afiyet olsun canımevet kızlar maşşlahınız var yetişemiyom size hepinize afiyet olsun bayanalrrrrr
benimde hemaram hemyemegim gibioldu
1portakal
1ceviz
2yk yogurt
tarçın
2ince dilimmuz
1tutm nesfit
hepisinikarıştırıdm yedimmmmmmmm
biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)
aaaaaaaaaa şimdi biri daha zayıflamışsın dedibugun kahverengi giydimde ondan mı acaba:44:
ben yazmasamda uzun zamandır okuyordum hep sizin yazdıklarınızı..senide iyi analiz ettim...
afiyet olsun
bende 2 grisini yedim doğadan form çay içiyorum su içtim 500 ml
aceba 1 tane portakal yesemmi
kapağın içinde salata yemiş yaaaaaaaaaaaaaaçılgın bu kız
biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)
doğrulrı yazalımda bidaha yemee:26: ye ama hepsini bir arada deilkeşke kırmamak içinse madem 1-2 çatal alsaydın .birde 1 bardak kola da 6-7 küp şeker kadar şeker var die duymuştum hemde asitçok zararlı.. akşma salata fln ye cnm da dengele
incecikkkk bir gül dalııııııııı benim fambığııımmm amannnnn incecik dee bir gül dalııııı oyyyyy (kahaverengi giydin yaaa Türkü yaktım hemen sanaaa)
yaaaaaaa kızıııııııııııııııııııııımmm borcamın kağaı da caaammmm hani oluyo yaa alt kısmı daha derin üst kısmı daha ince ama yine borcaaaaaaaaaaam tabak niyetine geçer yaniiiiiiii
afiyet olsun nugişşşara öğünümü yeni yapıyorum bir elma yiyorum
nasıl yemek lazım peki püf noktası mı var canm
afiyet olsun nugişşş
bende öleee koca bir kırmızı elma çok ta tatlıymış vallaa
afiyet olsun bitanemevet kızlar maşşlahınız var yetişemiyom size hepinize afiyet olsun bayanalrrrrr
benimde hemaram hemyemegim gibioldu
1portakal
1ceviz
2yk yogurt
tarçın
2ince dilimmuz
1tutm nesfit
hepisinikarıştırıdm yedimmmmmmmm
bu arada albümlere baktım süper zayıflamışsın tebrik ederim heraldebenim gibi kaçamak yapmadın değil mi:18:
ne borcammış beeeborcam satanlar iyi iş yapacak desenize
tatlıyımı soruosun yoksa akşam yemeğini anlamadım ama tatlıyı soruosan çok canın çektyse 1-2 çatal alıp bırak başlamadan da kendine öle söz ver 2 çatal alıp bırakcam de.ve kararlı ol.
salatayı soruosan böyle çok kaçırdığımızı düşünüdğümz zman akşam çorba yoğurt yada salata yoğurt yiyerek dengelemeye çalışıoruz.bol yeşillik içine mor lahana havuç ne istersen koy bu şeklde cnm.istediğin kadar ye koca bir kase yap yemesela koca bir borcammm yada borcam kapağıı(neruda gibiiiiiii )
tatlıyımı soruosun yoksa akşam yemeğini anlamadım ama tatlıyı soruosan çok canın çektyse 1-2 çatal alıp bırak başlamadan da kendine öle söz ver 2 çatal alıp bırakcam de.ve kararlı ol.
salatayı soruosan böyle çok kaçırdığımızı düşünüdğümz zman akşam çorba yoğurt yada salata yoğurt yiyerek dengelemeye çalışıoruz.bol yeşillik içine mor lahana havuç ne istersen koy bu şeklde cnm.istediğin kadar ye koca bir kase yap yemesela koca bir borcammm yada borcam kapağıı(neruda gibiiiiiii )
ne borcammış beeeborcam satanlar iyi iş yapacak desenize
kapağın içinde yiyomuş inanabiliyormusun nugggggggiiiiiiiiiiiiiiiineruş yokken abarttıkça abartayımmm bariiiiiiiiiiiiii
kapağın içinde yiyomuş inanabiliyormusun nugggggggiiiiiiiiiiiiiiiineruş yokken abarttıkça abartayımmm bariiiiiiiiiiiiii
kız borcamın kapağı da ne güzel tabak gibi bazen bende kurabiye koyup servis yaparım kapağı ile
kız borcamın kapağı da ne güzel tabak gibi bazen bende kurabiye koyup servis yaparım kapağı ile
ah canımmm türküde yakarmış banaaaa
,hemi de incecik gül dalı, hayatım da kendim için duymadığım tek kelime bu sanırım incecik
kapağın içinde yemişin işte,tabak mı kalmadı.allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nasıl yemek lazım peki püf noktası mı var canm
evet bende kullanırımsus kız nugii neruş duymasın diycek şimdi hem kullanıosunuz hem laf ediosunuz die en iyisi ben biraz yok oluyum ortadan.banyo temzleyp duş alcam:80:
evet bende kullanırımsus kız nugii neruş duymasın diycek şimdi hem kullanıosunuz hem laf ediosunuz die en iyisi ben biraz yok oluyum ortadan.banyo temzleyp duş alcam:80:
Allah Allahhhhhhhhhhhhoturup kapağıyla misafirelrin önüne koyarım içinde alıp alıp yerler dede tam olsunnnnn
Allah Allahhhhhhhhhhhhoturup kapağıyla misafirelrin önüne koyarım içinde alıp alıp yerler dede tam olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?