senin için döndüm banu alkan ım :) şakaaaaaaa
ya aktifleştiremedim üyeliğimi giremedim siteye ziyaretçi olarak girdim sizi unutunca diyetide unuttum
sizi görünce diyete basladım,hatta yöneticiye mesaj attım,bir kadın için diyeti bozmak nedir bilir misinz diye bir baktım aktif olmuşum
10 gün ablam geldi sonra teyzeler yedim hapur gübür :) plateste kaldı misafir olunca ama 3 gündür acayip sıkıyım yemiyorum
düğün için iç çamaşırı alacaktım senin göbeğin çıkar yakışmaz dedilercanım yemek istemiyo o gün bugündür açımmmmmmmm :) düğünüm temmuza alındı artık sağlıklı yaşamayı erteleyemicem
20 kullanıcı mııı?
Ne popüler bir topikteyiz yahu.
Kahvaltım;
1,5 dilim ekmek
1 yumurta, 1tk zeytinyağı (tk:tatlı kaşığı)
3 zeytin
2 yk domates suyu (yk:yemek kaşığı)
3tk tahin-pekmez
1 kk peynir (kk:kibrit kutusu)
1 kupa yeşil çay
Ara: 1 kuru incir
Pilates
Ara: 1/2 muz, 1 kuru incir
Öğle:
2 kepçe kıymalı,brokolili tarhana çorbası
2 tavuk baget (haşlanmış)
2 dilim ekmek
1/2 dal taze pırasa
1 yk domates suyu
Ara: 1 portakal, 2 yk yoğurt,tarçın :)
Hugocuk sulu yemeklerin nasıl yağı alınır peçeteyle yahu? Kuru kızartma olsa tamam da.
Sizin göbekleri çok merak ediyorum. Henüz doğum bile yapmadınız, bayağı da kilo verdiniz o kadar da kötü olmamalı gibime geliyor.
1 günde karınlar dümdüz demez mi bir de :)
Arada birileri yazıyor kalori azalıyormuş diye de bir mantığı yok hakikaten. Kızartınca ekmeğin suyu uzaklaşıyor sadece.
ben aynen mandalina soyan sarı kafa kız gibi hüpletiyorum mideyeeeee,yidim bile
süpersiniz kızlar ben de takipteyim
ama ben şimdi bol bol pirzola yedim ya ara öğünde fambiğin sayesindeneyse bir de elma yiyeyim
tebriklerr ben de temmuz da evlenicem bi şekle girmek lasıımm di miii 1 kere giyicez gelinliği yakışsınnnn yahuuu
kendi ekndime çalıp söylüyom işteeeeneruda şebildeği de yok zati o famir gitsinde ortalık bana kalsın diye bekliyor saatin 17.30 olmasınıııııııı gümletecem bidene kafasına o olacak
senin için döndüm banu alkan ım :) şakaaaaaaa
ya aktifleştiremedim üyeliğimi giremedim siteye ziyaretçi olarak girdim sizi unutunca diyetide unuttum
sizi görünce diyete basladım,hatta yöneticiye mesaj attım,bir kadın için diyeti bozmak nedir bilir misinz diye bir baktım aktif olmuşum
10 gün ablam geldi sonra teyzeler yedim hapur gübür :) plateste kaldı misafir olunca ama 3 gündür acayip sıkıyım yemiyorum
düğün için iç çamaşırı alacaktım senin göbeğin çıkar yakışmaz dedilercanım yemek istemiyo o gün bugündür açımmmmmmmm :) düğünüm temmuza alındı artık sağlıklı yaşamayı erteleyemicem
evet canım seninde tebrikler senin yaş boy kilo kaç ?
nugiiiiiiiiiii öğle yemeğimi sana ithaf ediyorum cicimmmm
1 bk çokkkk karışık salata
( 4yk haşşlanmış kuru fasulye, 1 havuç, bolmiktarda kırmızı lahan,maydonoz,göbek, roka)
1 kase yoğurt
1 dilim denge ekmek (fambıkkk hadi bu sana ithaf olsun bariiiii)
aaaa burdayımm yaaa benim mesajlarım mıgörübnmüyor nedirrrrr varlığım nasıll farkedilmezzzzz:82::82::82::82:
aşkolsunnn sen gidince yanlızlığım üşüyoooooo
Famir,
Niye yazdın diye soruyorsun bir dee...
Aa kaçamaksız olur muu.Unutmuşum öğle yemeğinin ardından 2 küçük kare çikolata yemiştim oysa.
ayy kıyamam ben sana başına neler gelmiş. demek yöneticiye mesaj attın haa aferin sana. hımm artık döndünya aramıza telafi edersin merak etme. düğününün temmuza alınması iyi olmuş işi sıkı tutarsın o zaman. hıım etrafında seni üzenler olmuş boşver bakma sen onlara pilatese devam et beslenmene dikkat et temmuza kadar göbek gider daha vakit var merak etme. bende özledim seni nerelerdeki bu diyordum
teşekkürler.. yaş:29 boy 165cm kilo:67 senin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?