arkidişler keten tohumunu kullanın derim akbızlık için çok işe yarıyor. kullanın derimde başka bişey demem kullanında kullanın :86:
sizi gidi gombirik tavşanlar siziiiiiiiiiiiiiiii
1 kaseye 2 çay kaşığı değilmi hugocum..bu arada afiyet olsun ton balığın salatan..
bende
öğle
ıspanak böreni 1 küçük tabak sulu oluyor bu--hem çorba hem sebze yemeği
4 y.k bulguır pilavı
salata yiycem
öğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu ve tatlı var
offfffffffffffffffffff ben ne yicem şinci,insan bir salata koyar bir yoğurt bir ayran koyar dimi ama,öfffffffffffffffff ve de pöfffffffffffffffffffffffff
Eveeeeeeeeeeeeet ben de bu hafta gramla kilo verenler kervanına katıldımmmm veee 500gr verdimmmamaaa tabii çokkkk şükürrrr çokkkk mutluyummmmm gidiyor kilocuklarrr önemli olan da buuuuuu hepsi deeeee gidecekkkkkkkk inşallahhhhh yazaaa hepimizzzzz incecik fıstıklar olucaaaaaaaaaaazzzzzz inşallah sağlıklaaa:13::13::13:
Kahvaltımı da yazayımmm
1 portakal
3yk yoğurt
4yk nesfit ve tarçınla yaptığımm nefis karışımı yedim bu sabah değişiklik olsun diyeeee
sonraaa 1 fincan demleme yeşil çaaayy
ilk aramda daaa 1 yeşil elme yediiiimmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnn
günaydınnnnn çok güzel zengin menü
afiyet olsun ama sabah başlayıp akşam bitmesin
sabır azim hırs denge başaracağız dedik başaracağızzz
Eveeeeeeeeeeeeet ben de bu hafta gramla kilo verenler kervanına katıldımmmm veee 500gr verdimmmamaaa tabii çokkkk şükürrrr çokkkk mutluyummmmm gidiyor kilocuklarrr önemli olan da buuuuuu hepsi deeeee gidecekkkkkkkk inşallahhhhh yazaaa hepimizzzzz incecik fıstıklar olucaaaaaaaaaaazzzzzz inşallah sağlıklaaa:13::13::13:
Kahvaltımı da yazayımmm
1 portakal
3yk yoğurt
4yk nesfit ve tarçınla yaptığımm nefis karışımı yedim bu sabah değişiklik olsun diyeeee
hakikaten tamda iştah açacak şeyler valla kuru fasulye pilav bu arada çok severim fafori yemeeeğdir hiç dayanamamsalata olsa tok tutardı. bence sen 1 dilim ekmek ye kuru fasulye ye istersen 2 kaşıkta pilav alırsın
ıspanak böreği yağlı değil değilmi canım iştahını açmasın diye
hügocuğum pirinç yemek istemiyorum doyurmuyor ve hemen acıktırıyor beni 2dlm ekmek yerim sanırımm.bir daha bende listeyi eve götürücem uymayan bir şey varsa evden takviye ederim artıkın bugunlük böyle olsun bakalım
tabi canım pirinç patates iştah açıyor acıktırıyor. ben kuru fasulye bulgur pilavını çok severimevet menüyü eve götür bencede böyle stres yapıyosun öyle olunca evden getirisin arada
hemende yumuşarmışşşşşşşşşşşşşşş
gaşlarımın arasından dom dom neruşummm geçtiiiiii dom dom neruşummmmm geçtiiiiiiiiiiiiiii
bir Ahçı buldiiiiii oniiiiiii çizzzzzzzzzzzzzzzzz kekiiiiiiiiiii ye dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yokkkkkkkkkkkkkkkkkk dedi ağğğğğğğğğğğğğğladı galbimi dağlllllllladııııııııııııııııı
egdi aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh boynunu egdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................
ne güzel işte kızım 30 hafta hiç kilo verememiş biri olarak seni yürekten tebrik ediyorum yani,dur azcık tepinemmmmmmmmmmohhhhhhhhhhhhhhhh be tebrikler cancağızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
olsun canım 500 gramda iyi öenmli olan gitmesi diyetisyenlerde bunu istiyor zaten hafta 500 -75o gram onlar için ideal..
bu arada yediklerin güzel değişik güzel...afiyet olsun..bu arada tarçın senin bugünkü tatlı yeme ihtiyacını giderdi frenledi seni..bana diyetisyen söylemişti...canın tatlı çektiğinde ya naneli sakız çiğne yada tarçın çayı iç tarçın ye...demişti
ivvvvveeeeeeett.çok mutlu oluorum valla.yaşasın pilates kardeşliğiiiiiiiiiiiiiii[/B]
pilates pıtırcığı seniyaptın pilatesi ebru ablanma mutlu oldun demi
sizi gidi gombirik tavşanlar siziiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsunnnnnnn.tebrk edwrimmmmmmm bebişiiimmmm gitsin de ister gramla gitsin ister kiloyla neyle olursa olsunnnEveeeeeeeeeeeeet ben de bu hafta gramla kilo verenler kervanına katıldımmmm veee 500gr verdimmmamaaa tabii çokkkk şükürrrr çokkkk mutluyummmmm gidiyor kilocuklarrr önemli olan da buuuuuu hepsi deeeee gidecekkkkkkkk inşallahhhhh yazaaa hepimizzzzz incecik fıstıklar olucaaaaaaaaaaazzzzzz inşallah sağlıklaaa:13::13::13:
Kahvaltımı da yazayımmm
1 portakal
3yk yoğurt
heee hemen yumuşarımmm sana karşı kalbimmm pambıkkk gibi
ohhhhh tepinelim evettttt tabii kii çokşükürrrrr
abartma sen de bak veriyosun işte yahuuu daha vericeksin vericezzzz hepberaber kuttulucazzz bu fazlalıklardannnnn inşallahhhh sağlıklaaa fambikoooooom:13:
Sağol ebrucum çokşükür tabiii gayet memnunummmm gitsin deeeeeee hepsi gidecekk inşallah hepberaber kurtulucazzzz:13:
Evet tarçın mucizevii ben de mutlaka sütüme ya da meyveme serpiyorummm çok etkili tatlı isteğini tamamen kesiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?