60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnnn cadalozzzzzzzzzzz seniiiiiiiiiiiihadi çabuk git gel işlerini hallet ben çıkmadan yetişşş heeeeeeeeeeeee,muuummmmmmmmmmmmuuuuummmmuuuucccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkAyyyyyyyy çok ateşli oldu heeeeeeeeee

nugyacım havalar ısınsın seni öyle motive edeceğimki koşa koşa spora gideceksin. burda yazmam tabiki özelden yazarım sana ama öyle şeyler derimki sana valla koşa koşa gidersin spora. aslan burcusun zayıf noktalarını biliyorum ehehe
yeterki havalar ısınsın bak nasıl spor yaptıracağım sana ruhende spor çok faydalı. bikere depresyon moral bozukluğu olmuyo insanda hep pozitif oluyosun. bende 3 yılda çok fark oldu moralman. bu da çok iyi. depresyon hastalarına psikologlar sporu veriyor endorfin salgılatıyo çünkü. az sabret havalar ısınsın bak nasıl değişeceksin bebem seni unuturmuyum hiç

gün içinde o kadar yapma yeterli mi yani nerden baksan 2 dk sürmüyo onun yaptığı

inşallah canım hep beraber zayıflarız önceden bir gün bile koşu bandına binmesem huzursuz olurdum hep şimdi hiç binesim gelmiyo nedense birde bademciklerimden kokrktuğum için neyse elbet birgün binicem böyle devam etmez hep heralde:26:

çok güzel canım kahvaltın afiyet olsun

günaydın herkese...hugocum sonuna kadar katılıyorum sana her zaman spor yaptığımda kendimi pozitif hissederim..bu sabah işe gelirken akşamki sporun etkisiyle bugün diyet ve spor yaptığım için psikolojimi çok iyi hissediyorum dedim...gerçektende öyle her sabah her tarafım şiş içinde uyanıyordum.bugün çok rahat kalktım...

hocahanımmmmmmmmmmmmmmmmm kahvaltı muhteşem 10 numara tam benlik ve de çok renkli tıpkı ben

tabiki ondan oluyo. hem spor alışkanlığı kazanırken böyle oluyo bendede ilk başlarda oluyodu. ara verdiğimde oldu ama asla unutmadım. bu önemli canının istemediği zamanlar ara verirsin sonra başlarsın. ama yazın sen düzenli yapınca farkı gördükçe boğazlarında şişmeyince yapmak isteyeceksin kendin isteyeceksin yağların gittkçe.

şimdi pilates zamanı sonra görüşürüz kızlar

inşallah canım bende beyaz elbise ve beyaz pantolon giymek istiyorum bu yaz nedense.pazar günleri çarşıya çıkarsam yürüyorum zaten çok severim dışarda yürümesini.bi bulamadım şu aletten bende ya eczanelerede gidemedim yağ ölçümü yaptıracaktım bende yaptıramadım bi türlü inşallah canım en kısa zamanda başlıyacağım koşu bandına

kızlar biraz kendime çocuklara eve vakit ayırayım görüşmek üzere hoşçakalın hava da bahar havası gibi dışarı çıkarayım kuzucuklarımı

canımm işler yıgıldı yapmazsak patron kızar demiii. anca yazabildim.
yaa işalla bigün gelme nasip olur uşaka hiç gelmedim. ayrıca senin popişte bişi kalmamış ki bizde var güselimmm... çok spor yaptın mı çok sıkı görünüyorda

Afiyet olsun herzamanki gibi süper kahvaltı..

canım yumurta yersen bir kibrit kutusu yumurta yemezsen iki kibrit kutusu.gerçi bu bünyeden bünyeyede değişebilir

teşekkür ederim canım.. haftasonu yumurta yiyorum sadece o zaman peyniri 1 kk yerim..

Kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaar ben daha gidemedim ama hazırlandım çıkıcam birazdan nereye dersneiz gezmeye burada forum avm var istanbulda onun yanında ikea var bir de dechatlon diye her spor dalına uygun ürünler satan büyük bir spor mağzası var okçuluktan tutun da dalışa kadar her şey var bi arkadaşımla oraya gidicez belki ikeaya da gireriz (ben girmezsem olmazz zaten deliriyorum ordaaaa) öyle hem yürüyüş bol hareket hem de azzzcık alışveriş ama gerçekten azzzzzcık

kahvaltımı da yazayım

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız beyaz peynir

2 tane bebiş salatalık

kahvaltı sonrası yeşil çayımı da içtiiiiiim

ara öğünde hurma aldım yanıma hurma yerim oralarda da salata falan yiycek bişeyler bulurumdiye umuyorum şuana kadar 1lt su içtim 500ml şişem de yanımda

HAAAAAAAA BUARADAAAAAA MALUM BUGÜN BENİM TARTILMA GÜNÜMDÜÜÜ VEEEEE 62.2 OLMUŞUMMMMMMMMMMMM ASLINDA CUMA BİRAZ DAHA VRMİŞ OLUYORUM GENELDE CUMA ASIL SONUÇ ÇIKIYO AMA BUGÜN DE TARTILAYIM DEDİM VE 1.2 KG GİTMİŞŞŞŞŞ ÇOOOK MUTLUYUMŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA TABİİİ KİSİZLERE DE ÇOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLERRR İYİ Kİ VARSINIZZZ HEM DOSTLUĞUNUZA HEM DESTEĞİNİZE SOZNSUUUZZZ TEŞEKKÜRLER CANLARIMMM:13::13::13::13:

ben de işimin birini bitiriyorum arada buraya göz atıyorum
kahvaltı gene süper ötesi
kilo da vermişsin eeeeeeeeeeee daha ne olsun değil mi ? bana düşen tebrik etmek büyük bir zevkletebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler

ve klasik sevinç nidamla kutluyorum bu kilo verişiii...
yuuuuuuufffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canımın içi farmasimm çok teşekkür ederim katkın büyükkkk:13::13::13: inşallah hepsi gidecek bu fazlalıkalrın böyle böyle azimle inançla sabırla kurtulucazz inşallah vee ekoruycaaaaaaaaaz:13:

ve klasik sevinç nidamla kutluyorum bu kilo verişiii...
yuuuuuuufffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ycl ciiiiiiiim çok teşekkür ederim iyiki varsınız,iyi varız ve burdayızzz hepimiz de inşallah beraberce kurtulucaz tümm fazlalıkalrdannnnnn yufiiiiii evetttttt yufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:13::13:

afiyet olsun nerudacığım tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin

tabiki tatlım sadece diyet yetersiz. diyette metabolizma yavaşlıyo. sen dün spor yaptın metabolizman hızlandı sonuçta sabah dinç kalktın ödemler çözülüyo yani. elbette arada yorulursan molaların olur ama kiloları verene kadar düzenli yaparsın kilocuklar gider taytları tunikleri çekersin bu yaza allahın izniyle canım. sonrada internet alırsanız müsait zamanların pilates yapabilirsin çok şekillendirir vücudunu göbişin düzleşir. aralarda yürürsün kilo almazsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…