60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım
biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)

canım gerçekten ne yaptın sennnnnnn o colanın içinde ne kadar şeker var biliyomusun sen.yanlış anlama canım burda iyiliğini istiyoruz tabikide ama ben bu beslenme zamanımda ve zayıflama zamanımda kaç tane doğumgünleri geçirdim pastalar colalar geçti hep ama yemedim içmedim tuttum kendimi.yapcak bişey yok artık ama bence bidaha olmasa iyi olur kanımca

aaaaaaaaaa şimdi biri daha zayıflamışsın dedibugun kahverengi giydimde ondan mı acaba:44:

incecikkkk bir gül dalııııııııı benim fambığııımmm amannnnn incecik dee bir gül dalııııı oyyyyy (kahaverengi giydin yaaa Türkü yaktım hemen sanaaa)

ben yazmasamda uzun zamandır okuyordum hep sizin yazdıklarınızı..senide iyi analiz ettim...
afiyet olsun
bende 2 grisini yedim doğadan form çay içiyorum su içtim 500 ml
aceba 1 tane portakal yesemmi

ebruuuuuuuuuuuu ebrruuuuuuuuuu sen benim sana yazdıklarımı okuyomusuuuuuuuuuuuun sana neler neler yadımm hiçççç bişey demedinnnnn

kapağın içinde salata yemiş yaaaaaaaaaaaaaaçılgın bu kız

yaaaaaaa kızıııııııııııııııııııııımmm borcamın kağaı da caaammmm hani oluyo yaa alt kısmı daha derin üst kısmı daha ince ama yine borcaaaaaaaaaaam tabak niyetine geçer yaniiiiiiii

biraz önce ince 1 dilim pasta ve 1 plastik bardak kola içtim:26doğum günü vardı)

hehhhh aferinnnn canım benim hepimiz kaçamaklar yapıyoruzzz ama keşke bir yudum kola 1-2 çatal pasta olaymışşşşş

nasıl yemek lazım peki püf noktası mı var canm[/QUOTE]

tatlıyımı soruosun yoksa akşam yemeğini anlamadım ama tatlıyı soruosan çok canın çektyse 1-2 çatal alıp bırak başlamadan da kendine öle söz ver 2 çatal alıp bırakcam de.ve kararlı ol.
salatayı soruosan böyle çok kaçırdığımızı düşünüdğümz zman akşam çorba yoğurt yada salata yoğurt yiyerek dengelemeye çalışıoruz.bol yeşillik içine mor lahana havuç ne istersen koy bu şeklde cnm.istediğin kadar ye koca bir kase yap ye mesela koca bir borcammm yada borcam kapağıı(neruda gibiiiiiii)

ah canımmm türküde yakarmış banaaaa
,hemi de incecik gül dalı, hayatım da kendim için duymadığım tek kelime bu sanırım incecik
kapağın içinde yemişin işte,tabak mı kalmadı.allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nasıl yemek lazım peki püf noktası mı var canm

tatlıyımı soruosun yoksa akşam yemeğini anlamadım ama tatlıyı soruosan çok canın çektyse 1-2 çatal alıp bırak başlamadan da kendine öle söz ver 2 çatal alıp bırakcam de.ve kararlı ol.
salatayı soruosan böyle çok kaçırdığımızı düşünüdğümz zman akşam çorba yoğurt yada salata yoğurt yiyerek dengelemeye çalışıoruz.bol yeşillik içine mor lahana havuç ne istersen koy bu şeklde cnm.istediğin kadar ye koca bir kase yap ye mesela koca bir borcammm yada borcam kapağıı(neruda gibiiiiiii)[/QUOTE]

harikasın kukilatam,bu örnek süper olmuşşşşşşşşşşşşşşsen benim çk kısaltmam ile dalga geçermisin al sanaaaaaa

salatayı soruosan böyle çok kaçırdığımızı düşünüdğümz zman akşam çorba yoğurt yada salata yoğurt yiyerek dengelemeye çalışıoruz.bol yeşillik içine mor lahana havuç ne istersen koy bu şeklde cnm.istediğin kadar ye koca bir kase yap ye mesela koca bir borcammm yada borcam kapağıı(neruda gibiiiiiii)[/QUOTE]

tamam canım teşekkür daha kararlı olacağımmm artıkk nerudanın borcamını unutmam artııkın

afiyet olsun bitanem
bu arada albümlere baktım süper zayıflamışsın tebrik ederim heraldebenim gibi kaçamak yapmadın değil mi:18:

teşekkür ederim canım
kaçamak diyorsunuz siz ama benim için ödül adını taşıyor artık sana tek tavsiyem ödül kaçamak adı her neyse o konuda sakın beni örnek alma güzelim sana bu konuda kötü örnek bile olabilirim. o açıdan
ben baştan beri kendimi hiç kasmadım her zaman hep mutlaka 2 kaşık 3 kaşık 2 - 3 çatal 1-2 kk ölçüsünde şerbetli sütlü farketmez tatlımı mutlaka yedim.

Son düzenleme:

harikasın kukilatam,bu örnek süper olmuşşşşşşşşşşşşşşsen benim çk kısaltmam ile dalga geçermisin al sanaaaaaa[/QUOTE]
diiiiiiiiiiiiiiiii mi amaborcam kapağına da güzel olur salata ama öle deme şimdi fambıkkkk

tamam canım teşekkür daha kararlı olacağımmm artıkk nerudanın borcamını unutmam artııkın[/QUOTE]
bencede hiç unutmazsın artıkk
ne borcammış beee borcam satanlar iyi iş yapacak desenize

ama nerudanın ki gibi olcakkk kapağıda cm hani olryaaayazık kuzum yaa ısrarla anlatmaya çalışıo

kapağın içinde yiyomuş inanabiliyormusun nugggggggiiiiiiiiiiiiiiiineruş yokken abarttıkça abartayımmm bariiiiiiiiiiiiii

kız borcamın kapağı da ne güzel tabak gibi bazen bende kurabiye koyup servis yaparım kapağı ile

evet bende kullanırımsus kız nugii neruş duymasın diycek şimdi hem kullanıosunuz hem laf ediosunuz die en iyisi ben biraz yok oluyum ortadan.banyo temzleyp duş alcam:80:

yaa ben türkü yakayım sen dalga geçç o borcam kapağnı kafana geçiricemmmmmsalata tabağı da oluuurr sana şapka da olur ondan güzellll

nasıl yemek lazım peki püf noktası mı var canm

çok fenasınızzz çoooooooook dalga geçin benim kapağımlaa ah benims evgili kapağımm herşeyi onda yiycem bundan sonraaaaa

harikasın kukilatam,bu örnek süper olmuşşşşşşşşşşşşşşsen benim çk kısaltmam ile dalga geçermisin al sanaaaaaa[/QUOTE]

geliyo kapaaaaaaaaaaaaaakkkkkk

tamam canım teşekkür daha kararlı olacağımmm artıkk nerudanın borcamını unutmam artııkın[/QUOTE]
hımm unutmaaaaa bak sayemde aklına
kapağın içinde yiyomuş inanabiliyormusun nugggggggiiiiiiiiiiiiiiiineruş yokken abarttıkça abartayımmm bariiiiiiiiiiiiii

serseri manyakkkkkkk

evet bende kullanırımsus kız nugii neruş duymasın diycek şimdi hem kullanıosunuz hem laf ediosunuz die en iyisi ben biraz yok oluyum ortadan.banyo temzleyp duş alcam:80:

hee vur kaçççç aferinn sanki bulamam ben seniiiiii akşam kapakla evine geleyim de görrr rüyana giricemmm rüyanaaaa

Allah Allahhhhhhhhhhhhoturup kapağıyla misafirelrin önüne koyarım içinde alıp alıp yerler dede tam olsunnnnn

evettttt ben de yapıyorummmm ahhh benim cici kapağımmmm bunda sonra herşeyi sen de yiyiciğiiiiimmm(kapağıma da türkü yaktımmm ohhhhh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…