60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:13: ohhh ne güzelll aman ediyolardır da kıskançlıktan bişey demiyolardırrrr boşveeeeeeeeeeer

Menü de güzel bence fiyet olsun yoğurt-salata bişey yokmuyduuuuu:26:

çok küsel canım afiyyet olsun listen güzel. şimdiden al sen taytlarını tuniklerini böyle gidersen sana kilomu dayanır hiç demi

evet benle uğraşanın tezelden başuuuu kesüleeeeeeeeeeee,kaleden aşağı sallnadırulaaaaaaaaaaaaaher izlediğim diziden etkileniyorum yahu

çok güzel menü yğurt yesen güzel olurmuştuu a fiyet olsunnnn

öğle menüm (12.15 )
5 kaşık tutmaç çorbası ( yeşil mercimek ve erişteli )
4 kaşık tavuk döner
bol salata 1 tatlı kaşığı z.yagı ile
ekmek yemedim
afiyet olsun çok güzel

afiyet olsun cicişşşşş.bide kocaman aferin sanaaaaa

Kalonche sağol valla mısırı da yedim de doydum..
Öğlen menüm şöyle oldu yani
200 gr light yoğurt
2-3 yk kadar haşlanmış mısır
2 dilim light etimek
rica ederim canım afiyet olsun.bak senin yiyeceğin kısıtlı yanında mutlaka bişiler taşı canım kuru meyve leblebi vs.

saol bebikkk

afiyet olsun şekerrrrrr.yaaa daha dur yeni başladım deseydin sen beni bi kaç ay sonra gör cicim deseydinn

afiyet olsun gayet güzelll

:13: ohhh ne güzelll aman ediyolardır da kıskançlıktan bişey demiyolardırrrr boşveeeeeeeeeeer

Menü de güzel bence fiyet olsun yoğurt-salata bişey yokmuyduuuuu:26:

diyosun,eee eşim de daha haftasonu farketti amaaaa.yok ya okadar farkedilecek kadar kilo vermedimmm,işte şişkinliklerim gitti azcukama verceğim dabi,daha da küzel olacağımmmmve ğızzzzzzzzzzzz

afiyet olsun cicim ve yufffiiiiiiii artık farkediliyorsun...
darısı başıma inşallah.. bana hala fil gibisin diyolarrr...

sağol datlum sanada afiyet olsun cicimmmmmmmm,ne fili yaaaa okadar kilolu değilsin abartma ya,bak ben 6 kilo verdim hala senin kilonda değilim düşün yani,zayılıcaz hep birlikteeeeeeee

çok küsel canım afiyyet olsun listen güzel. şimdiden al sen taytlarını tuniklerini böyle gidersen sana kilomu dayanır hiç demi

ciddimisin gerçekten iyi olumuşmu menüm...sağol canım...annem ne dedi yemekte söyleyeyim..
sebze yemeği 8 kaşık gelmezki dedim...6 kaşık bu dedim ,annemde bana bu ancak 4 kaşık gelir dedi.. sen fark etmeden ben senin tabaklarını küçültüyorum dedi...çorbayı daha önce masaya getiridi ben biraz daha içerim diye..şimdi kendi kaseye 1 kepçe koyup getiriyor fazladan hiç birşey koymuyor masaya...canım benim oda istiyor zayıflamayı bende....bizannemle çok güzel kilolar verdik 1 defasında 20 kilo verdi annem kimse tanıyamıyordu çok azimli ve kilosu fazla diye hemen veriyor..inşallah bu sefer zayıflayacaz beraber...
ayy hugocum ne kadar çok istiyorum tayt - tunik giymeli bir bilsen eminim çok rahattır.spor yaparken tayt giyiyorum öyle çok kötü durmuyor ama yinede dışarda giyemem herhalde..

afiyet olsun canımmmmm,tebrik ediyorum seniiii
teşekkür ederim fambııımmm

afiyet olsun canım çok güzel menü

diyosun,eee eşim de daha haftasonu farketti amaaaa.yok ya okadar farkedilecek kadar kilo vermedimmm,işte şişkinliklerim gitti azcukama verceğim dabi,daha da küzel olacağımmmmve ğızzzzzzzzzzzz

ya olsun benimkine de farketmeyen çokkk düşün nekadar alışım yaaaaaa bi bukadar daha varrrr biz sürekli bu konuyla haşır neşir olduğumuzdan herkesi de kendimiz gibi hemen farkedicek zannediyoruzzz boşveeeerrrr daha vericezzzzz öcüğümmmm hepsi gidecek bu fazlalıkların hepsiiiiiiiiazimle sabırla gidecek tatlım yeter ki inanalım ve pes etmeyelimmmmmm hepberaber kurtulucaz hepsinden o zaman kim ne derse desin kendileri bilüüüüüüüüüüüürrrrrr biz incecik fıstıklar olucazzz sağlıkla inşallahhhh önemli olan da buuuu:13::13:

bende yemeğimi yedim geldim.hepimize afiyet olsun.yorumlara teşekkür ederim.ben diyetisyene gitmediğim için(3 tane bebeyle bakkala bile gidemiyorum ya neyse) sizlere sora sora öğrenmeye çalışıyorum.umarım sıkmıyorumdur.yorumlarınız sayesinde doğru yolu bulacağım inşallah.mesela sayenizde şekeri azalttım.çayımışekersiz içiyorum artık.ara öğünlerimi aksatmamaya çalışıyorum,her yediğime tarçın serpiyorum.hergün bir gofret yerdim artık yemiyorum.onun yerini kuru kayısılar aldı.günde 3 lt su içiyorum.daha ne olsun dimi ama,İşte bi meyve,sebze et pilav bakliyat dağılımını ayarlayamıyorum.öğünlerde nekadar yiyeceğimi biliyorumda içeriğini ayarlamayı beceremiyorum.onuda sayenizde öğreneceğim inşallah.iyiki varsınız hepiniz.

herkese merhabalar
geçmişi okumaya devam ediyorum, maşallah yetişmek ne mümkün ama :))

ben de kahvaltı yaptım

3 dilim ekmek
3 yk lor salatası
3 zeytin
2 yeşil biber
1 domates, salatalık
3 çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
ve tabi yanında 4 bardak şekersiz çay :))))

çayı çok severim de :))

ekmek fazla gelebilir ama almam gereken kalori miktarını artırmam gerektiği için bunu ekmekle yapmaya karar verdim, siz ne dersiniz buna?

yanıma da yaban mersini ve leblebi aldım, artık k.yemiş olarak onları yicem

bide tahin yemesem artık daha iyi sanırım, o da bol yağlı çünkü

akşam da mercimek çorbası, kabak yemeği ve yoğurt düşünüyorum ama et yemedim ne zamandır belki ton balıklı salata da olur, köfteyle uğraşamam şimdi, zaten kıyma buzlukta, bu saatten sonra olmaz

inşallah zibizibimmmmmmmmmmmm

Ebruuu bence de çokk güzel menün afiyet olsunn

Biz de annemle sizin gibiyiz benimki de 1 yılda 15kg verdi şimdi de yine listesi var devam ediyorr inşallah hepimiz de kurtulucazz bu fazlalıklardann sağlıkla inşallah gerçi biz annemle farklı şehirlerdeyiz ama hergün msnden sürekli menülerimizi yaptıklarımız anlatıyoruz birbirimize

Buarada yazdım ama görmedin sanırımmm iskenderundasın galibaaa bizim de 20 yıldır yazlığımız orada, arsuza doğru giderkennn çokk severim ben iskenderunu ve arsuzu çocukluğumm ilk gençliğim orda geçtiii teyzemler de iskenderun da oturuyor kaymakamın evinin orda(hala kaymakamın evimi bilmiyorum biz öyle tarif ederdik hepp ordu evleri falan da varrr ama tabii çok oldu, çok sık giderdik yazlarıı gerçi ben artık istanbulda olduğumdan birkaç yıldır gelemiyorum ama burnumda tütüyor arsuzun havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…