60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama nerdeyse her diyet listesinde mutlaka ceviz görüyorum ben 2 tane kadar.
Ne zamandır yemiyorum,yemem lazım aslında.
Haftada kaç gün 45 dk-1 saat spor yapacaksın?

dimiiiiiiii bence de muhhteşemmm ben kahvaltı ya da öğle yemeği yapıyorum bazen onu ama ozaman içine yulaf ya da nesfit de koyuyorummm

afiyet olsun balım çok güzel

mersi kuzummmm

doğru canım çok masum görünüo ama kalori deposu hepside.. bende çok nadir canım çekersen 3-4 alıorum o kadar

borcam dolusuuuafiyet bal şeker olsun neruşcuuuummmmçok güzel bir menüüü

yaaaaaaa amaaaa yuvarlak borcamın kapağıydııııııııı

Ama nerdeyse her diyet listesinde mutlaka ceviz görüyorum ben 2 tane kadar.
Ne zamandır yemiyorum,yemem lazım aslında.
Haftada kaç gün 45 dk-1 saat spor yapacaksın?

canım haftada 3 gün
diğer günlerde pilates yaparım artık
ama her zaman aynı düzende gitmeyebilir, bezan çok yorgun oluyorum ya da canım itemiyor, o zaman kendimi zorlamıyorum zaten

ya bana yasakladı, ben zaten hergün yemiyodum, çok da yemiyodum ama yeme dedi, ben de artık yaban mersini leblebi falan yicem onlar yerine, napalım :)

eswcim sen doyuyordun yediklerinle. akşamları az diyordum sana hatırlarsan yediklerin az değilmi diyordum sende ancak bu kadar yiyebiliyorum fazlasını yiyemiyorum diyordun demekki az gelmiş ama olsun toparlarsın canım ama 1400 kalorinin altına düşme yoksa kas kaybın devam eder canım

Ben bugün eve gidip azıcık oğlumla oynaşıp(özledim çünkü)
sonra da eliptikime bineceğim ama üstüne de yemek yenecek gene olmayacak...
Yemekten sonra mı yapsam...
aman be....

işte ben de onu anlamıyorum zaten
aç kalmadım hiç, bazen zorladım hatta kendimi yemek için ama bünye meselesi sanırım, metabolizma hızlı çalıştığı için olabilir belki, o zaman sormak aklıma gelmedi ama

bide şöyle kendime göre bi liste bulabilsem
eskisine göre neyi artırıp neyi azaltmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası k.yemiş dışında, o yüzden de mutlu değilim, ne yiyeceğimi bilemeden saçma sapan bişiler yiyorum 2-3 gündür (

Ben bugün eve gidip azıcık oğlumla oynaşıp(özledim çünkü)
sonra da eliptikime bineceğim ama üstüne de yemek yenecek gene olmayacak...
Yemekten sonra mı yapsam...
aman be....

aaa neden olmasın. spordan sonra kas gelişimi için özellikle protein ağırlıklı yerler. bende spordan sonra öğün saatim gelmiş oluyor ve yiyorum öyle yememek olmaz kaslar gider. öğün atlamak yok.

aaa neden olmasın. spordan sonra kas gelişimi için özellikle protein ağırlıklı yerler. bende spordan sonra öğün saatim gelmiş oluyor ve yiyorum öyle yememek olmaz kaslar gider. öğün atlamak yok.

Yok öğün atlamam zaten de.. sporu gece mi yapsam yemekten 2 saat sonra falan daha iyi olur diye düşündüm..
spor yapınca daha çok acıkır ya insan genelde..
salona giderken..
2 saat olsun sporla öğün arası derdi hep hocamız..
o geldi aklıma..

canım sonuna kadar katılıyorum sana bende 3 haftadır fındık yedim ve ceviz yedim dokjtorun verdiği kadar yedim ve kilo veremedim.hoş o diyetşistyenide hiç sevmedim gitmeyecem bir daha şuan fındık ceviz yemiyorum yemiycemde

öğlen menüm

1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe pirinç çorbası
3 köfte ( köftelerin hepsinin toplamı 2 kk kadardı)
9 yk salata

okulda da
200 ml şekersiz papatya çayı

Teşekkürler.
Elmalısı da güzel oluyor.
Koca bir kase tatlı yemiş gibi hissediyorsun.
yaa ben yazın onun şeftalilisini yapıyorum harika oluyor:)

off bu arada çok stresli bir işgünü geçiriyorum başıma agrılar girdi.. şımarık avrupalıların kaprisi de bıktırdı beni artık yaaa

canım ben onları yememe rağmen kilo verdim ama kas kaybı olmuş işte, hiç bi sorun da yaşamadım aslında sağlıkla ilgili, sırf merakımdan gittiydim diyetisyene, iyi ki gitmişim

yaptıklarımı anlattım yediği içtiğimi, genel olarak herşeyi doğru yaptığımı ama az olduğunu söyledi, ben daha fazlasını nasıl yicem ne yicem bilmiyorum walla

liste de vermedi bana, bi liste vereydi, aslında telefonu var ama arayabilirsin dedi şehir dışından geldiğimi söyleyince, zaten kendime göre bişi bulamazsam netten arıcam sanırım (

ya sevmediysen gitme zaten bence

ayrıca bazen duraklıyo kilo vermemiz, belki ondan verememişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…