60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde spor yaparken ilk 10 dakika ısının yavaş hızla sonra dereceyi yükseltin yoksa hızlı başlarsanız ilerleyen dakikalarda zorlanırsınız heee
hügocuk bende aynen öyle yapıyorum canım ısınma hareketlerim var önce bi kaç dakika kaslarımı esnetiyorum önce çok yavaş tempo sonra artırıyorum ama öyle 45 dk filan yapmak yerine haftanın beş günü 20-25 er dk yapıyorum çünkü bazı uzmanlar sporun bir anda yapılan uzunluğu kadar devamlı olmasıda önemli diyorlar

senin diyetisyenin sana en uygun diyeti verdiğine eminim sonuçtanda belli zaten,işini iyi yapan bir diyetisyene sahipsin

ya ben sana bişey demiyorum zaten anlıyorum. sen arada ölçümlerini yaptır metabolizma hızına baktır metabolizma hızına göre kendine kalori miktarı aşarı yukarı belli bir düzen oturtursun. burda kimse diyet demiyor zaten bende öyle. diyetisyenden alınmış bir liste olduğu için diyet diyorum sadece canım. yoksa zaten sebze var meyve var herşey var kısma diye bişey yok zaten beslenem tarzı yani

benim spora başlamadan önce popom bayağı sarkıktı çok kötüydü. spora başladım 1 yılda düzeldi. zamanla kalktı iyice malesef dahada kalkmasa bari valla birde çok sıkı iğne ourken problem yaşıyorum iğne yapamıyorlar. en sonunda doktor geliyor vuruyor iğneyi acımadan valla. en çok iğne olmam gereken zamanlarda sorun yaşıyorum :86:

günaydııııııııııııııınnnn günaydıııııııınnn güüüüüüüüüüüüüüüüünaydınnnnnnnnnnn(seda sayan gibi yaptım)
herkese mutlu günlerrrrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmek
4 zeytn
1 t k.pekmez
1 çay k acı sos
2 tk yoğurt
1.5 kk peynir çeştleri
2 kuru erik
2 kuru kayısı
1 yeşil köy biberi

şimdi gelsiiin pilatesss karnın günü bugünnnn

senin diyetisyenin sana en uygun diyeti verdiğine eminim sonuçtanda belli zaten,işini iyi yapan bir diyetisyene sahipsin

öyle biri olmasaydı gitmezdim zaten. daha önce başkalarınada gittim yok kabul etmediler beni zor hastayım onlara göre çünkü yağım azmışta falan uğraşamazlarmış benimle. öyle dediler kızdım bende. estetik görsellik için zayıflıyorsun değerlerin normal yağın fazla değil deyip birde nasihatla postaladılar. bu öyle değil çok şükür 13 kilonun hepsi yağdı sağolsun eğer öyle olmasaydı gitmezdim zaten bende kendim verirdim evde ne olcak herşeyi biliyoruz ama ben durumu öğrenmek ve miktar konusunda ihtiyaç duyuyorum sadece. artık benle eskisi gibi ilgilenmiyor genelde sohpet ediyoruz falan ama olsun sonuçları öğreniyorum içim rahat oluyo falan yani o yüzden gidiyorum canım

dün akşam sporda 10 dk bisiklet sürdüm 20 dk.koşu bandı sonra 30 dk plates 100 tane ip atladım..sonra da 5 dk bisiklet daha sonrada aletlere girdim helak oldum.bu arada reglmi bekliyorum..olsamda kurtulsam dün olmam lazım..gerçek kilomu artık öğreneyim..

tabikide kişi bunalmasın devamlı olsun diye diyorlar ama şu var yağ yakma ilk 25 dakikadan 1 saate kadardır daha üstü gereksiz daha altıda yağ yakmaya faydalı değildir. yani ideali 45 ile 1 saat arasıdır. başlarda böyle yaparsınız ilerde arttırırsınız yeterki bırakmayın. spordan başlarda nefret edersiniz 1 yıl dayanın azmedin inat edin 1 yıl sonra spor bağımlısı olursunuz bu da garanti. ben ilk yıl çok zorlandım nefret ediyordum koşu bandında ağladığımı bilirim ama şimdi artık yapmazsam eksiklik hissediyorum arada dinlenme dönemlerimde oluyor elbette ama asla bırakmıyorum yapıyorum ömür boyu allah nasip edersede yaparım artık seviyorum ama ilk yılım berbattı

Günaydın... Afiyet olsun... rengarenk süper kahvaltı..

Günaydııııııııııııııııııııııııın tortibikleeeeeeeeeeeeeeeerrrr

sabah kalkınca 1 avuç kadar yaban mersini yidimm 1 bardak da su içtim

kahvaltııım

1 dilim denge ekmek( fambıııııııııııııııııııııııııııık:13: )

1kk yağsız beyaz peynir

1 haşlanmış yumurta

1 bebek salatalık

1 büyük domates

1 bardak şekersiz çay

kahvaltı sonrası yeşil çay içiyorum şuan. Kahvaltımı 9-9.30 gibi yaptım ama makine boşalt yerleştir mutfağı topla falan derkennnn bu saat oldu

[/B]

Günaydın canım....Afiyet olsun....

meto hızıma baktırmak için pek zamanım yok canım gözüm agrıyo doktora bile gidemedim ama kendimi dinliyorum,kilo verme hızıma bakıyorum metocuumun durumunu da anlıyorum çok yavaşlarsa hızlandırıcı içicek tarifi verdin onu yaparım ki şu an gerek duymuyorum.tamam işte birbirimizi anlıyormuşuz o zaman ne güzel ben sadece cevap hakkımı kullandım o kadar

günaydııınnnn canım,tadluşummmmmmm,ilk ve son olmayannnnn aşkımbizde sen yokken seni anmıştık sevgi ile

baya bi zengin menü maşşallah afiyet olsun .bu yoğurdu yazınca da hep aklıma ayran yoğurdu gelir ekmeğin üstüne nadiren sürerim ayran yoğurdunuda yerim çok severim.

afiyet olsun neruşcum çok çok çok güzel bir kahvaltı olmuş

merhaba kızlarrrrrrr

şimdi boş dersim ben de bakayım kızlara dedim valla sayfalar uçmuş ama menülerime yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
genel olarak menülere baktım aykırılıklar yok bence herkese afiyet olsun.

okulda

300 ml şekersiz çay
1 paket maviyeşil light çubuk kraker yedim şu ana kadar

afiyet olsun güzelmiş kahvaltın..neruda dün ben sana yine yazdım emmmeeee gelmedüüüüü galibamm
gelmitşrde görmedin herhalde canım ya..iletişim sorunu yaşıyoruz

afiyet olsun çalışan kahvaltısı..hadi boş derse 500ml su..bu arada sen güzelsin güzel bakan gözlerin var farmasicim

afiyet olsun çalışan kahvaltısı..hadi boş derse 500ml su..bu arada sen güzelsin güzel bakan gözlerin var farmasicim

çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
okulda iki bayan arkadaş var 46 yaşların da bir ablamız o da sade güzeldir
o ve ben makyaj yapmıyoruz diyoruz biz sade dondurmalar
ama sen de çok tatlı hoş güzel bir bayansın Allah eşine bağışlasın canım benim

okul ortamı ev gibi değil ev 25- 30 derece arası okul kutuptan hallice su fikri bile içimi ürpertmeye yetiyor
ama sıcak 300 ml açık bir çay alsam çok iyi olur hiç fena fikir değil ne dersin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…