teşekkür ederim bugün başladık yola bakalım ne kadar sürede verebileceğim o koca 14 kiloyu
ayy takma kafaya bende 13 kilo verdim öyle abartılacak bişey değil herkes verdi burda sende verirsin sporla aran nasıl
iyi günler herkese;
siteye yeni girmeye başladım.azminizi görünce dün akşam karar verdim diyete başlamaya beni de aranıza alır mısnız:)
ayy takma kafaya bende 13 kilo verdim öyle abartılacak bişey değil herkes verdi burda sende verirsin sporla aran nasıl
pilates pıtırcığı senipilates bugün çok güzeldi çok zevkle yaptım kalça ve karın çalıştık.güzel oldu sonunakadar yaptım.seviorum pilatesi yaaa.
hemde inanılmaz bir sıkılşma var artık gözle görülür bi şeklde belli oluo
dün eşimde söledi sen acaip şekllendin die.popiş de kalkmaya başladı.çok mutluyum çokkk
çalıştığım için sabah kahvaltısını okulda yaptım
şekersiz bir bardak çay
bir adet patatesli pohaça
sabah 9 akşam 5 çalışıyorum. spor yapmak biraz zor bu saat dilimleri dışında. ama evde birşeyler yapmaya çalıcağım. ya da mecbur gideceğim spor salonuna
dııııııııııııııttt
ilk yanlışşşş.olmaz bebişim.herkes çalşıo ama olmazzzz.biraz cık erken kalkıcazzz 10 dk mesela mutlaka güzel kahvaltımızı yapıcaz en azından peynir zeytn yeşillik 1 -2 dilim ekmek olcak kahvaltımızda.dikkat et cnmm.kahvaltı çok öenmli
poğaçalar hem yağlı hem beyaz un çok çabuk acıktırır.hiç bi faydası olmazzz
FAMIR ;
boy : 1.60
kılo; 70,3
hedef ;55
daha tartılmadım cumartesı tartılacagım.
cızelge olarak ayak ızı olan 2 sayfadan ıkıncı, dıgerı ılerlettıgın sey de bırı kosu ya o.tesekkur ettım
dııııııııııııııttt
ilk yanlışşşş.olmaz bebişim.herkes çalşıo ama olmazzzz.biraz cık erken kalkıcazzz 10 dk mesela mutlaka güzel kahvaltımızı yapıcaz en azından peynir zeytn yeşillik 1 -2 dilim ekmek olcak kahvaltımızda.dikkat et cnmm.kahvaltı çok öenmli
poğaçalar hem yağlı hem beyaz un çok çabuk acıktırır.hiç bi faydası olmazzz
biiiip :86: dogri diyüüür arkideş
neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaa ithaf olunurrrrrrrr
gel gel gümüle gel gel gel gümüle gelllllllllllllllllllllllllllllllll,gel gel gümeeeeeeeeelleeeeeeeee gel böğrüme dom dom neruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sagolasın neruduşum bugünün benim gibi kalın kollu yarının çırpı kollu güzellüüüüü.. benim için iyi gramları vermek, ben zattti accık ucundan accık accık veriveyyon kilolarrı gaariii
kıçç simgeni bilmez miyiz her sabah böyle selamlaşıyoruz zati nihehohihe hohaaa
hoşgeldin nazendee. dogru yerdesin hem eglenerek hem ögrenerek kilo verdiren tekkkk tekkkk teeeeeeekk topiccc 60-69 laaarrrr
tey tey teyyyyyyy
bende de aynen öyle o kadar zorlanıyorum ki son zamanlarda hemo bende zaten var azacak diye korkuyorum vallabende ancak regl döneminde ishal oluorum dediğin gibi yoksa yok yani.afedersin hemorioid oluştu artık.bazen ağrı bile yapıo.napcam bilemedim.inş keten tohumu işe yarar.
teşekkür ederim bugün başladık yola bakalım ne kadar sürede verebileceğim o koca 14 kiloyu
çalıştığım için sabah kahvaltısını okulda yaptım
şekersiz bir bardak çay
bir adet patatesli pohaça
canım tartı neden dandik olsun ayda 4 kilo çok iyi bir rakam tebrik ederimebnim bugün diyette kaçıncı günüm bilmiyorum vallanamıssız tartı 66 diyor off tartı dandik ondan. diyetisyeninki salı günü bakalım ne diyecek :84:
off inşallah zayıflamışımdır bu ay pek ümidim yok düzenli yapamadım inşallah vermişimdir ödül günü yapacağım yoksa veremedimse 1 yemek kaşığı yağlı yemeklere devam off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?