60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Heh ben sana böle dedim di miii daha da karıştırrrrr illet şimdi 5yk yemek yerse nolucakkk hrkes alıcak kiloları bu soumluluğu alabiliyo musunnnn yaz doğru düzgünnnnn çk da lütfen çay kaşığı olsun kendine torpil geçmeeeeeee yk yemek kaşığı çk çay kaşığıııııı fambııııııııııııııııııık

eebruli mountainmist mevhibe34 nugya xxh.ydxx neruda ceren23 chef kesraa farmasi kalanchoe+ arcak81 ycl cimcimesude priene babystar
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
eee niye kimse bişey yazmıyor öyleyseee

kız fambık ben sabahları kk peynir yazıyom şimdi o kepçe kaşığı peynirmi olacak yıllardır kk kibrit kutusu olan şeyi kepçe kaşığınamı çevirecen şimdi ha de bakem

ara öğün:
2 dilim armut 3 dilim elma 2 dilim portakal 5 fındık
ben hamileyken diyetisyenim mutlaka meyveden sonra fındık ya da ceviz yee şekeri dengeler demişti

onlarda çk yesinler canım allah allahhhhhhhhhhhhhhhhyk kadar yenir mi hiç çay kaşığının kısatlaması öyleyse
çkk olsun(çay karıştırma kaşığı)

eebruli mountainmist mevhibe34 nugya xxh.ydxx neruda ceren23 chef kesraa farmasi kalanchoe+ arcak81 ycl cimcimesude priene babystar
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh

ay canımcım yanıma bi abla geldide onunla konuş konuş dedikodu dedikodu şimdi gittide öyle yazmaya başladım bende

bk yı ne diye biliyordun pekihayır çok yanlış bunu uzmanlar söylüyor yk yoğurt kasesi,çk çorba kaşığı demek ona göre,ölçüler şaşmasın sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hiçbiişey olarak bilmiyordum hatta şimdi bile unuttum neydiki:26:
bencede akşam menümüzüde yedikten sonra yazalımki tam günlük olsun.ben varımmmm.

ben 70-79 grubundada varım orda günlük yazılıyor hep zaten

okumaktan yoruldum vallahiii hızınıza yetişemedim.
en iyisi nerudanın dediği gibi yediklerimizi yazalım

sabah:
4 adet zeytin
2 kk peynir
2 adet kuru kayısı
1.5 kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ara :
1 fincan yeşil çay
1/2 havuç (havuç büyüktü yarısını arkadaşlarla paylaştım.

öğle:
1 kepçe tavuksuyu çorba
3 adet köfte
2 halka dilim patetes
3 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara:
1 adet elma
1 fincan yeşil çay

akşam(kayınvalideme yemeğe gidiyorum henüz ne olduğunu bilmiyorum sebze ve çorba istedim)
1 kepçe çorba
4 yk sebze
3 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek yemeği planlıyorum.

Son düzenleme:
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh

biz şöyle bi bakıp çıkanlardanız okuyucuyuz,pasif içiciyiz,yedek klubesindeyiz

20 kullanıcı mııı?
Ne popüler bir topikteyiz yahu.

Kahvaltım;
1,5 dilim ekmek
1 yumurta, 1tk zeytinyağı (tk:tatlı kaşığı)
3 zeytin
2 yk domates suyu (yk:yemek kaşığı)
3tk tahin-pekmez
1 kk peynir (kk:kibrit kutusu)
1 kupa yeşil çay

Ara: 1 kuru incir

Pilates

Ara: 1/2 muz, 1 kuru incir

Öğle:
2 kepçe kıymalı,brokolili tarhana çorbası
2 tavuk baget (haşlanmış)
2 dilim ekmek
1/2 dal taze pırasa
1 yk domates suyu

Ara: 1 portakal, 2 yk yoğurt,tarçın :)

canım musakka tarzzı şeyler yağlı oluyor ama etrafına çaktırmadan yağını peçeteyle bastırarak al böylece daha çok yeme şansın olur az yemene gerek kalmaz

Hugocuk sulu yemeklerin nasıl yağı alınır peçeteyle yahu? Kuru kızartma olsa tamam da.

Sizin göbekleri çok merak ediyorum. Henüz doğum bile yapmadınız, bayağı da kilo verdiniz o kadar da kötü olmamalı gibime geliyor.

1 günde karınlar dümdüz demez mi bir de :)

Arada birileri yazıyor kalori azalıyormuş diye de bir mantığı yok hakikaten. Kızartınca ekmeğin suyu uzaklaşıyor sadece.

ay canımcım yanıma bi abla geldide onunla konuş konuş dedikodu dedikodu şimdi gittide öyle yazmaya başladım bende

ben anlamam bu topik bu kadar kalabalıksa bizler yazdımız için kalabalık,susup susup oturuyosunzzzzzzzzzzz.bir 70-79 topiğine gidin bakalım hayat varmı

hay maşşlahahhhhhhhhhhhh

yazıyoruz daaaaaaaaaaa sana laf yetiştirmekten herkese yazamıyorum ki sen birini mi ttun senin yerine yazsın diye hem sen hem o mu yazıyo nedir

onlarda çk yesinler canım allah allahhhhhhhhhhhhhhhhyk kadar yenir mi hiç çay kaşığının kısatlaması öyleyse
çkk olsun(çay karıştırma kaşığı)

Hayıııııııııııııır bana neeee ben yk (yemek kaşığı) diyceeeeeeeeeeeeeeem çk (çay kaşığı) bk(borcam kapaaaa)

hiçbiişey olarak bilmiyordum hatta şimdi bile unuttum neydiki:26:

ben 70-79 grubundada varım orda günlük yazılıyor hep zaten

canım biz bazen parça parça bazen bütün olarak yazıyoruz malum burası kuralsızlar mekanı:):):) aa dedim yeni arkadaşlar var bi toplu yazalım örnekmenüler olsun önlerinde ben akşam yazarımm bugünümü isteyenler de yazsın örnek menüler olsun

Son düzenleme:

ben anlamam bu topik bu kadar kalabalıksa bizler yazdımız için kalabalık,susup susup oturuyosunzzzzzzzzzzz.bir 70-79 topiğine gidin bakalım hayat varmı

canım haftalık verdiğin kilolar süper ben 300-500 arası veriyorum o yüzden oldukça da iyi sayılır..

bende bazen nutella
afiyet olsun cincanım benim yakışır koçumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun canımmmmmmmmm,ama yk çok olmuş keşke çk olarak yeseymişin dimi ama

çok alemsiniz yemek kaşığı o kızzzzzzzzzz

bak eskiden yazdığım gibi metal kaşık deerim haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…