60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkidişler keten tohumunu kullanın derim akbızlık için çok işe yarıyor. kullanın derimde başka bişey demem kullanında kullanın :86:

1 kaseye 2 çay kaşığı değilmi hugocum..bu arada afiyet olsun ton balığın salatan..
bende
öğle
ıspanak böreni 1 küçük tabak sulu oluyor bu--hem çorba hem sebze yemeği
4 y.k bulguır pilavı
salata yiycem

Eveeeeeeeeeeeeet ben de bu hafta gramla kilo verenler kervanına katıldımmmm veee 500gr verdimmm amaaa tabii çokkkk şükürrrr çokkkk mutluyummmmm gidiyor kilocuklarrr önemli olan da buuuuuu hepsi deeeee gidecekkkkkkkk inşallahhhhh yazaaa hepimizzzzz incecik fıstıklar olucaaaaaaaaaaazzzzzz inşallah sağlıklaaa:13::13::13:

Kahvaltımı da yazayımmm

1 portakal

3yk yoğurt

4yk nesfit ve tarçınla yaptığımm nefis karışımı yedim bu sabah değişiklik olsun diyeeee

sonraaa 1 fincan demleme yeşil çaaayy

ilk aramda daaa 1 yeşil elme yediiiimmmm

öğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu ve tatlı var
offfffffffffffffffffff ben ne yicem şinci,insan bir salata koyar bir yoğurt bir ayran koyar dimi ama,öfffffffffffffffff ve de pöfffffffffffffffffffffffff

ıspanak böreği yağlı değil değilmi canım iştahını açmasın diye

öğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu ve tatlı var
offfffffffffffffffffff ben ne yicem şinci,insan bir salata koyar bir yoğurt bir ayran koyar dimi ama,öfffffffffffffffff ve de pöfffffffffffffffffffffffff

hakikaten tamda iştah açacak şeyler valla kuru fasulye pilav bu arada çok severim fafori yemeeeğdir hiç dayanamam salata olsa tok tutardı. bence sen 1 dilim ekmek ye kuru fasulye ye istersen 2 kaşıkta pilav alırsın

ne güzel işte kızım 30 hafta hiç kilo verememiş biri olarak seni yürekten tebrik ediyorum yani,dur azcık tepinemmmmmmmmmmohhhhhhhhhhhhhhhh be tebrikler cancağızımmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnnnnnnnnn

hoşbulduk canımm

günaydınnnnn çok güzel zengin menü

afiyet olsun ama sabah başlayıp akşam bitmesin
sabır azim hırs denge başaracağız dedik başaracağızzz

yok canım ben öyle değilim zaten
burdaki arkadaşlar bilir beni
yemeğimi de sporumu da düzenli yapmaya çalışırım ben daha doğrusu çalışıyodum
15 gün izne gittim, bütün düzenim bozuldu ama

gerçi kilo almadım 3 haftadır, aynı kilodayım ama spor yapamadığım için çok huzursuz oldum, ayrıca ne güzel pilatese falan alışmıştım, o da gitti, ona çok üzüldüm zaten ((

inşallah eski halime dönücem inşallah bi an önce

bu hafta saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım, hatta dün neler neler yedim ama kilomda bi değişiklik yok çok şükür

artık bugün başladım, günde 1400 kalori alacağım, phaftada 3 gün 45 dk-1 saat arası spor yapıp kalan günlerde de pilates yapıciimm

belki h.sonu sabah pilates akşam spor yaparım ki arayı kapatırım belki binrazcıkk

bu arada bi dene elma yedim yeşilinden :)))

olsun canım 500 gramda iyi öenmli olan gitmesi diyetisyenlerde bunu istiyor zaten hafta 500 -75o gram onlar için ideal..
bu arada yediklerin güzel değişik güzel...afiyet olsun..bu arada tarçın senin bugünkü tatlı yeme ihtiyacını giderdi frenledi seni..bana diyetisyen söylemişti...canın tatlı çektiğinde ya naneli sakız çiğne yada tarçın çayı iç tarçın ye...demişti

hakikaten tamda iştah açacak şeyler valla kuru fasulye pilav bu arada çok severim fafori yemeeeğdir hiç dayanamam salata olsa tok tutardı. bence sen 1 dilim ekmek ye kuru fasulye ye istersen 2 kaşıkta pilav alırsın

hügocuğum pirinç yemek istemiyorum doyurmuyor ve hemen acıktırıyor beni 2dlm ekmek yerim sanırımm.bir daha bende listeyi eve götürücem uymayan bir şey varsa evden takviye ederim artıkın bugunlük böyle olsun bakalım

tabi canım pirinç patates iştah açıyor acıktırıyor. ben kuru fasulye bulgur pilavını çok severim evet menüyü eve götür bencede böyle stres yapıyosun öyle olunca evden getirisin arada

tabi canım pirinç patates iştah açıyor acıktırıyor. ben kuru fasulye bulgur pilavını çok severim evet menüyü eve götür bencede böyle stres yapıyosun öyle olunca evden getirisin arada

damam o zaman gönül rahatlığında ye. annende sana destek oluyo bu güzel beraber zayıflıyorsunuz o haızrlar yemecikleri light light sende sorun yaşamazsın

heee hemen yumuşarımmm sana karşı kalbimmm pambıkkk gibi

ne güzel işte kızım 30 hafta hiç kilo verememiş biri olarak seni yürekten tebrik ediyorum yani,dur azcık tepinemmmmmmmmmmohhhhhhhhhhhhhhhh be tebrikler cancağızımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhhhh tepinelim evettttt tabii kii çokşükürrrrr

abartma sen de bak veriyosun işte yahuuu daha vericeksin vericezzzz hepberaber kuttulucazzz bu fazlalıklardannnnn inşallahhhh sağlıklaaa fambikoooooom:13:

Sağol ebrucum çokşükür tabiii gayet memnunummmm gitsin deeeeeee hepsi gidecekk inşallah hepberaber kurtulucazzzz:13:

Evet tarçın mucizevii ben de mutlaka sütüme ya da meyveme serpiyorummm çok etkili tatlı isteğini tamamen kesiyoo

[/B]
pilates pıtırcığı seni yaptın pilatesi ebru ablanma mutlu oldun demi
ivvvvveeeeeeett.çok mutlu oluorum valla.yaşasın pilates kardeşliğiiiiiiiiiiiiiii
sizi gidi gombirik tavşanlar siziiiiiiiiiiiiiiii

afiyet olsunnnnnnn.tebrk edwrimmmmmmm bebişiiimmmm gitsin de ister gramla gitsin ister kiloyla neyle olursa olsunnn

tarçını ilk defa duydum muhakkak deneyeceğim tatlı canavarı olarak çok ihtiyacım olacak galiba bu diyet döneminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…