iki hafta önce diyetisyene gittim ve diyete başladım. 72 kilodayydım. Şimdi 69.5 umarım iyi gider. ilk hafta 2 kilo gitti. Bu hafta ise 0.5 sadece ama şu an adet görüyorum. Bu gün tartıldım. Şimdi normal mı bu kadar az vermem...
elbette normal. diyetisyen kontrolunde zayıflayanlar daha uzun sürede veriyor yavaş yavaş veriyor yağ verdiklerinden. üzülme benim 5 ay oldu. 5 aydır diyetteyim löö
Umarım sizin kadar başarılı olurum. Evde hiç tartılmıyorum. Her yediğimi yazıyorum. 7-8 öğün yiyorum. Bakalım ne olcak
olursun canım daha yenisin sen. bende ilk başladığımda böyle senin gibi acaba başarabilirmiyim diye korkuyordum açıkçası. ama azmettim aynen uydum listeme sporu yaptım düzenli. ilk 2 ay hiç bozmadan saati saatine yedim. sana yasakmı bilmem ama bana tatlı ve şekerli şeyler yasak. yapay tatlandırıcılar light ürünler falan yasak. bunları hiç kullanmadım tatlı hiç yemiyorum şekeri tamamen bıraktım hala daha yemem diyetten sonrada yemiyeceğim rahatım böyle. sonraki zamanlarda arada kaçamak yapsamda ertesi gün aynen devam ederim battı balık yan gider demem kaldığım yerden devam ederim çünkü yediklerim hemen yağa dönüşmüyor yakabilme şansım varken değerlendiririm
Benim durumum şu aslında 2009 temmuzda düştüm ayak bileğimden 3 ameliyat oldum o güne kadar 56- 57 kilodaydım. Ama 1.5 yıl ameliyat sonra alçı derken işte 72 oldum ama çok normal hep yattım. Neyse şimdide vermeye çalışıyroum .... Umarım başarırırm:)
geçmiş olsun canım. o zaman sen daha kolay verirsin onca zaman yatmışsın ondan kilo almışsın şimdi artık düzeldin dolayısıyla eski kilona rahat inersin canım merak etme. sen rahatsızlıktan kilo almışsın bense rahattan aldımsen rahatsızlığından yatmışsın bende rahattan yedim yedim yattım
hele final zamanları gece bile makarna pişirir acele yer ders çalışırdık sabaha kadar off mahvetti beni
Bence sizin başarmışsınız. Ben daha işin başındayım. Umarım isteyen herkes zayıflar ne zormuşDaha yeni öğreniyroum:)
Bu saatte tabi kimsecikler yok. Ben de akşam menümü yazıp çıkayım..
5 yk yeşil mercimek
3 yk taze fasulye kavurması
3 yk yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
sonra form çayı içtim...
şimdi de nescafe içiyorum...
sabaha görüşürüz...
iki hafta önce diyetisyene gittim ve diyete başladım. 72 kilodayydım. Şimdi 69.5 umarım iyi gider. ilk hafta 2 kilo gitti. Bu hafta ise 0.5 sadece ama şu an adet görüyorum. Bu gün tartıldım. Şimdi normal mı bu kadar az vermem...
bebeğini emziriyormusun
tşk ederim canımcım yok yanlış hatırlıyorsun bebem bebeğim yok ilk olacak allah kısmet edersetmm şakkaaaa şkaaaaa şakkaaa şkaa yaptımmmm.canımmmm cicimmmm tatlımm şekerimmmm
afiyet olsun bebikkkkk
aayyyyy ne güzell kızzzz maşallaaah.inşallah hayrlısyla kucağına alırsın bebişi.senn bebeğin yokmuydu daha küçük tü sanki;?:44:yanlışmı hatırlıyorummm?
tmm yeterbide yoğurttt yada süt
afiyet olsun canım şimdidennn
fambıktannn korkann fambıkkk gibi olsunnnnahanda buraya yazıyorum borcağım kağamı seviyorummmm salatalrımı hepp borcam kapağımda yiyceeeeeeeeeeeeeeeeem
Tosticim hayırlı olsun sağlıkla hayırlısıyla katılsın ailenize,sana da sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorummmm canımmm
hımmm inşallah toparlarsınnn ama güzel gitmiş maşallah arkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallahhh
aaaaaa senin borcam kapağın yokmuuuuu ne o kk her boy al hemen mundan sonra ölçü birimi borcam kapağııııafiyet olsunnnn sen yemiyceksin de ben mi yiyceeemmm en doğal hakkıınnn :13:
afiyet olsun cicimmmmm çok güzellll
kesmez doğaldırrrafiyet olsunnnn daaaaaaaaa okadar
afiyet olsun farmasicimmm çokkgüzel öncekiler dee akşam menün deee
merhaba canlarrrrrrrrrrrrr
güzel güneşli bir günün içimi aydınlatan ,içime pozitif enerji veren etkisiyle sizlere sağlıklı mutlu huzurlu iyi ve güzele dair ne varsa karşılaşacağınız bir gün diliyorummmmmmmmmmmmm
sabah kalkınca
250 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
günaydınnlaaaaaar
kahvaltımı yaptım giyindim birazdan çıkıcam işte kahvaltım
2 sahanda yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 cherry domates
1 kupa şekersiz çay
tammm krall gibi kahvaltı değil mi
sonrasında 500 ml suyum var işe gidene kadar içerimmm.
haftasonu mısır çarşısından kuru incir kayısı vs alıcam bu sabah yiyemedim ama pazar sabahından itibaren sabah kalktıımda ilk yediklerim bunnar olcekkkk
günaydın kızlar günaydın fambikim
sabah kahvaltım: 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates yeşilbiber 1 dilimde kepek ekmek
salonu topladım sildim evi topladım bulaşıklarım var şimdi.
bugün pilateste karın günü çok şükür erisin karınlar bugün
günaydın kızlar günaydın fambikim
sabah kahvaltım: 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates yeşilbiber 1 dilimde kepek ekmek
salonu topladım sildim evi topladım bulaşıklarım var şimdi.
bugün pilateste karın günü çok şükür erisin karınlar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?