herkese merhabalar
geçmişi okumaya devam ediyorum, maşallah yetişmek ne mümkün ama :))
ben de kahvaltı yaptım
3 dilim ekmek
3 yk lor salatası
3 zeytin
2 yeşil biber
1 domates, salatalık
3 çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
ve tabi yanında 4 bardak şekersiz çay :))))
çayı çok severim de :))
ekmek fazla gelebilir ama almam gereken kalori miktarını artırmam gerektiği için bunu ekmekle yapmaya karar verdim, siz ne dersiniz buna?
yanıma da yaban mersini ve leblebi aldım, artık k.yemiş olarak onları yicem
bide tahin yemesem artık daha iyi sanırım, o da bol yağlı çünkü
akşam da mercimek çorbası, kabak yemeği ve yoğurt düşünüyorum ama et yemedim ne zamandır belki ton balıklı salata da olur, köfteyle uğraşamam şimdi, zaten kıyma buzlukta, bu saatten sonra olmaz
herkese merhabalar
ben de kahvaltı yaptım
3 dilim ekmek
3 yk lor salatası
3 zeytin
2 yeşil biber
1 domates, salatalık
ekmek fazla gelebilir ama almam gereken kalori miktarını artırmam gerektiği için bunu ekmekle yapmaya karar verdim, siz ne dersiniz buna?
akşam da mercimek çorbası, kabak yemeği ve yoğurt düşünüyorum ama et yemedim ne zamandır belki ton balıklı salata da olur, köfteyle uğraşamam şimdi, zaten kıyma buzlukta, bu saatten sonra olmaz
Ebruuu bence de çokk güzel menün afiyet olsunn
Biz de annemle sizin gibiyiz benimki de 1 yılda 15kg verdi şimdi de yine listesi var devam ediyorr inşallah hepimiz de kurtulucazz bu fazlalıklardann sağlıkla inşallahgerçi biz annemle farklı şehirlerdeyiz ama hergün msnden sürekli menülerimizi yaptıklarımız anlatıyoruz birbirimize
Buarada yazdım ama görmedin sanırımmm iskenderundasın galibaaa bizim de 20 yıldır yazlığımız orada, arsuza doğru giderkennn çokk severim ben iskenderunu ve arsuzu çocukluğumm ilk gençliğim orda geçtiii teyzemler de iskenderun da oturuyor kaymakamın evinin orda(hala kaymakamın evimi bilmiyorum biz öyle tarif ederdik hepp ordu evleri falan da varrr ama tabii çok oldu, çok sık giderdik yazlarıı gerçi ben artık istanbulda olduğumdan birkaç yıldır gelemiyorum ama burnumda tütüyor arsuzun havası
canım durmak yok yola devam 3 çocukla yine iyisin canım maşşallahbende yemeğimi yedim geldim.hepimize afiyet olsun.yorumlara teşekkür ederim.ben diyetisyene gitmediğim için(3 tane bebeyle bakkala bile gidemiyorum ya neyse) sizlere sora sora öğrenmeye çalışıyorum.umarım sıkmıyorumdur.yorumlarınız sayesinde doğru yolu bulacağım inşallah.mesela sayenizde şekeri azalttım.çayımışekersiz içiyorum artık.ara öğünlerimi aksatmamaya çalışıyorum,her yediğime tarçın serpiyorum.hergün bir gofret yerdim artık yemiyorum.onun yerini kuru kayısılar aldı.günde 3 lt su içiyorum.daha ne olsun dimi ama,İşte bi meyve,sebze et pilav bakliyat dağılımını ayarlayamıyorum.öğünlerde nekadar yiyeceğimi biliyorumda içeriğini ayarlamayı beceremiyorum.onuda sayenizde öğreneceğim inşallah.iyiki varsınız hepiniz.
herkese merhabalar
ben de kahvaltı yaptım
3 dilim ekmek
3 yk lor salatası
3 zeytin
2 yeşil biber
1 domates, salatalık
Herkese merhaba,
Kızım uyudu, biraz buralardayım ne güzelll :)
Nihayet sabah 59 çıktım.Haftasonuna kadar 59 veya altı çıkarsam haftasonu hediyemi aldırtacağım :)
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
4 yk kısır
1/2 kk peynir
1 zeytin
3 tk tahin-pekmez
yeşil çay
Ara: 1/2 muz
Yeşil çay
Öğle;
1/2 dilim ekmek
5 yk terbiyeli kereviz
3 yk mercimekli,kıymalı,soğanlı kuskus (kızımın yemeğinden )
1 tabak roka
1 minik kare çikolata
30-40 dk sonra 3 kare çikolata :)
Herkese merhaba,
Nihayet sabah 59 çıktım.Haftasonuna kadar 59 veya altı çıkarsam haftasonu hediyemi aldırtacağım :)
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
4 yk kısır
1/2 kk peynir
1 zeytin
3 tk tahin-pekmez
yeşil çay
Yeşil çay
Öğle;
1/2 dilim ekmek
5 yk terbiyeli kereviz
1 tabak roka
1 minik kare çikolata
esw cim hoşgeldn dün yazamadım sana.inş. bir an önce ayarlarsın kendini menün çok güzel afiyet olsun bende kuru yemiş eskisi kadar yem,orum.en azından her gün yemiorum yedimdiğimde de 4-5-6 tane. evet tahin yağlı birde susamlı şeylerden de kaçın o da yağlı.herkese merhabalar
ben de kahvaltı yaptım
3 dilim ekmek
3 yk lor salatası
3 zeytin
2 yeşil biber
1 domates, salatalık
afiyet olsun çok güzel menü:)Herkese merhaba,
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
4 yk kısır
1/2 kk peynir
1 zeytin
3 tk tahin-pekmez
yeşil çay
Yeşil çay
Öğle;
1/2 dilim ekmek
5 yk terbiyeli kereviz
1 tabak roka
1 minik kare çikolata
canım durmak yok yola devam 3 çocukla yine iyisin canım maşşallah
teşekkür ederim canım.çok naziksin.bende öyle diye diye 67 oldum.inşallah en kısa zamanda toparlarımda hedefime biran önce ulaşırım.tabi bu da sizlerin desteğiyle mümkün olacak canım.inşallah hep birlikte incecik fıstıklar olacağız hepimiz.:13:
afiyet olsun ama sabah sabah kısır..iyi vallaha yiyebilmişsin...
afiyet olsun priene aldır tabi canım hakkın yani
yakışırrrrrr
afiyet olsun canım,akşam planlarında güzel bence,uygundur yani,eee öğlen ne yiceksin peki
Afiyet olsun cicim tekrar hoşgeldin dün yazamadım sanaaaa inşallah yeni düzenini oturtursun biran önceeyani bence ekmeği artırman mantıklııı ve çerezi de zaten kesmişsin ben de 2 aydır falan yemiyorum yağlı çerezleri bence tahini de kess o da çok yağlıı yani yine pekmez kuru meyveler falan ye bence ayrıca beyaz leblebi inanılmaz tok tutuyooo ben de hep beyaz leblebi yiyorummm menüler gayet güzel bence tatlım afiyet olsunnn
topiciğimizin maşşlaaahı var bu gün ne kalabalığız öyle
öğle yemeğimi yazayım bende
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
3 yk yoğurt
şekersiz 3ü biarada içiyorum famircim anladın sen bunuay birde ben buna dadandım ya 1 haftadır içmeye başladım hergün değil ama ne bileyim canım istiyor .ama kremadan dolayı tehlikeli tabiki
ciddimisin gerçekten iyi olumuşmu menüm...sağol canım...annem ne dedi yemekte söyleyeyim..
sebze yemeği 8 kaşık gelmezki dedim...6 kaşık bu dedim ,annemde bana bu ancak 4 kaşık gelir dedi.. sen fark etmeden ben senin tabaklarını küçültüyorum dedi...çorbayı daha önce masaya getiridi ben biraz daha içerim diye..şimdi kendi kaseye 1 kepçe koyup getiriyor fazladan hiç birşey koymuyor masaya...canım benim oda istiyor zayıflamayı bende....bizannemle çok güzel kilolar verdik 1 defasında 20 kilo verdi annem kimse tanıyamıyordu çok azimli ve kilosu fazla diye hemen veriyor..inşallah bu sefer zayıflayacaz beraber...
ayy hugocum ne kadar çok istiyorum tayt - tunik giymeli bir bilsen eminim çok rahattır.spor yaparken tayt giyiyorum öyle çok kötü durmuyor ama yinede dışarda giyemem herhalde..
sagol arzucummm şekerparemmmafiyet olsun beğendim
afiyet olsun canım
afiyet olsun...
afiyet olsun çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?