Merhaba kızlar bugün evdeyim.. O yüzden bu saate kadar yazamadım..
Niyetim plates yapmaktı ama sevgili oğlum tam başaldığımda uyandı ve izin vermedi tabi ki..
Şimdi oyun oynuyoruz bi yandan da size yazıyorum..
Akşam da yazmadım.. Dün bizim nişan yıldönümümüzdü o yüzden bi kaçamak yaptım.
ıspanak mücveri hamursuz (küçük boy pizzanın çeyreği kadar)
1 dilim ekmek
3 tane küçük yaprak sarması
3 yemek kaşığı nohut
sonra ara yapmadım ama
1 bardak votkaredbul içtim kaçamak olarak
sabah
2 dilim ekmek
1 kk tel peynir
1 yumurtanın beyazı
1 domates
3 tane zeytin
2 bardak çay
şimdi de plates yalan oldu ama 1 saat sonra leslie yaparım..
Bide sabah tartıldım 63,4 çıktım...
merhaba zümrem zaten dün yazmıştım kahvaltın hariç beğendiğimi
kahvaltını da elinde olmayan nedenlerle yapamadığını da göz önüne alarak değerlendirmiştim.
öğleden sonraki aralar da çok şık
akşam bu haftaki tercihin
ama bu sabahki kahvaltın çok renkli ve de güzel olmuş
sağol canım ,sanada afiyet olsun!bugün yine biraz yoğunum pc açık ama neredeyse hiç okuyamadım geçmişi,cevap yazamadıklarım kusura bakmayın herkese afiyet olsun bayannlaaarrrrrrrrrr
sattı derken kilo konuusnda sattı yani 63 mü oldu ne oldu en son,beraber aynı kiloda başlamıştık,kız zayıfladıkça zayıflıyor maşşahhhhhh
haaa tamam ya bende aranız limoni sandım
kız o spor yapıp duruyo. hem onun kömürü varya onla oynuyo falan kömür zayıflatıyo onu
kahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç dolusu maydanoz
250 ml şekersiz çay
canım benim senin boyun uzun ve vereceksin enin sonunda senin değil onlar kış kış yapppp gidecekler bak spora da başladın:13:
hem benim daha ne çocuuum vaar ne bişeyyyy çok verem lazım çooooooooook
ay kömür bu ara uyuyo ablası kış rwhaveti çöktü kilo alacak sonra yazına y vermem lazım diyip duracak çık koşu bandına diyorum nççç çıkmıyo
Afiyet olsun farmasiciiiiiim ne denebilir ki çok güzel maşallah:13:
sağolasın canımcım çok teşekkür ederim.işlerinde kolaylıklar dilerim .
bugün yeni bir albüm oluşturdum canım profilimde ve oraya eski tosuncuk hallerimle ( 62-64 kg arası ) ve yeni hallerimi (53.1 kg) karşılaştırılabilsin diye ekledim müsait olursan bakabilirsin canımcım
baktım şimdi farmasimmm,evet bayağı fark var gerçekten,seni yürekten tebrik ediyorum
canım benim senin boyun uzun ve vereceksin enin sonunda senin değil onlar kış kış yapppp gidecekler bak spora da başladın:13:
hem benim daha ne çocuuum vaar ne bişeyyyy çok verem lazım çooooooooook
ay kömür bu ara uyuyo ablası kış rwhaveti çöktü kilo alacak sonra yazına y vermem lazım diyip duracak çık koşu bandına diyorum nççç çıkmıyo
Afiyet olsun farmasiciiiiiim ne denebilir ki çok güzel maşallah:13:
Canımmm ahhh ahh üniversiteyi kazanıp da yurtta kaldığım ilk yıl ayynen ben de böyle olmuştummm gece yarısı bi yemek furyası başlardı kız kıza ne çok yenir yaaane fenaaaama inan karar verdiysen ve sabırlı olursan bu hiç de zor değil hem yaşın da genç bu büyükbir avantaj metabolizman da hızlı hepsinden kurtulursun inşallah yeter ki bşizimle ol yediklerini yaptıklarını yaz ve asla vazgeçme :13:
vazgeçmek yok. İnş. dedğin kadar çabuk çabuk veririm hepsnii Sizinle olmk harikaa
kızlaaaaaaaaaar şimdiye kadar yediklerim
kalkınca 1 bardak su - 1tane hac hurması
Kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 tane yeşil zeytin
1,5 kk yağsız beyaz peynir
domates-salatalık
1 çatal yumurta
Afiyet olsun cnm vede tebrkler gerisi de gelsin inş.Merhaba kızlar bugün evdeyim.. O yüzden bu saate kadar yazamadım..
Niyetim plates yapmaktı ama sevgili oğlum tam başaldığımda uyandı ve izin vermedi tabi ki..
Şimdi oyun oynuyoruz bi yandan da size yazıyorum..
Akşam da yazmadım.. Dün bizim nişan yıldönümümüzdü o yüzden bi kaçamak yaptım.
ıspanak mücveri hamursuz (küçük boy pizzanın çeyreği kadar)
1 dilim ekmek
3 tane küçük yaprak sarması
3 yemek kaşığı nohut
sonra ara yapmadım ama
1 bardak votkaredbul içtim kaçamak olarak
sabah
2 dilim ekmek
1 kk tel peynir
1 yumurtanın beyazı
1 domates
3 tane zeytin
2 bardak çay
şimdi de plates yalan oldu ama 1 saat sonra leslie yaparım..
Bide sabah tartıldım 63,4 çıktım...
afiyet olsun canımm çok güzel tam benlik bi kahvaltııkahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç dolusu maydanoz
250 ml şekersiz çay
hoşgeldin ve de kolay gelsn cnmarkadaslar merhaba.bende aranıza yeni katıldım.63.7 kilo ile diyete basladım,yarın diyetisyenime gittiğimde kaç kilo verdiğim belli olacak.bu hafta 3 haftam doluyor.hedefim 55 -54 civarı olmak.troidim var ve doğum kontrol hapı kullandım,muhtemelen onlardan kilo aldım.ama tatlıyı da çok severim :))
bebeğim olmadan baya zayıflamak istiyorum.diyet harici her gun yarım saat yuruyus yapıyorum ve vücudumda inanılmaz değişimler oldu.aynları şimdiden çok seviyorum.yaza kadar insallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.bence kışın diyet yapmak çoook akıllıca.herkes yazın ince giysiler giymek için zayıflamaya çalışırken sen salına salına rahat rahat gezebiliyosun.artık kışın da diyet yapıcam karar verdim :)) sizlere sonuçları yazarım bayanlar.herkese iyi zayıflamalar.
ohh ne güzel şimdiden afiyet olsun.ben hiç yapmam ıspanak çorbası yemeğini yaparım bulgurlu havuçlu etli birde böreğini çorbasını hiç denemedim iğrenç olacağını tahmin ediorum çünküamanınnnnnnnnnnnn bugünkü emnü süper tavuk kızartma(kızartmamış bölümlerini yerim artıkın)
şehriye çorba
yoğurt
kırmızı et yok yaşasısınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bide pilav var yemicem ama cıssssssssss bana
ay kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr dün akşam kızım ıspanak yesin diye bir çorbasını yapayım dedim,allahım bir çorba bukadar mı kötü olur,Allahım bu kadar mı iğrenç olur ıspanak un süt yoğurt karışımı bukadar mı rezalet olurrrrrrrrrrrrrr,allahımmmmmmmmm......
siz nası yapıyonuz diyin bana bakem
afiyet olsun canımcımmmmkızlaaaaaaaaaar şimdiye kadar yediklerim
Kahvaltım
2 tane yeşil zeytin
domates-salatalık
1 çatal yumurta
çocuğu olanın kilosu özür kabul edilmiyor mu?şu çağla şikel ve ebru şallının yüüznden çocuğum var ondan kilolarım kaldı bile diyemiyoz beee
amanınnnnnnnnnnnn bugünkü emnü süper tavuk kızartma(kızartmamış bölümlerini yerim artıkın)
şehriye çorba
yoğurt
ay kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr dün akşam kızım ıspanak yesin diye bir çorbasını yapayım dedim,allahım bir çorba bukadar mı kötü olur,Allahım bu kadar mı iğrenç olur ıspanak un süt yoğurt karışımı bukadar mı rezalet olurrrrrrrrrrrrrr,allahımmmmmmmmm......
wowwww farmasi nasil belli oluyor süper valla masallah....
çocuğu olanın kilosu özür kabul edilmiyor mu?şu çağla şikel ve ebru şallının yüüznden çocuğum var ondan kilolarım kaldı bile diyemiyoz beee
amanınnnnnnnnnnnn bugünkü emnü süper tavuk kızartma(kızartmamış bölümlerini yerim artıkın)
şehriye çorba
yoğurt
yumurtanın geriye kalanını kim yediiiiiiiiiiiiiisevgülünle kahvaltımı yaptın bugun yoksammmmmm:82:
afiyet olsun bitanem hep ölçüler 1 1.5 2 olmuşkızlaaaaaaaaaar şimdiye kadar yediklerim
Kahvaltım
2 tane yeşil zeytin
domates-salatalık
1 çatal yumurta
teşekkür ederim canım tam 1 saatte yedim o şeyleriAfiyet olsun cnm vede tebrkler gerisi de gelsin inş.
afiyet olsun canımm çok güzel tam benlik bi kahvaltıı
hoşgeldin ve de kolay gelsn cnm
ohh ne güzel şimdiden afiyet olsun.ben hiç yapmam ıspanak çorbası yemeğini yaparım bulgurlu havuçlu etli birde böreğini çorbasını hiç denemedim iğrenç olacağını tahmin ediorum çünkü
afiyet olsun canımcımmmm
Olsun ben çocuğum bile yok bu popo bu karın ne diyorumondan iyidir
Menü evet kızarmış yerlerini ayıkalrsın artıkiçini kemirirsinben nasıl yapıyorum:26: yapmıyorum en kolayı bebişi olanlar daha iyibilir tabii de öyle çorbaları ben sütle yapıyorum yoğurt nerden çıktı?? ve yeşil mercimekli ıspanaklıkırızıbiberli yapabilirsin süt-yoğurt olmadan mesela :26:
çakaaaaaaaaaal sen var ya çok fenasın eveeeet geldi ekmek almış gelmiş tükanı bana çok yakın tükana gitmeden bana geldi kahvaltı yaptık ben de ona yumurta yaptıııım ama bi çatal da bana uzatıncaaa 1/4 kk diyee uzattıı ben de yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?