canımcım iş yerinde ancak okadar çıkıyor ne yapayım,içinde sebzede varsa hele daha az oluyor et miktarı ama idare ediyoruz işte
elma yiyorum 1 adet yeşil ama ekşi olmayanından
nurhan hoşgeldin canım burayı takip edersen az çok bişeyler öğrenirsin ama kısaca anlatayım sana.biz burda az ve sık yiyerek ama diyet yapmadan zayıflıyoruz.yediklerimizi buraya yazıyoruz varsa yaptığın sporuda yaz az yada çok olmuşsa fikrimizi söyleyip uyarıyoruz seni hepsi bu canım.merhaba kızlar, benim de kilo problemim var, yapmadığım diyet kalmadı ama 400gr dışında bir gram veremedim, normal insanlar yese benim yadiğimi 2 günde açlıktan ölür, ne yapmalıyım lütfen yardım edin, deneme tahtasına döndüm içmediğim çay kalmadı,yardımlarınızı bekliyorum
ara öğünüm 1 madensuyu 5 badem 1 kuru kayısı.
akşam yemeğinde 4 kaşık nohut yemeği yarım bardak ketentohumlu yoğurt 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba
ara öğünde 1 muz 1 portakal ve 1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi olcek
fammirrrr nerdesin şekerim...
Özledik..
1 mandalina yedim..
akşama da yemek yok dışarı çıkacakmışız..
ben gene kaçamak yapacağım yani..
Özledik..
1 mandalina yedim..
[/B]
hımm anladım canım. bolkepçe bi yerde çalışmıyorsun anlaşılan.
çalıştığım için iş yerinde diyeti uygulayamıyorum, evde spor salonum var fakat çok yemeyip spor yaptığım halde hiç bir gelişme yok, hep tartıya çıkıyorum kilom 61, kan testi yaptırıp bir diyetisyene gitmeliyim sanırım, acaba tiroit bezlerim mi çalışmıyor,aranızda böyle bir problem yaşayanınız var mı?nurhancım hoşgeldin canım. az yemek kilo verdirir mantığı yanlış. ne kadar az yersen metabolizman o kadar yavaşlar. öncelikle diyetisyene gidebiliyorsan git. gidemiyorsan diyetisyenlerin hazırladığı sağlıklı listeleri uygula. sporda yap verirsin. o zayıflama çayları vs.. bırak canım. hergün buraya yediklerini az 3 ana ve 3 ara öğün beslen biz sana yardımcı olmaya çalışırız canım. kolay gelsin
iş güç yine tepemdene kaçamağı bakim o,ızgara ve salata ye kaçamak falan yapma akşam akşamm,boşa mı yorum yaptı okadar sana
istersen kaçamak yapmazsın. neler yiyorsun dışarda olunca genelde
Özledik..
1 mandalina yedim..
kolay gelsim Famirim.. Buarada da haklısın valla.. ama ne ızgarası yiyeceğim et yemiyorum ya ben...
sadece salata yerim artık..
valla canım ben dışarda sadece tost, pide ,pizza falan yerim..
Onun haricinde ev yemeği vs. falan yemem..
bu akşam da pideciye gideriz muhtemelen..
ben de salata yerim...
ycl farmasi ve hugocuğuma katılıyorum
bir kepçe çorba alırsın çorba ve ızgara yapılan yere oturun sizde
sonra ızgaranıda yersin salatada gelir bir bardak ayran bir dilimde ekmek al sana kaçamaksız dışarda bir akşam yemeği
kolay gelsim Famirim.. Buarada da haklısın valla.. ama ne ızgarası yiyeceğim et yemiyorum ya ben...
valla canım ben dışarda sadece tost, pide ,pizza falan yerim..
Onun haricinde ev yemeği vs. falan yemem..
bu akşam da pideciye gideriz muhtemelen..
ben de salata yerim...
çalıştığım için iş yerinde diyeti uygulayamıyorum, evde spor salonum var fakat çok yemeyip spor yaptığım halde hiç bir gelişme yok, hep tartıya çıkıyorum kilom 61, kan testi yaptırıp bir diyetisyene gitmeliyim sanırım, acaba tiroit bezlerim mi çalışmıyor,aranızda böyle bir problem yaşayanınız var mı?
hay farmasi farmasi ne bu farmasi hayranlığın anlamdım ki anacaım nç nç nç:95:
ay yanlış yazmıştır famir diyecektir bebem. evet sensiz olmaz azcık burda olmasan arıyoruz valla haaa
alıştırdın bizi kendine sensiz olmeyyoooo
dayanabilecekmisin ama:26:
sebze yemeği ve çorbada olur o tür yerlerde saltayla onu yersin sende evdende 1 dlm ekmek götür,ne tutumlu kadın desinlerrr
hay farmasi farmasi ne bu farmasi hayranlığın anlamdım ki anacaım nç nç nç:95:
abovvvvvvv kız genemi öyle demişim he valla demişim farmasi aklımı başımdanmı aldı benim nedir ya idare et bacım 32 yaş sendromu başladı galiba yaşlanıyommu ne amaaaaaa yokkkk daha kilo verip çıtır olacam herkez hayranlıkla baksın bana yaşı 32 olacak ama çıtır daha desünler dimi.famircim fambım idare ediver şu gardaşını ha olmamı :18:
sebze yemeği ve çorbada olur o tür yerlerde saltayla onu yersin sende evdende 1 dlm ekmek götür,ne tutumlu kadın desinlerrr
çorba salata olur. eğer yapıyorlarsa sebze ızgara al. rica et belki yaparlar. eşinin pidesindende 2 dilim ödül olarak yersin artık. amanın iyiki vejeteryan değilim dışarda olunca ne yirdim acepeti severim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?