afiyet olsun nugya
sağol farmasi şimdiden sanada afiyet olsun
kızlar poğaça yapacağım götürmek için kayınvalideye. işim var biraz sonra çıkacağım pazar günü görüşürüz inşallah yarın yine dişlerimi kesecek doktor
çok teşekkürler canım
fotolarımı albüm kısmına ekledim nugya oradan bakabilirsiniz şimdilik
güzel menü canım dengelemişsin afiyet olsuniyi akşamlar herkese
fuardan geldim bir saat kadar oldu. gezmeye gitmiştik allahtan katılımcı değildik.
bugün yediklerim
11: bir parça simit
12.30 ögle yemeği.
2 kaşık pirinç pilavı
tavuk şiş ( altı yedi ufak parça )
1 soda ( kola içmemek için )
saat:17.30 bi kase kapuska
akşama da bi büyük kase az yaglı yeşillik+roka salatası yerim.
bu akşam memlekete yolcuyum dolayısı ile akşam uyumayacağım. geç saatte bir ara ögün daha yaparım yoksa otobüsteki kekleri filan yemiim:26::26:
afiyet olsun canımkızlar akşam yemeğimi yazayım biraz işlerim var sonra yemek hazırlığı inşallah
1.5 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık etli bulgurlu karnıbahar yemeği
yoğurt
salata
1/2 dilim ekmek
hepiniziiii kocaman öptüüüüümmmm yarın örüşmek üzeree inşş..
afiyet olsun farmasi güzel menüakşam menüm
1/2 levrek ( balığın tanesi 400- 600 arasındaydı.)
1 kepçe mercimek çorbası ( patatesli , bulgur da koydum içerisine ,et sulu)
5 yk salata
neruda çok güzel menü afiyet olsunKızlar herkese selam akşam yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
3 köfte kadar haşlanmış tavuk eti
1 kase yoğurt
3-4yk salata
afiyet olsun güzelmişslm kızlar akşam menum
1kepçe mercmek yemegi
1,5kaşık pıarasa
yogurtluhavuçveturp salatası 5kaşık hiç yagsız
afiyet olsun farmisi çok güzel menün
sana afiyet olsun balım harika menün neruda cım yani
çok güzel canım afiyet olsun çorbanın unsuz olması güzelselam arkadaslar,bu hafta izinli arkadaslar yüzünden tüm gün calistigim icin ancak bu saatlerde girebiliyorum(( cok takipte edemedim sizleri bu hafta,sayfalar acayip birikiyor hepsini okuyabilmek bu saaten sonra pek mümkün olamiyor.spor yapamadim hic ((( offff offff ..Zaten kilo verememistim,nolcak valla bilmiyorum.Hayirlisi...
gün boyu yediklerim
sabah kalkinca 700 ml su,1 tk z.yagi,1 kuru kayisi
kahvalti:
1 dilim tam tahilli ekmek
2 yk yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,havuc,biber sögüs
ara:1 elma,3 yk yogurt,bol tarcin
ögle:
2 kepce brokoli corbasi(yagsiz)
3 köfte kadar konserve balik(suya tutup,yagini aldim iyice)
1 dilim esmer ekmek
bir corba kasesi salata(yagsiz-tuzsuz)
ara 1:bir kase salata
1 kk ekmek,1/2 kk kasar peyniri
ara 2:2 kuru kayisi,3 yudum süt
aksam:
1,5 kepce brokoli corbasi (benden baska icen olmadi bu sefer,ben de iciyorum ha bire :)))
4 yk sebzeli köfte(ekstra yag koymadim)
1/2 dilim ekmek(corba ile yedim,dayanamadim(((
2 dilim pancar tursusu
ara da 1 kuru yada taze meyve yerim sanirim
herkese iyi aksamlar diliyorum
arada olur priene sen dengelersin nasılsa afiyet olsunHerkese merhaba,
Bugün tam hamurişi günü oldu benim için. Hiç pişman olmadım.İsteyerek yedim.
Öğlen;
Çeyrek yufkadan otlu börek
Brokolili patates salatası 3yk
1 büyük dilim kek
Akşam;
1,5 otlu börek
2 parça lahana sarması
2 saat sonra ;
3 yk patates salatası
1/2 dilim kek
ara;
1 portakal
Merhaba, Çok güzel menü.Her günün böyleyse mutlaka kilo verirsin.
hoşgeldin canımBende aranza yeni katıldm burda paylaşmak çok hoş olur diye düşündüm hem de sizin yazdıklarınızı okuyunca insan gaza geliyor :) çok güzel kilo verenler var inş bnde yaza kadar verebilirm. Ben çok hızlı kilo aldım yani 4 ayda 8 kilo aldım bunun sebebi yurtta kalmaya başlamam ve kızlarla gece oturup yemek yememiz ve mutfağımız olmadığı için hep hazır yemkler ekmek arası gibi şeyler yememiz. Bu yüzden hepimiz kilo aldık. Geldiği kilosuyla kalan yok.Ahh kıyafetlerim bile olmuyor artıkPazartesi günüde pilatese başlıcam inş + yanında hergün yarım saat yürüyüş. Başarabilirsem ne âla. Sizlerlede paylaşıcam yediklerimi ve gözlemlediklerimi. Herkese kolay gelsin
Günaydııınnnnn
Sabah kahvaltısı
1 kepekli küçöük sandviç ekmeğine yağsız tuzsuz peynir iki dilim domates :))
Bi bardak şekersiz çay
birazdanda doğadan form çayımı içerimwc ye çıkamıorum bu seferde
diğerlerini de yükledim nugyacım
Bende aranza yeni katıldm burda paylaşmak çok hoş olur diye düşündüm hem de sizin yazdıklarınızı okuyunca insan gaza geliyor :) çok güzel kilo verenler var inş bnde yaza kadar verebilirm. Ben çok hızlı kilo aldım yani 4 ayda 8 kilo aldım bunun sebebi yurtta kalmaya başlamam ve kızlarla gece oturup yemek yememiz ve mutfağımız olmadığı için hep hazır yemkler ekmek arası gibi şeyler yememiz. Bu yüzden hepimiz kilo aldık. Geldiği kilosuyla kalan yok.Ahh kıyafetlerim bile olmuyor artıkPazartesi günüde pilatese başlıcam inş + yanında hergün yarım saat yürüyüş. Başarabilirsem ne âla. Sizlerlede paylaşıcam yediklerimi ve gözlemlediklerimi. Herkese kolay gelsin
günaydın kızlar. erkenden kalkıp salonu topladım bugün kayınvalideye gideceğim yarın dişçi durumu var yine ancak yarın akşam gelirim eve
bugünde bişeyler hazırlayıp götüreceğim
günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn
bizim memleketten tüm dostlara merhabalarrrrrrrrr
herşeyden önce her zaman dilediğim gibi önce sağlık , huzur ,neşe bol kahkaha ve iyilik-güzelliğe dair ne varsa tüm dostların olduğu güzel bir gün temenni ediyorum canlar.
ben bugün çok mutluyum huzurluyum ve de kendimi çok zinde ve fit hissediyorum.
ne zaman hafiflemiş hissetsem gram da olsa gönderdiğimi görüyorum bugün 100 gr daha benden gitmiş
neruda senin deyiminle bitanem tickerin ibresi bugün biraz da olsa sağa kaymış
darısı tüm dostların ve de dost niyetlilerin başına inşallah
bir de doktor mehmet öz'ün tarifine göre bel ölçüm 69 cm
diğer uzmanların dediği gibi göbek deliğinin 2 parmak üzerinden 70 cm
göğüs 87 cm
basen 92 cm
şimdi sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su
merhaba kızlar bugün fotoğrafçım canım oğluşum erken uyandı fırsat bildim çektirdim fotolarımı
fotoğraf makinamda yüklü eski fotolarımı da koydum bu sefer.
tosuncuk hallerimde 62- 64 arasıyım. resmen tosuncuk hatta karın bölgeme dikkatli bakarsanız kızlar sanki göbek değil kesin 4 aylık bir bebek var
hele koltukta oturup da çekilmiş olandaki bacaklarıma bakın resmen bolu kerestesi
valla çok gülüyom baktıkça hay maşallah kapıda beslenmiş gibisin diyom kendime
bugün çekilenler tam 53.1 kg olduğum hallerim.
bugün ayrı bir mutluyum , sebebi bugünkü çekilen fotodaki pantalonumu çok severek almıştım
adil ışıktan ve 1 beden benim kendimle inatlaşmamın sonucudur ki bugün içerisine 1 bacağımın neredeyse giremediğ pantalonum artık potlu bile duruyor
Eki Görüntüle 137392
Eki Görüntüle 137393
Eki Görüntüle 137394
Eki Görüntüle 137395
Eki Görüntüle 137396
Eki Görüntüle 137397
Eki Görüntüle 137398
Eki Görüntüle 137399
Eki Görüntüle 137400
Eki Görüntüle 137401
Eki Görüntüle 137402
Eki Görüntüle 137403
Eki Görüntüle 137404
Merhaba Gizem,
Son halinle hiç kilolu durmuyorsun.Bence fotolar yanıltmıyorsa senin vücut yapına göre en az 58 kilo olman lazım.Kiloya takılma bence,kendini güzel hissettiğin kilo önemli.
zaten 58 55 arası bi bakıcam eğer kendimi tamamen iyi hssedersem 52 ye inmycem o zamn canım.. çok teşekkürler
nugyacım şimdiki halim sadece gri pantalonlu olanlar
kotlu olanların hepsi en az 2 yıl önceki hallerim
biri istanbul gezisi
turkuaz giysili spor ayakkabılı olan amasya gezim
koltukta eşimle yanyana olarak çekilen kotlu ise sanırım ilk oğlumun doğduğundan 1 yıl sonraki zamanda çekilmişti
herkese günaydddddddddıııııııııııııııııııııııııınnn
nasılsınız bakalım hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bende haftanın son günü iyim çok şükürrrrrrrbu hafta çok yoğundum başım ağrıyo artık,öööfffffffffff tatile ihtiyacım var sanırımmmmmmmm
dünkü menümü yine toptan yazayım parça parça olunca ben anlamıyorum bişey,hem sizde görün istiyorummm
sabah
yarım simit
öğle
1 kase brokoli çorba
3 yk et
2 yk şehriyeli pilav
salata
ara
1 elma
200 ml süt
akşam
2 portakal
2 su bardağı kadar yoğurt
süt ve yoğurt fazalamı kaçmış neeee
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates
maydanoz
nane
bu kahvaltımı neruda görünce gözleri dolacak eminim
canım tebriklerr
ama şimdi düşünüyorum da bende şuan 64 kiloyum ama hiç o kadar göstermiyorm. gerçekten insandan insana kilo gösterişleri değişiyor
canım bir de fotoların çekildiği mekan ışık açı illaki etkili bunları 7 yaşında gelişi güzel çekiveren çocuğun fotoları olduğunu da bilmeni isterim tabi kişiden kişiye aynı miktar kilo bile olsa duruş değişir kimi sıkı etli olur kimi kaba gevşek etli olur canımcımyaş metabolizma hızı herşey var bizi etkileyen bitanem sen şimdi metabolizmanın en hızlı dönemini yaşıyorsun kıymetini bil fazlalıkları verebilmek adına bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?