60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elbette normal. diyetisyen kontrolunde zayıflayanlar daha uzun sürede veriyor yavaş yavaş veriyor yağ verdiklerinden. üzülme benim 5 ay oldu. 5 aydır diyetteyim löö

elbette normal. diyetisyen kontrolunde zayıflayanlar daha uzun sürede veriyor yavaş yavaş veriyor yağ verdiklerinden. üzülme benim 5 ay oldu. 5 aydır diyetteyim löö

Umarım sizin kadar başarılı olurum. Evde hiç tartılmıyorum. Her yediğimi yazıyorum. 7-8 öğün yiyorum. Bakalım ne olcak

Umarım sizin kadar başarılı olurum. Evde hiç tartılmıyorum. Her yediğimi yazıyorum. 7-8 öğün yiyorum. Bakalım ne olcak

olursun canım daha yenisin sen. bende ilk başladığımda böyle senin gibi acaba başarabilirmiyim diye korkuyordum açıkçası. ama azmettim aynen uydum listeme sporu yaptım düzenli. ilk 2 ay hiç bozmadan saati saatine yedim. sana yasakmı bilmem ama bana tatlı ve şekerli şeyler yasak. yapay tatlandırıcılar light ürünler falan yasak. bunları hiç kullanmadım tatlı hiç yemiyorum şekeri tamamen bıraktım hala daha yemem diyetten sonrada yemiyeceğim rahatım böyle. sonraki zamanlarda arada kaçamak yapsamda ertesi gün aynen devam ederim battı balık yan gider demem kaldığım yerden devam ederim çünkü yediklerim hemen yağa dönüşmüyor yakabilme şansım varken değerlendiririm

Benim durumum şu aslında 2009 temmuzda düştüm ayak bileğimden 3 ameliyat oldum o güne kadar 56- 57 kilodaydım. Ama 1.5 yıl ameliyat sonra alçı derken işte 72 oldum ama çok normal hep yattım. Neyse şimdide vermeye çalışıyroum .... Umarım başarırırm:)

geçmiş olsun canım. o zaman sen daha kolay verirsin onca zaman yatmışsın ondan kilo almışsın şimdi artık düzeldin dolayısıyla eski kilona rahat inersin canım merak etme. sen rahatsızlıktan kilo almışsın bense rahattan aldım sen rahatsızlığından yatmışsın bende rahattan yedim yedim yattım
hele final zamanları gece bile makarna pişirir acele yer ders çalışırdık sabaha kadar off mahvetti beni

Bence sizin başarmışsınız. Ben daha işin başındayım. Umarım isteyen herkes zayıflar ne zormuş Daha yeni öğreniyroum:)

Bence sizin başarmışsınız. Ben daha işin başındayım. Umarım isteyen herkes zayıflar ne zormuş Daha yeni öğreniyroum:)

baştan öyle gelir. listeye uymak falan az yağlı yemekler sevdiğin şeylerden mahrum kalmış hissedip moralin bozulur ondan zor gelir ama aslında basit. sevdiğğin herşeyi sağlıklı yapıp az kalorili yiyebilirsin. biz böyle yapıyoruz. hamur işide var dolmada var herşey var. elbette alışık olduğun şekilde değil yağı çok az unu esmer un falan. başlarda garip gelir ama zamanla seversin en sevdiğin yiyecekler olur. zaten eski beslenmeden damak tadından vazgeçilemiyorsa eğer zayıfladıktan sonrada herzaman fazla kaçırma kilo alma sorunu yaşanır. bazı konularda değişiklik olmalı muhakkak elbette herzaman değil arada sevilen kalorili şeylerde yenir ama genel olarak sağlıklı beslenilmeli arada ödüller olmalı ve eskisi kadarda olmamalı. eski yeme alışkanlığına hiçbir zaman dönmemeliyiz.

Bu saatte tabi kimsecikler yok. Ben de akşam menümü yazıp çıkayım..
5 yk yeşil mercimek
3 yk taze fasulye kavurması
3 yk yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

sonra form çayı içtim...
şimdi de nescafe içiyorum...
sabaha görüşürüz...

afiyet olsun canım çok güzel bir akşam menüsü olmuş

30-40 gr fındıklı -sütlü çikolata yedim. elbette bilerek isteyerek tamamen iradem dahilinde olan birşey. 53 kg nin altına hızla inmemek için yemekte sakınca görmüyorum

Merhaba canım hugocuk gerçi gerekli şeyleri yazmış ama alıntı yaptığından ben de yazmak istedim bence gayet iyi gidiyorsun ve zaten diyetisyene gitmişsin, o sana senin için en uygun listeyi vermiştir dolayısıyla da kilo vermeye başlamışsın verdiğin kilo miktarı da bence çok normal hatta belki daha çok vermişsindir ama tartıya yansımamıştır çünkü regl döneminmiş ben reglken 1 kg falan fazla çıkıyorum yani çok farkeder reglin bittiktan birkaç gün sonra tartılll eminim daha güzel bir sonuçla karşılaşıcaksınnn....başarılar diliyorum tatlım inşallah hepimiz kurtulucaz bütün fazla kilolarımızdan sağlıklaa:13:

merhaba canlarrrrrrrrrrrrr
güzel güneşli bir günün içimi aydınlatan ,içime pozitif enerji veren etkisiyle sizlere sağlıklı mutlu huzurlu iyi ve güzele dair ne varsa karşılaşacağınız bir gün diliyorummmmmmmmmmmmm

sabah kalkınca
250 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

Son düzenleme:
günaydınnlaaaaaar
kahvaltımı yaptım giyindim birazdan çıkıcam işte kahvaltım
2 sahanda yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 cherry domates
1 kupa şekersiz çay
tammm krall gibi kahvaltı değil mi
sonrasında 500 ml suyum var işe gidene kadar içerimmm.
haftasonu mısır çarşısından kuru incir kayısı vs alıcam bu sabah yiyemedim ama pazar sabahından itibaren sabah kalktıımda ilk yediklerim bunnar olcekkkk

tşk ederim canımcım yok yanlış hatırlıyorsun bebem bebeğim yok ilk olacak allah kısmet ederse

allah razı olsun canım

günaydın kızlar günaydın fambikim
sabah kahvaltım: 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates yeşilbiber 1 dilimde kepek ekmek

salonu topladım sildim evi topladım bulaşıklarım var şimdi.
bugün pilateste karın günü çok şükür erisin karınlar bugün

sabah kalkınca
250 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

Günaydın sevgi pıtırcığı...
Kahvaltın süper herzamanki gibi..
afiyet olsun..

Afiyet olsun.. Kral valla kahvaltı

Afiyet olsun enerjik hugocuk...
Ah ah benim göbeği versem azcıkda onu çalıştırsan olmaz mı

günaydınnnnn hamarat arkadaşımmmmmmmmmmm,afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…