60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar baya oldu giremedim,çok kötü girp oldum,çocuklarada bulaştı,ama çabuk atlattılar,ama ben hala atlatamadım,ne gripmiş be,emzirdiğimiçin ilaç da kullanamıyorum ,bu yüzden geçmek blmedi,diyet miyette yok tabi,fazla bişey yediğim yok ama verdiğimde yok,bizden ahberler böyle

canım soruna yanıt 1 - Allah vergisi bir vücut tipim ve de yapım varbalık etliyim,sıkıyım.... bu bir avantaj
2 - gene Allah vergisi minyon morukluğum var
3- spor gençliğimde baya yaptım basket de oynadım
jimnastik hareketleri de yaptım
çok çok normal bisiklete de bindim.
4- spor yapmıyorum diyorsam da sıfır hareketli değilim
5- çocuklarım olmadan önce günlük ortalama sabah akşam toplamda 10 km yürüyordum
6- ikinci doğumumdan sonra da 1 yıl çok düzenli aralıksız günde başlangıçta 45 dk ile başladım sonrasında en az 1 en fazla 2 saat deli gibi kondüsyon bisikleti biniyordum
7- tempolu yürüyüş her zaman favorim olmuştur bulduğum fırsatları bu konuda mutlaka değerlendiririm, hala da eşimle düzenli olmasa bile arada çıkıyoruz,sanırım havalar ısınınca artık çocuklarımız da büyüdü evde rahatlıkla tek başlarına kalabiliyorlar sonuçta burası aile apartmanımız babaanneleri var ona haber bırakırgönül rahatlığı ile eşimle yürüyüşe çıkabiliriz.
8-hala çok hareketli bir yaşantım olmasına rağmen okul döneminde hafta da en azından 2 gün 30-35 dk kendime spor konusunda zaman ayırıyorum.

umarım yanıtlayabilmişimdir.

geçmişi okudum kızlar kahvaltılar çok güzel kardan adamlar yok.kaçamak da göremedim genel olrak boyacı kataloğu olmuş kahvaltılar afiyet olsun herkese.
nerudaccığımm balıımmmm tebrk ediorum seniii süpersin sennnharika gidiosun maşallaaahhhh
pilatesimi yaptım .burnum tıkalı geceden beri boğazımda hafif ağrıo gibi o yüzden pek nefesimi kontrol edemedim bide tam yarıda teyzem aradı meşgulede veremedim ayıp olmasın die ama yinede yaptımm.çok güzel karın çalıştı.çok mutlu oldum ben yine
hugocuk sen nasılsın canım ?
benm karnım hala yanıo
hava çok güzel buün yine dışarı çıkmak istiorum yakında bir avm var yürüyerek 30 dk.git 30 dk gel birazda içerde dolaşırım iyi olur açılırım.inş.

sen yürüyüşlere başladınmı yağ ölçtürmene gerek bile kalmaz gözle göreceksin yağların gittiğini canım merak etme. zaten şeker tatlı yok yağların gitmesini engelleyecek. birde sporda oldumu tamamdır bu iş. yaza beyaz pantolon beyaz tişörtleri çekeriz. yaw ben eskiden hiç badi giyemezdim ordan burdan çıkan yağlarım olduğu için. maşallah 3 aydır badi giyiyorum vücuduma yapışıyo valla hiç ordan burdan çıkan yağ yok. az göbek var ama olsun kötü gözükmüyo hem o da gidecek yani bu zamana kadar nasıl gittiyse o da gidecek. zaten en büyük değişiklik göbeğimde oldu.sporla beslenmeyle tatlı ve şeker yemeyince eridi pilatesle toplandı valla hiç kötü gözükmüyor. pilatese spora devam

canım Rabbim acil şifalar versin
bizlerde çok kötü grip olduk ama neyseki uzun sürmedi zor bir durum hele de çocuklar da olunca çok öpüyorum tatlı minoşları

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dicem ama kapmışsın şifayı. allahtan çocuklar atlatmış.ilaç kullanmaman iyi canım tabikide süte geçebilir

kalanchoecim nasıldı bugün çok güzeldi valla. nasıl süper karın çalıştırıyor bu kadın yaw. pekçok insanın karnı erimiş gitmiş bahsediyo. herkes teşekkür ediyormuş. hakikaten çok zor ama bu yüzden etkili. mekik çekildiğinde bu kadar zorlamıyo çünkü mekik ilkbaş zorluyo ama sonra alışıyorsun hiç zorlamıyor ama bu pilates nasıl bişeyse karnı koparıyor valla haa

kızzzzz kurbikliiiiii napıyosuuuun teşekkür edeeeeriiiimmmm cicimmmm katkınız büyükkkkkk çok teşekkürler inşallah devamı da böyle güzel güzel devam ederrrr de gider şu kilocuklarrrrrr hepsi gitsin fazlalıkalrın inşallah :13:

sakın hasta olmaaaaaaaaaaa dinleeeen bak yarın hasta olmak yokkkkkkkkkkkk gezmelere gidiciiiiiiizz inşallahhhhh

Buarada kahvaltın süperdi bayıldım afiyet olsunnnnn şekercimmm

beyazcım geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın canım

kalanchoecim ne diyebilirimki yıktı bugün ebru yine

neruşum kilo vermene çok sevindim bebem eee bu kadar spora sonuçlar böyle oluyo işte sen ve spor yani özdeşleştiniz valla senden süper spora motive alıyorum

nerudaaaaaaaaaa nerudaaaaaaaaaa kız en iyisi ben istanbul'a geleyim seni bir güzel yürüteyim bak seni karaköyden eminönüne galata köprüsü boyunca yürütürüm.oradan ver elini sirkeci doğubank altınhan ha babam de babam oradan tahtakale mahmutpaşa kız öğleyin sultan ahmete tramvaya asla binmek yok yürüyeceğiz su şişelerimizi kuru erik kayısı incirlerimiz yanımızda olacak öğlen sultan ahmet köftecisinde yarım porsiyon 4 köftemizi bol ayranımızı salatamızı yeriz bunlar benden ama sen bana yarım porsiyon künefeyi ikindi vakti ısmarlayacaksın tamam mı sultanahmet meydanına gidip de topkapı sultanahmet camii ayasofya yerebatan sarnıcını gezmemek olmaz bilmiyom kaçıncı ama olsun sonra tekrar gülhaneden aşağı sallanıp eminönü vapura binelim kadıköy moda bahariye anaaaaa mısır çarşısı kapalıçarşıyı da unutmadan binelim vapuranasıl ama güzergah bir gün için fena sayılmaz umarım
varsa değişik planın yap bana uyar bir gün de eyüp sultan pier lotide ben çay sen kahve içmeye yürüyelim ne dersin şekercimmmmmmmmmmmm?

Son düzenleme:
kociş hamsileri bitirmiş
öğlen yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı yağsız salata ve 1 dilimde çavdar ekmeği olcek

Nugiciiiiiiiiiiim canım mesajını aceleden kaybettim alıntı yapamadım ama çokk teşekkür ederimmm canım darısı başına hepberaber kurtuluyoruz kurtulucaz bu fazlalıklardan çok şükür varlığınız çok önemli öpücükler cicimm:13:

hugocukcuğum çok sağoll canım benim spora sayenizde başladım ne mutlu motivasyonuna katkım oluyorsaaa gidecek bu yağlarrr gideceeeeeeeeeeeeeeek yakarıııııııııııız onları yakarıııııııııııııııııııııııız

ooooovvv farmasicim süpper süppperrrrrrr sen gel de daha nerelere giderizzzzzz ben geçen haftalarda yaptım böyle bir tur inanılmazzzz olur tarihi kısmını tamamlamadım ama onu senle yaparız ha köfte ve künefe de yemedim e artık o da senin şanına yakışır onu da beraber yeriz gel tabiii süperrrr olur nerelere gideriz daha ama 1 gün için bu tur muhhteşemmmmm:13:

Son düzenleme:

AAAAAAllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,nara nam nara nam nam,nara nam nara nam nam,nara nam nara nam nam,nara nam nara nam naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm.haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
eferim gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sanaaaaaaaaaaaaaaa,çok çok tebrik koyuyorummmmmaz yavaş git gızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yetişemiyom ama sana
alkış tufanı koparayım öyleyse
yuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım Rabbim acil şifalar versin
bizlerde çok kötü grip olduk ama neyseki uzun sürmedi zor bir durum hele de çocuklar da olunca çok öpüyorum tatlı minoşları

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dicem ama kapmışsın şifayı. allahtan çocuklar atlatmış.ilaç kullanmaman iyi canım tabikide süte geçebilir
çok teşekkür ederim ,sağolun hanımlar

maşallah ya çok iyi kilo vermişssin fıstık gibi olmuşssun valla,darısı başımıza

ilk defa lesli ile yürüyüş yaptım bugün,1 mil olanı sanırım,kucağımda da 8 kiloluk oğlum vardı,daha faydalı olmuş mudur? hangisinden başlayıp nasıl yapmam lazım,bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,kaç gün yapılacak haftada,günd ekaç kez?

1 elma
3 badem
5 fındık
15 antep fıstığı
250 ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…