şimdi bi elma yiyorum
kızlar bence badem ceviz falan yemeyin
ben yediklerimle doymama ve herhangi bi rahatsızlıtk hissetmeme rağmen diyetisyen yediklerimin az olduğunu söyleyerek o tür k.yemişleri de yasakladı
artık haftada 45dk -1 saat arası spor yapıcam ve 1400 kalori alıcam
bide küçücük bi kase tatlı yersem bunu 3 dilim ekmekten saymamı söyledi
ben de tatlı yiyeceğime ekmek yerim en azından tok kalıyorum o zaman diyince güldü bana :)))
şekersiz 3ü biarada içiyorum famircim anladın sen bunuay birde ben buna dadandım ya 1 haftadır içmeye başladım hergün değil ama ne bileyim canım istiyor .ama kremadan dolayı tehlikeli tabiki
Acıktım,mutfakta şöyle bir döndüm ne yesem ne yesem diyerek.
Gözüm bugün bayağı bir tırtıkladığım çikolata rafına gittiyse de hemen başımı çevirdim.
Şu topiğimizin milli tatlılarından biri olan yoğurtlu portakalı deneyim dedim.
Güzelmişşş gerçekten! Aşure yer gibi hissetim kendimi.
afiyet olsun balım çok güzel
doğru canım çok masum görünüo ama kalori deposu hepside.. bende çok nadir canım çekersen 3-4 alıorum o kadar
borcam dolusuuuafiyet bal şeker olsun neruşcuuuummmm çok güzel bir menüüü
Ama nerdeyse her diyet listesinde mutlaka ceviz görüyorum ben 2 tane kadar.
Ne zamandır yemiyorum,yemem lazım aslında.
Haftada kaç gün 45 dk-1 saat spor yapacaksın?
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
çok mutlu huzurlu neşeli bir günün ardından yeniden merhaba canlar
eswcim sen doyuyordun yediklerinle. akşamları az diyordum sana hatırlarsan yediklerin az değilmi diyordum sende ancak bu kadar yiyebiliyorum fazlasını yiyemiyorum diyordun demekki az gelmiş ama olsun toparlarsın canım ama 1400 kalorinin altına düşme yoksa kas kaybın devam eder canım
Ben bugün eve gidip azıcık oğlumla oynaşıp(özledim çünkü)
sonra da eliptikime bineceğim ama üstüne de yemek yenecek gene olmayacak...
Yemekten sonra mı yapsam...
aman be....
aaa neden olmasın. spordan sonra kas gelişimi için özellikle protein ağırlıklı yerler. bende spordan sonra öğün saatim gelmiş oluyor ve yiyorum öyle yememek olmaz kaslar gider. öğün atlamak yok.
merhaba canım hoşbuldummmmmmmMerhaba... Hoşgeldin...
afiyet olsun ben de deneyeceğim ya.. çok merak ediyorum..
hoşgeldin farmasicimmm:13:
canım sonuna kadar katılıyorum sana bende 3 haftadır fındık yedim ve ceviz yedim dokjtorun verdiği kadar yedim ve kilo veremedim.hoş o diyetşistyenide hiç sevmedim gitmeyecem bir daha şuan fındık ceviz yemiyorum yemiycemdeşimdi bi elma yiyorum
kızlar bence badem ceviz falan yemeyin
ben yediklerimle doymama ve herhangi bi rahatsızlıtk hissetmeme rağmen diyetisyen yediklerimin az olduğunu söyleyerek o tür k.yemişleri de yasakladı
artık haftada 45dk -1 saat arası spor yapıcam ve 1400 kalori alıcam
bide küçücük bi kase tatlı yersem bunu 3 dilim ekmekten saymamı söyledi
ben de tatlı yiyeceğime ekmek yerim en azından tok kalıyorum o zaman diyince güldü bana :)))
yaa ben yazın onun şeftalilisini yapıyorum harika oluyor:)Teşekkürler.
Elmalısı da güzel oluyor.
Koca bir kase tatlı yemiş gibi hissediyorsun.
öğlen menüm
1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe pirinç çorbası
3 köfte ( köftelerin hepsinin toplamı 2 kk kadardı)
9 yk salata
okulda da
200 ml şekersiz papatya çayı
canım sonuna kadar katılıyorum sana bende 3 haftadır fındık yedim ve ceviz yedim dokjtorun verdiği kadar yedim ve kilo veremedim.hoş o diyetşistyenide hiç sevmedim gitmeyecem bir daha şuan fındık ceviz yemiyorum yemiycemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?