arkadaslar sızın yedıklerınz bana gore cok az geldı şok dıyet gıbıben bugun 2 fıncan yesıl cay ıctım hayatımda ılk defa ıctım hıc cayla aram yok.ama sevdı yesıl cayı.1-2 saat sonra hemen wc ye cıktım.ınanılmaz metabolızma calıstıryormus benım kı normalde cok yavastır.bende ara ogun olarak yesıl alma yıyecegım.beypazarı kurusunu bılenler vardır acayıp canım ıstıyor nedır kalorısı acaba fıkrı olan var mı?
60-62 bandında biriyim :) boyum 1.68 ama 55 hedefim neler yapıosunuz kızlar banada deyin hele:)
Ben diyorum kiiiiiii hem yeni arkadaşlara örnek olması amacıyla hem de bir genel kontrolll olsun şööyle güzellllce tüm gün yediklerimizi yazalım hoppp diye tek mesajdaaaaa nedersiniz küneeeee???:13::13::13::13:
Fambıııık bence bir kısaltmalar sözlüğü hazırlayalım ya da laaa ya da yımmmbu olmiceeekk böyleeee
bende ankaradayken bey pazarı kurusunu çok severdim.yerdimde.ama tam evleneceğim zamandı 48 kilodan 56 ya çıktım 10 günde gün arası gelip gidip yerdim 1 tane .tereyağından yapıyor kalorisi çok yüksek.ama canın çok istiyorsa 1 taneden fazla yeme bence.burda nefsimizi tutmak çok önemli..yoksa veremeyiz ki üzerimize yapışan çirkin kilolardan.
güzel canım afiyet olsun menülerinde ekmek göremedim hiç sen ekmek yemiyormusun:26:
hemen hazırlıyorum öyleyse
efendimmmm şöyle ki:
kk:kepçe kaşığı
çk:çorba kaşığı
yk.yoğurt kasesi
bk:borcam kapağı
tk:tatlı kaşığı
demek oluyor
çay kaşığı ölçüsü diye birşey yok neden çünkü çayımıza şeker atmıyoruz ki kaşığımız olsunnnnn
sevgilerrrrrrrrrrrrr
nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kepçe kaşığı demekkkkkkkkkkk kız ne küçük kaşığı kibrit kutusu büyüklüğünde demek yani
''her kadının kendıne gore fazlılgı vardır '' bu olsa gerek .
bence boyuna gore cok bı krıtık durum yok ortada ama aksamları gec yemeyerek 7 den sonra mesela ve sporla destekleyerek olur gıbıme gelıyor.
hemen hazırlıyorum öyleyse
efendimmmm şöyle ki:
kk:kepçe kaşığı
çk:çorba kaşığı
yk.yoğurt kasesi
bk:borcam kapağı
tk:tatlı kaşığı
demek oluyor
çay kaşığı ölçüsü diye birşey yok neden çünkü çayımıza şeker atmıyoruz ki kaşığımız olsunnnnn
sevgilerrrrrrrrrrrrr
aaa ben yemek kaşığı yerine yk kullanıyodum ama:26:
Ben diyorum kiiiiiii hem yeni arkadaşlara örnek olması amacıyla hem de bir genel kontrolll olsun şööyle güzellllce tüm gün yediklerimizi yazalım hoppp diye tek mesajdaaaaa nedersiniz küneeeee???:13::13::13::13:
famirrrrrrrrrrrrr zümrem ben çay kaşığı ölçüsünde bal yiyiyorum
Çok yoğun bir gündü..
gene 7 sayfa olmuş ama okuyamıyorum bu sefer..
çıkıyorum çünkü..
öptüm sizi kızlar..
ozaman 1/2 tk yazacaksın çay kaşığı yok
canım haftalık verdiğin kilolar süper ben 300-500 arası veriyorum o yüzden oldukça da iyi sayılır..kızlar diyorsunuz ya yavaş ve kalıcı kilo veriyoruz biz diye bende aynen o şekilde olsun istiyorum bende sıkı diyet yapamam 2 gün yapsam ertesi gün 5 günlük çıkarırım acısı
sorum haftada yaklaşık ne kadar veriyorsunuz benim diyette 4. haftam ilk hafta 1100 gr 2.hafta 700 gr 3. hafta 600 gr verdim ama haftasonu kacamaklarım oluyo yani emziriyorum birde spor yapamıyorum bu hafta ne kadar gitcek ya da gidecek mi bakalım:18:
famirrrrrrrrrrrrr zümrem ben çay kaşığı ölçüsünde bal yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?