yemeğimi yedim geldimmmm
1 kase ezogelin çorba(yaklaşık 18 kaşık ediyor)
2 dlm kepek ekmeği
7 adet kuşbaşı et(macar gulaş dedikler uyduruk yemekti işte içinden bukadar et çıktı,soğanı bol garip bişeydi)
yemekten dönerken kurumda çalışan bayanlaradn biri "sen kilomu verdiinnnnnn"dedi,bende evet tek farkeden sensin ama evet verdim dedimnihayet farkedilecek kadar zayıflamaya başladım.Allahım çok şükür
şu hürreme bakim de gülem biraz
arkadaşlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe çorba
1 dilimekmek
6 y.k sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
türk kavesi içiyorum sade.....şimdide 1 tane soda içicem çok canım çekti uzun zamandır içmemiştim
afiyet olsun fambıııııııııııııkkkkkkk ne güzel dimi farkedilmek
1 kepçe çorba
1 dilimekmek
6 y.k sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
türk kavesi içiyorum sade.....şimdide 1 tane soda içicem çok canım çekti uzun zamandır içmemiştim
fambık bayağı kilo verdi farkedilmezmi farkediyorlardırda işlerine gelmiyordurama fambıkla uğraşan ne olur sonu bilinmez kıskananlar yakında dombilik olabilirler valla fambıkla uğraşılmamalı kesinlüklen
canım pambık fambığım
çok güzel menü yğurt yesen güzel olurmuştuu a fiyet olsunnnnöğle yemeğimi yedim geldim
1 kase ezogelin corba(1 büyük kepce)
6 adet terbiyeli köfte (cevizden küçük top şeklindeydi)
yeşil salata
1 bardak su
yoğurtda vardı aldım ama yemedım yesem fazla mı olurdu meyvemıde aldım arada yiycem
aksamda evde ıspanak yemeği ve tarhana corbası yıycektım ama annem yemeğe cagırıyo gıdersek nasıl olcak bılmem:26:
afiyet olsun çok güzelöğle menüm (12.15 )
5 kaşık tutmaç çorbası ( yeşil mercimek ve erişteli )
4 kaşık tavuk döner
bol salata 1 tatlı kaşığı z.yagı ile
ekmek yemedim
afiyet olsun cicişşşşş.öğle yemeğim
1 kepçe patatesli köfteli yemek (köfteler cevizden biraz küçüktü)
salata
3 yk yoğurt
bir dilim kepekli ekmek
erişte makarna ve puding vardı almadım onlrdan yeeeeeeeeemmmmedddddiiiiiiiiiiimmmmmmm
rica ederim canım afiyet olsun.bak senin yiyeceğin kısıtlı yanında mutlaka bişiler taşı canım kuru meyve leblebi vs.Kalonche sağol valla mısırı da yedim de doydum..
Öğlen menüm şöyle oldu yani
200 gr light yoğurt
2-3 yk kadar haşlanmış mısır
2 dilim light etimek
saol bebikkkAlışık olduğunuz derecede şeker almadığınız bir öğünden sonra; baş dönmesi, baş ağrısı, bulantı, yorgunluk, düşünce karışıklığı, depresiflik gibi belirtilerle karşılaşıyorsanız şeker bağımlılığınız tehlikeli bir düzeye ulaşmış demektir. Sinirli, aç, yorgun, yalnız ve çöküntü dönemleriniz şeker tüketiminizin çoğaldığı tehlikeli anlardır. Bu zayıf azamanlarınızı iyi kollayın. Yorgunsanız uyumayı, sinirliyseniz sakinleşmeyi, depresif iseniz kalabalığa ve sosyal ortama karışmayı deneyin. Şeker ihtiyacınız en çok hangi saatte veya dönemde ise o saat veya dönem gelmeden meyve yeme alışkanlığı edinin. Meyveden ziyade meyve suyundan hoşlanıyorsanız sıkılmış taze meyve suyu kullanabilirsiniz. Ama meyvenin suyundan ziyade kendisini yemeniz daha faydalıdır. Çünkü meyveler bol miktarda posa içerir ve posa kan şekerinizi daha yavaş yükseltir ve çabuk acıkmanızı engeller.
bakın ne buldum arkadaşlar
afiyet olsun şekerrrrrr.yaaa daha dur yeni başladım deseydin sen beni bi kaç ay sonra gör cicim deseydinnyemeğimi yedim geldimmmm
1 kase ezogelin çorba(yaklaşık 18 kaşık ediyor)
2 dlm kepek ekmeği
7 adet kuşbaşı et(macar gulaş dedikler uyduruk yemekti işte içinden bukadar et çıktı,soğanı bol garip bişeydi)
yemekten dönerken kurumda çalışan bayanlaradn biri "sen kilomu verdiinnnnnn"dedi,bende evet tek farkeden sensin ama evet verdim dedimnihayet farkedilecek kadar zayıflamaya başladım.Allahım çok şükür
şu hürreme bakim de gülem biraz
afiyet olsun gayet güzelllarkadaşlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe çorba
1 dilimekmek
6 y.k sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
:13: ohhh ne güzelll aman ediyolardır da kıskançlıktan bişey demiyolardırrrr boşveeeeeeeeeeer
Menü de güzel bence fiyet olsun yoğurt-salata bişey yokmuyduuuuu:26:
afiyet olsun gayet iyi menüarkadaşlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe çorba
1 dilimekmek
6 y.k sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
afiyet olsun cicim ve yufffiiiiiiii artık farkediliyorsun...
darısı başıma inşallah.. bana hala fil gibisin diyolarrr...
inşallah tatlımmmm
afiyet olsunnn ekmek yememen mantıklı bence de menü de gayet güzelll
aferinnnnnnn gobiliğimeeeeeee benimmm gayet güzel bence:13:
Bence mısır iyi olmuş sadece yoğurt ekmek olmazdı afiyet olsun
çok güzel menü yğurt yesen güzel olurmuştuu a fiyet olsunnnn
afiyet olsun şekerrrrrr.yaaa daha dur yeni başladım deseydin sen beni bi kaç ay sonra gör cicim deseydinn
afiyet olsun gayet güzelll
çok küsel canım afiyyet olsun listen güzel. şimdiden al sen taytlarını tuniklerini böyle gidersen sana kilomu dayanır hiç demi
teşekkür ederim fambııımmmafiyet olsun canımmmmm,tebrik ediyorum seniiii
1 kepçe çorba
1 dilimekmek
6 y.k sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
afiyet olsun gayet iyi menü
teşekkür ederim fambııımmm
afiyet olsun canım çok güzel menü
diyosun,eee eşim de daha haftasonu farketti amaaaa.yok ya okadar farkedilecek kadar kilo vermedimmm,işte şişkinliklerim gitti azcukama verceğim dabi,daha da küzel olacağımmmm ve ğızzzzzzzzzzzz
ya olsun benimkine de farketmeyen çokkk düşün nekadar alışım yaaaaaa bi bukadar daha varrrrbiz sürekli bu konuyla haşır neşir olduğumuzdan herkesi de kendimiz gibi hemen farkedicek zannediyoruzzz boşveeeerrrr daha vericezzzzz öcüğümmmm hepsi gidecek bu fazlalıkların hepsiiiiiiii azimle sabırla gidecek tatlım yeter ki inanalım ve pes etmeyelimmmmmm hepberaber kurtulucaz hepsinden o zaman kim ne derse desin kendileri bilüüüüüüüüüüüürrrrrr biz incecik fıstıklar olucazzz sağlıkla inşallahhhh önemli olan da buuuu:13::13:
ciddimisin gerçekten iyi olumuşmu menüm...sağol canım...annem ne dedi yemekte söyleyeyim..
sebze yemeği 8 kaşık gelmezki dedim...6 kaşık bu dedim ,annemde bana bu ancak 4 kaşık gelir dedi.. sen fark etmeden ben senin tabaklarını küçültüyorum dedi...çorbayı daha önce masaya getiridi ben biraz daha içerim diye..şimdi kendi kaseye 1 kepçe koyup getiriyor fazladan hiç birşey koymuyor masaya...canım benim oda istiyor zayıflamayı bende....bizannemle çok güzel kilolar verdik 1 defasında 20 kilo verdi annem kimse tanıyamıyordu çok azimli ve kilosu fazla diye hemen veriyor..inşallah bu sefer zayıflayacaz beraber...
ayy hugocum ne kadar çok istiyorum tayt - tunik giymeli bir bilsen eminim çok rahattır.spor yaparken tayt giyiyorum öyle çok kötü durmuyor ama yinede dışarda giyemem herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?