60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar poğaça yapacağım götürmek için kayınvalideye. işim var biraz sonra çıkacağım pazar günü görüşürüz inşallah yarın yine dişlerimi kesecek doktor

merhaba kızlar bugün fotoğrafçım canım oğluşum erken uyandı fırsat bildim çektirdim fotolarımı
fotoğraf makinamda yüklü eski fotolarımı da koydum bu sefer.
tosuncuk hallerimde 62- 64 arasıyım. resmen tosuncuk hatta karın bölgeme dikkatli bakarsanız kızlar sanki göbek değil kesin 4 aylık bir bebek var
hele koltukta oturup da çekilmiş olandaki bacaklarıma bakın resmen bolu kerestesi
valla çok gülüyom baktıkça hay maşallah kapıda beslenmiş gibisin diyom kendime
bugün çekilenler tam 53.1 kg olduğum hallerim.
bugün ayrı bir mutluyum , sebebi bugünkü çekilen fotodaki pantalonumu çok severek almıştım
adil ışıktan ve 1 beden benim kendimle inatlaşmamın sonucudur ki bugün içerisine 1 bacağımın neredeyse giremediğ pantalonum artık potlu bile duruyor

Son düzenleme:
nugyacım diğer fotolarımı da yüklüyorum onları sadece albüme atıyorum üst kısım biraz dekolte diye foruma yüklemeyeceğim onlara da bakabilirsin canım

güzel menü canım dengelemişsin afiyet olsun
afiyet olsun canım
akşam menüm

1/2 levrek ( balığın tanesi 400- 600 arasındaydı.)
1 kepçe mercimek çorbası ( patatesli , bulgur da koydum içerisine ,et sulu)
5 yk salata
afiyet olsun farmasi güzel menü
Kızlar herkese selam akşam yemeğim

1 kepçe tarhana çorbası

3 köfte kadar haşlanmış tavuk eti

1 kase yoğurt

3-4yk salata
neruda çok güzel menü afiyet olsun
afiyet olsun güzelmiş
çok güzel canım afiyet olsun çorbanın unsuz olması güzel
arada olur priene sen dengelersin nasılsa afiyet olsun
hoşgeldin canım tek söyliyeceğim şey sabırlı ol gerisi olur canım merak etme

afiyet olsun iden

Hoşgeldin :)

günaydın kızlar. erkenden kalkıp salonu topladım bugün kayınvalideye gideceğim yarın dişçi durumu var yine ancak yarın akşam gelirim eve
bugünde bişeyler hazırlayıp götüreceğim

Günaydııın hugocuk.

Günaydın farmasii...

Bolu kerestesi ha :)
Değişim inanılmaz. Bacakların maşallahı varmış gerçekten, o fotolardakinin farmasi olduğuna inanmak güç.
Ben de kardeşimin nikah fotolarındaki halimi görmek bile istemiyorum. Doğum yapalı 2 hafta olmuş,kaç kiloydum kimbilir :)

nugyacım şimdiki halim sadece gri pantalonlu olanlar
kotlu olanların hepsi en az 2 yıl önceki hallerim
biri istanbul gezisi
turkuaz giysili spor ayakkabılı olan amasya gezim
koltukta eşimle yanyana olarak çekilen kotlu ise sanırım ilk oğlumun doğduğundan 1 yıl sonraki zamanda çekilmişti

günaydın kızlaaaaarr
herkes nasıl bakalım?umarım iyidir herkes.hayırlı cumalar olsun herkes için
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepeklş ekmek
4 mink yeşil zeytn
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates,2 dal dereotu
2 dalmaydonoz
2 tk yoğurt
1 mandalina
1 çk acı sos

pilates başlayana kadar geçmişi okuayyım braz

canım tebriklerr
ama şimdi düşünüyorum da bende şuan 64 kiloyum ama hiç o kadar göstermiyorm. gerçekten insandan insana kilo gösterişleri değişiyor

herkese günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııınnn
nasılsınız bakalım hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bende haftanın son günü iyim çok şükürrrrrrrbu hafta çok yoğundum başım ağrıyo artık,öööfffffffffff tatile ihtiyacım var sanırımmmmmmmm

dünkü menümü yine toptan yazayım parça parça olunca ben anlamıyorum bişey,hem sizde görün istiyorummm

sabah
yarım simit

öğle
1 kase brokoli çorba
3 yk et
2 yk şehriyeli pilav
salata

ara
1 elma
200 ml süt

akşam
2 portakal
2 su bardağı kadar yoğurt

süt ve yoğurt fazalamı kaçmış neeee

sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates
maydanoz
nane

bu kahvaltımı neruda görünce gözleri dolacak eminim

45 dk 6.0 temposunda yürüyüşşşşş

canım tebriklerr
ama şimdi düşünüyorum da bende şuan 64 kiloyum ama hiç o kadar göstermiyorm. gerçekten insandan insana kilo gösterişleri değişiyor

canım bir de fotoların çekildiği mekan ışık açı illaki etkili bunları 7 yaşında gelişi güzel çekiveren çocuğun fotoları olduğunu da bilmeni isterim tabi kişiden kişiye aynı miktar kilo bile olsa duruş değişir kimi sıkı etli olur kimi kaba gevşek etli olur canımcımyaş metabolizma hızı herşey var bizi etkileyen bitanem sen şimdi metabolizmanın en hızlı dönemini yaşıyorsun kıymetini bil fazlalıkları verebilmek adına bitanem

bu teyzenin de 34 yaşında 7 ve 4 yaşlarında iki oğluşu olduğunu da değerlendirirken dikkate almak lazım değil mi ?
seni çok öpüyorum
ah 17 yaş halim ben 48 kilo idim ya ama o kiloya şimdi düşmek istemiyorum her yaşın kaldıracağı güzel bir kilosu var mutlaka .
sana çok çok başarılar diliyorum gizemcim verdiğin bu gencecik yaşında önemli bir karar bitanem :13:

Son düzenleme:

sağol canım teşekkür ederim.. öyle yapmak istiyorum bende şimdiden hedefe inip ilerde çok problem yaşamak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…