60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahvaltımı yazayım daha doğrusu öğle yemeği oldu geç kalktım okullarımız bu hafta tatil gece de geç yatınca kalkar kalkmaz 1 bardak hazırladığım içecek sabah 3 dilim kızartılmış ekmek yumurta ve peynir maydanaoz roka ve tere ekmek 2 bardak az şekerli çay çok belki ama akşamları yemiyorum yada en fazla 1 dilim yiyorum daha sonra yine hazırladığım içecek

slm kızlar ögle yemegim 3te yedim kahvaltı tarzı istedi canım
2küçük kepekliekmeklepeynirli tost
1domates
1salatalık
ayran

3 dlm ekmek çok amaaaa,günde 5 dlm ekemk hakkımız varrrrr,hatta ben 4e düşürdüm,bazılarımızda 3 dlme düşürdü.kızarmış ekmeğin kızarmamıştan kalori olarak farkı yok biliyorsun değil mi canımmmm

hoşgeldin canım .verilir tabikide ama sakın bundan fazlada kısma direk kas veririsin ve verdiklerinide çabuk alırsın.bu arada meyve yoğurt ve sütü unutma çok önemli bunlarda.

Merhaba arkadaşım hedefimiz aynı sayılır ben 67 den 54 e inmek istiyorum, bu yüzden seni takip ediyorum:) ben emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum...

ben yeni başladım sayılır, seni takip ediyorum diyince omuzlarımda sorumluluk hissettim birdenben de daha dikkatli olurum artık. beraber zayıflarız artık

arkadaslar sızın yedıklerınz bana gore cok az geldı şok dıyet gıbı ben bugun 2 fıncan yesıl cay ıctım hayatımda ılk defa ıctım hıc cayla aram yok.ama sevdı yesıl cayı.1-2 saat sonra hemen wc ye cıktım.ınanılmaz metabolızma calıstıryormus benım kı normalde cok yavastır.bende ara ogun olarak yesıl alma yıyecegım.beypazarı kurusunu bılenler vardır acayıp canım ıstıyor nedır kalorısı acaba fıkrı olan var mı?

öğlen yemeğimi yedim geldimm
bir kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği 6 yk vardır
3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun nugiiiiii

afiyet olsun neruuuuşşş
öğle yemeğim
1 kepçe tavuksuyu çorba
3 adet fırında köfte
2 halka dilim patetes(köfteyle pişmiş)
1 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
afiyet olsun gayet güzell
yok canım lipo bende yaptrmam zaten kavitasyon yada starvac ama o da doğumdan fln sonra belki şimdilk düşünmüorum zaten.

ögle yemeğimi yidim geldim
1 kepçe mercimek çorbası ( açım da yedim yoksa bktım )
musakkanın içinden iki parça patlıcan
3 yk pilav
bol salata
afiyet olsun cnm

arkadaşlar öğle yemeğimi yedim geldim

1 kepçe çorba
1 orta boy somon balığı fırınlanmış
salata

şimdide türk kahvesi sade hüpletiyorum
süppppppeeerr balığa bayılırım afiyet olsunn
fambıkcığımmmm afiyet olsunnnnn

afiyet olsun cnm ekmek yok menünde ekmek yemeden asla olmaz unutma ekmek çok öenmli albumin almamız için ekmek şart tmm karbonhidratı başka şeylerdende alıoruz belki ama ekmek de unutyalaım

merhaba meslektaşım( ben de şuan çalışmıorum)
yedklerin gayet güzel burayı takip et yediğin içtiğin ne varsa yaz 1 lokma bile olsa.emzrdiğin için senn bizlerden daha çok kalori alma lazım internetten emziren anne diyetlerine bir gözat cnm yardımcı olur sana birde bebişe süt için tahin helvası yada öle şekerli tatlılar yerine kompostolar hoşaflar hazırla cnm hele ayva mutlaka duymuşsunudr çok güzel süt yapıo ayva kompostosu yap sen kendine.hamur işi tatlılardan kola ve şekrli içeceklerden uzak dur cnm yasak deil ama çok canın çekerse uucndn acıcık:)alçkolay gelsn

afiyet olsun cnm da ekmekleri kızartmana gerek yok kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisinn aynı olduğunu söledi geçen gün tv de bir diyetsyen sadece kızarınca çıtır oluo aynı karbonhidratı alıomuşuz die duydum ben zaten hiç kızartmam da böle duydum cnm doğrumudur bilmem birde 3 dilim bence çok gün içinde kaç tane yiosun onu bilmem ama bence sabah 2 yapıp 1 dilimni öğlene kaydırabilrsn kolay gelsn

güzel canım afiyet olsun menülerinde ekmek göremedim hiç sen ekmek yemiyormusun:26:
aaa canım unutmusum yazmayı öğlen yemedım de sabah 1,5 dilim köy ekmeği yedim
afiyet olsun yaban mersini ne oluyor peki meyve mi :26:

bir çeşit kuru meyve canım kırmızı renkte kuru üzüm gübü biraz ekşimsi bişey

kızlar ofiste tarçınım yoktu ama yogurt ve portakalım vardı. karıştırdım portakalı dograyıp yaa o kadar hafif bir tatlı oldu ki. canım tatlı çektiğinde filan bundan yerim ben çook güzel yaaa...

küçük kaşık demek (kk) ,afiyet olsun...

tereyağı ile yapılan acayip yağlı bişey olduğunu biliyorum en kötüsüde dahada çok iştahını açıyor olamsı.o tür şeylere hiç el sürme

yok canım naptın sen?sen bunlara şok dersen
sabahları sadece nesfit öğlen çorba
akşam salata yiyenler var onlara ne diceksn peki?
biz hergün 2 bardak süt yoğurt
2-3 porsiyon meyve
menülerde mutlaka çorba,
hergün et sebze yemeği4
tahıl bakliyat balık herşey ama herşey yiyoruz.
3 ana 3 ara öğün yapıp aralarda yoğurt kuruyemiş kuru meyve yioruz
yeşil çaya gelince keişiye göre değşio cnm
bende içiorum ama bende hiç bişi yapmıo
yemediği kuru kayısı ballı sirkeli su hiç bişi kalmadı ama benm wc sorunum hep var haftada 2 yaparsam şükrederim

merhaba famır hemen hemen aynı kılodayız senınle.ama boyun benden uzun sanırm benım hedefım 56-57 falan boyum 1.60 . ben suan yanı dıyete basamadan once 70 kıloyum ama kımse ınanmıyor 65 falansın dıyorlar eskıden spor yaptıgımdan sanırım kas fazla galıba.dıyetısyende soyledı yagım fazla degılmıs.sen spor yapablıyormusun ben bı salaona yazılıcagım aksam ıs cıkısı gıdeyım barı.

teşekkür ederim hayır bilmiyordum ayva kompostosunu. hemen deneyeceğim
nesfit için ne diyorsun. Sen de doğum iznindemisin?

slm kısssslar ben geldim alışverişlerimi yaptım da geldim yemeğimide yedim hemen yazayım size

1 kepçe tutmaç çorbası ( mercimek ve erişteli)
2 orta boy etli kuru biber ve patlıcan dolması
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yk yoğurt( yoğurt hakkımın kalanını arada kullanıcam)

benim boyum 164 aramızda çok fark yok.son 1 aydır haftada 5 gün ortalama 5.6 temposunda 45 dk ile 50 dk arasında yürüyorummmmmm,bende çalışıyorum ayrıyeten akşamları okula gidiyorum bu nedenle haftaya artık sadece hafta sonları yapabilicem

bılmıyoru canım ben cok yenıyım burda ve dıyette corbam var ıstemde ama 1 kepce dıye sınırlandırmıyorum 1 kase ıcıyorum.dogr mu blmıyorum gecen gun prınc corbası ıctım mesela sonra vıcdan yaptım.benım lıstemı gordun mu canım? 2-3 sayfa once koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…