60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Famiirrrrrr
Kızını yiyebilirim
Yine niye koydun resminiiii

ayyyyyyyyy evet,kendimi görmek istemiyorum,kızımı görünce mutlu oluyorum,böle ii,maşşalah diyin bişeycik olamz,inşallah,Akşamam kadar birsürü inssan görüyo nihayetinde

yumurtanın geriye kalanını kim yediiiiiiiiiiiiiisevgülünle kahvaltımı yaptın bugun yoksammmmmm:82:

famir şu çirkiiin(nazar deymesin diye hatta tüüüüüü tüüü) tombuş kızının resmini kaldır biri ısırmadan

famiiiiiirrr kızına maşallaaah ya tam ısırmalık tam yemelik tam ağzına ağzına vurmalıkkk yaa.annesinemi beznio ne pek güzel maşallaaahhh....
benm mink ara öğünüm

110gr.probiyotik yoğurt
yarım fincan leblebi
1 kivi

herkese tünaydın
kahvaltı
1yumurta
peyniraz salatalık yarım domates yarım
bilokma helva
farmisim resimlerin süper maşşşlah sana okadar fit olmuşunki maşşlah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

[/COLOR][QUOTE=kalanchoe;17481212]famiiiiiirrr kızına maşallaaah ya tam ısırmalık tam yemelik tam ağzına ağzına vurmalıkkk yaa.annesinemi beznio ne pek güzel maşallaaahhh....
benm mink ara öğünüm

110gr.probiyotik yoğurt
yarım fincan leblebi
1 kivi[/QUOTE]

afiyet olsun canım çok güzel bir ara
ama ben tam 1 saat boyunca kahvaltı yaptım canım hiçbirşey istemiyor şimdi

Son düzenleme:

menün güzelmiş
merhaba güzel insan güzel dost çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başına inşallah zaten şurda ne kaldı ki sadece 4 kilocuk sen onu çoktan verirsin ben bütün kalbimle inanıyorum

bilmem öyle denk geldi demek bugün ya ben dün yumurta yemiştim bugün kıramadım erkek arkadaşımı öyle biçatal yiyiverdim kk diye uzatınca 1/4 kkdiye verdi kk olan herşey bana sağlıklı geliyo yemesem aklımkalıyo galiba

Bence de sen yine de iyi polis ol her bilgiyi al bence

canım mercimeği önceden pişiriyorum sonraaaa bir kenara alıyorum onuuu bir tencerede soğanları,taze kırmızı biberleriii biraz kavuruyorum sonra ıspanağı daaa ekliyorum onu da biraz çeviriyorum sonra su olarak tavuk ya da et suyu ekliyorum hazır vardır genelde buzlukta ve mercimekleri ekliyorum pişiriyorum bir süre...tuz-yağ kafana göre tabii kuru nane de yakışır içine ama yermi sen bilirsin tabii:26: yani bence çok besleyici ve lezzetli oluyo biz de böyle bir yemek de var sonra üzerine naneli yağ falan dökülür boranı da denir ama o kuru börülceyle de yapılıyo da mercimekle de olur sen tabii naneli yağı boşver hafif limon da sıkılabilir yemek gibi de çorba gibi de yenir ya da ıspanak pişirken prinç yerine bulgur da koyuyuorum herşey olsun besleyici olsun maksat bak, yemezse oturt tezagaha ağzını iki yanında sık açılır ozaman ağzısokuştur içeri uçak bak uçak geliyo falan diye sonra artık Allah büyüknasıl ben çocuk yapayım dimi süper biliyorumbu işi

sen ısır kız bişeycik olmaz alışkın oooo,ısırılmayasağol pompişimmmmmmmmmm Allah sanada nasip etsin en tombuşundann

amin canımm hayırlısıyla inşallah:):)

Son düzenleme:

sagol canım allha razı olsun inşllah dursakda vermesekte vazgeçmek yok verecez inşşlah hepimiz sende koruartık liseli kızdan aşaya inme adam sokaga çıakrmaz heeeeeeeeeeeeee

sagol canım allha razı olsun inşllah dursakda vermesekte vazgeçmek yok verecez inşşlah hepimiz sende koruartık liseli kızdan aşaya inme adam sokaga çıakrmaz heeeeeeeeeeeeee

valla şiştim gülmekten ara öğünümde pirzolaları yedirdin bana şimdi .
çok öpüyorum seni canımsın

famircim afiyet olsun canım yine çok güldürdün beni çorbaya sütü kattın yoğurdu niye kattınki ikisinden birini kullansaydın bari soğanı rendele az yağda kavur kaynamış su ekle içine kırmızı mercimek ve ıspanakları koy köküyle koyabilirsin canım bi sorun olmaz hepsini pişir blendırdan geçir sonra tekrar oca koy içine küçük paketlerden krema koy yada sütte olabilir canım bi taşım kaynat tuzunu ayarla pirinçlide yapabilirsin canım.nerudanın dediği gibi yeşil mercimekte koyabilirsin.
afiyet olsun canım
afiyet olsun tatlım

Canımın içi günaydın afiyet olsun çok güzel olmuş kahvaltın:13:

tşkler canım sanada afiyet olsun

sağol aldım tarifii
heeeeeeeee çok ii anlıyon maşallah 3,5 yaşındaki çocuğa uçak geliyo dersen bu annem kafayı mı yedi hani nerde uçak der,Alay konusu olursun çocuğun dilinde

Merhaba Arkadaşlar,

Kadınlar kulubüne yeni üye oldum. Grupları gezerken birde ne göreyim 60-69 kilo arasında olup zayıflamak isteyenler tam da BEN . Sanırım bu konuda uzun zamandır yazılıyor ancak en baştan beri okumak çok uzun zaman alacak tam olarak zayıflama konusunda bu sayfada neler yaptığınızı, paylaştığınızı biri bana da özetlerse çok sevinirim. Doğum yapalı 2 ay oldu. Doğumda 12 kilo almıştım 8 i gitti ancak ben 7 kilo vermek istiyorum. Şimdi 69 kiloyum boyumda 1.66 hedefim öncelikle 62 kilo olmak ahhhh evlenirken 54 kiloydum inanamıyorum şu an geldiğim noktaya

ne bilem koydum işte sütle bişeye benzemez bu bide yoğurt atayım içine biraz dedim,doğaçlama bir lezzet oluşturmak istedimmm sanırımmmm,yalnız biraz boğaçlama oldu tabi,bir tadına baksanız valla kusasınız garanti

eeeeeeeeeeeeeegerçekler pirzolaları yediysen parasını yollagı boşuna yedirmeyem

ilahi espriler ardı ardına patlıyor bugün sende
tamam hesap numaranı yaz bir de tarife listeni de koy bakalım ona göre göndereyim ama dost işi olsun çok fiyat çıkarma bakalım ödeyemem sonra

Son düzenleme:

sağol canımmmmmmmmmmmmm,öpüyorum seni
afiyet olsun ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…