afiyet olsun çok güzel sen suda içersin şimdi
aaaaaaaaaa şimdi biri daha zayıflamışsın dedibugun kahverengi giydimde ondan mı acaba:44:
yarında siyah giyin dahada çok zayıflamışsın desinler
aaaaaaaaaa şimdi biri daha zayıflamışsın dedibugun kahverengi giydimde ondan mı acaba:44:
ne güzel işte tatlı zümremmmmmm demekki doğru yoldasın . arkası kesilmesin inşallah bugünkü aldığım iltifatları yazmıyacağım bile ama inan mutluluktan uçuyorum . yuppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nereden bildin500 ml lik suyumu ve de 1 adet elmamı hazırlamıştım şimdi .kalbin temizmiş bacım
:26: şimdi senden ilk defa duyorum demek öyleymiş ha bizde hep siyah diye biliyodukkız nuggiiii,kahverengi en zayıf gösteren renktir guzummm,aslında siyah diye bilinir ama slında kahverengi iimişşşşşşş
dimiiiiiiii bence de muhhteşemmm ben kahvaltı ya da öğle yemeği yapıyorum bazen onu ama ozaman içine yulaf ya da nesfit de koyuyorummm
mersi kuzummmm
yaaaaaaa amaaaa yuvarlak borcamın kapağıydııııııııı
amin canımcımycl simit yimiş ona afiyet ossun demişsin beni minicik bir pizza yidim bana fırça kayıyon banaeee yaa :84::84::84:amaan olsun o kadar avuç içinden de küçüktü hani açma hamurundan yapılıyor. her gün yediğim birşey değil zaten arkadaşlar bugün almış pişman deeelimmm
canımm çok yakışmış bütün giydiklerin o kadar uğraştın sevincini bizimle paylaşmak hakkın çook güzel olmuşsun darısı başımızaaa
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn wawwwwwwwwwkızlar hedef pantolonuma girdiiiiiiim çoook sevindim.o pantolunu baz almıştım kilo verirken.kalçamdan yukarı çıkmıyordu.her hafta deniyordum.ilk defa bu hafta yukarı ıktı ve önü kapandııı.şimdi de biraz bollasması ve daha rahat olması için uğrasıcam.herkese iyi zayıflamalarrr:79::80:
hepsi çok şık afiyet olsunKızlaaaaaaaaaaar hepinizeee öpücükleeeeeerrrrrr güzelliklerle dolu birgün diliyorum şööle neşeli,eğlencel,daha da inceldiğimizzzzzz muhhteşemmmmm birgün olsunnn inşallahhhh:13:
sabah kalkınca 7-8 tane yaban mersini 1 bardak su
kahvaltım
2kk lıght dil peyniri
3 tane yeşil zeytin
2 çeri domatessss
2 bebiş salatalık
1 kudüs hurması
1 küçük tabak maydonoz
1 greyfurt suyu (yarım su bardağı kadardı)
veeeeeeeeeeeeeeeeee 1 ADET KANDİL SİMİDİ (SUSAMSIZI) yaaaaaaa famiiir inanamazsın ben kandil günü dışarı çıktım baktım geçtim bu kandil simtlerine almadım amaa akşam ev sahiplerim geldi,gelirken bir kutu getirmişlerrrrama şimdi benim ne suçum vaaaaar yemedim valla o günden beri duruyodu bu sabah ekmek yerine 1 tanecik ondan yedimmmm olma mııııııııııııııııııııı
afiyet olsun canım benimslm kızlar
yumurta
salatalık
domates
helva
şekersiz çay
afiyet olsun portakal da süper olur.ben yazmasamda uzun zamandır okuyordum hep sizin yazdıklarınızı..senide iyi analiz ettim...
afiyet olsun
bende 2 grisini yedim doğadan form çay içiyorum su içtim 500 ml
aceba 1 tane portakal yesemmi
ne güzel işte tatlı zümremmmmmm demekki doğru yoldasın . arkası kesilmesin inşallah bugünkü aldığım iltifatları yazmıyacağım bile ama inan mutluluktan uçuyorum . yuppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah olmaz canım.vayyy farmasim fotolar konulmuşşş,artık esrarengizzzz değilsinnnnnnnevet demkki farkediliyor çohhhh mutluyum çohhhhhhhhhhh,bu mutluluğa dayanamayıp uzun zamandır yemediğim muzu mideye hüplettimmmm yemekte pek doyamdım sanırımmmm,süt içmiştim yaklaşık 1 saat sonrada muz yedim,umarım bu wc macerama sebep olmaz
biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)
kıss farmasiii maşallah yüzün de kalbin gibi güzelmişşş çıtırr kısss senii....
valla başka resimlerede baktım eşinin yanında otururken kırmızı kazaklı bayagı kiloluymuşsun şimdi skinny jeanlerde filan fıssstık gibisin kıss ne güzelll
biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)
ay utandımmmmmmmmmmm şimdi
ama çok teşekkürler canım darısı tez zamanda başınıza canlar
diyetsyenin liste vermemesi çok ilginç ya neden vermediki? 1 kse tatlı da çok muş yaww 3 dilim ekmekkkşimdi bi elma yiyorum
kızlar bence badem ceviz falan yemeyin
ben yediklerimle doymama ve herhangi bi rahatsızlıtk hissetmeme rağmen diyetisyen yediklerimin az olduğunu söyleyerek o tür k.yemişleri de yasakladı
artık haftada 45dk -1 saat arası spor yapıcam ve 1400 kalori alıcam
bide küçücük bi kase tatlı yersem bunu 3 dilim ekmekten saymamı söyledi
ben de tatlı yiyeceğime ekmek yerim en azından tok kalıyorum o zaman diyince güldü bana :)))
hoş geldn canım afyetv olsunöğlen menüm
1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe pirinç çorbası
3 köfte ( köftelerin hepsinin toplamı 2 kk kadardı)
9 yk salata
okulda da
200 ml şekersiz papatya çayı
afyet olsun cicişşşevet kızlar maşşlahınız var yetişemiyom size hepinize afiyet olsun bayanalrrrrr
benimde hemaram hemyemegim gibioldu
1portakal
1ceviz
2yk yogurt
tarçın
2ince dilimmuz
1tutm nesfit
hepisinikarıştırıdm yedimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?