60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğün

6-7 kaşık yoğurt

öğlen

6 kaşık pırasa
4/5 kaşık bulgur
1 kase yoğurt

ara öğün yarım simit

dolma ve yanında ekmek mi yemek istedi canıntutmaçda erişteli yapılan çorbaydı sanırım:44:koruma programındasın nede olsa,afieyt olsun canımmmmmmm

ara öğün

6-7 kaşık yoğurt

öğlen

6 kaşık pırasa
4/5 kaşık bulgur
1 kase yoğurt

ara öğün yarım simit

ekmek hakkınnnnnnnn bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dikkatli ol akşaaaaaaaaaammmmmmmmmmm,pilav 2,5 dlm ekemk eder,yarım simit 2 dlm ekmek toplamda 4,5 dlm etti sabah ne kadar yemiştin hatırlamıyorummmmm:44:

ben gördüm listeni eğer diyetiseyn şu kadar dediyse ona uy çünkü 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekğe eşit. senin listende ekmek öğlen ve akşam yokmuydu yoksa yanlışmı gördüm canım. bende 70 kiloyum boyumda 170. benimde yağım az 3 yıldır spor yapıyrum o yüzden dediğin gibi 70 kilo göstermiyorum bende

teşekkür ederim hayır bilmiyordum ayva kompostosunu. hemen deneyeceğim
nesfit için ne diyorsun. Sen de doğum iznindemisin?

rica ederim canım şeker koyma kompostoya çok tatsız gelrse bal koy canım .
sadece ayva da deil ayva bitince hoşaf yap kuru erik kayısı üzüm vs.den o bitince elma portakal nar vs.den yap dönüşümlü olarak tüket cnm.
nesfitle doymuorum ben çok hafif. normal kahvaltı gibisi yok ben kahvaltıyı çok sıkı yaparım.benm kahvaltılarım meşhurdur haftada 3 gün yumurta yerim.
her gün zeytn maydonoz nane dere otu kuru erik kayısı peynir yoğurt şekersiz pekmez mutlaka yerim.
nesfiti biz çok önermioruz ma oldu geç kalkdık acelemiz vardı vs. bu gibi durumlarda yiyebilrz ama onun dışında herşeyden vitamn almak şart.
yok cnm ben yeni evlendim geçen yıl mezun oldum. atanamdım çok az bi puan farkıyla umreye gdeceğim inşallah 1 ay sonra geldkten sonra başlayacağım çalışmaya hem yeniden kpss ye hemde özel bir yere:)

afiyet olsun ..kalan yoğurdunu da ye..ara saati yaklaştı

tesekkur ederım canım ..ofıste bı arkadas hergun aksama kadar ondan yıyıyor benımde canımı ıstettı ustelık çöp gibi (( bızım sucumuz ne allahım gor bızı :)

ekmek hakkınnnnnnnn bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dikkatli ol akşaaaaaaaaaammmmmmmmmmm,pilav 2,5 dlm ekemk eder,yarım simit 2 dlm ekmek toplamda 4,5 dlm etti sabah ne kadar yemiştin hatırlamıyorummmmm:44:

bir daha simit yemem ara öğünde :26: bulgur pilavınında mı 2 kaşıgı bir ekmeğe denk bilmiyordum bende kalorisi az diye yedim

dolma ve yanında ekmek mi yemek istedi canıntutmaçda erişteli yapılan çorbaydı sanırım:44:koruma programındasın nede olsa,afieyt olsun canımmmmmmm
dolmayı çok ısıtmışım ağzım yandı yanmasın die yiyim dedim.birde dolmada pirinç ve bulgur çok az ondan yedim. akşam yemycem ekmek fambıkkkkcımmm

tesekkur ederım canım ..ofıste bı arkadas hergun aksama kadar ondan yıyıyor benımde canımı ıstettı ustelık çöp gibi (( bızım sucumuz ne allahım gor bızı :)
cnm bende çok severim beypazarı kurusnu ama tereyağlı onlar ve yedkçe iyisin gelir
ben şahsen eskiden 6-7 tane yediğimi bilirim.çok canın çekerse bi tane ye ama her zman deil

slm kızlar ögle yemegim 3te yedim kahvaltı tarzı istedi canım
2küçük kepekliekmeklepeynirli tost
1domates
1salatalık
ayran
afiyet olsun hülyacım
canım nedenaz geldiki aslında az ve sık yiyerek yapıyoruz biz ama bazı arkadaşlarımız işyerinde yada evde yemek olmadığı için başka şeylerle karşılaştırıp yiyorlar mesela yemekhanedeki menü uygun olmuyor arkadaşımızda tabiki yiyemiyor belki ondan az geldi bizim sana menülerimiz.biz zaten diyete karşıyız burda ki birde şok diyet asla olmaz.acelemiz yok bizim yavaş yavaş ve kalıcı vericez kilolarımızı.yeşil çay önceden içmediysen hergün içme canım bu sefer bağışıklık yapıp çıkamayabilirsin vc ye sen bilirsin yinede.beypazarı kurusunun çok yağlı olduğunu biliyorom ben.yemeni tavsiye etmem canım

küçük kaşık demek (kk) ,afiyet olsun...

canım küçük kaşık değil kibrit kutusu tabi yeri geldiğinde kadınlar klübü oluyo.

anladım sekerım kolay gelsın dıyorumm.sevgıler

Gayet güzel bence ekmeği soracaktım ki yazmışsın afiyet olsun

canım emziriyormuşsun benim hiçbilmediğim bir konu o yüzden bişey diyemiyorum ama ayvayı ben de duymuştum ayrıca dereotu da çok süt yapar diye biliyorumm ama tatlı şeyler süt yapsa da bu kalitesi bir süt oluyormuş yani geçen tv de dinledim sütünüz örnek vereyim 1çay abrdağı olup içerik bakımından besleyiciliği yetersi olacağına yarımçay abrdağı olsun ama besleyici içeriği zengin olsun diyordu doktor yani sağlıklı beslenmek sağlıklı kaliteli süt yapar dedi bence de şekerli şeylerden ziyade doğal sağlıklı süt yapan gıdaları tercih edebilirsin menü için de arkadaşlar da önermiş emziren anneler için diyet örneği var nette bir araştır istersennnn

Nesfit ben de yiyiorum bazen içine yoğurt ve portakal koyuyuorum ve tarçınn nefiss oluyor sütle yiyince dormuyorum daa yoğurtla yiyince çok doyucu ve nefis oluyo portakal da doğrayıp deneyebilirsin

Bence çokk güzel kararlar almışsın inşallah hepberaber kurtulucaz canım tüm fazla kilolarımızdan inşallah:13:

slm kızlar ögle yemegim 3te yedim kahvaltı tarzı istedi canım
2küçük kepekliekmeklepeynirli tost
1domates
1salatalık
ayran

afiyet olsun akıllı bıdıkkkk

ohhhh misssssssss

nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kepçe kaşığı demekkkkkkkkkkkkız ne küçük kaşığı kibrit kutusu büyüklüğünde demek yani

Fambıııık bence bir kısaltmalar sözlüğü hazırlayalım ya da laaa ya da yımmm bu olmiceeekk böyleeee

canım nedenaz geldiki aslında az ve sık yiyerek yapıyoruz biz ama bazı arkadaşlarımız işyerinde yada evde yemek olmadığı için başka şeylerle karşılaştırıp yiyorlar mesela yemekhanedeki menü uygun olmuyor arkadaşımızda tabiki yiyemiyor belki ondan az geldi bizim sana menülerimiz.biz zaten diyete karşıyız burda ki birde şok diyet asla olmaz.acelemiz yok bizim yavaş yavaş ve kalıcı vericez kilolarımızı.yeşil çay önceden içmediysen hergün içme canım bu sefer bağışıklık yapıp çıkamayabilirsin vc ye sen bilirsin yinede.beypazarı kurusunun çok yağlı olduğunu biliyorom ben.yemeni tavsiye etmem canm

tesekkur ederım canım.haklısın galıba ben dıyet demıyorum ona saglıklı beslenmede cok yenı ve acemıyım cahıllıgıme verın :)) sayenızde kapıyorum bıseyler

Ben diyorum kiiiiiii hem yeni arkadaşlara örnek olması amacıyla hem de bir genel kontrolll olsun şööyle güzellllce tüm gün yediklerimizi yazalım hoppp diye tek mesajdaaaaa nedersiniz küneeeee???:13::13::13::13:

60-62 bandında biriyim :) boyum 1.68 ama 55 hedefim neler yapıosunuz kızlar banada deyin hele:)

''her kadının kendıne gore fazlılgı vardır '' bu olsa gerek .

bence boyuna gore cok bı krıtık durum yok ortada ama aksamları gec yemeyerek 7 den sonra mesela ve sporla destekleyerek olur gıbıme gelıyor.

tşkederim kızlar sizede afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…