60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya da bu fikrimi beğenmediysen sana takılan yüzükleri bana yolla ben kullanır kullanır eskitir sonra sana yollarımmmm,Al sana otantik eskitme işi yüzük

olabileeer bu daaa iyi fikirrr ay ben kotlarımı da arkadaşıma giydirirdim önce eskitirdiii öyle giyerdimmmmm

öğle yemeğim
1 kepçe tavuksuyu çorba
3 adet fırında köfte
2 halka dilim patetes(köfteyle pişmiş)
1 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt

bence gayet güzelll kaptın sen bu işi

heeeeeeeeeee bakırdan çay kaşığı toparlağını egzantirik bir yüzüğe çevirip her parmağına takısnlarrrr Barış Manço gibi gez sonraAllahım yaaaaaa

yaparım ben öle şeylerrrr nerden bildinggggama Barış Manço kadar abartmıyorum 1 tane falan takarım bi de öyle doğal taşlar oluyo ya ametist falan işte kehribar v.s onlardan olan yüzükleri severimmm sen dala geçççç sevkim böööle napiiiiiiiimmm

Çokk güzel benceee bi de işte yürüyüş falan haftada 3 gn 45dk-1saat sporun olsaaa fıstıkkkk gibi olursunnn:13:

ögle yemeğimi yidim geldim
1 kepçe mercimek çorbası ( açım da yedim yoksa bktım )
musakkanın içinden iki parça patlıcan
3 yk pilav
bol salata

afiyet olsun şartlar gereği böyle tabiii olsun gayet kararında:13:

arkadaşlar öğle yemeğimi yedim geldim

1 kepçe çorba
1 orta boy somon balığı fırınlanmış
salata

şimdide türk kahvesi sade hüpletiyorum

hımmmmmmmm çokk güzelmişşş kahve de ayrıca bi güzelllll:13: sana mesaj attım geldi miiiiiiii

bende öğle menümü yazayım öyleyse
2 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
salata
4 yk kadar tavuk dönerrrrrrr

doydum çok şükürrr,öğleden sonraki aramda 1 elma olacak inşallah.şimdi biraz Artı 18 adlı diziyi izleyeyim,orda can diye bir çocuk var çokkkkkkkkkkkk komik yaaaaaaaaaaaaaaaatipi bile komik yani,biraz gülemmmmmmmm

niye kahvaltıyı tercih etmedin canım:26:

canım denemez miyim yıllardır deniyorum işe gelirken yanımda getirmeyi falan ama yine olmuyor, üşeniyoryum hazırlamaya kalıyor yine, e poğaça simit yemektense bari light bisküvi yiyorrum ama kötü mü yapıyorum dersin?

Afiyet olsun ve iyi seyirler bol kahkahalar...

hımmmmmmmm çokk güzelmişşş kahve de ayrıca bi güzelllll:13: sana mesaj attım geldi miiiiiiii[/QUOTE]

tşk ederim.kahvemide içtim..sohbette vardı yanındaşimdi farkettim msj

afiyet olsun yarasın fambığıma dönerler

öğlen yemeğim:
1 küçük tabak etli şehriye pilavı,
1 tabak salata,

şimdide 1 elma yedim.

afiyet olsun canımda bir küçük tabak yazmışsın herkeze göre küçük tabak anlayışı farklı olabilir.burda kaşık hesabı yapmanı öneririm çünkü 2 yk pilav yada makarna bir dilim ekmeğe eşdeğer sen tahminimce 2-3 dilim ekmek yemiş gibi oluyosun şimdi.canım menün neden böyle senin evemisin yoksa çalışıyormusun :26:

canım olmaz böyle sürekli özellikle sabah kahvaltısını alışkanlık haline getirmen lazım.

ehehe artık bende burdayım .bugun itibari ile cıddı bişekıLde basLamıs buLunmaktayım
65kg/ 163cm / 27 yaş

bende 3 gündür burdayım ama kimsecikler yok.artık vaz geçeceğim kendi kendime yazıp duruyorum.birlikte yarışalım mı..işin içine rakabet girmezse olmuyor.motive etmek lazım.bende 64 kg.160 boyundayım.yaş 27

peki şöyle diyeyim ozaman 3 yemek kaşığı.şehriye 5 kaşık salata.çalışıyorum iş yerinin yemek hanesinde yiyiyorum.

canımcım ben sana daha önce birkaç kere yazmıştım ancak cevap alamyınca insan tekrar yazmıyor tabiii.

:2: Selam ben 18 yaşındayım boyum 1 68 kilo 68 yani biraz kilo vermem gerekiyor erkek arkadaşım şakasına takılsa bile kilolarıma ben alınıyorum öğrenciyim staj yapıyorum gün içinde 12 saat hep dışardayım diyette yapamıyorum bu yüzden dışarıdan bişeyler almak zorunda kalıyorum lütfen yrdım edin

merhaba canım hoşgeldinnn,çalışan olanlarda 10 saat dışardayız bu nedenle bir şekilde alışkanlıklarnı değiştirmen gerekiyor canım,burada yazılanları takip et yediklerini sporunu yaz yardımcı olmaya çalışalım

Canım benim hoşgeldin sayfalar okadar hızlı akıyor ki bazen gözden kaçıyor bak görüyosundur biz hergün menülerimiziyazıyoruzz birbirimize öneriler de bulunuyoruz sen de bizim menülerimizi takip et kendi yediklerini yazzz mutlaka yardımcı oluruz hepimizdeee hep beraber vericez tatlım bu fazla kilolarııııı:13:

peki şöyle diyeyim ozaman 3 yemek kaşığı.şehriye 5 kaşık salata.çalışıyorum iş yerinin yemek hanesinde yiyiyorum.

anladım canım 1.5 dilim ekmek yemiş oluyosun o zaman aslında menüde saçma çorbası yok sebze yemeği yok yoğurt yok anlamadım bu menüyü ben.canım yemek listesini al bence eve götür akşamdan bak sana uymayan olursa evden getir ben öyle yapıyorum buz dolabıma yapştırdım listeryi her akşam bakarım ne var ne yok ona göre yoğurdumu yada sebze yemeğimi etimi getiririm iş yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…