60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günaydın afiyet olsun ama kahvaltın çok az olmuş:26:

evet canım az oldu bişey hazırlayamadım bugün yine...dolapta domates salatalık var özellikle aldım..ama eminin çürümeye yüz tuttu günahada giriyorum öyle...eskiden akşamdan hazırlardım bişeyler şimdi akşam spordan gelince duşumu bile zor alıyorum.o yüzden hiç bişey hazırlayamıyorum

günaydın balım.kolay değil canım tabikide bir iki diş değilki yapılan hepsi yapılıyo .sabret canım biraz daha bitince güzel olacağını rahat olacağını düşün balım

dene derim canım ben kabuklu tarçın kullanıyorum aynı salep tadı oluyo

mountainmistcim elbette diyetisyen şart değil yani sağlıklı beslenmeyi biliyoruz uyguluyoruz. ama şu var. herkesin metabolizma hızı farklı. ve diyet süresince metabolizma hızındada oynamamalar oluyor. şimdi diyetisyen burda şu yönden önemli yemeklerin yiyeceklerin miktarı açısından çok önemli mesela bazı insanlar sürekli diyet yapıyor falan bir türlü veremiyor. bu sefer daha az yiyeyim veremiyorum diyor dahada az yiyor metabolizma hızı iyice düşüyor ne kadar spor olsada. eksik beslenme ve sporla dahada düşüyor metabolizma hızı. o yüzden mesela birinin günlük 5 dilim ekmek yemesi gerekirken birinin 6 dilim veya 7 dilim yemesi gerekir metabolizma hızına bağlı olarak. 5 dilim yemesi gereken 6 dilim yerse kilo vermemez. 6-7 dilim yemesi gerekende kalkıp daha az yerse metabolizması yavaşlar ve yine veremeyebilir üstelik kas kaybı olur. yani sağlıklı beslenme için değilde miktar metabolizma durumuna göre ayarlanmış diyetisyen listeleri yağ yakımında çok önemli oluyor. çünlü ben bunu kendim yaşadım. yiyeceklerimi kıstım daha önce sporu arttırdım. 1 ayda 5 kilo verdim seviniyordum fakat benim verdiğim kasmış yağlar azalmamış. bende pes ettim gittim diyetisyene. diyetisyen metabolizma hızıma verdiğim yağ miktarına kas durumuna göre ayarlıyor her ay listemi. mesela ilk ay sebze ölçüm 6 kaşıktı. sonraki ay 8 kaşığa çıkardı falan duruma göre ayarlıyor bu ay yine 6 kaşıktı. heray duruma göre ayarlıyor kas kaybım hiç olmadığı gibi yağ verdim hep ve üstelik kas oranımda 2 kilo toplamda arttı. bende biliyorum sağlıklı beslenmeyi ama açıkçası diyetisyeni asla bırakmam çünkü miktar için lazım bana birde mesela aylık ne verdim yağmı kasmı falan bunları öğrenmek içinde lazım. bende biliyorum hızlı kilo vermeyi. yani şimdi sporu arttırsam yediklerimi kıssam 1 ayda düşerüm 65 kiloya ama işte verdiğim sadcee kas olur bunuda hiç istemem. böyle daha uzun oluyor işim ama olsun benim derdim yağla canım

canım ben ilk başlarda 3-5 dakikada bir ara veriyordum çünkü nefes nefes kalıyor insan şimdi de 17-19 hız arasında maksimum 20-21 hızda yapıyorum. çogunlukla ayakta kısa süreli olarak oturarak ve kolları bırakarak ama bacakları çalıştırırken dinleniyorum. inşallah bu gaz bitmezde hep yaparım. bacaklarımın güçlendiğini şimdiden hissediyorum sanki

birde spor yaparken ilk 10 dakika ısının yavaş hızla sonra dereceyi yükseltin yoksa hızlı başlarsanız ilerleyen dakikalarda zorlanırsınız heee

hügocuğum sana yürekten katılıyorum,yaptıklarınıda destekliyorum canımmmm.bencede kilo miktarı önemli değil yani 70 kilo olupta fit görünen bir insan olmak mı yoksa 55 kilo çelimsiz bir insan olmakmı dersen 70 kiloyu tercih ederim,orandan burandan yağlar fışkırmadığı sürece kilonun miktarı önemli değil bence.
diyetisyene gitmek hiç bana göre değilll,hem vaktim de yok aten o tür şeylere.ömrümde 1 kere gittim pekde memnun kalmadım sanırım ondan dolayı gitmek istemiyorum.herese verdiği listeden birini elime tutşturmuştu işte.işini iyi yapan diyetisyende bulmak önemli sanırım

evet canım anlıyorum seni bende önceleri akşamdan hazırlardım kahvaltımı bazen hiç bişey yapasım gelmezdi hazırlayamazdım kahvaltımı akşamdan. sabahta birazcık üşenirdim onun için anlıyorum seeni bu durumda

birden nefes nefese kaldığınız sporlar yapmayın daha düşük çalışın. şöyleki koşuşacak kadar olsun ama şarkı söylemeyecek gibi olsun ehehe bunu ben demiyorum uzmanlar diyor kardiyo böyleymiş. birden hızlı kalbinizi yorar. daha yüksek tempoda daha çok veririm diye düşünmeyin. seviyenize bakın. çünkü çok hızlı sizi yoracağı için çabuk bırakırsınız oysaki kardiyo yaparken en az 45 en fazla 1 saat çalışmak gereklidir bu yüzden 1 saat yapacak kadar gücünüz nefesininz haliniz olsun kızlar. alışınca seviyeyi yükseltirsiniz. yeni spora başlamış birini az seviye bile zayıflatır zamanla artık yorulmadığınızı anladığınızda yükseltirsiniz seviyeyi hee buna dikkat edin kıslar

evet canım işini iyi yapan diyetisyenler önemli en aznından metabolizma hızını ölçen yağ durumunu kas durumunu ölçen cihazları olmalı bence. şöyleki ben diyetisyene ilk gittiğimde benden daha zayıf birinin benden daha fazla yağ oranına sahip olduğunu gördüm. elbette o cihazlar birebir değil ama olsun yinede aşarı yukarı söylüyor gerçeği. çünkü benim kilom 83 .okmıştı diyetisyen senin yağın fazla değilmiş spormu yapıyosun demişti. bunu makinadan çıkan sonuca göre söyledi tahliller gelmemişti eline. o kadının kilosu benden azdı boyuda benle aynı sayılırdı. benden daha az yağlı olması gerekirdi ama değilmiş. o cihazlar sadece matematiksel işlem yapmıyor bence öyle olsaydı benim o kadından daha yağlı çıkmam lazımdı çünkü

Hugocuk canımcım ben diyetisyene gitmeyin demiyorum giden yine gitsin ama bence şart değil diyorum, sözümün de arkasındayım. benim sözümle gitmeyecek olan olur mu onuda sanmıyorum ama diyetisyenlerin bir çoğu tamamı demiyorum ama işleri sadece para kazanmak bazıları insanların saglıkları umrunda olmuyo hepsi demiyorum bazıları. İşinin ehlini bulmak zor birde fahiş fiyatlar koyuyorlar söyledikleri de farklı bişi değil. Ona vercem parayı kilo verince gider elbise ayakkabılara yatırırım ki öyle de yapıcam.ben de çok yavaş kilo veriyorum ayda maksimum iki kilo. hareketsiz bir ofis hayatım olduğu için de spor yapıyorum. kas erimesinin önüne geçmek için protein alımına da özen gösteriyorum kaslarım da gayet güçlü bunu hissediyorum yag ölçümü de yaptırmıştım 6 kilo agırken o zaman bile çok fazla yag oranım yoktu şimdi zaten saglıklı besleniyorum hiç korkmuyorum o yüzden her şey dengeli. Ben öyle liste miste uğraşamayanlardanım. gitsem bile liste filan vermesini istemem bi kere diyet kelimesine karşıyım şahsen. İnsanları kilo vermekten alıkoyan zaten bu diyet kelimesi bunu duyan ürküp kaçıyor bende öyleydim hala öyleyim. Çok şükür bazı arkadaşlarım sayesinde dogruyu yanlışı görüyorum kendimi geliştiriyorum. Yaklaşık 6,5 kilo verdim bu arada tatlı da yedim hamurişi de ama azalttım ve vucudum buna reaksiyon veriyor ve kilo kaybediyorum bu benim fikrim ve diyet yapmıyorum yapmicam da çünkü kendimi o kadar kasamam. Sıkıntıya gelemeyen biriyim ki zaten benim gibi yapıp burada onlarca kilo veren saglıklarını da koruyanlar var o yüzden için rahat olsun canım benim kimseye gitmeyin dediğim yok ama saglıklı beslenmek için diyetisten şartta değil yani..

sağol ciciiiiiiiiiiiiben şarkı söylüyorummmmmmmmm 6.0 temposunda yürürkenama slow şarkılar sanırım ondan söyleyebilyorum di mii.2 gündür yürüme bandının yukarı doğru kaldırma seçeneğinin 1. basamağını yapar oldumm bende,o bayağı bir terletiyor.ama popom havaya kalkacak diye korkuyorum.zati kalkık bir popoya sahibim

Evet hugocuk haklısın.. ama işte ben eliptikle 1 saat çalışılabileceğini sanmıyorum..
Kardio çalşışrken 15 dakika yürüdüm 5 dakika yavaş 10 dakika tempolu..
sonra eliptikte koşardım 15 dakika..
sonra 15 dakika bisiklet sonra 15 dakika da steper yapardım..
ama tek eliptikle hiç çalışmadım öyle uzun..
bakalım nasıl olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…