süper menü akıllıca kararlar afiyet olsun bitanemöğle menüm (12.15 )
5 kaşık tutmaç çorbası ( yeşil mercimek ve erişteli )
4 kaşık tavuk döner
bol salata 1 tatlı kaşığı z.yagı ile
ekmek yemedim
çok güzel menüöğle yemeğim
1 kepçe patatesli köfteli yemek (köfteler cevizden biraz küçüktü)
salata
3 yk yoğurt
bir dilim kepekli ekmek
erişte makarna ve puding vardı almadım onlrdan yeeeeeeeeemmmmedddddiiiiiiiiiiimmmmmmm
afiyet olsun canımyemeğimi yedim geldimmmm
1 kase ezogelin çorba(yaklaşık 18 kaşık ediyor)
2 dlm kepek ekmeği
7 adet kuşbaşı et(macar gulaş dedikler uyduruk yemekti işte içinden bukadar et çıktı,soğanı bol garip bişeydi)
yemekten dönerken kurumda çalışan bayanlaradn biri "sen kilomu verdiinnnnnn"dedi,bende evet tek farkeden sensin ama evet verdim dedimnihayet farkedilecek kadar zayıflamaya başladım.Allahım çok şükür
şu hürreme bakim de gülem biraz
arkadaşlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe çorba
1 dilimekmek
6 y.k sebze yemeği
1 kase yoğurt
salata
türk kavesi içiyorum sade.....şimdide 1 tane soda içicem çok canım çekti uzun zamandır içmemiştim
süper menü akıllıca kararlar afiyet olsun bitanem
çok güzel menü
iraden de maşallah güçlü daha ne olsun millet resimdeki puding ya da tatlı resminden etkilenir nugya önündeki pudinge pas bile vermez helallllllllllllllllllllllllllllllllll sana nugya helallllllllllllllllll tam örnek alınacak kadınsın irade ve azim konusunda
afiyet olsun canım
afiyet olsun çok güzel
akşam yemeğim: 6 kaşık pırasa 1 kepçe tarhana, yarım bardak ketentohumlu yoğurt 3 kaşık bulgur 1 dilim kepek ekmek
iyi akşamlar güzeller nasılsınız
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm benimm kendi adıma çok iyiyim çok
sen nasılsın canım ?
iyiyim bende farmasicim çok şükür
hamileyim
yuppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aldığım bugünün en güzel haberilerinden biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah tamamına erdirsinnn hayırlı vakitte elinize versin canım benim ,hayırlı evlat olsun inşallah
ay kız valla yanımda olacaktın ama olsun çok öptümmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:13::13::13::13:
allah razı olsun canımcım dua et benim için
Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun canım benim
hee vur kaçççç aferinn sanki bulamam ben seniiiiii akşam kapakla evine geleyim de görrr rüyana giricemmm rüyanaaaa
evettttt ben de yapıyorummmm ahhh benim cici kapağımmmm bunda sonra herşeyi sen de yiyiciğiiiiimmm(kapağıma da türkü yaktımmm ohhhhh)
afiyet olsun bebikkkkkakşam yemeğim: 6 kaşık pırasa 1 kepçe tarhana, yarım bardak ketentohumlu yoğurt 3 kaşık bulgur 1 dilim kepek ekmek
iyiyim bende farmasicim çok şükür
hamileyim
tmm yeterkızlar bu akşam yeni yemek düzeni için bol sebze, meyve alıcam .bir de leblebi falan başka ne önerirsiniz
afiyet olsun canım şimdidennnakşam menümde
karnıbahar yemeği
tavuk ciğeri
pirinç çorbası var
ben karnıbahar yemeği
tavuk ciğeri
salata
ayran ya da yoğurt düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?