- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
slm kısssslar ben geldim alışverişlerimi yaptım da geldim yemeğimide yedim hemen yazayım size
1 kepçe tutmaç çorbası ( mercimek ve erişteli)
2 orta boy etli kuru biber ve patlıcan dolması
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yk yoğurt( yoğurt hakkımın kalanını arada kullanıcam)
ara öğün
6-7 kaşık yoğurt
öğlen
6 kaşık pırasa
4/5 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
ara öğün yarım simit
bılmıyoru canım ben cok yenıyım burda ve dıyette corbam var ıstemde ama 1 kepce dıye sınırlandırmıyorum 1 kase ıcıyorum.dogr mu blmıyorum gecen gun prınc corbası ıctım mesela sonra vıcdan yaptım.benım lıstemı gordun mu canım? 2-3 sayfa once koydum
teşekkür ederim hayır bilmiyordum ayva kompostosunu. hemen deneyeceğim
nesfit için ne diyorsun. Sen de doğum iznindemisin?
slm kısssslar ben geldim alışverişlerimi yaptım da geldim yemeğimide yedim hemen yazayım size
1 kepçe tutmaç çorbası ( mercimek ve erişteli)
2 orta boy etli kuru biber ve patlıcan dolması
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yk yoğurt( yoğurt hakkımın kalanını arada kullanıcam)
ekmek hakkınnnnnnnn bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dikkatli ol akşaaaaaaaaaammmmmmmmmmm,pilav 2,5 dlm ekemk eder,yarım simit 2 dlm ekmek toplamda 4,5 dlm etti sabah ne kadar yemiştin hatırlamıyorummmmm:44:
dolmayı çok ısıtmışım ağzım yandı yanmasın die yiyim dedimdolma ve yanında ekmek mi yemek istedi canıntutmaçda erişteli yapılan çorbaydı sanırım:44:koruma programındasın nede olsa,afieyt olsun canımmmmmmm
cnm bende çok severim beypazarı kurusnu ama tereyağlı onlar ve yedkçe iyisin gelirtesekkur ederım canım ..ofıste bı arkadas hergun aksama kadar ondan yıyıyor benımde canımı ıstettı ustelık çöp gibi(( bızım sucumuz ne allahım gor bızı :)
afiyet olsun hülyacımslm kızlar ögle yemegim 3te yedim kahvaltı tarzı istedi canım
2küçük kepekliekmeklepeynirli tost
1domates
1salatalık
ayran
canım nedenaz geldiki aslında az ve sık yiyerek yapıyoruz biz ama bazı arkadaşlarımız işyerinde yada evde yemek olmadığı için başka şeylerle karşılaştırıp yiyorlar mesela yemekhanedeki menü uygun olmuyor arkadaşımızda tabiki yiyemiyor belki ondan az geldi bizim sana menülerimiz.biz zaten diyete karşıyız burda ki birde şok diyet asla olmaz.acelemiz yok bizim yavaş yavaş ve kalıcı vericez kilolarımızı.yeşil çay önceden içmediysen hergün içme canım bu sefer bağışıklık yapıp çıkamayabilirsin vc ye sen bilirsin yinede.beypazarı kurusunun çok yağlı olduğunu biliyorom ben.yemeni tavsiye etmem canımarkadaslar sızın yedıklerınz bana gore cok az geldı şok dıyet gıbıben bugun 2 fıncan yesıl cay ıctım hayatımda ılk defa ıctım hıc cayla aram yok.ama sevdı yesıl cayı.1-2 saat sonra hemen wc ye cıktım.ınanılmaz metabolızma calıstıryormus benım kı normalde cok yavastır.bende ara ogun olarak yesıl alma yıyecegım.beypazarı kurusunu bılenler vardır acayıp canım ıstıyor nedır kalorısı acaba fıkrı olan var mı?
küçük kaşık demek (kk) ,afiyet olsun...
benim boyum 164 aramızda çok fark yok.son 1 aydır haftada 5 gün ortalama 5.6 temposunda 45 dk ile 50 dk arasında yürüyorummmmmm,bende çalışıyorum ayrıyeten akşamları okula gidiyorum bu nedenle haftaya artık sadece hafta sonları yapabilicem
kızlar işler cok yoğun giremiyorum pek yaa bende pzt den beri cıkamadım tuvalete benım hep böyle yani bitki çayıda içemiyorum emziriyorum diye neyse yedıklerımı yazayım bari
sabah
1 yumurta
1 kk kaşar
2 tutam maydanoz
1 zeytin
cok az domates ve salatalık
ara
yine yaban mersini yedim biraz
öğle 1 kase sebze corbası
etli nohut yemeği5-6 yk vardır
akdeniz salata
cacık
ara
şimdi yaptım 1 avuç leblebi
Herkeze merhabalar;
Burada çok öğretmen arkadaş var galiba ben de öğretmenim ama doğum iznindeyim:)
yeni eğitim-öğretim yılı kutlu olsun.
Kahvaltı:
1 kase nesfit
Bununla ilgili yorumunuzu alabilirmiyim, ilk defa yedim.
56dk. yürüyüş bandında yürüdüm (6 km hızla)
Ara öğün:
3 adet ceviz
Öğlen:
1 kase tavuk suyuna çorba
4 yk kerevizli ıspanak
2yk light yoğurt
1 dilim tahin helvası (bu bebişime süt için :))
Birde kk nın anlamı ne acaba ?
Sevgiler..
selam kızlar bende geldim 1.50 boy 69 kilo ne kadar çok dimi ve orantısız geçen senelerde 3. takımdaydım aslında güzelde kilo vermiştim ama sorunlar rahatsızlıklar vs. derken boşladım ve bu kilolara çıktım tam sınırdayım ama acilen kilo vermem lazım hem sağlığım hem görünüşüm hemde çocuk düşünüyorum yani benim kilo vermem şart.Ayrıca ve ne yazıkki sigara içiyorum 2 gündür bu lanettende kurtulma kararı aldım yani hem kilolar hemde sigara gidecek neyse kızlar ben tatlı delisi ve rejim özürlüyüm bu nedenle rejim denilince sanki daha bir gözüm dönüyor bu nedenle kendimce kararlar aldım ve 2 gündür uyguluyorum şöyle sıralayayım;
*rejim yada diyet listesi yok yediklerime dikkat edip az ama sık yemeğe çalışacağım
*okullarda açıldı işe gitmekte belli bir hareket katacak eve dönüşlerde yürümeyi düşünüyorum en az 4km mesafe var evimle okul arasında
*ayrıca yağ yakıcı metebolizma hızlandırıcı içecekten içiyorum günde 1 litre (2 gündür)
*akşamları ekmek yemeden bol salata ile yemek yiyorum
*çayıma attığım şekeride baya bi azalttım ama birden olmuyor
*kahvaltıda ekmeği fırında yada tost mak. kızartıyorum
*kahvaltıda daha sıkı yiyorum gün içinde ise az az
ne dersiniz böyle kilo verilir mi?Ayrıca sirkeli su içmeye başlayayım burda okudum akşam yatmadan içerim
slm kızlar ögle yemegim 3te yedim kahvaltı tarzı istedi canım
2küçük kepekliekmeklepeynirli tost
1domates
1salatalık
ayran
kızlar ofiste tarçınım yoktu ama yogurt ve portakalım vardı. karıştırdım portakalı dograyıp yaa o kadar hafif bir tatlı oldu ki. canım tatlı çektiğinde filan bundan yerim ben çook güzel yaaa...
nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kepçe kaşığı demekkkkkkkkkkk kız ne küçük kaşığı kibrit kutusu büyüklüğünde demek yani
60-62 bandında biriyim :) boyum 1.68 ama 55 hedefim neler yapıosunuz kızlar banada deyin hele:)
afiyet olsun hülyacım
canım nedenaz geldiki aslında az ve sık yiyerek yapıyoruz biz ama bazı arkadaşlarımız işyerinde yada evde yemek olmadığı için başka şeylerle karşılaştırıp yiyorlar mesela yemekhanedeki menü uygun olmuyor arkadaşımızda tabiki yiyemiyor belki ondan az geldi bizim sana menülerimiz.biz zaten diyete karşıyız burda ki birde şok diyet asla olmaz.acelemiz yok bizim yavaş yavaş ve kalıcı vericez kilolarımızı.yeşil çay önceden içmediysen hergün içme canım bu sefer bağışıklık yapıp çıkamayabilirsin vc ye sen bilirsin yinede.beypazarı kurusunun çok yağlı olduğunu biliyorom ben.yemeni tavsiye etmem canım
canım küçük kaşık değil kibrit kutusu tabi yeri geldiğinde kadınlar klübü oluyo.
Gayet güzel bence ekmeği soracaktım ki yazmışsın afiyet olsun
canım emziriyormuşsun benim hiçbilmediğim bir konu o yüzden bişey diyemiyorum ama ayvayı ben de duymuştum ayrıca dereotu da çok süt yapar diye biliyorumm ama tatlı şeyler süt yapsa da bu kalitesi bir süt oluyormuş yani geçen tv de dinledim sütünüz örnek vereyim 1çay abrdağı olup içerik bakımından besleyiciliği yetersi olacağına yarımçay abrdağı olsun ama besleyici içeriği zengin olsun diyordu doktor yani sağlıklı beslenmek sağlıklı kaliteli süt yapar dedi bence de şekerli şeylerden ziyade doğal sağlıklı süt yapan gıdaları tercih edebilirsin menü için de arkadaşlar da önermiş emziren anneler için diyet örneği var nette bir araştır istersennnn
Nesfit ben de yiyiorum bazen içine yoğurt ve portakal koyuyuorum ve tarçınn nefiss oluyor sütle yiyince dormuyorum daa yoğurtla yiyince çok doyucu ve nefis oluyo portakal da doğrayıp deneyebilirsin
Bence çokk güzel kararlar almışsın inşallah hepberaber kurtulucaz canım tüm fazla kilolarımızdan inşallah:13:
afiyet olsun akıllı bıdıkkkk
ohhhh misssssssss
Fambıııık bence bir kısaltmalar sözlüğü hazırlayalım ya da laaa ya da yımmmbu olmiceeekk böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?