daha benden gitmiş
neruda senin deyiminle bitanem tickerin ibresi bugün biraz da olsa sağa kaymış
darısı tüm dostların ve de dost niyetlilerin başına inşallah
bir de doktor mehmet öz'ün tarifine göre bel ölçüm 69 cm
diğer uzmanların dediği gibi göbek deliğinin 2 parmak üzerinden 70 cm
göğüs 87 cm
basen 92 cm
şimdi sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su
herkeze günaydın hanımlar menülerimi yazayım bi
akşam işim olduğu için eve gitmedim marketimizden kepekli minicik sandiviç aldım 1.5 dilim eder tahminen içinde 2 tane ince dilim domates ve iki tane ince peynir vardı çeyrekte biber koymuşlaronu yedim eve gidincede 3-5 tane kaju ve badem yedim.bir su bardağı yarım yağlı sütümü içtim ve bir tane mandalina yedim sabahta kalkınca bir bardak ılık su kahvaltı domates 2 kk tuzsuz peynir,4 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
günaydın kızlar. erkenden kalkıp salonu topladım bugün kayınvalideye gideceğim yarın dişçi durumu var yine ancak yarın akşam gelirim eve
bugünde bişeyler hazırlayıp götüreceğim
günaydın kızlaaaaarr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepeklş ekmek
4 mink yeşil zeytn
1 kk beyaz peynir
2 dalmaydonoz
2 tk yoğurt
1 mandalina
1 çk acı sos
sabah
yarım simit
öğle
1 kase brokoli çorba
3 yk et
2 yk şehriyeli pilav
salata
ara
1 elma
200 ml süt
akşam
2 portakal
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates
maydanoz
nane
45 dk 6.0 temposunda yürüyüşşşşş
evet nugyacım kilo verdiysem eğer bu hafta ki hiç hissetmiyorum nedense,1 hafta böyle diğerhafta akşamları normal yicemm,aslında bu şekilde yemekte acayip doyuruyor insanı heleki portakal yoğurt karışımı acayip şişiriyor insanı,aç olmuyorum yani rahatım çok şükür
olur canım ni dimekveririz beraber kiloları. bugün kayınvalidelere gideceğim canım yarın dişçi olduğundan akşam orda kalıcaz ama pazar günü burda olurum aksilik çıkmaz ise canım. pazarteside sen gelirsin canım. kız neruda satmamıştır seni onun işi çok devamlı burda olamıyo sanırım hergün kargo işleri falan oluyo onun. girdimiydi toptan yanıtlıyo herkesi
Merhaba kızlar bugün evdeyim.. O yüzden bu saate kadar yazamadım..
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı nohut
sonra ara yapmadım ama
sabah
2 dilim ekmek
1 kk tel peynir
1 yumurtanın beyazı
1 domates
3 tane zeytin
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?