60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaa şimdi biri daha zayıflamışsın dedibugun kahverengi giydimde ondan mı acaba:44:

ne güzel işte tatlı zümremmmmmm demekki doğru yoldasın . arkası kesilmesin inşallah bugünkü aldığım iltifatları yazmıyacağım bile ama inan mutluluktan uçuyorum . yuppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vayyy farmasim fotolar konulmuşşş,artık esrarengizzzz değilsinnnnnnnevet demkki farkediliyor çohhhh mutluyum çohhhhhhhhhhh,bu mutluluğa dayanamayıp uzun zamandır yemediğim muzu mideye hüplettimmmmyemekte pek doyamdım sanırımmmm,süt içmiştim yaklaşık 1 saat sonrada muz yedim,umarım bu wc macerama sebep olmaz

nereden bildin 500 ml lik suyumu ve de 1 adet elmamı hazırlamıştım şimdi .kalbin temizmiş bacım

ben yazmasamda uzun zamandır okuyordum hep sizin yazdıklarınızı..senide iyi analiz ettim...
afiyet olsun
bende 2 grisini yedim doğadan form çay içiyorum su içtim 500 ml
aceba 1 tane portakal yesemmi

kapağın içinde salata yemiş yaaaaaaaaaaaaaaçılgın bu kız

evet kızlar maşşlahınız var yetişemiyom size hepinize afiyet olsun bayanalrrrrr
benimde hemaram hemyemegim gibioldu
1portakal
1ceviz
2yk yogurt
tarçın
2ince dilimmuz
1tutm nesfit
hepisinikarıştırıdm yedimmmmmmmm

amin canımcım
severim ben üzüntümü sevinçlerimi heyecanlarımı paylaşmasını

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn wawwwwwwwww
hepsi çok şık afiyet olsun
slm kızlar
yumurta
salatalık
domates
helva
şekersiz çay
afiyet olsun canım benim
ben yazmasamda uzun zamandır okuyordum hep sizin yazdıklarınızı..senide iyi analiz ettim...
afiyet olsun
bende 2 grisini yedim doğadan form çay içiyorum su içtim 500 ml
aceba 1 tane portakal yesemmi
afiyet olsun portakal da süper olur.

ben 1 elma yedim 500 ml lik suyuma başladım
1 paket maviyeşil light çubuk kraker açtım yarısını oğluşuma verdim

kıss farmasiii maşallah yüzün de kalbin gibi güzelmişşş çıtırr kısss senii....
valla başka resimlerede baktım eşinin yanında otururken kırmızı kazaklı bayagı kiloluymuşsun şimdi skinny jeanlerde filan fıssstık gibisin kıss ne güzelll

inşallah olmaz canım.
benim bugün ayıptır söylemesi 3 . lavaboya çıkış eeee o zaman ben tabi korumada bile gram gram da olsa gider bu kilolar değil mi?

biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen neyaptın bacım yahu

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen neyaptın bacım yahu [/QUOTE]

ortama uyum yaptım pişmanım arkadaş kurbanı oldum.

ay utandımmmmmmmmmmm şimdi
ama çok teşekkürler canım darısı tez zamanda başınıza canlar

diyetsyenin liste vermemesi çok ilginç ya neden vermediki? 1 kse tatlı da çok muş yaww 3 dilim ekmekkk
öğlen menüm

1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe pirinç çorbası
3 köfte ( köftelerin hepsinin toplamı 2 kk kadardı)
9 yk salata

okulda da
200 ml şekersiz papatya çayı

hoş geldn canım afyetv olsun

afyet olsun cicişşş

biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)

doğrulrı yazalımda bidaha yemee:26: ye ama hepsini bir arada deil keşke kırmamak içinse madem 1-2 çatal alsaydın .birde 1 bardak kola da 6-7 küp şeker kadar şeker var die duymuştum hemde asitçok zararlı.. akşma salata fln ye cnm da dengele

doğrulrı yazalımda bidaha yemee:26: ye ama hepsini bir arada deil keşke kırmamak içinse madem 1-2 çatal alsaydın .birde 1 bardak kola da 6-7 küp şeker kadar şeker var die duymuştum hemde asitçok zararlı.. akşma salata fln ye cnm da dengele[/QUOTE]

nasıl yemek lazım peki püf noktası mı var canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…