60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmm fazla olabilir günlük 2 su bardağı hakkımız var yada dahada az ama bi kereden bişey olmaz sanırsam

hadi yaa
ama dün yememişimdir 2 bardak onun yerine neyim geçer belkim çünkü meyvem yok yanımda
diet bisküviler lıght yoğurt vede kuru üzüm var tercih yapmam lazım aralarında

evet bende yavaş yavaş açılıyorum işte

ne güzel canım böyle sözlerle neşeyle açılll ne güzellll

Canım iyi yolculuklar diliyorum sağsalim git gel inşallahözletme gerçi haftasonu için gidiyosun amaiyieğlenceler bu arada afiyet olsun buarada yemek de bence gayet güzel:13:

valla sürekli gidicem diyip duruyodu ama memleketine galiba 7 de uçak 8 de inecekmiş demekki fazla uzak bi yerdeğil gideceği yer bak bende merak ettim şimdi nereye gidiyo diye

Canım Konyalı kalanchoe, Konya2ya gidiyo haftasonu için (ben de ayaklı gazete)

ya ben sabah arada süt içtim öğlende yoğurt yedim şimdiki aramada da yoğurtla kuru üzüm yesem noluuurrr

Canım toplam 2 su bardağı tüketiyoruz ama fazla yediğin yoğurt olsun bence bişey olmaz

Kızlaaaaaaaaaar ben de öğle yemeğimi yedim 14.30-15 arası da ancak yazabiliyorum

1,5 kepçe tarhana çorbası

4yk kuru fasulye (çorbanın içine koydum)

1 kase yoğurt

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 tane dolmalık biber(dolam değil tabii,yeşillik niyetine yedim,sade biber)

Ya ben çok mu yedim:26: nedense öyle bir hisse kapıldım yaaa

canım hogeldin aramıza kısaca nasıl yaptığımızı anlatayım sana burda herkezin beslenme tarzları farklı.ama asla diyet yapmıyoruz az ve sık yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz.spor yapan var yapamayan var herşeyden yiyoruz ama az.şekeri ve tatlıyı bırakanlar var ben örneğin bıraktım ama az yiyenlerde var.sabah kahvaltısını nsfit ve kellogsla yapan var ama bu arada oluyor sürekli değil bende arada nesfit yiyorum mesela tartılma günümüz yok herkez kilo verdiğinde yada aldığında yazıyor buraya herkez yediklerini yazıyor bizde eğer çok yada az gelmişse yedikleri fikrimizi söyleyip uyarıyoruz.burayı takip edersen ve en önemlisi sabırlı olursan verirsin canım.şimdiden başarılar diliyorum sana

Karnın doymuştur kesin ondan bu hisse kapılmıştırsın
2 saat sonra acıktığında öyle demezsin

hayır canımcımmm gayet ii bence,,eeee böyle yemiyormuyduk zaten,neden öyle hissetinki

hadi yaa
ama dün yememişimdir 2 bardak onun yerine neyim geçer belkim çünkü meyvem yok yanımda
diet bisküviler lıght yoğurt vede kuru üzüm var tercih yapmam lazım aralarında

o zaman ye canım yoğurdu diet bisküvileri yersen ekmek yerine geçiyo kuru üzümde pek doyurucu olmaz en iyisi yoğurt ye.

canım burda sana çok gelen ne olabilirki bence az bilenem salatada yiyebilirdin yanında

Karnın doymuştur kesin ondan bu hisse kapılmıştırsın
2 saat sonra acıktığında öyle demezsin

Ya evet doydum da herzamanki kadar doydum ama çok yemişim gibi geldi:26:
bakıyım nolucak 2 saat sonra

hayır canımcımmm gayet ii bence,,eeee böyle yemiyormuyduk zaten,neden öyle hissetinki

yaa ne biliyim ben genelde kuru fasulye,yoğurt ekmek,yeşillik yerdim ama çorbayı içmezdim sanırım ondan fazla gibi geldi:26: ama kuru fasulye de yemeği değil haşlanmıştı ben de çorbaya koydum aç gözlülük yapıp 4yk koydum ama normal bi yemek kadar oldu aslında amaaaaaaaaaaaaan sayıcam nerdeyse faulye tanelerini paronoyak mı oldum ne

canım burda sana çok gelen ne olabilirki bence az bilenem salatada yiyebilirdin yanında

bilmem takıntımı yaptım neeeeçok bişey yok aslında salata yapmaya üşendim bugün ben de biber yedim 2 tane kocaman yok yok gayet normal yemişim delirmiyim aaaa saçmamıyım neeee

famir ya çok yoğun yada bugün neşesi yok hiç şaka yapmıyon artıkk gerçi yoğunum demiştin bi ara ama:26:

paroniğim benimmmmm,bişey olmaz gızzzzzzzz,bende yemeğisandıydım yinede çok gelmemişti yani,

merhaba kızlar
35 dk kondüsyon bisikletime bindim.
kalanchoe nerudanın dediği gibi konyalı dün akşam msn de konya'ya gideceğini yazmıştı.
inşallah güle güle gider ve de gelirsin canım.
listen de güzelmiş afiyet olsun hocahanım

famir ya çok yoğun yada bugün neşesi yok hiç şaka yapmıyon artıkk gerçi yoğunum demiştin bi ara ama:26:

ayyyyy evet ya hem çok yoğunum hemde sinirim bozukkk,çalışan memuru gören vahdettin zamanında atanmış memurlar her işi genç memurdan bekliyorlar vallahi siznr oluyorum heeeeeeeeee,otura otura popolarının şekli koltuk şeklini almış hala dertelri nasıl olurda biraz daha fazla otururum telaşı

pşşttt öle deme yaa
benim babam 61 yaşında bütün gençler garibimden beklio işi
adamına göre değişiyo

otursunlarda biraz daha büyütsünler benim gibi o zaman

Canımmm yaniçalışan memeur bulmak vatandaş olarak da okadar zor ki tabii örümcek kafalılar yığmıştır tüm işleri sana kolay gelsinnnn ama hafta sonu geliyoooo dinlenirsin inşallah bol bol

paroniğim benimmmmm,bişey olmaz gızzzzzzzz,bende yemeğisandıydım yinede çok gelmemişti yani,

Yokk haşlanmış vardı çorbaya koydumm evet evet normalll paronikim ben kesin

Ya yoğunmuş yığmışlar tüm işleri kızın başına canımmm:13:

Ohhh maşallah farmasicimmm iyi etmişsin evdesin tabii enerji patlaması oldu durmaıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…