haftada bir gün mü tartılıyoruz arkadaşlar
özellikle tartıldığınız bir gün var mı
neruşş şurda 2-3 kilo bişeyin kalmış yolun sonuna geldin sayılır kız
kızlar menüm
3 el ayasından az et döner
salata ayran
bir dilim kepek ekmek
pilav almadım
hugocuksen verdinmi kiloevdeki yanlışmı tartıyo seni anlamadım ben
kızlar menüm
3 el ayasından az et döner
salata ayran
bir dilim kepek ekmek
pilav almadım
heee benim tartı hep yanlış tartıyor zaten. bakalım verdimmi vermedimmi salı günü öğrencem kontrolum var
hım anladım niye yeni bi tartı almıyon maşşlah valla ii duruyon tartılmadan
tartıya bakmıyorum ben vücuduma bakıyorum
günaydın...
menünü okudum fakat akşam yemeğinde pilav veya makarna var yanında da ekmek olmamalı bence...am güzel gerisi..teşekkür ederim paylaştığın için.bu diyetin her günü bu şekilmi yoksa hergün farklımı...
tartıya bakmıyorum ben vücuduma bakıyorum
3 kaşık p.pilavı,
5 kaşık etli mantar yemeği,
1 küçük kase cacık,
1 orta boy portakal..
bu kadarrrr......
bana bu diyeti diyetisyen vermişti. ilk yaptıgımda çok güzel kilo verdim sonra ekmekler fazla gelmeye başladı yemedim. kilo vermem durdu. diyetisyenime sorduğumda sana verdiklerimden eksik yediğin var mı dedi. ekmekleri az yiyorum dedim. hepsini yemek zorundasın yoksa kilo veremezsin dedi. şasırdım bende. vücut az besine alışırsa daha sonra yemeğe başladıgında kilo alırsın dedi. genelde diyetlerin sorunu bu zaten. çok az besin oluyor sonra cok yeyince kilo alınıyor. canım birebir uygulandıgın çok işe yarıyor. ben bugun uyguladım umarım devam edebilirim.. her gün aynı. ama yemekleri deiştirebilirsin. yani balık, tavuk gibi. sebze yemeklerinde istediğin çesidi kullan. ama patates sebzeden sayılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?