ayy şöyle düşündüm musakka susuz yerinden alınmıştır dedüm peçeteylede bastırılıp yağı alınır diye düşünmüştüm
heee ebru tek seansta dümdüz karın diyor tek seansta olsa olsa karın şişliği iner yağlar gidermi hiçtek seansta [/
evet hügo susuz yerinden daha dogrusu yag gölünün içinden sırıyıp aldım ama yine de yag vardı.
musakka susakka ( masa masa gibi oldu napim) yemem bi daaa ıyyyk azdı zaten gerçii
nugiiiiiiiiiii öğle yemeğimi sana ithaf ediyorum cicimmmm
1 bk çokkkk karışık salata
( 4yk haşşlanmış kuru fasulye, 1 havuç, bolmiktarda kırmızı lahan,maydonoz,göbek, roka)
1 kase yoğurt
1 dilim denge ekmek (fambıkkk hadi bu sana ithaf olsun bariiiii)
sosyal bilgiler öğretmeniyim hocahanımilköretim matematik farmasicim
senin ki?
gerçekten çok öğretmen var burda
kendi ekndime çalıp söylüyom işteeeeneruda şebildeği de yok zati o famir gitsinde ortalık bana kalsın diye bekliyor saatin 17.30 olmasınıııııııı gümletecem bidene kafasına o olacak
nugiiiiiiiiiii öğle yemeğimi sana ithaf ediyorum cicimmmm
1 bk çokkkk karışık salata
( 4yk haşşlanmış kuru fasulye, 1 havuç, bolmiktarda kırmızı lahan,maydonoz,göbek, roka)
1 kase yoğurt
1 dilim denge ekmek (fambıkkk hadi bu sana ithaf olsun bariiiii)
anneme sabah dedim bu akşam plates yapcam diye :)
valla yöneticiye mesaj attım buraya yazma sorumluluğu olunca işi sıkı tutuyorsun :)
eve gideyim yoğurt ve mercimek çorbası içicem
ara öğünde 1 portakal yicem :) bugünü de huzur içinde kapatıcam
artık boşlama şansım yokkkk:84:
artıkın boşlama şansın kalmamış şekerimhadi bakalım bidaha biyere kaybolmada yazın incecik gelin olda sana laf edenler utansın emi
::::::::ÜşüRSeN SöYlE HEmE İçiMİn CaMlArI KaPansın:::::::::
bana da kıyamazmışşşşşşşşşşşşşş,aman da amaaaaaaaaaaaaannnafiyet olsun canımmmmm,güzel menü
canım benim bk tabaklarını çok sevmişimdir herzaman çok kullanışlı oluyor.famirrrrr
akşam menüde şk çorba var dimi senin
20 kullanıcı mııı?
Ne popüler bir topikteyiz yahu.
Kahvaltım;
1,5 dilim ekmek
1 yumurta, 1tk zeytinyağı (tk:tatlı kaşığı)
3 zeytin
2 yk domates suyu (yk:yemek kaşığı)
3tk tahin-pekmez
1 kk peynir (kk:kibrit kutusu)
1 kupa yeşil çay
Ara: 1 kuru incir
Pilates
Ara: 1/2 muz, 1 kuru incir
Öğle:
2 kepçe kıymalı,brokolili tarhana çorbası
2 tavuk baget (haşlanmış)
2 dilim ekmek
1/2 dal taze pırasa
1 yk domates suyu
Ara: 1 portakal, 2 yk yoğurt,tarçın :)
okeyyyy bebişimmmmm
kıyar mıyım hiçççççççç sensiiiiiiiiiiiiiiiz saadet neymiiiiiiiiiiiiiiiiiiş tatmadımmm bilemem kiiiiiiiiiiiiii
ivettttttt şk da tarhana olacak akşammmm
yazıklar olsun bana bir 5 kiloyu veremedim yabenden ne köy olur ne kasaba birde evlenince herkes kilo alcan diyo var mı böyle bişi gerçekten ya her evlenen kilo mu alıyo
kızlaaaar kaç kere dedim size ben yokken az konuşun sonra oku oku gitmio die( famiiiiiiiiiiiiiiiirrrr)
ara öğün yaptım
1 kupa tarçın karanfil karabiberli yeşilçay
1 kuru incir
2 kuru erik
110gr. probiyotik yoğurtt
hazır kısaltmalardan bahseettik ne diyeceğim size.geçen eşim geç kalıodu kahvaltı yapmıyım dedi bende aa olmaz die kolundan asıldım tabikii
dediki tmm ben işyerinde 1 tane z.a yerim .dedimki z.a ne? zeytinlı açma dedi
biz yazıoruz kk bk çk o da öle kısalttı kendince
kızlaaaar kaç kere dedim size ben yokken az konuşun sonra oku oku gitmio die( famiiiiiiiiiiiiiiiirrrr)
ara öğün yaptım
1 kuru incir
2 kuru erik
hazır kısaltmalardan bahseettik ne diyeceğim size.geçen eşim geç kalıodu kahvaltı yapmıyım dedi bende aa olmaz die kolundan asıldım tabikii
bende burdayı ama ısyerındeyım proje yapıyorum bı yandan.bısey sorucam arkadaslar etsız cıgkofte hakkında ne dusunuyorsunuz ben cok severım kendılerını
ara öğün yaptım
1 kuru incir
2 kuru erik
ni ho haaaaaaaaa
yazıklar olsun bana bir 5 kiloyu veremedim yabenden ne köy olur ne kasaba birde evlenince herkes kilo alcan diyo var mı böyle bişi gerçekten ya her evlenen kilo mu alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?