60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ycl nerelerde kaldı kıslar,akşam çok kaçırdı galiba korkusundan gelemiyomu ne

akşam kaçırdım biraza ama o yüzden değil gelmeyişim canım...
Cumaları izinliyim ben evdeyim..
oğlumun kahvaltısı falan filan derken bu saat oluyo..
Sabah sabah çok eğlenmişsiniz ama çok şey kaçırmışım...

afiyet olsunnnnnnnnnnnnn

çok tatlısın yaaaaaaaaaaeğilemem ki burnum akıyo diyo
ama öle:2:sesim filan bi hoş oldu öle nanoşş gibi

geçmiş olsun hocahanımımmmmmmmm kahvaltı süper

sen tabi istanbulda öyle bensiz gezersen böyle hasta olursun
saol bebişimm.valla öle oldu farmasim yaa gelde senide gezdireyim beraberce gezelim

hoşgeldn canım.senin gbi bi sürü arkaşımız var burda evlendkten sonra kilo alan doğumdan sonra alan...hiç dert deil çalışsanda evde otursanda sen gerçekten kilo vermek istiosan,burda kal bizleri takip et hergün yediklerini içtiiklerini yaptığın spor varsa yaz sende başarırsın emin ol.kolay gelsn
afiyet olsun canım boyacı kataloğundan bir seri yapmışsın kahvaltın çok güzel

gideyim de bi limonlu yeşilçay içim nefret ediyorum yeşilçaydan ama içmek zorundayım
canım içine çubuk tarçın koy karanfil tane karabiber koy.öle yeşil çayın acı tadını bastırıo.denyebilrsn hemde metabolizmayı hzılandırıo o saydıklarım

oohh ohh ohhhhh....:87:süper bir ara öğün oldu silkelendim az da olsa kendime geldim(.yatrken doğruldum) saol bebişiimm

Son düzenleme:
ya takıldık leblebiye
1elma
ve de 500 ml suya başladığımı yazmadım

ycl haydi su içiyoruz hoppppppppppp

hoşgeldin canımallah analı babalı büyütsün tatlım bebeğini.doğum kiloları hepimiz için genelde problem oluyor canım ama burdasın şimdi bizi takip et yediklerimizi oku bi fikir edinirsin sende hergün yediklerini eğer varsa yaptığın sporu yaz biz sana az yada çok diye uyarıda bulunuruz canım

sabahtan beri 1 lt su içtim iyimi kızlar ayrıca sabah limonlu ılık su ve şuanda yeşil çayımı yudumluyorum 20 dk sporumuda yaptım ama bi sorunum var wc den çıkamıyorum

afiyet olsun canım gayet güzel menü

anladım canım peki yürüyüşte zaralımı senin için

hem mmmmmmm deeeeeeeeeeeee nasıl bacımmmmmmmmmmm valla çocuklar gibi şendikkkkkkkkkkkkkkktakıl bize :13:

pilates bitti. toplu egzersizleri yapamadım ama yerde yaptım karın egzersizlerini. kalça yapmadım ihtiyacım yok koşu kalça için yetiyoda artıyo bile. kalça yaptırırken ben karın egzersizlerini yaptım.

nugişim canım benim. spordu derken selamlayamadım seni. nasılsın bebem
içeceği hazırladınmı. ben yaptım dün akşam içtim sabah içtim bugün çiçerim yarın kalır. bi ara yimne yaparım artıkın.

afiyettttttttttttttttttt bal şeker olsun gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr
gideyim de bi limonlu yeşilçay içim nefret ediyorum yeşilçaydan ama içmek zorundayım
afiyet olsun canımmmmmmmmmmm
ben de içemiyorum bana kahve çok dokunuyor bunda da kafein miktarı normal çaya göre fazla dokunur filan diye içmiyorumcanım pek kıymetlidir

afiyet olsun,bende bir süt içeyim öyleyse 200ml
sana da afiyet olsunnnnnnnnnncicimmmmmmm
afiyet bal şeker olsun canım benim
sağolasınnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmm
gezdir valla ben bak yorulmak bilmem baştan söyliyeyim de ona göre arıza çıkartma tamam mı hocahanımmmmmmmmmm
sabahtan beri 1 lt su içtim iyimi kızlar ayrıca sabah limonlu ılık su ve şuanda yeşil çayımı yudumluyorum 20 dk sporumuda yaptım ama bi sorunum var wc den çıkamıyorum

iyi ki evdeki tuvaletler paralı değil yoksa ne yapardık evdeki tuvaletleri özelleştirsek eyvahhhhhhhhhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh

kalanchoecim geçmiş olsun canım benim nasılsın bakiyim. oh oh battaniyeyede sarılmışsın keyif yap sinlen güzelce toparlan hafta sonu haftaya tam gaz pilatese devam edelim beraber

ben bi de işteyim zırt pırt wc gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…