60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canik bu kişiye göre değişir. yemeklerim mesela benim 1 kaşık yağlı ama şimdi saat 15 teki aramda 5 bademim var benimde :44:

kuru kayısı incie erik(çekrdekleri çıkarılmış yumuşacık kuru erikler var)
beyaz leblebi
yaban mersini ,
kuru üzüm
paketli mnik yoğurtlardan

(kuruyemişlerden badem çok yağlı deil, ama ceviz fındık özellikle kaju çok yağlı yersende az ye 5-10 u geçmesin bence)

bende önceden yiyodum ama baktım kilo veremiyoum bıraktım,tabi ben akşam yemeğinden sonraki arada yiyordum sindiremiyordum.bademde çok kalorili kukilatam100 grı 650 kalori fındığın ise 600 kalori.ona göre yemek lazım.kestim ben yemiyorummm

Kızlaaaaaaaaar öğle yemeğimmmm

3 yk mantarlı tavuk sote

2yk z.yağlı bamya yemeği

2yk bulgur pilavı

1 büyük borcam dolusu rokalı-kıvırcıklı salata

3yk yoğurttt

ay çok doydummmmmmçokk şükürrrr

borcam dolusu mu hay maşşalahhhhhhhhhhafieyt olsun guzummmmmmmmmm

canımcım doktor banada yağlı onlar dedi yasaklamıştı çerezleri onun yerine bir tane kepekli galeta verdi.bir tane yiyebilirsin bence yada kuru kayısı,incir ama tabi aşırıya kaçma.beyaz leblebiye dikkat et gaz yapabilir.

tamam canım çok teşekkür ederim.
leblebi yogurt yaban mersini güzel kuru üzüm çok şekerli gelir yiyemem o eriklerden de temin etmeye çalışırım. zaten normalde hep badem yerdim fındıkların sonuydu iyi oldu böylece.. sagol kalanchoecimm

afiyet olsun neruşcumda rokalı kıvırcıklı salata nerdeee rokalı kıvırcıklı buğdaylı yeşil mercimekli mısırlı ton balıklııııı bulgurlu nerdeee alışmışım senin bol karışık salatana çok sade geldi bu salata bana

evet canım gerçekten dikkat etmem lazım değilse yavaş yavaş alışkanlık yapıyo.önceden şekersiz çayı bile içemezken şimdi 3 bardak içebiliyorum şekersiz çayı nescafeyi zaten hiç şekersiz içemezdim şimdi 2 si bi arada içer oldum valla

doğru canım çok masum görünüo ama kalori deposu hepside.. bende çok nadir canım çekersen 3-4 alıorum o kadar
borcam dolusuuuafiyet bal şeker olsun neruşcuuuummmmçok güzel bir menüüü

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
çok mutlu huzurlu neşeli bir günün ardından yeniden merhaba canlar

Acıktım,mutfakta şöyle bir döndüm ne yesem ne yesem diyerek.
Gözüm bugün bayağı bir tırtıkladığım çikolata rafına gittiyse de hemen başımı çevirdim.
Şu topiğimizin milli tatlılarından biri olan yoğurtlu portakalı deneyim dedim.

Güzelmişşş gerçekten! Aşure yer gibi hissetim kendimi.

topiciğimizin maşşlaaahı var bu gün ne kalabalığız öyle
öğle yemeğimi yazayım bende

1 kepçe mercimek çorbası
4-5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
3 yk yoğurt

afiyet olsun kuli kuliiiiii

şekersiz 3ü biarada içiyorum famircim anladın sen bunu ay birde ben buna dadandım ya 1 haftadır içmeye başladım hergün değil ama ne bileyim canım istiyor .ama kremadan dolayı tehlikeli tabiki

hım şekersi üçü bir arada di miiianladım ben de onuuuiçmeeeeeee onlar valla bağımlılık yapıyoooo

canımvalla ben de ilk ay günde 10-15 tane yiyiodum sonra bir pazar abartımiktarda antep fıstığı yedim( 30-40 tane ) onu dengeliyim diye kesmiştim sonra da kilom falza diye yağ oranım da yüksektir diye kestim saedece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak çok da tok tutuyo ve işte yaban mersini ve hac hurması özellikle yiyiorum ben onları çok seviyorum

borcam dolusu mu hay maşşalahhhhhhhhhhafieyt olsun guzummmmmmmmmm

yaa okadar kocaman değil yuvarlağın kapağındaydı salata çapı 20cm falan olan yuvarlak borcamın kapağı

afiyet olsun.................

mersi cicimmmm

ama ammmmaaa o tek başına oluncaydı yani ton balıklı salata yerken az olmasın diye içine dolduruyodum onları ama bugün tavuk sote bamya pilav vardııı ondan salatam sade gerçi tavukları pilavı salataya karıştırsam aynı dediğin gibi olurdu ama yapmadımmm

şimdi bi elma yiyorum

kızlar bence badem ceviz falan yemeyin

ben yediklerimle doymama ve herhangi bi rahatsızlıtk hissetmeme rağmen diyetisyen yediklerimin az olduğunu söyleyerek o tür k.yemişleri de yasakladı

artık haftada 45dk -1 saat arası spor yapıcam ve 1400 kalori alıcam

bide küçücük bi kase tatlı yersem bunu 3 dilim ekmekten saymamı söyledi

ben de tatlı yiyeceğime ekmek yerim en azından tok kalıyorum o zaman diyince güldü bana :)))

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
çok mutlu huzurlu neşeli bir günün ardından yeniden merhaba canlar

Merhaba... Hoşgeldin...

afiyet olsun ben de deneyeceğim ya.. çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…