60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle menüm (12.15 )
5 kaşık tutmaç çorbası ( yeşil mercimek ve erişteli )
4 kaşık tavuk döner
bol salata 1 tatlı kaşığı z.yagı ile
ekmek yemedim
süper menü akıllıca kararlar afiyet olsun bitanem
çok güzel menü
iraden de maşallah güçlü daha ne olsun millet resimdeki puding ya da tatlı resminden etkilenir nugya önündeki pudinge pas bile vermez helallllllllllllllllllllllllllllllllll sana nugya helallllllllllllllllll tam örnek alınacak kadınsın irade ve azim konusunda

afiyet olsun canım

afiyet olsun çok güzel

akşam yemeğim: 6 kaşık pırasa 1 kepçe tarhana, yarım bardak ketentohumlu yoğurt 3 kaşık bulgur 1 dilim kepek ekmek

sağol farmasi teşekkür ederim

kızlar bu akşam yeni yemek düzeni için bol sebze, meyve alıcam .bir de leblebi falan başka ne önerirsiniz

Son düzenleme:
iyiyim bende farmasicim çok şükür
hamileyim

yuppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aldığım bugünün en güzel haberilerinden biriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah tamamına erdirsinnn hayırlı vakitte elinize versin canım benim ,hayırlı evlat olsun inşallah
ay kız valla yanımda olacaktın ama olsun çok öptümmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:13::13::13::13:

allah razı olsun canımcım dua et benim için

akşam menümde
karnıbahar yemeği
tavuk ciğeri
pirinç çorbası var

ben karnıbahar yemeği
tavuk ciğeri
salata
ayran ya da yoğurt düşünüyorum

Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun canım benim

allah razı olsun canım
iyi ki birazcık kilo verdim
düzenli beslenmeye devam edicem inş. ihtiyacımdan fazlasını yemiycem ve yıne yazıcam buraya spora gitmem daha kilo veremem herhalde ama fazlada almamaya bakıcam

tmm şakkaaaa şkaaaaa şakkaaa şkaa yaptımmmm.canımmmm cicimmmm tatlımm şekerimmmm

akşam yemeğim: 6 kaşık pırasa 1 kepçe tarhana, yarım bardak ketentohumlu yoğurt 3 kaşık bulgur 1 dilim kepek ekmek
afiyet olsun bebikkkkk

iyiyim bende farmasicim çok şükür
hamileyim

aayyyyy ne güzell kızzzz maşallaaah.inşallah hayrlısyla kucağına alırsın bebişi.senn bebeğin yokmuydu daha küçük tü sanki;?:44:yanlışmı hatırlıyorummm?

kızlar bu akşam yeni yemek düzeni için bol sebze, meyve alıcam .bir de leblebi falan başka ne önerirsiniz
tmm yeterbide yoğurttt yada süt

akşam menümde
karnıbahar yemeği
tavuk ciğeri
pirinç çorbası var

ben karnıbahar yemeği
tavuk ciğeri
salata
ayran ya da yoğurt düşünüyorum
afiyet olsun canım şimdidennn

kocişim geç gelicek biraz ona yaptığım
sütlü tatlıdan yedim 2 kk kadar(mutlaka yemem lazımdı çok sevdiğim bi tatlı, akşam geç saatte yemek istemediğim için şimdi yedim)
1 tane galeta

akşam yemeğimide yazıp veda edeyim size

1 kepçe tutmaç çorbası
1 küçük kuru biber dolması
3-4 kaşık bakla yemeği
2-3 kaşık yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…