60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana da kıyamazmışşşşşşşşşşşşşş,aman da amaaaaaaaaaaaaannnafiyet olsun canımmmmm,güzel menü

ilköretim matematik farmasicim
senin ki?
gerçekten çok öğretmen var burda
sosyal bilgiler öğretmeniyim hocahanım
kendi ekndime çalıp söylüyom işteeeeneruda şebildeği de yokzati o famir gitsinde ortalık bana kalsın diye bekliyor saatin 17.30 olmasınııııııııgümletecem bidene kafasına o olacak

ay sen beni gülmekten öldürüyon fambik

canım benim bk tabaklarını çok sevmişimdir herzaman çok kullanışlı oluyor.famirrrrr
akşam menüde şk çorba var dimi senin

artıkın boşlama şansın kalmamış şekerim hadi bakalım bidaha biyere kaybolmada yazın incecik gelin olda sana laf edenler utansın emi

yazıklar olsun bana bir 5 kiloyu veremedim ya benden ne köy olur ne kasaba birde evlenince herkes kilo alcan diyo var mı böyle bişi gerçekten ya her evlenen kilo mu alıyo

bende burdayı ama ısyerındeyım proje yapıyorum bı yandan.bısey sorucam arkadaslar etsız cıgkofte hakkında ne dusunuyorsunuz ben cok severım kendılerını

::::::::ÜşüRSeN SöYlE HEmE İçiMİn CaMlArI KaPansın:::::::::

okeyyyy bebişimmmmm

bana da kıyamazmışşşşşşşşşşşşşş,aman da amaaaaaaaaaaaaannnafiyet olsun canımmmmm,güzel menü

kıyar mıyım hiçççççççç sensiiiiiiiiiiiiiiiz saadet neymiiiiiiiiiiiiiiiiiiş tatmadımmm bilemem kiiiiiiiiiiiiii

canım benim bk tabaklarını çok sevmişimdir herzaman çok kullanışlı oluyor.famirrrrr
akşam menüde şk çorba var dimi senin

ivettttttt şk da tarhana olacak akşammmm

prieneciğim afiyet olsun menüler harika
plates süper daha ne olsun nasıl gidiyor şöförlük dersleri ?

yazıklar olsun bana bir 5 kiloyu veremedim ya benden ne köy olur ne kasaba birde evlenince herkes kilo alcan diyo var mı böyle bişi gerçekten ya her evlenen kilo mu alıyo

sana kalmış sen habire yersen spor yapmazsan kabul günlerine sürekli takılırsan elbette şişersin. ben bekarken kiloluydum evlenince zayıfladım. senin kilo alacağını sanmam seninkide dırdırcı azcık alsan mecbur eder seni zayıflamaya o yüzden zaten mecbur kalıcaksın zayıf olmaya dikkat edeceksin spor yapacaksın

kızlaaaar kaç kere dedim size ben yokken az konuşun sonra oku oku gitmio die( famiiiiiiiiiiiiiiiirrrr)

ara öğün yaptım
1 kupa tarçın karanfil karabiberli yeşilçay
1 kuru incir
2 kuru erik
110gr. probiyotik yoğurtt

hazır kısaltmalardan bahseettik ne diyeceğim size.geçen eşim geç kalıodu kahvaltı yapmıyım dedi bende aa olmaz die kolundan asıldım tabikii
dediki tmm ben işyerinde 1 tane z.a yerim .dedimki z.a ne? zeytinlı açma dedi
biz yazıoruz kk bk çk o da öle kısalttı kendince

ni ho haaaaaaaaa

günah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda

kızlar iyi akşamlar
bugün alınan karar gereği tüm gün menümü yazıyorum ki sizde bir bütün olarak yediklerimi görebilesiniz.
kalkınca : 1 su bardagı su ( 300 ml kadar )

kahvaltı : 07.15
2 sahanda yumurta
2 cherry domates
3-4 zeytin
bir kaç tutam maydonoz az peynir
2 dilim ekmek

10.30 ara : 5 badem 12 beyaz leblebi

ögle :
1 kepçe mercimek çorbası
1 yemek kaşığı musakkadan ayırdığım patlıcan yagını da aldım peçeteyle
3 yemek kaşığı pilav
bol salata
yarım portakal

ara : 14.00 4 badem
ara :15.30 yogurtlu portakal hmm nefisti

akşam yemeği 17.30
2 parça ızgara tavuk
bir kaç dal kıvırcık, salata olarak değilde yıkanmış halde poşette yedirdim dal dal yedim.
bir dilim çok tahıllı ekmek

tüm gün boyunca 2 litre su 4 fincan yeşilçay

akşam spordan sonra 20.30 gibi de 1 bardak süt içmeyi planlıyorum zaten 22.00 gibi de cupp yatakkkkk

bende burdayı ama ısyerındeyım proje yapıyorum bı yandan.bısey sorucam arkadaslar etsız cıgkofte hakkında ne dusunuyorsunuz ben cok severım kendılerını

cnm mercimekli köfte teli yada etsiz çiğ köfte nin 2 tanesi bir dilime ekmeğe denk gelio. bulgur pilavı makarna pirinç pilavı erişte kısır vs. ninde 2 kaşığı bir dilim ekmek.günlük ekmek hakkından düşerek yiyebilrsn.
biz öle yediğimiz zman ekmek hakkımızdan düşüoruz

afiyet olsunn cicim bu fambıkkk tutumuş birini hem kendisi hem o yazıyooo böyle birsürü mesajlarrrrr falannnn

süpermiş eşininki deee

yok yaaaaaaaaaaaa olur mu öyle şey ya ben evlendindiğim de 52 kilo idim

eşimin askerliğini bekledik bebek için o yüzden evlendikten 3 yıl sonra 56 ile hamile kaldım. o zaman normal tartıyla 52 idim demek ki şimdiki dijitallere göre 54 müşüm neyse olan olmuş. işte öyle yani 3 yıl da 3-4 kilo kilo almak mıdır sence.
ve de benim çocukların arası tam 35 ay 3 yani benim kilolu olduğum zamanlar hamilelik ve de sonrasındaki 1 yıl

şimdi yaş 34 7 ve 4 yaşlarında çocuklarım kilo 53 sence evliler illa kilo alacak diye ya da bekarlar illa zayıf olacak diye birşey söylemek mümkün müdür canım ?
sen sana söylenenlere takma kafanı bildiğinden şaşma bence seni çok öpüyorum ve de mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…