günaydın topiğin çıtırları nasulsunuz bugün ben iyiyim şükür menülerimi yazayım akşamı okuyayım yorumlarımı yapayım kız famir sabah sabah başladınmı yine borcam tabağına
akşam menü
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk taze börülce yemeği
salata
1 dilim uno lıght denge
arada bir bardak tarçınlı süt ve elma
sabah
yarım bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
kk tuzsuz peynir
1 haşlanmış yumurta
bir dilim uno lıght ekmek
sanada afiyet olsun canımmmmmben acayip kilolaar veremiyorum prieneciğim.haftada 600-700 gr ancak verebiliyorum maleseffff,neyse bunada şükür dimi
Bence haftada 600-700 çok çok iyi.Ayda 2-2,5 kilo süper.En sağlıklısı üstelik.
Keşke ben de senin kadar verebilsem.Tutamıyorum ki boğazımı.
Yazık nerudaya yaa...
Ben ilk dediğinde hani şu kadınların sürekli ev hediyesi olarak götürdükleri kare en büyük borcamı kastediyor sanmıştım :)
O kapakların işlevi sadece kapak olmak değil hem.Ürünlerin hemen hepsinde kapak olarak kullanılan borcamın alttaki borcamdan tek farkı yüksekliği.Hatta bazılarında kapak ve alttaki birebir aynı boyutta.
Ben de gidip kapaklı borcam alacağım.
günaydın nugişim ebrulicim prienecim yclcim
yemeklerimi yaptım pilatesi bekliyorum. off off dişlerim kesik gerçi geçici dişler takıldı ama yinede ara ara sızlıyorlar valla. 20 lik çekilen dişimde arada acıyo hala daha tam düzelmedi.
hadi yide gel peynir güzelli.. dün ne yaptın eliptikte spor arkadaşım ?Günaydın kızlar..
Kahvaltımı yazayım ben de
1/2 kk tel peynir
1 kk kaşar peynir(peynirlerim bittiği için mecbur kaşar yiyorum bugün)
5 zeytin
1/2 domatiz
1,5 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
hadi yiyeyim de geleyim...
günaydın topiğin çıtırları nasulsunuz bugün ben iyiyim şükür menülerimi yazayım akşamı okuyayım yorumlarımı yapayım kız famir sabah sabah başladınmı yine borcam tabağına
akşam menü
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk taze börülce yemeği
salata
1 dilim uno lıght denge
arada bir bardak tarçınlı süt ve elma
sabah
yarım bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
kk tuzsuz peynir
1 haşlanmış yumurta
bir dilim uno lıght ekmek
bu kız bana aşık yaaaaaa
Yazık nerudaya yaa...
Ben ilk dediğinde hani şu kadınların sürekli ev hediyesi olarak götürdükleri kare en büyük borcamı kastediyor sanmıştım :)
O kapakların işlevi sadece kapak olmak değil hem.Ürünlerin hemen hepsinde kapak olarak kullanılan borcamın alttaki borcamdan tek farkı yüksekliği.Hatta bazılarında kapak ve alttaki birebir aynı boyutta.
tamam işte bende öyle diyorum hatta bunu kısaltalım ölçü birimimiz olsun diyorum 1 bk salata,1 bk çorba falan güzel yani,hem herkes kullanıyorsa bu şekilde yeni gelenler bu bk kısaltmasıda ne oluyor kızlarrrr diye sormazlar,herkesin bildiği bir ölçü ne de olsayaşasın bk kardeşliği.....
afiyet olsun canım salatada güzel olurduakşam yemeğimide yazıp veda edeyim size
1 kepçe tutmaç çorbası
1 küçük kuru biber dolması
3-4 kaşık bakla yemeği
2-3 kaşık yoğurt
afiyet olsun canımofiste yediim bir dilim ekmekle 4 kaşık yogurt akşam yemegi olarak kesmedi :26::26:
az önce 2 kepçe tarhana 2 yemek kaşığı bamya yemee bir bardak portakal suyu içtim
afiyet olsun farmasi5 yk karnıbahar yemeği ( havuçlu -patatesli)
3 kk büyüklüğünde tavuk ciğeri
4 yk yoğurt
2 minik kornişon
afiyet olsun neruşcum çok güzel menünKızlaaaarrrr
sporumu yaptım 50dk (30dk uzaya gittim 20dk da koşu bandııı)
sonra da duş yemek hazırlığı falan derkennnnn bi de baktııım 8 olmuşşşş
akşam yemeğimi henüz yemedimmm ama yazayımmm 20.30 gibi yiyicem
avuç içi kadar haşlama dana eti
1 kepçe haşlamanın suyu (çorba niyetine)
2 dal brokoli 2 dal karnıbaharrr haşlanmış boll limonlu
1 kaaaseee yoğurttt
canım hoşgeldin emzirdiğin için zaten sıkı bir diyet yapma zaten bizde sıkı yapmıyoruz ama sen bizim yediklerimizden birazcık daha arttır yediklerini nette emziren anne diyetleri var gayet doyurucu istersen bi gözt canım onlaraMerhaba 67,5 ile ben de başladım bugün, yeni doğum yaptığım için sıkı diyet yapamıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Günde 1 saat yürüyorum. Akşam;
Bol salata,
Haşlama brokoli,
3 çatal eşimin tavuğundan parça,
Yarım bardak kola zero içtim.
afiyet olsun çok güzeliyi akşamlar herkese
bugünkü menümü de yazayım sizlere
sabah 1 kk beyaz peynir 4 zeytin yarım domates 1 dilim kızarmış kepek ekm. 1 bardak yeşil çay
öğle 5-6 kaşık pirinçli kabak yemeği 1 büyük bardak ayran 1 dilim kepek ekm.
akşam 1 kepçe mercimek çorbası(et sulu ama kızım için:))
5-6 kaşık kıymalı karnıbahar
2 dilim kepek ekm.
araalarda da toplam 30 leblebi yedim
10 gibi de 2 çeşit meyve yerim
menü güzel meyve yemiyormusun canım sen aralardaBu saatte tabi kimsecikler yok. Ben de akşam menümü yazıp çıkayım..
5 yk yeşil mercimek
3 yk taze fasulye kavurması
3 yk yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
sonra form çayı içtim...
şimdi de nescafe içiyorum...
sabaha görüşürüz...
afiyet olsun farmasi güzel menü
sabah kalkınca
250 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
günaydınnlaaaaaar
kahvaltımı yaptım giyindim birazdan çıkıcam işte kahvaltım
2 sahanda yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 cherry domates
1 kupa şekersiz çay
tammm krall gibi kahvaltı değil mi
sonrasında 500 ml suyum var işe gidene kadar içerimmm.
haftasonu mısır çarşısından kuru incir kayısı vs alıcam bu sabah yiyemedim ama pazar sabahından itibaren sabah kalktıımda ilk yediklerim bunnar olcekkkk
günaydı canım sahana iki tane yumurta çok canım ya bir tane olsaydı zaten iki dilimde ekmek yemişsin diğer öğünlerinde telafi et canım
afiyet olsun balım herzamanki gibi çok güzel menügünaydın kızlar günaydın fambikim
sabah kahvaltım: 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates yeşilbiber 1 dilimde kepek ekmek
salonu topladım sildim evi topladım bulaşıklarım var şimdi.
bugün pilateste karın günü çok şükür erisin karınlar bugün
afiyet olsun fambımmmm.deli olmazmı kızcağız hepimiz borcam kapağı diye diye çıldırttık.allah bilir rüyasında bile görmüştür kapağıgünaydınnnn bayanlarrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.ben çok iyiyim şükürrrrrrr.akşam neruşu deli etmişiz daha da bir mutluyum bugün nedense
dün akşamki menümü yazayımmmmmmm
1 dlm denge ekmek
4 yk ıspanak kavurma
1 kk light beyaz peynir
1 bk maydanoz ,nane,domates,salatalık karışımı (bu bk kısaltması borcam kapağı demek oluyorçıldır neruşşşş çıldırrrrrr )
akşam yemekten sonra 50 dk yürüdüm ,5.6 temposundaydı ortalama
sabah menüm ise şöyle
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 adet zeytin
1 bkdomates,maydanoz,nane
afiyet olsun canım o domatiz diyen dillerini ne ediyim senin benGünaydın kızlar..
Kahvaltımı yazayım ben de
1/2 kk tel peynir
1 kk kaşar peynir(peynirlerim bittiği için mecbur kaşar yiyorum bugün)
5 zeytin
1/2 domatiz
1,5 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
hadi yiyeyim de geleyim...
afiyet olsun canımda az olmuş kahvaltın domates salatalık zeytin yeşillikte yeseydingünaydın kızlarrrr
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
1 yumurta
3 ç.kaşığı reçel yedim :)
afiyet olsun prieneGünaydın herkese,
Bugün erken kahvaltı yapabildim;
1,5 dilim ekmek
1 yumurta 1 tk zeytinyağı ile,
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 tk tahin-pekmez
Şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.
Afiyet olsun.Ben diyet yaptığımdan beri aynı anda 2 yumurta yemiyorum. Ama baktığında o fazladan olan 1 yumurtanın yerine peynir,tahin-pekmez falan yiyorum.Sen bunları yemediğine göre kalori olarak benden fazla kalori almış değilsin.
Afiyet olsun.
Tebrik ediyorum seni. Bu hafta acayip kilo vermişsindir gibi geliyor.
Afiyet olsun hugocuk. Ben de pilates yapmak istiyorum bugüün. Dün yarıda kızımı emzirmek zorunda kaldım, sonra kendim devam ettim.
Kahvaltı da etmişti ama ağlayıp durdu ben pilates yapmaya çalıştıkça.
günaydın canım afiyet olsun evet sönük olmuş birazgünaydın kızlar herkes güne güzel başlamış benim sabah biraz sönük geçti.
sabah:
2kk peynir
4 zeytin
2 adet kuru kayısı
1.5 kepek ekmeği
1 fincan çay
şuanda da orta şeker türk kahvesi
sağol fambım.akşam marketten aldım bi baktım senle neruşcum aklıma geldi denge ekmeği görünce aldım hemen bir paket dilimleride inceymişafiyet olsunnnnnnnnnnnn,aayyyyyyyyyy nugicim de denge yemişşşşşşşşşşşşşş,yedikçe birbirimizi anıyoruz , ona göre ye bi kerede hüpletme mideyeborcam tabağı değil şunu bir kavrasanız zaten tabak olarak kullanmayacaksınızda kapak o kapak ,tabak olarak ürettikleri başka şey Allah Allahhhhhhhhhh
günaydın kızlar
sabah kahvaltımı yazayım..
2 bardak ılık su
1 çk. çörek otu,zencefil,zerdeçal
1 yumurta ile yapılmış omlet
1 dilim ekmek
1 bardak çay
hadi yide gel peynir güzelli.. dün ne yaptın eliptikte spor arkadaşım ?
ben 23 dk eliptik yaptım 100 de twist şeettim de
sabah kahvaltım:
1 su bardağı ılık su,
1 bardak çay,
bir puğaça,
güzeydınnnn ebrucummmmm,yeşillikte yemeye çalış kahvaltıda,hem çok yakışıyor kahvaltıya hemde bubahaenye sebze türü şeyler yemiş oluyoruzzzzz.öpüyorum seniiiii
menü güzel meyve yemiyormusun canım sen aralarda
afiyet olsun canım o domatiz diyen dillerini ne ediyim senin ben
Yazık nerudaya yaa...
afiyet olsun canım salatada güzel olurdu
afiyet olsun canım
afiyet olsun farmasi
afiyet olsun neruşcum çok güzel menün
canım hoşgeldin emzirdiğin için zaten sıkı bir diyet yapma zaten bizde sıkı yapmıyoruz ama sen bizim yediklerimizden birazcık daha arttır yediklerini nette emziren anne diyetleri var gayet doyurucu istersen bi gözt canım onlara
afiyet olsun çok güzel
menü güzel meyve yemiyormusun canım sen aralarda
afiyet olsun farmasi güzel menü
afiyet olsun balım herzamanki gibi çok güzel menü
afiyet olsun fambımmmm.deli olmazmı kızcağız hepimiz borcam kapağı diye diye çıldırttık.allah bilir rüyasında bile görmüştür kapağı
afiyet olsun canım o domatiz diyen dillerini ne ediyim senin ben
afiyet olsun canımda az olmuş kahvaltın domates salatalık zeytin yeşillikte yeseydin
afiyet olsun priene
günaydın canım afiyet olsun evet sönük olmuş biraz
sağol fambım.akşam marketten aldım bi baktım senle neruşcum aklıma geldi denge ekmeği görünce aldım hemen bir paket dilimleride inceymişolsun artık ne yapalım zayıflamak adına katlanıcaz ince dilimlere yok yok tabak olarakta çok güzel kullanılıyor valla kapak
canım günaydın afiyet olsun ama kahvaltın çok az olmuş:26:
tamam işte bende öyle diyorum hatta bunu kısaltalım ölçü birimimiz olsun diyorum 1 bk salata,1 bk çorba falan güzel yani,hem herkes kullanıyorsa bu şekilde yeni gelenler bu bk kısaltmasıda ne oluyor kızlarrrr diye sormazlar,herkesin bildiği bir ölçü ne de olsayaşasın bk kardeşliği.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?