birde spor yaparken ilk 10 dakika ısının yavaş hızla sonra dereceyi yükseltin yoksa hızlı başlarsanız ilerleyen dakikalarda zorlanırsınız heee
hügocuk bende aynen öyle yapıyorum canım ısınma hareketlerim var önce bi kaç dakika kaslarımı esnetiyorum önce çok yavaş tempo sonra artırıyorum ama öyle 45 dk filan yapmak yerine haftanın beş günü 20-25 er dk yapıyorum çünkü bazı uzmanlar sporun bir anda yapılan uzunluğu kadar devamlı olmasıda önemli diyorlarbirden nefes nefese kaldığınız sporlar yapmayın daha düşük çalışın. şöyleki koşuşacak kadar olsun ama şarkı söylemeyecek gibi olsunehehe bunu ben demiyorum uzmanlar diyor kardiyo böyleymiş. birden hızlı kalbinizi yorar. daha yüksek tempoda daha çok veririm diye düşünmeyin. seviyenize bakın. çünkü çok hızlı sizi yoracağı için çabuk bırakırsınız oysaki kardiyo yaparken en az 45 en fazla 1 saat çalışmak gereklidir bu yüzden 1 saat yapacak kadar gücünüz nefesininz haliniz olsun kızlar. alışınca seviyeyi yükseltirsiniz. yeni spora başlamış birini az seviye bile zayıflatır zamanla artık yorulmadığınızı anladığınızda yükseltirsiniz seviyeyi hee buna dikkat edin kıslar
evet canım işini iyi yapan diyetisyenler önemli en aznından metabolizma hızını ölçen yağ durumunu kas durumunu ölçen cihazları olmalı bence. şöyleki ben diyetisyene ilk gittiğimde benden daha zayıf birinin benden daha fazla yağ oranına sahip olduğunu gördüm. elbette o cihazlar birebir değil ama olsun yinede aşarı yukarı söylüyor gerçeği. çünkü benim kilom 83 .okmıştı diyetisyen senin yağın fazla değilmiş spormu yapıyosun demişti. bunu makinadan çıkan sonuca göre söyledi tahliller gelmemişti eline. o kadının kilosu benden azdı boyuda benle aynı sayılırdı. benden daha az yağlı olması gerekirdi ama değilmiş. o cihazlar sadece matematiksel işlem yapmıyor bence öyle olsaydı benim o kadından daha yağlı çıkmam lazımdı çünkü
Hugocuk canımcım ben diyetisyene gitmeyin demiyorum giden yine gitsin ama bence şart değil diyorum, sözümün de arkasındayım. benim sözümle gitmeyecek olan olur mu onuda sanmıyorum ama diyetisyenlerin bir çoğu tamamı demiyorum ama işleri sadece para kazanmak bazıları insanların saglıkları umrunda olmuyo hepsi demiyorum bazıları. İşinin ehlini bulmak zor birde fahiş fiyatlar koyuyorlar söyledikleri de farklı bişi değil. Ona vercem parayı kilo verince gider elbise ayakkabılara yatırırım ki öyle de yapıcam.ben de çok yavaş kilo veriyorum ayda maksimum iki kilo. hareketsiz bir ofis hayatım olduğu için de spor yapıyorum. kas erimesinin önüne geçmek için protein alımına da özen gösteriyorum kaslarım da gayet güçlü bunu hissediyorum yag ölçümü de yaptırmıştım 6 kilo agırken o zaman bile çok fazla yag oranım yoktu şimdi zaten saglıklı besleniyorum hiç korkmuyorum o yüzden her şey dengeli. Ben öyle liste miste uğraşamayanlardanım. gitsem bile liste filan vermesini istemem bi kere diyet kelimesine karşıyım şahsen. İnsanları kilo vermekten alıkoyan zaten bu diyet kelimesi bunu duyan ürküp kaçıyor bende öyleydim hala öyleyim. Çok şükür bazı arkadaşlarım sayesinde dogruyu yanlışı görüyorum kendimi geliştiriyorum. Yaklaşık 6,5 kilo verdim bu arada tatlı da yedim hamurişi de ama azalttım ve vucudum buna reaksiyon veriyor ve kilo kaybediyorum bu benim fikrim ve diyet yapmıyorum yapmicam da çünkü kendimi o kadar kasamam. Sıkıntıya gelemeyen biriyim ki zaten benim gibi yapıp burada onlarca kilo veren saglıklarını da koruyanlar var o yüzden için rahat olsun canım benim kimseye gitmeyin dediğim yok ama saglıklı beslenmek için diyetisten şartta değil yani..
sağol ciciiiiiiiiiiiiben şarkı söylüyorummmmmmmmm 6.0 temposunda yürürken ama slow şarkılar sanırım ondan söyleyebilyorum di mii.2 gündür yürüme bandının yukarı doğru kaldırma seçeneğinin 1. basamağını yapar oldumm bende,o bayağı bir terletiyor.ama popom havaya kalkacak diye korkuyorum.zati kalkık bir popoya sahibim
senin diyetisyenin sana en uygun diyeti verdiğine eminim sonuçtanda belli zaten,işini iyi yapan bir diyetisyene sahipsin
benim spora başlamadan önce popom bayağı sarkıktı çok kötüydü. spora başladım 1 yılda düzeldi. zamanla kalktı iyice malesef dahada kalkmasa bari valla birde çok sıkı iğne ourken problem yaşıyorum iğne yapamıyorlar. en sonunda doktor geliyor vuruyor iğneyi acımadan valla. en çok iğne olmam gereken zamanlarda sorun yaşıyorum:86:
hügocuk bende aynen öyle yapıyorum canım ısınma hareketlerim var önce bi kaç dakika kaslarımı esnetiyorum önce çok yavaş tempo sonra artırıyorum ama öyle 45 dk filan yapmak yerine haftanın beş günü 20-25 er dk yapıyorum çünkü bazı uzmanlar sporun bir anda yapılan uzunluğu kadar devamlı olmasıda önemli diyorlar
günaydııııııııııııııınnnn günaydıııııııınnn güüüüüüüüüüüüüüüüünaydınnnnnnnnnnn(seda sayan gibi yaptım)
herkese mutlu günlerrrrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmek
4 zeytn
1 t k.pekmez
1 çay k acı sos
2 tk yoğurt
1.5 kk peynir çeştleri
2 kuru erik
2 kuru kayısı
1 yeşil köy biberi
şimdi gelsiiin pilatesss karnın günü bugünnnn
Günaydııııııııııııııııııııııııın tortibikleeeeeeeeeeeeeeeerrrr
sabah kalkınca 1 avuç kadar yaban mersini yidimm 1 bardak da su içtim
kahvaltııım
1 dilim denge ekmek( fambıııııııııııııııııııııııııııık:13: )
1kk yağsız beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bebek salatalık
1 büyük domates
1 bardak şekersiz çay
kahvaltı sonrası yeşil çay içiyorum şuan. Kahvaltımı 9-9.30 gibi yaptım ama makine boşalt yerleştir mutfağı topla falan derkennnn bu saat oldu
meto hızıma baktırmak için pek zamanım yok canım gözüm agrıyo doktora bile gidemedim ama kendimi dinliyorum,kilo verme hızıma bakıyorum metocuumun durumunu da anlıyorum çok yavaşlarsa hızlandırıcı içicek tarifi verdin onu yaparım ki şu an gerek duymuyorum.tamam işte birbirimizi anlıyormuşuz o zaman ne güzelya ben sana bişey demiyorum zaten anlıyorum. sen arada ölçümlerini yaptır metabolizma hızına baktır metabolizma hızına göre kendine kalori miktarı aşarı yukarı belli bir düzen oturtursun. burda kimse diyet demiyor zaten bende öyle. diyetisyenden alınmış bir liste olduğu için diyet diyorum sadece canım. yoksa zaten sebze var meyve var herşey var kısma diye bişey yok zaten beslenem tarzı yani
kahvaltııım
1kk yağsız beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bebek salatalık
1 büyük domates
1 bardak şekersiz çay
kahvaltı sonrası yeşil çay içiyorum şuan. Kahvaltımı 9-9.30 gibi yaptım ama makine boşalt yerleştir mutfağı topla falan derkennnn bu saat oldu
günaydııııııııııııııınnnn günaydıııııııınnn güüüüüüüüüüüüüüüüünaydınnnnnnnnnnn(seda sayan gibi yaptım)
herkese mutlu günlerrrrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmek
4 zeytn
1 t k.pekmez
1 çay k acı sos
2 tk yoğurt
1.5 kk peynir çeştleri
2 kuru erik
2 kuru kayısı
1 yeşil köy biberi
şimdi gelsiiin pilatesss karnın günü bugünnnn
kahvaltııım
1kk yağsız beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bebek salatalık
1 büyük domates
1 bardak şekersiz çay
kahvaltııım
1kk yağsız beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bebek salatalık
1 büyük domates
1 bardak şekersiz çay
merhaba kızlarrrrrrr
şimdi boş dersim ben de bakayım kızlara dedim valla sayfalar uçmuş ama menülerime yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
genel olarak menülere baktım aykırılıklar yok bence herkese afiyet olsun.
okulda
300 ml şekersiz çay
1 paket maviyeşil light çubuk kraker yedim şu ana kadar
afiyet olsun çalışan kahvaltısı..hadi boş derse 500ml su..bu arada sen güzelsin güzel bakan gözlerin var farmasicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?