canımmm tebrik ederim seni kilo vermene çooooooooooooooookkk sevindimmmmmm
yaaaa ben dedimya pek güvenmiyorum butartıya aslında ben güveniyorumda ablam aklımı bulandırmıştı şimdide yok benim bu tartım doğru diyooooo,Allahımmmmm ya deli eder adamı eeeee madem öyle ne beni bunalıma sokuyon dimiyeni tartı alana kadar değiştirmicem sanırımmm
Hımmmmmmmm 2 dilim ekmekolmuş aradakiyle beraber sabah kaçdilim vardı ki ekmek gerçiçorba da şehriyelisen 3 de ekmeğe ama afiyet olsun bence gayet güzel bir menü
korkaaaaaaaaaaakkorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaakrüyanda beni görürsün diyemi kalmıyosun evde tek
Canım tatlı krizine en güzel çözüm tarçınlı-Türk kahvelisüt hemen hergün içiyorum ben ayrıca yoğurtla tarçınla portakalı da karışıtırp yiyince kesiyo ttalı isteğini ve nefissssss oluyooo eğer tatlıyı parça yiyince arkası geliyosa hiç yeme derimen azından bir süre
Yazdııııııım kurabiyeleri yazmıştımpazartesiakşam hatta antepte yapmadım geldim istanbulda yaptımkaçamağı yazmıştımekmek kadayıfını yazmadım mı aceeebaaaaa işte yazdım o zaman gördünüz benim anlım açık hem de enseme kadarrrrr
evlenince insanda alışkanlık oluyor sanırım ben tek de yatamıyorum artıkkkksenden korkan senin gibi olsuunn kızzzzzzzzzzzz senin gibi şöyle 63 kilo olurum hemi ii olurrrrr
Ya Alllaaaahımmmmmmmmmmmmmikisinde de vermiş görünüyosun işte daha neee al ozaman atrtı al hemen
Ya Alllaaaahımmmmmmmmmmmmmikisinde de vermiş görünüyosun işte daha neee al ozaman atrtı al hemen
anacım bir çıkamadım ki dışarı napim,bu hafta sonu alacaktım eşim işime taş koydu bende onun pirinç pilavına taş koymazsaaaam banadaaaaaa famir demesinlerrrr(demiyorlar zati)
değitiremm mi kızzzz,ozman 66,9 yapayımmmmmsabah 66 çıkmıştım ama birazcık cıbıldak tartıldım iç çamaşıırm vardı,eski kilolarım kıyafetli olanlardııı,bu nedenlede az çıkmış olabilirmmm ,
öfffff ne çok konuştummm dimi,uuzn süredir kilo vermediğimden kilo çizelgesi yapmayıda unuttum ii mi dur bi bakem öyleyse
Teşekkür ederim Farmasi. Ayrıca tebrikler,oldukça başarılısın.
arada 1 elma yedim
şimdi de öğle yemeği yedim
öğlen menüm
2 dilim beyaz ekmek ve 3 ince dilim kaşar peynirinden oluşan ketçaplı tost
250 ml süt içerisine 2 tatlı kaşığı nesguik koydum , içtim .
akşama
tavuk ciğeri
taze fasulye
makarna var
yanında büyük ihtimalle yoğurt ya da ayran salata kornişon olur .
arada 1 elma yedim
şimdi de öğle yemeği yedim
öğlen menüm
2 dilim beyaz ekmek ve 3 ince dilim kaşar peynirinden oluşan ketçaplı tost
250 ml süt içerisine 2 tatlı kaşığı nesguik koydum , içtim .
akşama
tavuk ciğeri
taze fasulye
makarna var
yanında büyük ihtimalle yoğurt ya da ayran salata kornişon olur .
afiyet olsun canım menün çok güzel
Afiyet olsun farmasiciiiiim güzelmiş değişiklik
kızlaaarrrrrr şükür bugun sabah 67 yi tekrar gördüm.fazlamı kıstım ne bugun tatlı krizine girdim bir parca irmik tatlısı yedim.aranızda düzenli kilo veren varmı ne kadar sürede ne kadar kilo veriliyor.bben bir hafta 69 oluyom ertesi hafta 67 anlamadım....
OOOOO famircannnn 66 yapmışızzzz heh aferin yap tabii bundan sonra da çıplakçıplak tartıl ve hep öyle değiştir tıckerını mademmmm bence olmuşsundur zatennn:13: kızıııım 5kg bu yaa hiçmi farketmiyosun kendinde hafiflik
Ben de öğle yemeğimi yazayım kahvaltıyı geç yaptım da yemiycektimama kalmışşeyler vardı amaaan dedim yiyim gene de
1kepçe(10 yk)tarhana çorbası
2yk haşlanmış kuru fasulye (çorbaya koydum)
1 köfte kadar haşlanmış tavuk eti (onu da çorbaya koydum)
1 pasta tabağı haşlanmış karnıbahar
1kase yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
Bakyine çok yemişim gibi geldi delimiyim neee
selam kızlar nasılsınız? ben 70_79 kilo topğinden geliyorummm. düştüm artık 60'lı kilolara arada buraya da yazmak istiyorum kabul ederseniz eğer
canım menün gerçekten çok süper olmuş afiyet olsun herşeyden ve azar azar çok dengeli ve de besleyici
Hoşgeldin canım tebrik ediyorumm:13: tabii katılabilrisin ne demek çokkuralımı yok hergün yediklerimiz yaptıklarımız paylaşıyoruzz önerilerde bulunuyoruz herkes kendince bir gün belirliyor tatılıyor biz de kutluyoruz çılgıncaaa sen de inşallah hedefine bizlerle beraber ulaşırsın :13:
teşekkür ediyorumm evlilik sonrası kilolarım malesef bunlar ama veriyorum iyi gidiyor .inşallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize
selam kızlar nasılsınız? ben 70_79 kilo topğinden geliyorummm. düştüm artık 60'lı kilolara arada buraya da yazmak istiyorum kabul ederseniz eğer
merhaba canım hoşgeldin profildeki resim sana mı ait eğer öyleyse maşallah 22 yaşındaymışsın ama orta okullu liseli bir kız gibisin .Allah nazardan esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?