merhaba kızlar öğlen menüm
1.5 kepçe hindi sulu pirinç çorbası
4 yk karnıbahar yemeği
3 yk yoğurt
hemen hazırlıyorum öyleyse
efendimmmm şöyle ki:
kk:kepçe kaşığı
çk:çorba kaşığı
yk.yoğurt kasesi
bk:borcam kapağı
tk:tatlı kaşığı
demek oluyor
çay kaşığı ölçüsü diye birşey yok neden çünkü çayımıza şeker atmıyoruz ki kaşığımız olsunnnnn
sevgilerrrrrrrrrrrrr
hemen hazırlıyorum öyleyse
efendimmmm şöyle ki:
kk:kepçe kaşığı
çk:çorba kaşığı
yk.yoğurt kasesi
bk:borcam kapağı
tk:tatlı kaşığı
demek oluyor
çay kaşığı ölçüsü diye birşey yok neden çünkü çayımıza şeker atmıyoruz ki kaşığımız olsunnnnn
sevgilerrrrrrrrrrrrr
Heh ben sana böle dedim di miii daha da karıştırrrrrillet şimdi 5yk yemek yerse nolucakkk hrkes alıcak kiloları bu soumluluğu alabiliyo musunnnn yaz doğru düzgünnnnn çk da lütfen çay kaşığı olsun kendine torpil geçmeeeeeee yk yemek kaşığı çk çay kaşığıııııı fambııııııııııııııııııık
eebruli mountainmist mevhibe34 nugya xxh.ydxx neruda ceren23 chef kesraa farmasi kalanchoe+ arcak81 ycl cimcimesude priene babystar
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
eee niye kimse bişey yazmıyor öyleyseee
hiçbiişey olarak bilmiyordumbk yı ne diye biliyordun pekihayır çok yanlış bunu uzmanlar söylüyor yk yoğurt kasesi,çk çorba kaşığı demek ona göre,ölçüler şaşmasın sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bencede akşam menümüzüde yedikten sonra yazalımki tam günlük olsun.ben varımmmm.
eebruli mountainmist mevhibe34 nugya xxh.ydxx neruda ceren23 chef kesraa farmasi kalanchoe+ arcak81 ycl cimcimesude priene babystar
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
hiçbiişey olarak bilmiyordumhatta şimdi bile unuttum neydiki:26:
canım musakka tarzzı şeyler yağlı oluyor ama etrafına çaktırmadan yağını peçeteyle bastırarak al böylece daha çok yeme şansın olur az yemene gerek kalmaz
evet bebem bende inan biraz önce bunu düşünüodum olmadı kavitasyon starvac bişiler yaptrcam artık tabiki bu arada spora pilatese devam tabi.ya tabiki herkesin göbeği vat olmayanlarda mankenler modeller onlarda yıllardır en az 4-5 yıldır yiyip içtklerine dikkat eden yıllardır spor yapan insanlar ee onlarda da olmasın dimi?
son zmanlarda bütün magazinlerde tv de orda burda kadınların göbeklerine bakıorum valla kafayı yedim galiba:26: dorum onun göbeği var bunun yok:44:iyice manyadım bide olmayanlarda mutlaka bir yöntem (esteik kavitasyon lazer liposuction vs.)yaptırıolar yoksa imkansız hiç bişi yapmadan dümdğüz karın olmaz kimsede.
ebru diyorki bugün çok güzel karın çalıştık bugün göbekler eriyor tatlı çikolata şeker falan yemeyin bugün göbekler daha güzel gider tatlı şekerli şeyler yiyip içipte karın yağlarının erimesini engellemeyin diyürr
kızlar ofiste tarçınım yoktu ama yogurt ve portakalım vardı. karıştırdım portakalı dograyıp yaa o kadar hafif bir tatlı oldu ki. canım tatlı çektiğinde filan bundan yerim ben çook güzel yaaa...
Arada birileri yazıyor kalori azalıyormuş diye de bir mantığı yok hakikaten. Kızartınca ekmeğin suyu uzaklaşıyor sadece.3 dlm ekmek çok amaaaa,günde 5 dlm ekemk hakkımız varrrrr,hatta ben 4e düşürdüm,bazılarımızda 3 dlme düşürdü.kızarmış ekmeğin kızarmamıştan kalori olarak farkı yok biliyorsun değil mi canımmmm
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
ay canımcım yanıma bi abla geldide onunla konuş konuş dedikodu dedikoduşimdi gittide öyle yazmaya başladım bende
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
onlarda çk yesinler canım allah allahhhhhhhhhhhhhhhhyk kadar yenir mi hiç çay kaşığının kısatlaması öyleyse
çkk olsun(çay karıştırma kaşığı)
hiçbiişey olarak bilmiyordumhatta şimdi bile unuttum neydiki:26:
ben 70-79 grubundada varım orda günlük yazılıyor hep zaten
ay canımcım yanıma bi abla geldide onunla konuş konuş dedikodu dedikoduşimdi gittide öyle yazmaya başladım bende
ara öğün:
2 dilim armut 3 dilim elma 2 dilim portakal 5 fındık
ben hamileyken diyetisyenim mutlaka meyveden sonra fındık ya da ceviz yee şekeri dengeler demişti
:84: beni yazmamışın :84: :84:
canım haftalık verdiğin kilolar süper ben 300-500 arası veriyorum o yüzden oldukça da iyi sayılır..
bende bazen nutella
afiyet olsun canımmmmmmmmm,ama yk çok olmuş keşke çk olarak yeseymişin dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?