veeeeeeeeeeeee kızlar 9 şubat 2011 tarihinin kotlu fotoğraflarım oğluşum canım kuzucuğum FATİH elinden çıkma fotoğraflar
ilk 3 fotoğraf eski kotlu hallerim tosuncuk hatıralarım minik fil hortumum eksikmiş sadece
Eki Görüntüle 139341
Eki Görüntüle 139342
Eki Görüntüle 139343
Eki Görüntüle 139344
Eki Görüntüle 139345
Eki Görüntüle 139346
Eki Görüntüle 139347
Eki Görüntüle 139348
Eki Görüntüle 139349
Eki Görüntüle 139350
Eki Görüntüle 139351
Eki Görüntüle 139352
Eki Görüntüle 139353
Eki Görüntüle 139354
Eki Görüntüle 139355
Eki Görüntüle 139356
Eki Görüntüle 139357
Eki Görüntüle 139358
Eki Görüntüle 139359
Eki Görüntüle 139360
Eki Görüntüle 139361
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww harikasın harika 15lik çıtırseni maşşlahsana darısı başımıza çokbegendim çokkkkkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun canımkızlar akşam yemeğim
1 kepçe kuskuslu çorba
4/1 kıymalı dürüm
1 kaşık sebzeli pirinç pilavı
bol salata
yoğurt
herkese iyi akşmlar öpüorum hepiniziiii yarın görüşmek üzereeee
afiyet olsun farmasipazardan gelince
1 elma
250 ml su
akşam menüm
3 köfte ( köftenin tanesi 1 kk dan küçük )
3 yk karnıbahar yemeği( havuçlu)
3 yk yoğurt
8 yk salata
3 kk büyüklüğünde cevizli kaymaklı kadayıf sarma ( 1.5 tk Afyon kaymaklı ve yarım cevizli)
çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun.canım dikkat et istirahat etmen gerekli değilse zor atlatrısın tatlımaz önce avm den geldim hastayım ama kredi kartı borcu ödemem lazımdı bu ara bir iki bişilerde aldım. çok istediğim kupalardan aldım renkk renk birde yemek termosu aldım işe sıcak yemek gotururum diye..
akşam yemegini avm de yaptım
salata üzeri susamlı tavuk ızgara
1 ayran
burnumu silmekten kızartmışım, krem sürüyorum burnum akınca yine gidiyo off başımda agrıyo sanırım erken yatmalıyım bu akşam yine
sema canım buraya sabah akşam ve ara öğünlerini kaçamaklarını yaptığın spor varsa onları yazıyorsun canım bizde az yada çok olmuş diye yorum yapıyoruz uyarıyoruz seni.hergün menülerini yaz canım burayaarkadaşlar cevab beklıyorumneler yapmam lazım 8 kılo fazlam var hep bırlıkte demıssınız ama nereye yazsam kımse bısey yazmadı
canım temkinli davranıp aşırıya kaçmamaışsın tebrik ederim senislm kızlar
dogumgününyaptık bogçalar bide pastalr vardı dolmada
ben 2çatal pasta
6dolma
bideyogurtluportakllıtarçınlı karşım yedim atlattım şükür
hoşgeldin canım burda verirsin elbette ama sabırlı olman gerekiyor hergün yediklerini yaz buraya yardımcı oluruz arkadaşlarla sanamerhaba. ben de artık kilomdan memnun değilim. zayıflamak istiyorum. 24 yasındayım 163 boyum 63 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum
hımmmmmmmmmmmmm çok güzel bie menü neruşcum afiyet olsunkızlar akşam yemeğimi yazayım tabii çok oldu yiyeli de yoklamadan kalmıyım
5yk prinçsiz! ıspanak yemeği
2yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 yeşil biber
afiyet olsun canım aşırı olan bişey yok dengelersin bugüniyi akşamlar kızlar..
akşam menüsü
2 yk pilav
6 yk kuru fasulye
1 yk karnabahar yoğurtlu
2 yk yoğurt
sonra da kaynanam künefe yaptı
ben de yedim tabi ki
2 kk kadar
ara falan bişeye e gerek kalmadı bu durumda..
canım akşam yemeğin az olmuş sebze yada et yemeğide yiyebilirdin yemeklerden sonra bir bardak yağsız tarçınlı süt içebilirsin ve ara öğün meyveni yiyebilirsin.belli bi miktarda çerez olabilirbugun aksam yemeyım bıraz gec kaldım herhalde :)
1 kase çorba
2 yk makarna
salata
bıde aksamdan sonra ıkı saate bı nelerı onerırsınız aparatif olarak
günaydın canım kahvaltın süper canım biraz iyi olmana sevindim canımgünaydın canlarımmmm hepinize mutlu saglıklı pırıl pırıl bir gün diliyorum.
bugün daha iyiyim sanki ama hala bir halsizlik var. kalktım ve kahvaltımı hazırladım şimdi bitirmek üzereyim çayımı içiyorum. işteee menüm :
4 cherry domates
3 adet zeytin bir parça zeytin ezmesi
1.5 dilim tam bugday ekmegi
bir k kutusundan irice yagsız peynir
1 kupa şekersiz çay
1 bebek salatalık bir tutam maydonoz.
tombul arkadaşınızdan hepinize muah muah öpücükleeeeer
afiyet olsun balımgünaydın kızlar kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve 1 yumurtadan pmlet domates yeşilbiber 1 adet kivi ve 1 çay kaşığı tahin pekmez.
aç karnına önce 1 tatlı kaşığı arı poleni aldım suyla.
sonra salonumu sildim topladım
afiyet olsun canımGünaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
afiyet olsun famirgünaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm,uamrım iyiisnizdir,
akşam eve gider gitmezbulaşılları yerleştirdim ,bu arada 2 tk kaşığı kadar yine sütlü tatlı yedimoffffffff eşimin yaptığı tatlı bir tepsi yapmış bende yemeyince bitmek bilmedi bi türlü .
kızma yemek yedirdim,eşim ve kızım evdeler ya 15 tatil dolayısıyla evde adım atacak yer kalmamıştıetrafı toparladım yerleri süpürdüm kızmda bana yardım etti odasındaki oyncakları toparladı sonra yemeğimi yedim,5 yk kadar pirinçli ıspanak yemeği yedim.bu hafta akşamalrı normal besleniyorum haftaya yine eski sistem devam edicem yani salata,yoğurt,meyve gibi.Ardından 50 dk yürüdüm,6.0 temposunda.duş aldım kzımla oynadım 1 saat kadar ,15 adette sarı ve beyaz leblebi karışımı yedim ,sonra 10.30da yattım nihayettttt
hiç uykumu alamadım ama 2 defa kızımın yanına gittim uyanmıştı,yanıma gel dedi,onun minik yatağında iki büklüm yattım
sabah kahvaltımı da azayım
1,5 dlm kepek ekmeği
3 zeytin
1 tk kadar peynir
inşallah canım gidecek kilolarımız.eğer plan değişmezse benim tam bir sene sonra ikinci çocuğu düşünüyorum ama olmayabilirde emin değilim tam.işyerindeki hemşiremizle konuştumda o dediki şu anda kızın anaokuluna gidiyor eğer şimdi hamile kalırsan zorlanırsın çünkü doğum yapıcaksın kızın birinci sınıfa başlayacak onunla ilgilenmen lazım dersleri falan zor olur çünkü kızın ilgi isteyecek sen bebeğinle ilgilenmek zorunda kalıcaksın olmaz dedi.eğer kızın birinci sınıfın ikinci yarısında hamile kalırsan biraz daha iyi olur hem kızın daha da toparlanır 2. sınıf olucak alışmış olucak dedi yani kısacasıcanım yağ kaybı pek tartıya yansımıyo biliyosun. uzun zamandır sağlıklı besleniyosun tatlı falan yok yağlar eriyodur o yüzden gözle görülür fark oluyo canım etrafındakiler farkediyo. hadi bakalım canım geri kalanlarda inşallah gider çabucakta sen ikinci bende birinci çocuk çalışmalarına başlarız
yaaa yardım edin veremiyorum verdiğimide biraz bırakınca gene aldım.1 ayda 4 kilo verdim fakat bunu gene 1 ayda çok güzel geri aldım.yardım ya desteksiz olmuyor.
spor yapamıyorum aslında memurum maşa başı akşama kadar oturuyorum akşamda eve gidince yemek hazırlama temizlik çocuk derken gece yarısı oluyor...bir süre önce akşamları 1 saat finess yapıyordum .ama evimiz soğuk üşütünce bıraktım havaların ısınmasını bekliyorum.
bu sabah: 1 bardak elma sirkesi içtim ılık suda ve ballı
1 tanede simit.2 bardak çay.tek şekerli
famir kaçmaklar mıyapıyon öylemi okudum valla dikkatet vermiyomdedindedin negüzel veriyon şimdide yeme lütfen ben dün akşam bol çikolatalı pastayı yemedim millet önümde lop lop götürdü kzızyom bakkkkkk kız demişsin
hügocuğum 2 gündür bende tatlı götürürü oldum,kız bana kızzzzz,şu koca göbeğinden demi utamnıyon deeeee
canım benim çok teşekkür ederim ya sen herşeyin en güzeline layıksın senin böyle olacağın günler çok yakındır emin ol ben inanıyorum :13::13::13:
şımardım hemencik dimivalal tatlıyı buzluğa attım ne hali varsa görsün,eşimin yüüznden valla,bida yapmıcam söz sözzzzzzzzzzzzzzzz
farmasimmmmmm çok hoş olmuşsun,bej rengi bluzle olanı daha çok beğendimsenin oğlan anne bunları neden çektriyosun bana demiyo mu
tşkler nugyacım valla sende harikasın maşallahın var
famircim yok valla dün aklıma şeygeldiokadar dikkatediyoruz amabipasta için o açkalmaları işte kilovermeleri gözün önünügetir dedimyayesem neolacak okadr eziyet çekiyoz verecez diye ben böyle düşündüm portakalatarçın serp yogurt koyda acayip tatlı oluyo millet pasta yedi ben onu yedim acayip lezzetliydi pastadan
canım ben de onu çok beğendim :13:
o niçin çektiğini bilmez mi ayol anne çıtırlığını bi görsünler diyor sen nedir o biliyon mu bacım sen
bir de o kadar hırslı bir cadı ki neler diyor biliyor musun sen anne sen herkesi geç onlar da kilo veremesinler alsınlar da görsünler diyor sus sakın öyle denir mi herkes versin canım diyorum
sınıfındaki hırslılığını her yere taşıyor geçen kardeşine bile 30 a kadar rakamları öğretmiş bir de harfleri öğretmeye kalkıyor diyorum harfleri sakın verme hayır anne benim kardeşim kendi sınıfının 1. si olsun o bütün arkadaşlarını geçmeli en iyi olmalı diyor öyle cadıdırki sorma.bu tatilde bitirdiği tatil setinin sayfalarını görsen bacım aklın durur onu asla sıkmıyoruz aksine çok rahat bırakıyoruz ama bu hırs doğuştan genlerinde olan birşey bazen diyorum oğlanın hırsının milyonda biri bende olsaydı şimdi daha farklı olurdum diyorumama o kadar hırs da bana çok fazla be zümrem valla ben bunalıyorum
bu tatilde günde en az 1 en fazla ders çalıştı . gittiği yerlere dahi kitabını götürdü hayret ya
eşime de gösteriyorum fotoğraflarımı foruma koyduklarımı çok beğeniyor sağolsun .
şımardım hemencik dimivalal tatlıyı buzluğa attım ne hali varsa görsün,eşimin yüüznden valla,bida yapmıcam söz sözzzzzzzzzzzzzzzz
farmasimmmmmm çok hoş olmuşsun,bej rengi bluzle olanı daha çok beğendimsenin oğlan anne bunları neden çektriyosun bana demiyo mu
şımar kız sana şımarıklık yakışıyo
çok teşekür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmfarmasiii..
süpersin...
maşallah sana...
çok beğendim...
amin canım hepimiz görünen köy klavuz istemezdemişler başaranı alkışlamak lazımmmmmmmmmmmm
maşallahhhh ona,nazar dğer kız çok deme böyle şeyler,çok da yıkışıklı olacak belli,bayıldım büyük olana maşşlahh,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?