canım günaydın afiyet olsun ama kahvaltın çok az olmuş:26:
günaydın nugişim ebrulicim prienecim yclcim
yemeklerimi yaptım pilatesi bekliyorum. off off dişlerim kesik gerçi geçici dişler takıldı ama yinede ara ara sızlıyorlar valla. 20 lik çekilen dişimde arada acıyo hala daha tam düzelmedi.
gny kızlar hepinize afiyet olsun
peynir
1zeytin
2bisküvi
1tatlıkaşıgı bal
zeytinkadar helva
2,3dilim domates ve salalık
şekersiz çayyy
hadi yide gel peynir güzelli.. dün ne yaptın eliptikte spor arkadaşım ?
ben 23 dk eliptik yaptım 100 de twist şeettim de
yaa şu tarçınlı sütü bi ben denemedim birde tarçınlı muzu denemedim neruşş oyacak
eneee ilanı aşk ediyolar aloooww aile var ailee
bende ortalama 300-500 gram veriyorum 700-800 çok güzel başarı oluyor. bazı arkadaşlar diyetisyene gidenler yagdan veriyorlar orası kesin diyorlar bende çok yavaş verdiğim için bende yagdan verdiğime eminim bence illa diyetisten şart değil ve hiç bir saglık sorunum da yok tansiyonum vs harika gidiyor.
eskiden tikerimi cumaları değiştiriyodum ama o gazla haftasonları eşimin de etkisi ile cozutuyodumartıkın pazartesileri değiştiricem bu arada neruş sayende borcam satışlarını artırdı git onlardan komisyon filan al bari
hehe domatiz
Canım meyveyi sabah öğlen arasında ve öğlen akşma arasında yiyorum..
Akşamları canım hiç istemiyor..
canım ben ilk başlarda 3-5 dakikada bir ara veriyordum çünkü nefes nefes kalıyor insanBen de sana onu soracaktım şimdi..
eliptikte kaç hızla koşuyorsun diye..
ben 10 dakika falan yaptım sonra bacaklarım ağrıdı bıraktım
3 dakika da twist yaptım
100 tane de mekik
sonra hatırladım..
spor salonunda eliptike ilk 3 dakikayla başlamıştık..
sonra 5, sonra 10, en son da 30 dakikadan fazla yapmıyordum..
sen 23 dakika yapıyorsan maşallah valla sana..
canım ben ilk başlarda 3-5 dakikada bir ara veriyordum çünkü nefes nefes kalıyor insanşimdi de 17-19 hız arasında maksimum 20-21 hızda yapıyorum. çogunlukla ayakta kısa süreli olarak oturarak ve kolları bırakarak ama bacakları çalıştırırken dinleniyorum. inşallah bu gaz bitmezde hep yaparım. bacaklarımın güçlendiğini şimdiden hissediyorum sanki
gny kızlar hepinize afiyet olsun
peynir
1zeytin
2bisküvi
1tatlıkaşıgı bal
zeytinkadar helva
2,3dilim domates ve salalık
şekersiz çayyy
evet canım az oldu bişey hazırlayamadım bugün yine...dolapta domates salatalık var özellikle aldım..ama eminin çürümeye yüz tuttu günahada giriyorum öyle...eskiden akşamdan hazırlardım bişeyler şimdi akşam spordan gelince duşumu bile zor alıyorum.o yüzden hiç bişey hazırlayamıyorum
hügocuğum sana yürekten katılıyorum,yaptıklarınıda destekliyorum canımmmm.bencede kilo miktarı önemli değil yani 70 kilo olupta fit görünen bir insan olmak mı yoksa 55 kilo çelimsiz bir insan olmakmı dersen 70 kiloyu tercih ederim,orandan burandan yağlar fışkırmadığı sürece kilonun miktarı önemli değil bence.
diyetisyene gitmek hiç bana göre değilll,hem vaktim de yok aten o tür şeylere.ömrümde 1 kere gittim pekde memnun kalmadım sanırım ondan dolayı gitmek istemiyorum.herese verdiği listeden birini elime tutşturmuştu işte.işini iyi yapan diyetisyende bulmak önemli sanırım
mountainmistcim elbette diyetisyen şart değil yani sağlıklı beslenmeyi biliyoruz uyguluyoruz. ama şu var. herkesin metabolizma hızı farklı. ve diyet süresince metabolizma hızındada oynamamalar oluyor. şimdi diyetisyen burda şu yönden önemli yemeklerin yiyeceklerin miktarı açısından çok önemli mesela bazı insanlar sürekli diyet yapıyor falan bir türlü veremiyor. bu sefer daha az yiyeyim veremiyorum diyor dahada az yiyor metabolizma hızı iyice düşüyor ne kadar spor olsada. eksik beslenme ve sporla dahada düşüyor metabolizma hızı. o yüzden mesela birinin günlük 5 dilim ekmek yemesi gerekirken birinin 6 dilim veya 7 dilim yemesi gerekir metabolizma hızına bağlı olarak. 5 dilim yemesi gereken 6 dilim yerse kilo vermemez. 6-7 dilim yemesi gerekende kalkıp daha az yerse metabolizması yavaşlar ve yine veremeyebilir üstelik kas kaybı olur. yani sağlıklı beslenme için değilde miktar metabolizma durumuna göre ayarlanmış diyetisyen listeleri yağ yakımında çok önemli oluyor. çünlü ben bunu kendim yaşadım. yiyeceklerimi kıstım daha önce sporu arttırdım. 1 ayda 5 kilo verdim seviniyordum fakat benim verdiğim kasmış yağlar azalmamış. bende pes ettim gittim diyetisyene. diyetisyen metabolizma hızıma verdiğim yağ miktarına kas durumuna göre ayarlıyor her ay listemi. mesela ilk ay sebze ölçüm 6 kaşıktı. sonraki ay 8 kaşığa çıkardı falan duruma göre ayarlıyor bu ay yine 6 kaşıktı. heray duruma göre ayarlıyor kas kaybım hiç olmadığı gibi yağ verdim hep ve üstelik kas oranımda 2 kilo toplamda arttı. bende biliyorum sağlıklı beslenmeyi ama açıkçası diyetisyeni asla bırakmam çünkü miktar için lazım bana birde mesela aylık ne verdim yağmı kasmı falan bunları öğrenmek içinde lazım. bende biliyorum hızlı kilo vermeyi. yani şimdi sporu arttırsam yediklerimi kıssam 1 ayda düşerüm 65 kiloya ama işte verdiğim sadcee kas olur bunuda hiç istemem. böyle daha uzun oluyor işim ama olsun benim derdim yağla canım
birden nefes nefese kaldığınız sporlar yapmayın daha düşük çalışın. şöyleki koşuşacak kadar olsun ama şarkı söylemeyecek gibi olsunehehe bunu ben demiyorum uzmanlar diyor kardiyo böyleymiş. birden hızlı kalbinizi yorar. daha yüksek tempoda daha çok veririm diye düşünmeyin. seviyenize bakın. çünkü çok hızlı sizi yoracağı için çabuk bırakırsınız oysaki kardiyo yaparken en az 45 en fazla 1 saat çalışmak gereklidir bu yüzden 1 saat yapacak kadar gücünüz nefesininz haliniz olsun kızlar. alışınca seviyeyi yükseltirsiniz. yeni spora başlamış birini az seviye bile zayıflatır zamanla artık yorulmadığınızı anladığınızda yükseltirsiniz seviyeyi hee buna dikkat edin kıslar
birden nefes nefese kaldığınız sporlar yapmayın daha düşük çalışın. şöyleki koşuşacak kadar olsun ama şarkı söylemeyecek gibi olsunehehe bunu ben demiyorum uzmanlar diyor kardiyo böyleymiş. birden hızlı kalbinizi yorar. daha yüksek tempoda daha çok veririm diye düşünmeyin. seviyenize bakın. çünkü çok hızlı sizi yoracağı için çabuk bırakırsınız oysaki kardiyo yaparken en az 45 en fazla 1 saat çalışmak gereklidir bu yüzden 1 saat yapacak kadar gücünüz nefesininz haliniz olsun kızlar. alışınca seviyeyi yükseltirsiniz. yeni spora başlamış birini az seviye bile zayıflatır zamanla artık yorulmadığınızı anladığınızda yükseltirsiniz seviyeyi hee buna dikkat edin kıslar
hülyacım günaydın kahvaltın sanki olmamış gibi dimi helva bal bisküvi keşke bir çeşidi tercih etseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?