60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kahvaltımı yapmaya gidiyorum görüşmek üzere canlar
bugün plates yapmıyacağım kondüsyon bisikletime bineceğim öğleden sonra inşallah

hayırlı cumalar bitanem bu güzel mübarek gün hepimize kutlu olsun
liste çok şık hocahanım hem de çok şık

saolun kızlar sizlere de afiyet olsun menüle gayet güzel.famircim kaçan ekmek poğaça tatlı olmasında süt yoğurt olsun çok yağlı olmadıktan sonra.
pilates başlıoooooo öpttüümmm hepiniziziii

Farmasi süper olmuş bunlar yaa baktım kaldım resimlere
çok teşekkürler bitanem darısı başına senin resimlerini görmek de bizlere nasip olur inşallah canım

valla bolu kerestesi bence az bile tatlım

günaydın canım afiyet olsun güzel menüymüş

günaydın famircim sen bu hafta az yiyecem dediydin dimi kilo veremediğin için gerçekten akşamında çok az çorbada içseydin keşke bir kepçe

günaydın famircim sen bu hafta az yiyecem dediydin dimi kilo veremediğin için gerçekten akşamında çok az çorbada içseydin keşke bir kepçe

evet nugyacım kilo verdiysem eğer bu hafta ki hiç hissetmiyorum nedense,1 hafta böyle diğerhafta akşamları normal yicemm,aslında bu şekilde yemekte acayip doyuruyor insanı heleki portakal yoğurt karışımı acayip şişiriyor insanı,aç olmuyorum yani rahatım çok şükür

evet canımmmmmmmm,umarım başarırız,neruda beni sattı artık senin kilodaşın olmak istiyorummmm

olur canım ni dimek veririz beraber kiloları. bugün kayınvalidelere gideceğim canım yarın dişçi olduğundan akşam orda kalıcaz ama pazar günü burda olurum aksilik çıkmaz ise canım. pazarteside sen gelirsin canım. kız neruda satmamıştır seni onun işi çok devamlı burda olamıyo sanırım hergün kargo işleri falan oluyo onun. girdimiydi toptan yanıtlıyo herkesi

Merhaba kızlar bugün evdeyim.. O yüzden bu saate kadar yazamadım..
Niyetim plates yapmaktı ama sevgili oğlum tam başaldığımda uyandı ve izin vermedi tabi ki..
Şimdi oyun oynuyoruz bi yandan da size yazıyorum..

Akşam da yazmadım.. Dün bizim nişan yıldönümümüzdü o yüzden bi kaçamak yaptım.
ıspanak mücveri hamursuz (küçük boy pizzanın çeyreği kadar)
1 dilim ekmek
3 tane küçük yaprak sarması
3 yemek kaşığı nohut

sonra ara yapmadım ama
1 bardak votkaredbul içtim kaçamak olarak

sabah

2 dilim ekmek
1 kk tel peynir
1 yumurtanın beyazı
1 domates
3 tane zeytin
2 bardak çay

şimdi de plates yalan oldu ama 1 saat sonra leslie yaparım..
Bide sabah tartıldım 63,4 çıktım...

sattı derken kilo konuusnda sattı yani 63 mü oldu ne oldu en son,beraber aynı kiloda başlamıştık,kız zayıfladıkça zayıflıyor maşşahhhhhh

afiyet olsun canım. canım o enerji içecekleri alkolle karıştırıldığında çok zararlı kalbe beyine. hatta o enerji içecekleri zaten zararlı üzerindede yazıyo zaten kalp böbrek hastaları içmesin diyor canım. alkolle karıştırıp içildiği zaman ölüme bile yol açıyo bu yüzden ölenler olmuştu canım uyarayım istedim

sattı derken kilo konuusnda sattı yani 63 mü oldu ne oldu en son,beraber aynı kiloda başlamıştık,kız zayıfladıkça zayıflıyor maşşahhhhhh

haaa tamam ya bende aranız limoni sandım
kız o spor yapıp duruyo. hem onun kömürü varya onla oynuyo falan kömür zayıflatıyo onu

Son düzenleme:

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmm,harika gidiyorsunnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç dolusu maydanoz
250 ml şekersiz çay

arkadaslar merhaba.bende aranıza yeni katıldım.63.7 kilo ile diyete basladım,yarın diyetisyenime gittiğimde kaç kilo verdiğim belli olacak.bu hafta 3 haftam doluyor.hedefim 55 -54 civarı olmak.troidim var ve doğum kontrol hapı kullandım,muhtemelen onlardan kilo aldım.ama tatlıyı da çok severim :))
bebeğim olmadan baya zayıflamak istiyorum.diyet harici her gun yarım saat yuruyus yapıyorum ve vücudumda inanılmaz değişimler oldu.aynları şimdiden çok seviyorum.yaza kadar insallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.bence kışın diyet yapmak çoook akıllıca.herkes yazın ince giysiler giymek için zayıflamaya çalışırken sen salına salına rahat rahat gezebiliyosun.artık kışın da diyet yapıcam karar verdim :)) sizlere sonuçları yazarım bayanlar.herkese iyi zayıflamalar.

buarada sevgili farmasi.yorumlarınızın bir kısmını okudum,azminizi tabrik ederim.fotograflardan belli ki çok zayıflamıssınız.darısı isteyen hepimize olsun.kaç kilodan kaça düştünüz ve ne kadar zaman içinde soyleyebilirmisiniz :))

merhaba zümrem zaten dün yazmıştım kahvaltın hariç beğendiğimi
kahvaltını da elinde olmayan nedenlerle yapamadığını da göz önüne alarak değerlendirmiştim.
öğleden sonraki aralar da çok şık
akşam bu haftaki tercihin
ama bu sabahki kahvaltın çok renkli ve de güzel olmuş

çok teşekkür ederim yorumunuz için
ilk 2.5 ayda 8 kilo verdim sonra kendimi biraz frenledim korumaya aldım yavaş yavaş temkinli gittim sonraki 3 ayda 2 kilo daha gitti daha sonrasında koruma programı devam etti halen de ediyor bi 400 gr daha verdim.
tickerimde var kaç kilodan kaç kiloya geldiğim ama yazayım
64.5 kg dan 53.1 kg ye geldim

ve de şu sayfadan öykümü kısa ve öz bulabilirsiniz kolaylıklar diliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4024.html

Son düzenleme:

Canımmm ahhh ahh üniversiteyi kazanıp da yurtta kaldığım ilk yıl ayynen ben de böyle olmuştummm gece yarısı bi yemek furyası başlardı kız kıza ne çok yenir yaaane fenaaa ama inan karar verdiysen ve sabırlı olursan bu hiç de zor değil hem yaşın da genç bu büyükbir avantaj metabolizman da hızlı hepsinden kurtulursun inşallah yeter ki bşizimle ol yediklerini yaptıklarını yaz ve asla vazgeçme:13:

Farmasicim günaydınnn güzel dileklerin için çok teşekkürler fotolar yine süper önceki sonraki koyunca daha bi bariz görülmüş fark maşallah canım:13: darısı başıma hepimzin başına inşallah:13:

Nugyacıım günaydın afiyet olsun canım

günaydın kızlar. erkenden kalkıp salonu topladım bugün kayınvalideye gideceğim yarın dişçi durumu var yine ancak yarın akşam gelirim eve
bugünde bişeyler hazırlayıp götüreceğim

Kolay gelsin hugocukcuuum iş güç çokmuş yine sende ellerine sağlık

Afiyet olsun balkız herzamanki gibi katoloğu sermişsin önümüze

Gözyaşlarımsel oldu şuandaaaaaaaa aferin fambııığım gayet başarılı akşa için de kararını uyguluyosun inşallah alırsın canım mükafatını ama seni satadım senin byoun benden uzun bikere aynı görünüyoruzdur biz:13:

45 dk 6.0 temposunda yürüyüşşşşş

ohhhhh maşallah sana:13: ben de bugün uzaya giderim sanırım ya da koşu bandında yürüyüş:13:

Eveeeeeeet ben de bazen ara öğünde yapıyorum yoğurt portakal tarçın hülya da yapar hatta acayip doyuruyo ben zaten o nesfiti falan da yoğurtla yiyiorum acayip tok tutuyo sütle acıkıyorum ama yoğurtla yapınca çok doyurucu oluyo

Eveeeeeet satmadım :13:

Canım afiyet olsun arada olur öyle ben de 2 ay içinde yani başladığımdan beri 2 kez öyle bi kaçamak yaptım bir kez 1 kadeh şarap içtim bir kez de bir şişe bira buarada kutluyorum nice senelere sağlıkla,mutlulukla,huzurla inşallah:13: hepimizin mutlu huzurlu sağlıklı yuvaları olsun incecik vücutları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…