canımm işler yıgıldı yapmazsak patron kızar demiii.anca yazabildim.
yaa işalla bigün gelme nasip olur uşaka hiç gelmedim. ayrıca senin popişte bişi kalmamış ki bizde var güselimmm... çok spor yaptın mı çok sıkı görünüyorda
inşallah canım bende beyaz elbise ve beyaz pantolon giymek istiyorum bu yaz nedense.pazar günleri çarşıya çıkarsam yürüyorum zaten çok severim dışarda yürümesini.bi bulamadım şu aletten bende ya eczanelerede gidemedim yağ ölçümü yaptıracaktım bende yaptıramadım bi türlü inşallah canım en kısa zamanda başlıyacağım koşu bandına
selam kızlar baya oldu giremedim,çok kötü girp oldum,çocuklarada bulaştı,ama çabuk atlattılar,ama ben hala atlatamadım,ne gripmiş be,emzirdiğimiçin ilaç da kullanamıyorum ,bu yüzden geçmek blmedi,diyet miyette yok tabi,fazla bişey yediğim yok ama verdiğimde yok,bizden ahberler böyle
selam kızlar baya oldu giremedim,çok kötü girp oldum,çocuklarada bulaştı,ama çabuk atlattılar,ama ben hala atlatamadım,ne gripmiş be,emzirdiğimiçin ilaç da kullanamıyorum ,bu yüzden geçmek blmedi,diyet miyette yok tabi,fazla bişey yediğim yok ama verdiğimde yok,bizden ahberler böyle
geçmişi okudum kızlar kahvaltılar çok güzel kardan adamlar yok.kaçamak da göremedim genel olrak boyacı kataloğu olmuş kahvaltılar afiyet olsun herkese.
nerudaccığımm balıımmmmtebrk ediorum seniii süpersin sennn harika gidiosun maşallaaahhhh
pilatesimi yaptım .burnum tıkalı geceden beri boğazımda hafif ağrıo gibi o yüzden pek nefesimi kontrol edemedim bide tam yarıda teyzem aradı meşgulede veremedim ayıp olmasın dieama yinede yaptımm.çok güzel karın çalıştı.çok mutlu oldum ben yine
hugocuk sen nasılsın canım ?
benm karnım hala yanıo
hava çok güzel buün yine dışarı çıkmak istiorum yakında bir avm var yürüyerek 30 dk.git 30 dk gel birazda içerde dolaşırım iyi olur açılırım.inş.
farmasicim yeni fotografını koymussun ama göremiyorum buyuk haline nerden bakabiliriiiim
beyazcım geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın canım
kalanchoecim ne diyebilirimki yıktı bugün ebru yine
neruşum kilo vermene çok sevindim bebemeee bu kadar spora sonuçlar böyle oluyo işte sen ve spor yani özdeşleştiniz valla senden süper spora motive alıyorum
nerudaaaaaaaaaa nerudaaaaaaaaaa kız en iyisi ben istanbul'a geleyim seni bir güzel yürüteyim bak seni karaköyden eminönüne galata köprüsü boyunca yürütürüm.oradan ver elini sirkeci doğubank altınhan ha babam de babam oradan tahtakale mahmutpaşa kız öğleyin sultan ahmete tramvaya asla binmek yok yürüyeceğiz su şişelerimizi kuru erik kayısı incirlerimiz yanımızda olacak öğlen sultan ahmet köftecisinde yarım porsiyon 4 köftemizi bol ayranımızı salatamızı yeriz bunlar benden ama sen bana yarım porsiyon künefeyi ikindi vakti ısmarlayacaksın tamam mısultanahmet meydanına gidip de topkapı sultanahmet camii ayasofya yerebatan sarnıcını gezmemek olmaz bilmiyom kaçıncı ama olsun sonra tekrar gülhaneden aşağı sallanıp eminönü vapura binelim kadıköy moda bahariye anaaaaa mısır çarşısı kapalıçarşıyı da unutmadan binelim vapura nasıl ama güzergah bir gün için fena sayılmaz umarım
varsa değişik planın yap bana uyar bir gün de eyüp sultan pier lotide ben çay sen kahve içmeye yürüyelim ne dersin şekercimmmmmmmmmmmm?
Kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaar ben daha gidemedimama hazırlandım çıkıcam birazdan nereye dersneiz gezmeye burada forum avm var istanbulda onun yanında ikea var bir de dechatlon diye her spor dalına uygun ürünler satan büyük bir spor mağzası var okçuluktan tutun da dalışa kadar her şey var bi arkadaşımla oraya gidicez belki ikeaya da gireriz (ben girmezsem olmazz zaten deliriyorum ordaaaa ) öyle hem yürüyüş bol hareket hem de azzzcık alışveriş ama gerçekten azzzzzcık
kahvaltımı da yazayım
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1kk yağsız beyaz peynir
2 tane bebiş salatalık
kahvaltı sonrası yeşil çayımı da içtiiiiiim
ara öğünde hurma aldım yanıma hurma yerim oralarda da salata falan yiycek bişeyler bulurumdiye umuyorum şuana kadar 1lt su içtim 500ml şişem de yanımda
HAAAAAAAA BUARADAAAAAA MALUM BUGÜN BENİM TARTILMA GÜNÜMDÜÜÜ VEEEEE 62.2 OLMUŞUMMMMMMMMMMMMASLINDA CUMA BİRAZ DAHA VRMİŞ OLUYORUM GENELDE CUMA ASIL SONUÇ ÇIKIYO AMA BUGÜN DE TARTILAYIM DEDİM VE 1.2 KG GİTMİŞŞŞŞŞ ÇOOOK MUTLUYUMŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA TABİİİ KİSİZLERE DE ÇOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLERRR İYİ Kİ VARSINIZZZ HEM DOSTLUĞUNUZA HEM DESTEĞİNİZE SOZNSUUUZZZ TEŞEKKÜRLER CANLARIMMM :13::13::13::13:
canım Rabbim acil şifalar versin
bizlerde çok kötü grip olduk ama neyseki uzun sürmedi zor bir durum hele de çocuklar da olunca çok öpüyorum tatlı minoşları
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dicem ama kapmışsın şifayı. allahtan çocuklar atlatmış.ilaç kullanmaman iyi canım tabikide süte geçebilir
çok teşekkür ederim ,sağolun hanımlarbeyazcım geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın canım
kalanchoecim ne diyebilirimki yıktı bugün ebru yine
neruşum kilo vermene çok sevindim bebemeee bu kadar spora sonuçlar böyle oluyo işte sen ve spor yani özdeşleştiniz valla senden süper spora motive alıyorum
ya da buraya ekledim canım
son 3resmim hortumsuz fil halim canımcım
Eki Görüntüle 139905 Eki Görüntüle 139906 Eki Görüntüle 139907
Eki Görüntüle 139908 Eki Görüntüle 139909 Eki Görüntüle 139910
Eki Görüntüle 139911 Eki Görüntüle 139912 Eki Görüntüle 139913
Eki Görüntüle 139914 Eki Görüntüle 139915 Eki Görüntüle 139916
Eki Görüntüle 139917 Eki Görüntüle 139918 Eki Görüntüle 139919
Eki Görüntüle 139920 Eki Görüntüle 139921 Eki Görüntüle 139922
Eki Görüntüle 139923 Eki Görüntüle 139924 Eki Görüntüle 139925
kociş hamsileri bitirmiş
öğlen yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı yağsız salata ve 1 dilimde çavdar ekmeği olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?