60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eebruli mountainmist mevhibe34 nugya xxh.ydxx neruda ceren23 chef kesraa farmasi kalanchoe+ arcak81 ycl cimcimesude priene babystar
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
eee niye kimse bişey yazmıyor öyleyseee
ayy listemi yapayım dedim 4 sayfa olmuş hepsini oku oku hatim ettiimm.

ayy şöyle düşündüm musakka susuz yerinden alınmıştır dedüm peçeteylede bastırılıp yağı alınır diye düşünmüştüm

heee ebru tek seansta dümdüz karın diyor tek seansta olsa olsa karın şişliği iner yağlar gidermi hiç tek seansta

eebruli mountainmist mevhibe34 nugya xxh.ydxx neruda ceren23 chef kesraa farmasi kalanchoe+ arcak81 ycl cimcimesude priene babystar
hay maşşlahahhhhhhhhhhhh
eee niye kimse bişey yazmıyor öyleyseee

kız neye maşallahhhhhhhhhhhhh dedin popişlerimize mi maşşalahhhhhhhhhhhhhh dedin

kızlar ayrıca dün ölçü aldım 6 haftada kalça 4 cm belden de 5 cm gidivermiş sporun nimetini gördüm sonunda bu yeme alışkanlığı ile kilolar da gidecek

bugün bana 15 tatilde daha da mı kilo verdin dediler

afiyet olsun canım güzel menü,bugun kaçamak yokkısaltmalrı niye açıkladın yahu

herkese merhabalar
bugün dersim olmadığı için ara ara bakabildim ama ona bile yetişemedim
valla
ne hareketli bi topik burası ya
yetişemeyip okuyamayınca da stresten başıma ağrı giriyor bişey kaçırdım mı diye:))
herkesi tanımaya çalışıyorum yavaş yavaş
ben bu ha fta bir de temizlik yapıyorum hergün biraz biraz
ben de bugünkü menüm akşam yedikten sonra yazayım

ama ben şimdi bol bol pirzola yedim ya ara öğünde fambiğin sayesinde neyse bir de elma yiyeyim

iyotlu tuz gelmişşş nasılsın bakiyim cicikız ne zamandır nerelerdeydin

senin için döndüm banu alkan ım :) şakaaaaaaa
ya aktifleştiremedim üyeliğimi giremedim siteye ziyaretçi olarak girdim sizi unutunca diyetide unuttum
sizi görünce diyete basladım,hatta yöneticiye mesaj attım,bir kadın için diyeti bozmak nedir bilir misinz diye bir baktım aktif olmuşum
10 gün ablam geldi sonra teyzeler yedim hapur gübür :) plateste kaldı misafir olunca ama 3 gündür acayip sıkıyım yemiyorum
düğün için iç çamaşırı alacaktım senin göbeğin çıkar yakışmaz dediler canım yemek istemiyo o gün bugündür açımmmmmmmm :) düğünüm temmuza alındı artık sağlıklı yaşamayı erteleyemicem

hocahanım branşınız nedir?

afiyet olsun priene

çayı da tek şekerli içiyordum ya onuda kestim çok nadir atıyorum şeker,buradan hepinize şekersiz çay içmem için ısrar ettiğiniz için çooook teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…