sabah kahvaltımı yazayım daha doğrusu öğle yemeği oldu geç kalktım okullarımız bu hafta tatil gece de geç yatınca kalkar kalkmaz 1 bardak hazırladığım içecek sabah 3 dilim kızartılmış ekmek yumurta ve peynir maydanaoz roka ve tere ekmek 2 bardak az şekerli çay çok belki ama akşamları yemiyorum yada en fazla 1 dilim yiyorum daha sonra yine hazırladığım içecek
selam kızlar bende geldim 1.50 boy 69 kilo ne kadar çok dimi ve orantısız geçen senelerde 3. takımdaydım aslında güzelde kilo vermiştim ama sorunlar rahatsızlıklar vs. derken boşladım ve bu kilolara çıktım tam sınırdayım ama acilen kilo vermem lazım hem sağlığım hem görünüşüm hemde çocuk düşünüyorum yani benim kilo vermem şart.Ayrıca ve ne yazıkki sigara içiyorum 2 gündür bu lanettende kurtulma kararı aldım yani hem kilolar hemde sigara gidecek neyse kızlar ben tatlı delisi ve rejim özürlüyüm bu nedenle rejim denilince sanki daha bir gözüm dönüyor bu nedenle kendimce kararlar aldım ve 2 gündür uyguluyorum şöyle sıralayayım;
*rejim yada diyet listesi yok yediklerime dikkat edip az ama sık yemeğe çalışacağım
*okullarda açıldı işe gitmekte belli bir hareket katacak eve dönüşlerde yürümeyi düşünüyorum en az 4km mesafe var evimle okul arasında
*ayrıca yağ yakıcı metebolizma hızlandırıcı içecekten içiyorum günde 1 litre (2 gündür)
*akşamları ekmek yemeden bol salata ile yemek yiyorum
*çayıma attığım şekeride baya bi azalttım ama birden olmuyor
*kahvaltıda ekmeği fırında yada tost mak. kızartıyorum
*kahvaltıda daha sıkı yiyorum gün içinde ise az az
ne dersiniz böyle kilo verilir mi?Ayrıca sirkeli su içmeye başlayayım burda okudum akşam yatmadan içerim
slm kızlar ögle yemegim 3te yedim kahvaltı tarzı istedi canım
2küçük kepekliekmeklepeynirli tost
1domates
1salatalık
ayran
Merhaba arkadaşım hedefimiz aynı sayılır ben 67 den 54 e inmek istiyorum, bu yüzden seni takip ediyorum:) ben emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum...
afiyet olsun nugiiiiiiöğlen yemeğimi yedim geldimm
bir kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği 6 yk vardır
3yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun neruuuuşşşBen de saat 11.30-12 gibi ara öğün yapmıştım
1 portakal
1 çörek otlu 1 keten tohumlu form bisküvi (1 er paket değil tabii ki) her zaman yemiyorum malum da bugün değişiklik olsun dedimmm hep leblebi olmaz kiii ama
afiyet olsun gayet güzellöğle yemeğim
1 kepçe tavuksuyu çorba
3 adet fırında köfte
2 halka dilim patetes(köfteyle pişmiş)
1 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
yok canım lipo bende yaptrmam zaten kavitasyon yada starvac ama o da doğumdan fln sonra belki şimdilk düşünmüorum zaten.kalanchoecim lipo veya karından yğ aldırıpta hiç menun olan görmedim duymadım. şöyleki ilk aylar güzel oluyor fakat karındaki yağlar bianda gittiği için çökme oluyormuş. biara bende düşünmüştüm eskiden ama yorumları okuyunca vazgeçttim. ani yağ kaybında çökme oluyor ve düzeltilmiyor çok kötü gözüküyor bence en güzeli bu şeklide yavaş yavaş gitsin çökmesin bence
afiyet olsun cnmögle yemeğimi yidim geldim
1 kepçe mercimek çorbası ( açım da yedim yoksa bktım)
musakkanın içinden iki parça patlıcan
3 yk pilav
bol salata
süppppppeeerr balığa bayılırım afiyet olsunnarkadaşlar öğle yemeğimi yedim geldim
1 kepçe çorba
1 orta boy somon balığı fırınlanmış
salata
şimdide türk kahvesi sade hüpletiyorum
fambıkcığımmmm afiyet olsunnnnnbende öğle menümü yazayım öyleyse
2 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
salata
4 yk kadar tavuk dönerrrrrrr
doydum çok şükürrr,öğleden sonraki aramda 1 elma olacak inşallah.şimdi biraz Artı 18 adlı diziyi izleyeyim,orda can diye bir çocuk var çokkkkkkkkkkkk komik yaaaaaaaaaaaaaaaatipi bile komik yani,biraz gülemmmmmmmm
afiyet olsun cnm ekmek yok menünde ekmek yemeden asla olmaz unutma ekmek çok öenmli albumin almamız için ekmek şart tmm karbonhidratı başka şeylerdende alıoruz belki ama ekmek de unutyalaımkızlar işler cok yoğun giremiyorum pek yaa bende pzt den beri cıkamadım tuvalete benım hep böyle yani bitki çayıda içemiyorum emziriyorum diye neyse yedıklerımı yazayım bari
sabah
1 yumurta
1 kk kaşar
2 tutam maydanoz
1 zeytin
cok az domates ve salatalık
ara
yine yaban mersini yedim biraz
öğle 1 kase sebze corbası
etli nohut yemeği5-6 yk vardır
akdeniz salata
cacık
ara
şimdi yaptım 1 avuç leblebi
merhaba meslektaşım( ben de şuan çalışmıorum)Herkeze merhabalar;
Burada çok öğretmen arkadaş var galiba ben de öğretmenim ama doğum iznindeyim:)
yeni eğitim-öğretim yılı kutlu olsun.
Kahvaltı:
1 kase nesfit
Bununla ilgili yorumunuzu alabilirmiyim, ilk defa yedim.
56dk. yürüyüş bandında yürüdüm (6 km hızla)
Ara öğün:
3 adet ceviz
Öğlen:
1 kase tavuk suyuna çorba
4 yk kerevizli ıspanak
2yk light yoğurt
1 dilim tahin helvası (bu bebişime süt için :))
Birde kk nın anlamı ne acaba ?
Sevgiler..
afiyet olsun cnm da ekmekleri kızartmana gerek yok kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisinn aynı olduğunu söledi geçen gün tv de bir diyetsyen sadece kızarınca çıtır oluo aynı karbonhidratı alıomuşuz die duydum ben zaten hiç kızartmam da böle duydum cnm doğrumudur bilmem birde 3 dilim bence çok gün içinde kaç tane yiosun onu bilmem ama bence sabah 2 yapıp 1 dilimni öğlene kaydırabilrsn kolay gelsnsabah kahvaltımı yazayım daha doğrusu öğle yemeği oldu geç kalktım okullarımız bu hafta tatil gece de geç yatınca kalkar kalkmaz 1 bardak hazırladığım içecek sabah 3 dilim kızartılmış ekmek yumurta ve peynir maydanaoz roka ve tere ekmek 2 bardak az şekerli çay çok belki ama akşamları yemiyorum yada en fazla 1 dilim yiyorum daha sonra yine hazırladığım içecek
aaa canım unutmusum yazmayı öğlen yemedım de sabah 1,5 dilim köy ekmeği yedimgüzel canım afiyet olsun menülerinde ekmek göremedim hiç sen ekmek yemiyormusun:26:
afiyet olsun yaban mersini ne oluyor peki meyve mi :26:
Herkeze merhabalar;
Burada çok öğretmen arkadaş var galiba ben de öğretmenim ama doğum iznindeyim:)
yeni eğitim-öğretim yılı kutlu olsun.
Kahvaltı:
1 kase nesfit
Bununla ilgili yorumunuzu alabilirmiyim, ilk defa yedim.
56dk. yürüyüş bandında yürüdüm (6 km hızla)
Ara öğün:
3 adet ceviz
Öğlen:
1 kase tavuk suyuna çorba
4 yk kerevizli ıspanak
2yk light yoğurt
1 dilim tahin helvası (bu bebişime süt için :))
Birde kk nın anlamı ne acaba ?
Sevgiler..
arkadaslar sızın yedıklerınz bana gore cok az geldı şok dıyet gıbıben bugun 2 fıncan yesıl cay ıctım hayatımda ılk defa ıctım hıc cayla aram yok.ama sevdı yesıl cayı.1-2 saat sonra hemen wc ye cıktım.ınanılmaz metabolızma calıstıryormus benım kı normalde cok yavastır.bende ara ogun olarak yesıl alma yıyecegım.beypazarı kurusunu bılenler vardır acayıp canım ıstıyor nedır kalorısı acaba fıkrı olan var mı?
arkadaslar sızın yedıklerınz bana gore cok az geldı şok dıyet gıbıben bugun 2 fıncan yesıl cay ıctım hayatımda ılk defa ıctım hıc cayla aram yok.ama sevdı yesıl cayı.1-2 saat sonra hemen wc ye cıktım.ınanılmaz metabolızma calıstıryormus benım kı normalde cok yavastır.bende ara ogun olarak yesıl alma yıyecegım.beypazarı kurusunu bılenler vardır acayıp canım ıstıyor nedır kalorısı acaba fıkrı olan var mı?
küçük kaşık demek (kk) ,afiyet olsun...
afiyet olsun nugiiiiii
afiyet olsun neruuuuşşş
afiyet olsun gayet güzell
yok canım lipo bende yaptrmam zaten kavitasyon yada starvac ama o da doğumdan fln sonra belki şimdilk düşünmüorum zaten.
afiyet olsun cnm
süppppppeeerr balığa bayılırım afiyet olsunn
fambıkcığımmmm afiyet olsunnnnn
afiyet olsun cnm ekmek yok menünde ekmek yemeden asla olmaz unutma ekmek çok öenmli albumin almamız için ekmek şart tmm karbonhidratı başka şeylerdende alıoruz belki ama ekmek de unutyalaım
merhaba meslektaşım( ben de şuan çalışmıorum)
yedklerin gayet güzel burayı takip et yediğin içtiğin ne varsa yaz 1 lokma bile olsa.emzrdiğin için senn bizlerden daha çok kalori alma lazım internetten emziren anne diyetlerine bir gözat cnm yardımcı olur sana birde bebişe süt için tahin helvası yada öle şekerli tatlılar yerine kompostolar hoşaflar hazırla cnm hele ayva mutlaka duymuşsunudr çok güzel süt yapıo ayva kompostosu yap sen kendine.hamur işi tatlılardan kola ve şekrli içeceklerden uzak dur cnm yasak deil ama çok canın çekerse uucndn acıcık:)alçkolay gelsn
afiyet olsun cnm da ekmekleri kızartmana gerek yok kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisinn aynı olduğunu söledi geçen gün tv de bir diyetsyen sadece kızarınca çıtır oluo aynı karbonhidratı alıomuşuz die duydum ben zaten hiç kızartmam da böle duydum cnm doğrumudur bilmem birde 3 dilim bence çok gün içinde kaç tane yiosun onu bilmem ama bence sabah 2 yapıp 1 dilimni öğlene kaydırabilrsn kolay gelsn
aaaaaaaa hülya ekmek yemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba famır hemen hemen aynı kılodayız senınle.ama boyun benden uzun sanırm benım hedefım 56-57 falan boyum 1.60 . ben suan yanı dıyete basamadan once 70 kıloyum ama kımse ınanmıyor 65 falansın dıyorlar eskıden spor yaptıgımdan sanırım kas fazla galıba.dıyetısyende soyledı yagım fazla degılmıs.sen spor yapablıyormusun ben bı salaona yazılıcagım aksam ıs cıkısı gıdeyım barı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?