60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ankaradayken bey pazarı kurusunu çok severdim.yerdimde.ama tam evleneceğim zamandı 48 kilodan 56 ya çıktım 10 günde gün arası gelip gidip yerdim 1 tane .tereyağından yapıyor kalorisi çok yüksek.ama canın çok istiyorsa 1 taneden fazla yeme bence.burda nefsimizi tutmak çok önemli..yoksa veremeyiz ki üzerimize yapışan çirkin kiloları.

Son düzenleme:
60-62 bandında biriyim :) boyum 1.68 ama 55 hedefim neler yapıosunuz kızlar banada deyin hele:)

Ben diyorum kiiiiiii hem yeni arkadaşlara örnek olması amacıyla hem de bir genel kontrolll olsun şööyle güzellllce tüm gün yediklerimizi yazalım hoppp diye tek mesajdaaaaa nedersiniz küneeeee???:13::13::13::13:

ewt canım super olur.tesekkurler

Fambıııık bence bir kısaltmalar sözlüğü hazırlayalım ya da laaa ya da yımmm bu olmiceeekk böyleeee

hemen hazırlıyorum öyleyse

efendimmmm şöyle ki:
kk:kepçe kaşığı
çk:çorba kaşığı
yk.yoğurt kasesi
bk:borcam kapağı
tk:tatlı kaşığı
demek oluyor
çay kaşığı ölçüsü diye birşey yok neden çünkü çayımıza şeker atmıyoruz ki kaşığımız olsunnnnn
sevgilerrrrrrrrrrrrr

tamam canım yemeyecegım cok tesekkur ederım sevgılıer

güzel canım afiyet olsun menülerinde ekmek göremedim hiç sen ekmek yemiyormusun:26:

kızlar diyorsunuz ya yavaş ve kalıcı kilo veriyoruz biz diye bende aynen o şekilde olsun istiyorum bende sıkı diyet yapamam 2 gün yapsam ertesi gün 5 günlük çıkarırım acısı
sorum haftada yaklaşık ne kadar veriyorsunuz benim diyette 4. haftam ilk hafta 1100 gr 2.hafta 700 gr 3. hafta 600 gr verdim ama haftasonu kacamaklarım oluyo yani emziriyorum birde spor yapamıyorum bu hafta ne kadar gitcek ya da gidecek mi bakalım:18:

aaa ben yemek kaşığı yerine yk kullanıyodum ama:26:

''her kadının kendıne gore fazlılgı vardır '' bu olsa gerek .

bence boyuna gore cok bı krıtık durum yok ortada ama aksamları gec yemeyerek 7 den sonra mesela ve sporla destekleyerek olur gıbıme gelıyor.

FAZLALIGIM SOYLE bacaklar kollar çöp:) gövde fazla:) akşamda 8 gibi yemek zorundayım diğerlerini azaltsam yesilcay devamlı içiorum akşamları sabahları nesfiti yogurtla yemek ii fikir gibi geldi demın okudum :)ekmegı azalttım ve kepek yiyorum yesemde..:)

famirrrrrrrrrrrrr zümrem ben çay kaşığı ölçüsünde bal yiyiyorum

Ben diyorum kiiiiiii hem yeni arkadaşlara örnek olması amacıyla hem de bir genel kontrolll olsun şööyle güzellllce tüm gün yediklerimizi yazalım hoppp diye tek mesajdaaaaa nedersiniz küneeeee???:13::13::13::13:

bencede akşam menümüzüde yedikten sonra yazalımki tam günlük olsun.ben varımmmm.

merhaba kızlar öğlen menüm

1.5 kepçe hindi sulu pirinç çorbası
4 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt

öğleden sonra okulda

200 ml muzlu süt
5 adet mavi yeşil light limonlu- kepekli bisküvi

eve gelince 1 portakal

şimdi de 500 ml su

Çok yoğun bir gündü..
gene 7 sayfa olmuş ama okuyamıyorum bu sefer..
çıkıyorum çünkü..
öptüm sizi kızlar..

Çok yoğun bir gündü..
gene 7 sayfa olmuş ama okuyamıyorum bu sefer..
çıkıyorum çünkü..
öptüm sizi kızlar..

güle güle canımmmmmmmmmmmm,sabah görüşürz,eğelniyoduk şurda ya sensiz olamz ama neyse bakalım beebişin bekler:79::79:

valla topicğimiz coşştu maşallaah
yazıcaktım b,işiler daha baktım yazdıkça yazıprum
olmadı
ben gidiorum mutfağa bi sürü işim var hepiniz hoşcakalın ara öğünde gelirim inşallahhh

canım haftalık verdiğin kilolar süper ben 300-500 arası veriyorum o yüzden oldukça da iyi sayılır..

famirrrrrrrrrrrrr zümrem ben çay kaşığı ölçüsünde bal yiyiyorum

bende bazen nutella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…