merhaba canım hoşgeldinnn,çalışan olanlarda 10 saat dışardayız bu nedenle bir şekilde alışkanlıklarnı değiştirmen gerekiyor canım,burada yazılanları takip et yediklerini sporunu yaz yardımcı olmaya çalışalım
evet içtimm ama yine de doyurucu bir menü değildiafiyet olsun canımmmmm,çorbayı içmen iyi olmuşşşş
canım bende çalışıyorum ama sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıyorum evet uyku tatlı ama akşam erken yatıyorum böylece erkende kalkabiliyorum bence zamanla sende alışırsın evde kahvaltı yaparsın sonra bisküvilere filan gerek kalmaz. hem erken yemeye başlayınca daha iyi yakarsıncanım denemez miyim yıllardır deniyorum işe gelirken yanımda getirmeyi falan ama yine olmuyor, üşeniyoryum hazırlamaya kalıyor yine, e poğaça simit yemektense bari light bisküvi yiyorrum ama kötü mü yapıyorum dersin?
anladım canım 1.5 dilim ekmek yemiş oluyosun o zaman aslında menüde saçma çorbası yok sebze yemeği yok yoğurt yok anlamadım bu menüyü ben.canım yemek listesini al bence eve götür akşamdan bak sana uymayan olursa evden getir ben öyle yapıyorum buz dolabıma yapştırdım listeryi her akşam bakarım ne var ne yok ona göre yoğurdumu yada sebze yemeğimi etimi getiririm iş yerime
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Bugün biraz yoğunum yazamıyorum tek tek..
Bişi soracağım..
Form çayı almıştım dün akşam 1 tane içtim..
bugün 2 kere tuvalete çıktım mutlu oldum..
şimdi bugün de içsem mi yoksa
2 günde bir mi içmeli..:26:
cesaret edemedim
az önce dairede baklava dağıtıyordu arkadaşar görevde yükselme almışar diye.ne yaptılarsa almadım yemedim.kararlıyım bozduramazsınız dedim.
kızlar işler cok yoğun giremiyorum pek yaa bende pzt den beri cıkamadım tuvalete benım hep böyle yani bitki çayıda içemiyorum emziriyorum diye neyse yedıklerımı yazayım bari
sabah
1 yumurta
1 kk kaşar
2 tutam maydanoz
1 zeytin
cok az domates ve salatalık
ara
yine yaban mersini yedim biraz
öğle 1 kase sebze corbası
etli nohut yemeği5-6 yk vardır
akdeniz salata
cacık
ara
şimdi yaptım 1 avuç leblebi
az önce dairede baklava dağıtıyordu arkadaşar görevde yükselme almışar diye.ne yaptılarsa almadım yemedim.kararlıyım bozduramazsınız dedim.
kızlar işler cok yoğun giremiyorum pek yaa bende pzt den beri cıkamadım tuvalete benım hep böyle yani bitki çayıda içemiyorum emziriyorum diye neyse yedıklerımı yazayım bari
sabah
1 yumurta
1 kk kaşar
2 tutam maydanoz
1 zeytin
cok az domates ve salatalık
ara
yine yaban mersini yedim biraz
öğle 1 kase sebze corbası
etli nohut yemeği5-6 yk vardır
akdeniz salata
cacık
ara
şimdi yaptım 1 avuç leblebi
bravoooooo[
teşekkürlerr
selam kızlar bende geldim 1.50 boy 69 kilo ne kadar çok dimi ve orantısız geçen senelerde 3. takımdaydım aslında güzelde kilo vermiştim ama sorunlar rahatsızlıklar vs. derken boşladım ve bu kilolara çıktım tam sınırdayım ama acilen kilo vermem lazım hem sağlığım hem görünüşüm hemde çocuk düşünüyorum yani benim kilo vermem şart.Ayrıca ve ne yazıkki sigara içiyorum 2 gündür bu lanettende kurtulma kararı aldım yani hem kilolar hemde sigara gidecek neyse kızlar ben tatlı delisi ve rejim özürlüyüm bu nedenle rejim denilince sanki daha bir gözüm dönüyor bu nedenle kendimce kararlar aldım ve 2 gündür uyguluyorum şöyle sıralayayım;
*rejim yada diyet listesi yok yediklerime dikkat edip az ama sık yemeğe çalışacağım
*okullarda açıldı işe gitmekte belli bir hareket katacak eve dönüşlerde yürümeyi düşünüyorum en az 4km mesafe var evimle okul arasında
*ayrıca yağ yakıcı metebolizma hızlandırıcı içecekten içiyorum günde 1 litre (2 gündür)
*akşamları ekmek yemeden bol salata ile yemek yiyorum
*çayıma attığım şekeride baya bi azalttım ama birden olmuyor
*kahvaltıda ekmeği fırında yada tost mak. kızartıyorum
*kahvaltıda daha sıkı yiyorum gün içinde ise az az
ne dersiniz böyle kilo verilir mi?Ayrıca sirkeli su içmeye başlayayım burda okudum akşam yatmadan içerim
selam kızlar bende geldim 1.50 boy 69 kilo ne kadar çok dimi ve orantısız geçen senelerde 3. takımdaydım aslında güzelde kilo vermiştim ama sorunlar rahatsızlıklar vs. derken boşladım ve bu kilolara çıktım tam sınırdayım ama acilen kilo vermem lazım hem sağlığım hem görünüşüm hemde çocuk düşünüyorum yani benim kilo vermem şart.Ayrıca ve ne yazıkki sigara içiyorum 2 gündür bu lanettende kurtulma kararı aldım yani hem kilolar hemde sigara gidecek neyse kızlar ben tatlı delisi ve rejim özürlüyüm bu nedenle rejim denilince sanki daha bir gözüm dönüyor bu nedenle kendimce kararlar aldım ve 2 gündür uyguluyorum şöyle sıralayayım;
*rejim yada diyet listesi yok yediklerime dikkat edip az ama sık yemeğe çalışacağım
*okullarda açıldı işe gitmekte belli bir hareket katacak eve dönüşlerde yürümeyi düşünüyorum en az 4km mesafe var evimle okul arasında
*ayrıca yağ yakıcı metebolizma hızlandırıcı içecekten içiyorum günde 1 litre (2 gündür)
*akşamları ekmek yemeden bol salata ile yemek yiyorum
*çayıma attığım şekeride baya bi azalttım ama birden olmuyor
*kahvaltıda ekmeği fırında yada tost mak. kızartıyorum
*kahvaltıda daha sıkı yiyorum gün içinde ise az az
ne dersiniz böyle kilo verilir mi?Ayrıca sirkeli su içmeye başlayayım burda okudum akşam yatmadan içerim
Herkeze merhabalar;
Burada çok öğretmen arkadaş var galiba ben de öğretmenim ama doğum iznindeyim:)
yeni eğitim-öğretim yılı kutlu olsun.
Kahvaltı:
1 kase nesfit
Bununla ilgili yorumunuzu alabilirmiyim, ilk defa yedim.
56dk. yürüyüş bandında yürüdüm (6 km hızla)
Ara öğün:
3 adet ceviz
Öğlen:
1 kase tavuk suyuna çorba
4 yk kerevizli ıspanak
2yk light yoğurt
1 dilim tahin helvası (bu bebişime süt için :))
Birde kk nın anlamı ne acaba ?
Sevgiler..
afiyet olsun yaban mersini ne oluyor peki meyve mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?