60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım çok güzelllllll sporda çok güzel

ne yedim ne yedim,

sadece 1 paket limon lifli form bisküvisi yedim sabahtan beri..

sakız çiğniyorum sürekli ki ağzım dolu tokum hissi versin :))

afiyet olsun derim...

öğle menüm
tavuk döner
pilav
salata ayran
süpermiş menü dimi,pilav yerine 1 veya 1,5 dlm ekmek yicem inşallah

geçmişi okudum kızlarr (hatta okudukk casusumla beraber nuggiiiiii)
kahvaltılar güzel afiyet olsun.poğaça gördüm bi tane olmasın lütfen güzel şömle rengarenk kahvaltılar olsun
sölemesi kolay tabi ooohh ben yatıorum yatıorum kalkıorum uykumu almış bi şeklde hazrlarım tabi rengarenk kahvaltıları.çalışanlarrı çok iyi anlıorum ama biraz daha gayret.bakalım ben nolcam çalışmaya başlayınca bol bol kardan adam yaparım heralde
pilatesi yaptım hepsini yapmadım canım istemedi son 10-15 dk yapmadım yani toplamda 30 dk fln yapmış oldum.bugün karın günüydü aslında ama karın yağlaı çok zor erio kızlar nerdeyse 2.5 ay oldu sağlıklı beslenme spor pilates olayına ama göbeğim çok az indi 5 cm inceldi birde eskisi kadar geniş sarkık deil toplanıo ama çok zor gidio.bide bugün düşündümkü ben bu kadar uğraşıorum( birde belim ağrıdığı için bazı hareketleri kendimce kolaylaştırarak uğraşarak yapıorum) dielim karnım 1 yılda dümdüz olcak 1-2 yıl sonra bebek olunca inş.yine aynısı gibi olcak hadi dön başa uğraş durrr..ooofffffff ne biliymm moralim bozuldu işte
bu yüzdende pilatesi bile tam yapamadım

afiyet olsunn fambiktooooom menüler süperr sporrrr miihhhhteşemmmmm hele ölçü birimlerine bayıldımmmmmm ben bugün de şekerlik kapağında çorba içmeyi planlıyorummm yanii 1şk çorbaaaa

Canımmmm gülün tabiiiii sarayın soytarısı olduk ama neyyyyyseeeee yeter ki gülelimmmmm kahkahalarla gitsin tüm fazla kilolarımızzzz ama benim de ilham kaynağım sensinnn fambitoooomm:13: amaa ben 11de uyanmıyorum buraya ancak 10-11 de elebiliyorum saat 8de falan kalkıyorum daa kahvaltı mutfak toparlamam işler derken o saat oluyo çünkü bilgisayar başına oturunca kalkamıyorum işler geçe kalıyo o yüzden önce işşş sonraaaa biigisayarrr

afiyettt olsun dengeliii nugiiiişşşşş

bu kız bana aşık yaaaaaa

aşıııııııııııııııııım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doyamıyoooooruuuuuuuuuuuuum ne de güzelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

hayııııııııııııııır bana yazık değil müstehak bana dürüst olunca böyle oluyooo anladımmm ama yazıcammmmmm bugün de şekerlik kapağında çorba içicem görürsünüzzzz

eveeeeeeeeeeeeet eveeeeeeeeeeeeeeet bence deeeeeeee en büyük bk başka büyük yokkkkk

[/B]

Günaydın canım....Afiyet olsun....

sağol ciciiişşşşş:13::13:

günaydııınnnn canım,tadluşummmmmmm,ilk ve son olmayannnnn aşkımbizde sen yokken seni anmıştık sevgi ile

heeee gordümmmmmm bir sevgi seline kapıldımmm gelir gelmezzzzz

afiyet olsun neruşcum çok çok çok güzel bir kahvaltı olmuş

mersiii nugiiiiiiişimmmmmm şim şim şim

afiyet olsun güzelmiş kahvaltın..neruda dün ben sana yine yazdım emmmeeee gelmedüüüüü galibamm
gelmitşrde görmedin herhalde canım ya..iletişim sorunu yaşıyoruz

gelmemiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişimdiki gelmişşş hemencik cevap yazdımmm

pilatesi yaptım ebru bugün delirtti valla karnım koptu koptu her hareketi onlar kadar yapıyorum zorluyo ama sonuçlara deyiyor

damam bebik

ebru diyorki bugün çok güzel karın çalıştık bugün göbekler eriyor tatlı çikolata şeker falan yemeyin bugün göbekler daha güzel gider tatlı şekerli şeyler yiyip içipte karın yağlarının erimesini engellemeyin diyürr

yaaaaaaaaaaaaaa kukilatam bizimde moralimizi bozdun bak şincibende 60 kilo olunca platese başlarım ozamn eririr dombuk göbüşüm diyodum,öfffff nası eritcez peki nası nasıııı.valla eğer öyleyse bende tek çocukla kalırım ona göre

valla karın işi zor bende zayıflayıp hamile kalmıştım 2senedaha çocuk istemiyomdaha tadına varacam inşllah

sağol dadlum teşekkür ederim,menümü beğenmene sevindimmmm,kız sana yetişmem lazımmmm,önden önden gidiyonnnn,hiç arkana bakmıyosun nefes nefesekalıyorum burda sana yetişcem diye
dürüst olunca böyle oluyo diyo yaaaaagombirik şey seni,aaaa eşker kapağında bende misafirlerime kurabiye ikram ediyorum ama bence kullanışlı bişey yaniayyyyyyyyyyyy bunuda diyen çıkarsa valla çok gülerimmm.
bana aşık dememişmiydimmmmmm,işte ispatı....innnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,bakamıyorummmmmmmm,seni sevmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hay allah sizin tabagınıza beeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…