60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara ; 1 yeşil elma
öğle; 4 kaşık pırasa yemegı (1tk z.yagı ıle yapılmıs)
4 kasık yogurt

bı yere gıtmem lazım ondan boyle gecıstırdm.ama yıne yerım gelınce herhalde.

arkidişler keten tohumunu kullanın derim akbızlık için çok işe yarıyor. kullanın derimde başka bişey demem kullanında kullanın :86:

ayy takma kafaya bende 13 kilo verdim öyle abartılacak bişey değil herkes verdi burda sende verirsin sporla aran nasıl

iyi günler herkese;
siteye yeni girmeye başladım.azminizi görünce dün akşam karar verdim diyete başlamaya beni de aranıza alır mısnız:)

hosgeldın canım hemen hemen aynı kılodayız.boyun kaç sekerım.benımde 5 gunum bugun.yarın tartılacagım.

çalıştığım için sabah kahvaltısını okulda yaptım
şekersiz bir bardak çay
bir adet patatesli pohaça

ebnim bugün diyette kaçıncı günüm bilmiyorum valla namıssız tartı 66 diyor off tartı dandik ondan. diyetisyeninki salı günü bakalım ne diyecek :84:
off inşallah zayıflamışımdır bu ay pek ümidim yok düzenli yapamadım inşallah vermişimdir ödül günü yapacağım yoksa veremedimse 1 yemek kaşığı yağlı yemeklere devam off off

pilates bugün çok güzeldi çok zevkle yaptım kalça ve karın çalıştık.güzel oldu sonunakadar yaptım.seviorum pilatesi yaaa.
hemde inanılmaz bir sıkılşma var artık gözle görülür bi şeklde belli oluo
dün eşimde söledi sen acaip şekllendin die.popiş de kalkmaya başladı.çok mutluyum çokkk

FAMIR ;

boy : 1.60
kılo; 70,3
hedef ;55
daha tartılmadım cumartesı tartılacagım.

cızelge olarak ayak ızı olan 2 sayfadan ıkıncı, dıgerı ılerlettıgın sey de bırı kosu ya o.tesekkur ettım

ayy takma kafaya bende 13 kilo verdim öyle abartılacak bişey değil herkes verdi burda sende verirsin sporla aran nasıl

sabah 9 akşam 5 çalışıyorum. spor yapmak biraz zor bu saat dilimleri dışında. ama evde birşeyler yapmaya çalıcağım. ya da mecbur gideceğim spor salonuna

[/B] pilates pıtırcığı seni yaptın pilatesi ebru ablanma mutlu oldun demi

şekersiz bir bardak çay

dııııııııııııııttt
ilk yanlışşşş.olmaz bebişim.herkes çalşıo ama olmazzzz.biraz cık erken kalkıcazzz 10 dk mesela mutlaka güzel kahvaltımızı yapıcaz en azından peynir zeytn yeşillik 1 -2 dilim ekmek olcak kahvaltımızda.dikkat et cnmm.kahvaltı çok öenmli
poğaçalar hem yağlı hem beyaz un çok çabuk acıktırır.hiç bi faydası olmazzz

sabah 9 akşam 5 çalışıyorum. spor yapmak biraz zor bu saat dilimleri dışında. ama evde birşeyler yapmaya çalıcağım. ya da mecbur gideceğim spor salonuna

canım bence spor salonuna para vereceğine eve bişeyler al spor malzemesi. bende ve birçok arkadaşta koşu bandı var. eliptik bisiklet falan var. spor kilo korumada ömür boyu önemli. salona gitsen zayıfladıktan sonra bırakırsın ama evde olursa düzenli yapma şansın olur bence. biz ömür boyu spor yapacakgillerdeniz

biiiip :86: dogri diyüüür arkideş

pohaça konusunda haklısın kardeş yarından itibaren evde kahvaltıya başlıyorum
şspor için de evde şimdilik idare edip yakın zamanda koşu bandı almalıyım​

biiiip :86: dogri diyüüür arkideş

sizi gidi gombirik tavşanlar siziiiiiiiiiiiiiiii

neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaa ithaf olunurrrrrrrr
gel gel gümüle gel gel gel gümüle gelllllllllllllllllllllllllllllllll,gel gel gümeeeeeeeeelleeeeeeeee gel böğrüme dom dom neruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tey tey teyyyyyyy

ayyy evet inşallahhhh çırpı çırpı olsun kolcuklarımızzzzz:13:

evettt kıçççççç

:13::13::13::13:

Son düzenleme:
tey tey teyyyyyyy

hemende yumuşarmışşşşşşşşşşşşşşş
gaşlarımın arasından dom dom neruşummm geçtiiiiii dom dom neruşummmmm geçtiiiiiiiiiiiiiii
bir Ahçı buldiiiiii oniiiiiii çizzzzzzzzzzzzzzzzz kekiiiiiiiiiii ye dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yokkkkkkkkkkkkkkkkkk dedi ağğğğğğğğğğğğğğladı galbimi dağlllllllladııııııııııııııııı
egdi aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh boynunu egdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................

bende ancak regl döneminde ishal oluorum dediğin gibi yoksa yok yani.afedersin hemorioid oluştu artık.bazen ağrı bile yapıo.napcam bilemedim.inş keten tohumu işe yarar.
bende de aynen öyle o kadar zorlanıyorum ki son zamanlarda hemo bende zaten var azacak diye korkuyorum valla

teşekkür ederim bugün başladık yola bakalım ne kadar sürede verebileceğim o koca 14 kiloyu

gözünde büyütme canım benimde vermem gereken kilo o kadar bak burda ondan daha çok kg veren arkadaşlarımız var hadi bakiiim toparla kendiniii

şekersiz bir bardak çay

canımm yeni başladığın için normal karşılıyoruz ama sabahları normal kahvaltı yapmalısın poğaça filan yok. bol maydonozlu peynir zeytinli yumurtalı kepen ekmekli vs. bir çoğumuz da çalışıyor senin gibi ama sabah 30 dk erken kalkıp evde kahvaltımızı ediyoruz. inan bana kilo vermene olumlu yansıcak kahvaltını evde yap canımm
canım tartı neden dandik olsun ayda 4 kilo çok iyi bir rakam tebrik ederim seni ben ayda 2 kilo veriyorum o bile mutlu ediyor beni yani.. bakalım diyetisyende ne çıkcak hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…