60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım,akşam planlarında güzel bence,uygundur yani,eee öğlen ne yiceksin peki

Afiyet olsun cicim tekrar hoşgeldin dün yazamadım sanaaaa inşallah yeni düzenini oturtursun biran öncee yani bence ekmeği artırman mantıklııı ve çerezi de zaten kesmişsin ben de 2 aydır falan yemiyorum yağlı çerezleri bence tahini de kess o da çok yağlıı yani yine pekmez kuru meyveler falan ye bence ayrıca beyaz leblebi inanılmaz tok tutuyooo ben de hep beyaz leblebi yiyorummm menüler gayet güzel bence tatlım afiyet olsunnn

yok bende sana kısa bir cevap yazmıştım sen görmedin...şuan nerdesin demiştim.canım ben antakyadayım 1 saat iskenderunla aramız..yazın bizde gidiyoruz arsuza geçen yazda gitmiştik 1 hafta kadar kaldık..yine çok güzeldi..iskenderundada söylediği yerleri biliyorum özellikle orduevini çok nezih bir yer... ayrıca menümün yorumu için çok mersi....

Herkese merhaba,
Kızım uyudu, biraz buralardayım ne güzelll :)

Nihayet sabah 59 çıktım.Haftasonuna kadar 59 veya altı çıkarsam haftasonu hediyemi aldırtacağım :)

Kahvaltım;
1 dilim ekmek
4 yk kısır
1/2 kk peynir
1 zeytin
3 tk tahin-pekmez
yeşil çay

Ara: 1/2 muz
Yeşil çay

Öğle;
1/2 dilim ekmek
5 yk terbiyeli kereviz
3 yk mercimekli,kıymalı,soğanlı kuskus (kızımın yemeğinden )
1 tabak roka
1 minik kare çikolata

30-40 dk sonra 3 kare çikolata :)

canım durmak yok yola devam 3 çocukla yine iyisin canım maşşallah

afiyet olsun canım sabah ekmeğini öğleye kaydırsan sabah kahvaltın zengin zaten 2 dilim yeterli olur ekmek.öğlen yesen hem belki akşama kadar fazla acıkmassın.öneri tabi benimki

afiyet olsun ama sabah sabah kısır..iyi vallaha yiyebilmişsin...

afiyet olsun priene aldır tabi canım hakkın yani

esw cim hoşgeldn dün yazamadım sana.inş. bir an önce ayarlarsın kendini menün çok güzel afiyet olsun bende kuru yemiş eskisi kadar yem,orum.en azından her gün yemiorum yedimdiğimde de 4-5-6 tane. evet tahin yağlı birde susamlı şeylerden de kaçın o da yağlı.
afiyet olsun çok güzel menü:)

topiciğimizin maşşlaaahı var bu gün ne kalabalığız öyle
öğle yemeğimi yazayım bende

1 kepçe mercimek çorbası
4-5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
3 yk yoğurt

şekersiz 3ü biarada içiyorum famircim anladın sen bunu ay birde ben buna dadandım ya 1 haftadır içmeye başladım hergün değil ama ne bileyim canım istiyor .ama kremadan dolayı tehlikeli tabiki

afiyet olsun canım,akşam planlarında güzel bence,uygundur yani,eee öğlen ne yiceksin peki

canım bu kahvaltı öğle yemeği niyetineydi :)))

sağol bitanem :))
kestim walla, bi tahin kaldı onu da keseyim artıkın
sarı leblebi olur mu peki?
bide yabanmersini aldım ankaradan, gayet hoşmuş tadı, hafif mayhoş :)))

bu arada tatilde kendime tayt aldım, elbisem vardı bitane, dizimin 3-4 parmak üstünde, onunla giydim de kociş pek bi beğendi

ama kayınvalidem beni öyle görünce neyse kabanı çıkarmazsın zaten dedi, yoo dedim gayet de çıkarıcam yani kapalı mekanda, kociş karışmadıktan sonra ona noluyosa artık

kızlar günde kaç dilim ekmek yememiz gerekiyor. ben 4 dilim yedim bugün akşamda lahana sarma getirdim evden kaç tane yiyim?yoğrt da var

topiciğimizin maşşlaaahı var bu gün ne kalabalığız öyle
öğle yemeğimi yazayım bende

1 kepçe mercimek çorbası
4-5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
3 yk yoğurt

Afiyet olsun, çok güzel.

şekersiz 3ü biarada içiyorum famircim anladın sen bunu ay birde ben buna dadandım ya 1 haftadır içmeye başladım hergün değil ama ne bileyim canım istiyor .ama kremadan dolayı tehlikeli tabiki

Aman dikkat alışkanlık yapar.

Geçen haftasonu eşimin anne babası geldi. Babası hemen farketti kilo verdiğimi :) Aferin akıllı kadının hali başka oluyor dedi.
Annesi bir değişiklik var diyormuş ama farkedememiş.Yazın bizim yeni arabayı bile farketmemişti, sence ne değişiklik var diyoruz tınnn :) O da eskiden tam anne gibiydin şimdi incecik eskisi gibi olmuşsun.Bir çocuğun olduğuna inanmak zor dedi. Daha 4 kilom var dedim.İyisin böyle dedi ama eşim yok yok daha biraz var dediii.

tatlım diyetini doktor verdiği için senin ölçümlere göre yapmıştır dolayısıyla kendi kafana göre değil. insan kendine zayıflayabilir ama ne kadarı yağdır bilinmez. şimdi diyetisyenin verdiği için kilolar yağdan gidecek. güzel kızsın ne giysen yakışır elbette şimdide tayt yakışıyordur ama sen bu sefer düzenini bozmazsan istediğin herşeyi yaza giyeceğini düşünüyorum canım

afiyet olsun beğendim
sagol arzucummm şekerparemmm
afiyet olsun canım
afiyet olsun çok güzel

teşekkürler canlarımm
kızlar yaglı yemişleri bıraktım diyorsunuz. ben günde 5-10 tane yiyorum ara ögünlerde bıraksam peki hep beyaz leblebi mi yiycem ? işyerinde alternatif ne olabilir. muz olmasın ama
bu ara ara : 8 fındık bir portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…