60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım arada kaçamaklar olacak tabikide güzelmiş menü

sağol canım ,sanada afiyet olsun!bugün yine biraz yoğunum pc açık ama neredeyse hiç okuyamadım geçmişi,cevap yazamadıklarım kusura bakmayın herkese afiyet olsun bayannlaaarrrrrrrrrr

sağol canım ,sanada afiyet olsun!bugün yine biraz yoğunum pc açık ama neredeyse hiç okuyamadım geçmişi,cevap yazamadıklarım kusura bakmayın herkese afiyet olsun bayannlaaarrrrrrrrrr

sağolasın canımcım çok teşekkür ederim.işlerinde kolaylıklar dilerim .
bugün yeni bir albüm oluşturdum canım profilimde ve oraya eski tosuncuk hallerimle ( 62-64 kg arası ) ve yeni hallerimi (53.1 kg) karşılaştırılabilsin diye ekledim müsait olursan bakabilirsin canımcım

Son düzenleme:
sattı derken kilo konuusnda sattı yani 63 mü oldu ne oldu en son,beraber aynı kiloda başlamıştık,kız zayıfladıkça zayıflıyor maşşahhhhhh

canım benim senin boyun uzun ve vereceksin enin sonunda senin değil onlar kış kış yapppp gidecekler bak spora da başladın:13:
hem benim daha ne çocuuum vaar ne bişeyyyy çok verem lazım çooooooooook

haaa tamam ya bende aranız limoni sandım
kız o spor yapıp duruyo. hem onun kömürü varya onla oynuyo falan kömür zayıflatıyo onu

ay kömür bu ara uyuyo ablası kış rwhaveti çöktü kilo alacak sonra yazına y vermem lazım diyip duracakçık koşu bandına diyorum nççç çıkmıyo

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç dolusu maydanoz
250 ml şekersiz çay

Afiyet olsun farmasiciiiiiim ne denebilir ki çok güzel maşallah:13:

teşekkür ederim gül yüzlüm

baktım şimdi farmasimmm,evet bayağı fark var gerçekten,seni yürekten tebrik ediyorum

çocuğu olanın kilosu özür kabul edilmiyor mu?şu çağla şikel ve ebru şallının yüüznden çocuğum var ondan kilolarım kaldı bile diyemiyoz beee

amanınnnnnnnnnnnn bugünkü emnü süper tavuk kızartma(kızartmamış bölümlerini yerim artıkın)
şehriye çorba
yoğurt
kırmızı et yok yaşasısınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bide pilav var yemicem ama cıssssssssss bana

ay kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr dün akşam kızım ıspanak yesin diye bir çorbasını yapayım dedim,allahım bir çorba bukadar mı kötü olur,Allahım bu kadar mı iğrenç olur ıspanak un süt yoğurt karışımı bukadar mı rezalet olurrrrrrrrrrrrrr,allahımmmmmmmmm......
siz nası yapıyonuz diyin bana bakem

kızlaaaaaaaaaar şimdiye kadar yediklerim

kalkınca 1 bardak su - 1tane hac hurması

Kahvaltım

2 dilim çok tahıllı ekmek

2 tane yeşil zeytin

1,5 kk yağsız beyaz peynir

domates-salatalık

1 çatal yumurta

yumurtanın geriye kalanını kim yediiiiiiiiiiiiiisevgülünle kahvaltımı yaptın bugun yoksammmmmm:82:

Afiyet olsun cnm vede tebrkler gerisi de gelsin inş.
kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç dolusu maydanoz
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun canımm çok güzel tam benlik bi kahvaltıı

hoşgeldin ve de kolay gelsn cnm
ohh ne güzel şimdiden afiyet olsun.ben hiç yapmam ıspanak çorbası yemeğini yaparım bulgurlu havuçlu etli birde böreğini çorbasını hiç denemedim iğrenç olacağını tahmin ediorum çünkü

afiyet olsun canımcımmmm

Son düzenleme:
çocuğu olanın kilosu özür kabul edilmiyor mu?şu çağla şikel ve ebru şallının yüüznden çocuğum var ondan kilolarım kaldı bile diyemiyoz beee

ay gülmekten kırdın geçirdin gene

canım ben ıspanağı bulgurlu ya da yumurtalı yapıyorum her iki türlü de
çocuklaarım yiyiyorlar çok şükür yeme sorunları hiç olmadı.
her türlü et sebze tahıl grubu hepsini aynı bizimle birlikte iki oğluşum da yiyiyorlar nazar değmesin çok şükür Rabbime

Olsun ben çocuğum bile yok bu popo bu karın ne diyorumondan iyidir

Menü evet kızarmış yerlerini ayıkalrsın artıkiçini kemirirsin ben nasıl yapıyorum:26: yapmıyorum en kolayı bebişi olanlar daha iyibilir tabii de öyle çorbaları ben sütle yapıyorum yoğurt nerden çıktı?? ve yeşil mercimekli ıspanaklıkırızıbiberli yapabilirsin süt-yoğurt olmadan mesela :26:

yumurtanın geriye kalanını kim yediiiiiiiiiiiiiisevgülünle kahvaltımı yaptın bugun yoksammmmmm:82:

çakaaaaaaaaaal sen var ya çok fenasın eveeeet geldi ekmek almış gelmiş tükanı bana çok yakın tükana gitmeden bana geldi kahvaltı yaptık ben de ona yumurta yaptıııım ama bi çatal da bana uzatıncaaa 1/4 kk diyee uzattıı ben de yedim

afiyet olsun bitanem hep ölçüler 1 1.5 2 olmuş hiç 3 yok yumurtayı neden 1 çatal yedin kız ilahi
genel anlamda çok renkli afiyet olsun bal böceği

teşekkür ederim canım tam 1 saatte yedim o şeyleri
resimlerimi gördün mü yeni albüm ekledim profilime canımcım yorumlarını bekliyorum

:82:benden kaçmaz kızımmmmmmmmmmmmmmm,kız annesi olarak kendimi şimdiden yetiştiriyorummmmmm.Ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh benden ii polis olurduda işteee nasip değilmişşşşşşşşş:82:

kız ver şununtarifini tam olaark işte güzel oluyo mu ,yermi kızım acaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…