60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebriklerr ben de temmuz da evlenicem bi şekle girmek lasıımm di miii 1 kere giyicez gelinliği yakışsınnnn yahuuu

Aaaaa çok beğendim prıenecımm menülerini afiyet olsunnnn ayrıca açıklamalrın daaa çok yerindeeee(famiiirrrrr )

ben aynen mandalina soyan sarı kafa kız gibi hüpletiyorum mideyeeeee,yidim bile

ay ben bunu görmemişimmmmmmmçok güzelmiş ben de aynen böyle mırç mırç heme yiyiorummmm

ama ben şimdi bol bol pirzola yedim ya ara öğünde fambiğin sayesinde neyse bir de elma yiyeyim

kendi ekndime çalıp söylüyom işteeeeneruda şebildeği de yokzati o famir gitsinde ortalık bana kalsın diye bekliyor saatin 17.30 olmasınııııııııgümletecem bidene kafasına o olacak

kendi ekndime çalıp söylüyom işteeeeneruda şebildeği de yokzati o famir gitsinde ortalık bana kalsın diye bekliyor saatin 17.30 olmasınııııııııgümletecem bidene kafasına o olacak

aaaa burdayımm yaaa benim mesajlarım mıgörübnmüyor nedirrrrr varlığım nasıll farkedilmezzzzz:82::82::82::82:

aşkolsunnn sen gidince yanlızlığım üşüyoooooo

ayy kıyamam ben sana başına neler gelmiş. demek yöneticiye mesaj attın haa aferin sana. hımm artık döndünya aramıza telafi edersin merak etme. düğününün temmuza alınması iyi olmuş işi sıkı tutarsın o zaman. hıım etrafında seni üzenler olmuş boşver bakma sen onlara pilatese devam et beslenmene dikkat et temmuza kadar göbek gider daha vakit var merak etme. bende özledim seni nerelerdeki bu diyordum

nugiiiiiiiiiii öğle yemeğimi sana ithaf ediyorum cicimmmm

1 bk çokkkk karışık salata

( 4yk haşşlanmış kuru fasulye, 1 havuç, bolmiktarda kırmızı lahan,maydonoz,göbek, roka)

1 kase yoğurt

1 dilim denge ekmek (fambıkkk hadi bu sana ithaf olsun bariiiii )

Famir,
Niye yazdın diye soruyorsun bir dee...

Aa kaçamaksız olur muu.Unutmuşum öğle yemeğinin ardından 2 küçük kare çikolata yemiştim oysa.

afiyet olsun neruda yakışırr bk
benim yediklerime de baktınız mı nasıl olmuş

anneme sabah dedim bu akşam plates yapcam diye :)
valla yöneticiye mesaj attım buraya yazma sorumluluğu olunca işi sıkı tutuyorsun :)
eve gideyim yoğurt ve mercimek çorbası içicem
ara öğünde 1 portakal yicem :) bugünü de huzur içinde kapatıcam
artık boşlama şansım yokkkk:84:

ebrulucim dediğin gibide olur eski diyet,syen listelerini yapabilirsin aslında o da güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…