Hoşgeldin canım tebrik ediyorumm:13: tabii katılabilrisin ne demek çokkuralımı yok hergün yediklerimiz yaptıklarımız paylaşıyoruzz önerilerde bulunuyoruz herkes kendince bir gün belirliyor tatılıyor biz de kutluyoruz çılgıncaaa sen de inşallah hedefine bizlerle beraber ulaşırsın :13:
teşekkür ediyorumm evlilik sonrası kilolarım malesef bunlar ama veriyorum iyi gidiyor .inşallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize
Anladım canım burası genelde öyle ya evlilik sonrası ya bebek sonrası...benimkiler de işten ayrılma sonrasıvericez tatlım inşallahhh hepberaber daha keyifli daha güzel gidiyor gidecekkk:13:
hoşbuldum:)çok teşekkür ederim evet benim fotom yaşımdan küçük gösterdiğim söylenir hep:)
22 yaşında öğretmen ve de evlisin öyle mi ?
Anladım canım burası genelde öyle ya evlilik sonrası ya bebek sonrası...benimkiler de işten ayrılma sonrasıvericez tatlım inşallahhh hepberaber daha keyifli daha güzel gidiyor gidecekkk:13:
hep bi nedenimiz var zaten kilo almak için ağzımızı bi tutsak yetcek aslında
evet 2010 haziranda mezun oldum ünvteden ağustosta da evlendm atanmadan yani 88liyim
oyyyyyyyy ben de 1977 liyim yaş 34 artık 7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var
10 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapıyorum.
darısı başına bitanem atanman dileğimle....
hep bi nedenimiz var zaten kilo almak için ağzımızı bi tutsak yetcek aslında
evetherşeyden kararında yesek sorun olmayacak ama başladık ve devam da ettiricez inşallah boyun uzun sanırım 1.70 falan mısın
evetherşeyden kararında yesek sorun olmayacak ama başladık ve devam da ettiricez inşallah boyun uzun sanırım 1.70 falan mısın
aynen öleyok nerde bende 1.70 boyy 1.66yım canm ben, senin boyun kaç?
abla diyim sana ozaman artık:) allah bağışlasın çocuklarını.. sınıf öğretmenimisin? inşallah atanırım ya tam bi işkenceydi bu sene kopya iptal derken rezil ettiler. kpss kursuna gidiyorum inşallah olur
aynen öleyok nerde bende 1.70 boyy 1.66yım canm ben, senin boyun kaç?
olsun daha neeee ben 1.60 ım canım asıl hedefim 55 ama önce 59 olayım da inşallah hayırlısıyla hedefi 55 yapıcam
nasıl istersen öyle hitap edebilirsin canım istersen teyze de sorun olmaz
24 yaşında yeğenim bile var.
branşım coğrafya atamam sosyal bilgiler canımcım
inşallah herşey gönlünce olur başarılar dilerim
olsun daha neeee ben 1.60 ım canım asıl hedefim 55 ama önce 59 olayım da inşallah hayırlısıyla hedefi 55 yapıcam
ya hani hep bi standart kilo vardır ya insanların kafasında bir kadın 55 kilo olmalı ya da 50 kilo olmalı diye bence çok saçma okadar değişiyor ki kilo kişiden kişiye göre bazı insanlar 70 kilo ama 60 kilo gibi duruyor ya da tam tersi durumlar. aslında ben 63te bile çok zayıf oluyorum ama yine de hedefimi yüksek tutmaya çalıştım..
çok teşekkürlerrrr bu arada senin fotolarına baktım büyük değişim valla tebrik ediyorummmm
çok teşekkür ederim canım tez zamanda darısı başına inşallah
ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti .sonraki 3 ayda kendimi korumaya aldım ve 3 kilo daha gitti hala korumam devam ediyor ve ben 500 gr daha verdim.
benim hikayemi kısa ve öz şu sayfadan görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html
şimdilik hoşçakal canım görüşmek üzere
ya hani hep bi standart kilo vardır ya insanların kafasında bir kadın 55 kilo olmalı ya da 50 kilo olmalı diye bence çok saçma okadar değişiyor ki kilo kişiden kişiye göre bazı insanlar 70 kilo ama 60 kilo gibi duruyor ya da tam tersi durumlar. aslında ben 63te bile çok zayıf oluyorum ama yine de hedefimi yüksek tutmaya çalıştım..
Aynen öyel...ben de çok zayıf olma hayalinde olmadım hiç 50 olayım falan demedim hiç 55 1.60 boy için normal bence bir de spor falan da yapınca ve sıkılaşma olunca çok daha fit ve olduğundan zayıf görünüyor insan kişiye vücut tipine göre çok değişiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?