canım ekemler zaten 4 dilim olmuş günlük 5 dilim zaten bide lahanalr büyük olursa 3 dilimedebilir fazla olur sen bilirsin
afiyet olsun canımmslm kızlar
yumurta
salatalık
domates
helva
şekersiz çay
saol canım inşallah yakındır o günler sen de olacak sın ölesen ye dadlışum ya korumadasın sen,ben senin gibi olayım bak gör neler yiyorum neler
keşke yeseymişsin az olmuş sanki öğlen afiyet olsunküçük bir tabak salata,
1 kepçe mercimek çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
halka tatlının ucundan azıcık tadımlık.
aslında yemekte belık vardı ama ben yemedim.iştahım yotu...balık hastasıyım dır.bu gün nedense kokusuna dahi dayanamadım...
canım bencede 4 tane yaprak yada lahana sarmanın 1 dilim ekmek ettiğini düşünrsek 7 tane sarma 2 dilim eder nerdeyse gün içinde de 4 dilim ekmek yemişsin bence gfazla olabilr sen bilrsntebrikler demek işe yarıyor.yediklerimi yazınca ne çok şey yiyiyorum diyorum kendime ama sizleri böyle yazdıklarını görünce ben de böle kilo vericem diyorum.bugün yediklerim
sabah(08:00):
1 fincan şekersiz çay
2 kepekli ekmek
2kk peynir
3 zeytin
roka
ara(09:00)
1 türk kahvesi
10:15 da 1 türk kahvesi daha arkadaşım yapmış kıramadım
ara(10:45)
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay
öğle(12:15)
2 kepçe ezogelin çorba
2 kepekli ekmek
3 yk yoğurt
arada 1 elma planlıyorum
akşam 7 adet lahana sarma ve 3 yk yoğurt yesem nasıl olur fazla mı gelir sizce
afiyet olsunn bacımmmmmmmmmmm benimmmmm.benim börekten kaçıp kaçıp poğaçaya tutulduğum zamanlardaki gibi olmuş ama olsun çünkü ekmek yememişsin ,hem susamsız olanıymışşş,hemde o kadar kilo verdin bukadarcık da ödülün olsun,çok abarttığını düşünüyorsan denegelersin sen zaten.sorum yok yani.ama ilk iş o goccaaaa paketi ya apartmandaki çocuklara dağı yada sevgülüne ver iş yerindekilere dağıtsın,yada buzluğa koy misafirlerin geldiğinde ikram edersin ama mutlaka göz önünden kaldır.şimdi tadına baktınya canın yine aynı tadı almak isteyebilir
inşallah canım hayırlısını dilemek lazım başta sağlık sağlık olduktan sonra herşey istediğimiz zaana olmasa bile geç olsada olur yani.bende isterim canım antalyaya gelirseniz evimde ağırlarım sizi inşallah.güzel yerleri çok tabikide antalyanın bende seni görmek isterim balım hayırlısı olsun canım
neruşşş 10 kilon gitti süvgülün sendeki değişim farketmiştir neler diyor memnunmu
memnun ki günaşırı yanından ayrılmıyor fıstıkımın.memnun olmasa bu kız beni de obez yapıp çıkaracak der kaçardı heralde
slm kızlar
yumurta
salatalık
domates
helva
şekersiz çay
aram geldiiiii ( dip boyam geldiii gibi olduuu)
1 kupa tarçınlı ballı zenvefilli karabiber karanfilli yeşil çay
2 kuru erik
1 galeta
1 küçük portakal
tebrikler demek işe yarıyor.yediklerimi yazınca ne çok şey yiyiyorum diyorum kendime ama sizleri böyle yazdıklarını görünce ben de böle kilo vericem diyorum.bugün yediklerim
sabah(08:00):
1 fincan şekersiz çay
2 kepekli ekmek
2kk peynir
3 zeytin
roka
ara(09:00)
1 türk kahvesi
10:15 da 1 türk kahvesi daha arkadaşım yapmış kıramadım
ara(10:45)
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay
öğle(12:15)
2 kepçe ezogelin çorba
2 kepekli ekmek
3 yk yoğurt
arada 1 elma planlıyorum
akşam 7 adet lahana sarma ve 3 yk yoğurt yesem nasıl olur fazla mı gelir sizce
afiyet olsun balım yakışır sana çok güzel bende takma ne olacak oakdardan hiç bi yemeyecezya
slm kızlar
yumurta
salatalık
domates
helva
şekersiz çay
pilates süperdi hugocuk cum.hızlı hızlı çok iyi oluo keşke hergün öle yapsa.ben maxi plus u çok seviorum her yeride çalıştırıo.
afiyyyyyyyyeeet olsun bebiiiişşşpek güzel olmuşşş kahvaltın.simit de güzel olmuş afiyet olsun ha ekmek yemişsin ha simit ne olcak sanki hem 10 kilo vrdin yani o kadar da olsun
canım hoşgeldn tekrar inşallah verirsn pes etmek yok.patatese dikkat canım nişasta deposu kendileri..bencede öğlen sebze yemeği öorba ye akşamları bu tür slataları tercih et akşamakadar salata ile acıkırsın bence ve akşam daha çok iyiyebilrsn Allah muhafaza:26:
fambıkkk bende dün sana yeme börek ıyyy vıcık yağlı mağlı dedim kendim gttim yağmurdan kaçıp komşuda doluya tutuldum börekler kekler kısırlar gitti valla
al al güzel oluo eşimede diorum bazen benim casusum var izliorum seni fln die o da gülüo aman dikkat ediyim öleyse dio
kepekli ekemğe tost yanında ayran
aram geldiiiii ( dip boyam geldiii gibi olduuu)
1 kupa tarçınlı ballı zenvefilli karabiber karanfilli yeşil çay
2 kuru erik
1 galeta
1 küçük portakal
kızlar yorumlardan sonra içime sinmedi.salataya koyacağım ıspanakları pişirdim.içine 1 köfte kadar kıyma koydum. yağ koymadım.pirinçte atmadım.işte öğlen yemeğim.6 kaşık ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği.şimdi oldumu cicim.
Evet ekmek yerine onu yedim bi tanecik kandil simidi ve susamsızzzz!! yani vicdan azabı çekmiyorum çünkü arada az da olsa değişik şeyler yemek lazım hergün aynı saatte ve aynı şeyleri yemek de metabolizmayı yavaşlatıyormuş mesela kahvaltıda normalde meyve yemiyorsanız arada meyve yiyin diyolar ya da bazen beyaz ekmek falan arada değişiklik yapmak lazım yani kaçamak yapmış gibi hissetmiyorum ekmek yerine 1 kandil simidi olsun bugün deeeeedeğişiklik iyidiiirrrrr ama evet zaten 2 gündür duruyodu yemedim de bugün biraz da özellikle yedim ama kalanı erkek arkadaşıma satacaktım almadı dün sen yersin onu seversin dedi nolucak 1 er tane yersin diyooo ama beeen onu en iyisi buzluğa atayımmmm mantıklııı
nugiciiiim benim de dedem Antalya Serikli ve merkezde yaşıyor antalyada, beldibinde de yazlıkları var birkaç kez gitmiştim çok severim ben oraları zaten akdenizliyim bi taraftan ondan olsa gerek daha akdenizli bir yapım vardır yemek konusunda özellikle
farkediyorrr etme miiiiiyanlarım (basenler) küçülmüş epey dedi geçenn benim ciddi bir kansızlık problemim vardı 2 yıl öncesine kadar sağolsun bana çok iyi bakar habire ye der yani öyle zayıfsın şişmansın muhabbeti pek olmazdı zayıflarsam sağlığımdan olurum diye korkar ama çokşükür şimdi yediklerimi beğeniyo bir de beni zaten kahvaltıya o alıştırdı özellikle gelir sabahları,yalnız olursam kahvaltı yapmam diye arada tabii takılırdı ama önce sağlıkkk diye sağolsun habire de yedirmeye çalışır bana, zaten sayesinde epey bir kilo aldım işte bir de evde olunca tuz biber oldu ama şimdi memnun yani kalanlar da gidince eminim daha memnun olur hernekadar çok söylemese de belli yanii bi de o kendisi de hiç sevmez kilo falan almayıı azcık göbeği çıksa hemen kilo aldım falan der çokşükürrr bu durum da epey tetikledi tabii beni inşallah kalan fazlalıklar da gidecekkkk de önce bennn sonra da tabii ki sevgülümmmm daha mutlu olucazzzzzzzz çünkü sonuçta benim hzurlu olmam ya da onun her ikimizi de etkilerrr:13:
ya zaten ben onu şişmanlattım birazz bana yedirme çabasındadır hepp e tabii benim yaptıklarımdan kendisi de yiyiooo bi de şerbetli tatlı falan çok sever e ben de getiriyorum antebe falan gidinceeee yani yiyior ama kaçmıyor şükürrr ama sağolsun önceden de şimdi de iyi bakıyor bana öyle olumsuz laf söz de olmaz çook olumlu iltifatlar da olmaz ama diyo şimdi iyi verdin valla hem de sağlıkla maşallah iradene diyo ama bir yandan da kendi tatlı yiyosa mutlaka bi çatal ben de yiyiorum içine sinmiyo bi lokmadan bi şey olmaz diye bana da mutlaka veriyooo :16 ööyleeee geçinip gidiyoruz çokşükürrr
hülya kız bu ne alışveriş listenimi yazdın bize
Ben de tost yemek istemedim..
gittim marketten yoğurt aldım light 200 gr
bide light etimek aldım
bide haşlanmış mısır aldım
şimdi 2 dilim etimekle yoğurt yiyeceğim
mısırı da yesem mi..
bide form çay aldım..
sonra da onu içerim..
bende gidem yemek yiyem,e ben giderimmmmmm,ben gebe değilimmmmmmmmmmm
neruda merkezde nerde oturuyorlar canım seriği biliyorum. bende merkezde oturuyorum yakınız o zaman
dünde priene sıralamıştı böyle,asker gibi dizmiz sıra sıra,dedim herealde yiyecekler isyana kalktı
çok güzel olmuş canım afiyet olsunnkızlar yorumlardan sonra içime sinmedi.salataya koyacağım ıspanakları pişirdim.içine 1 köfte kadar kıyma koydum. yağ koymadım.pirinçte atmadım.işte öğlen yemeğim.6 kaşık ıspanak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği.şimdi oldumu cicim.
ye tabi canım sadece yoğurt ekmek olurmu mısırıda ye.zaten et yemiosun dier yemneklerdende az yiosun ye bence mısrBen de tost yemek istemedim..
gittim marketten yoğurt aldım light 200 gr
bide light etimek aldım
bide haşlanmış mısır aldım
şimdi 2 dilim etimekle yoğurt yiyeceğim
mısırı da yesem mi..
bide form çay aldım..
sonra da onu içerim..
ben de bir ara yaptım şimdi kahvaltıyı bugün geç yaptım 1.30 gibi şimdi de ara
1 yeşil elme
yarım çay bardağı beyaz leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?