60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze afiyet olsun kızlar
nerudayla aynı kahvaltıyı yapmışız
balım seni çok tbrk ediyorum canım arkadaşım çoksevindim buhafta ben hiç veremdim bakam yarında vermediysem kaldı neyse olsun inşşlah verecezzzzzzz

haftada bir gün mü tartılıyoruz arkadaşlar
özellikle tartıldığınız bir gün var mı

yok canım herkes kendine gör bir günde tartoılıo ama genelde cuma gibi sankii hafta bir tartılıor ama daha sık deil bazıları 2 haftada bir tartılıo

şimdikkk ben pazara gidiorummm.çok güzel bir hava var dışarda neruuuuuuuuuuşşşş
olmadıııı olmadııı olmadıııı gittiiiiiiiiii
öptm sizi öğle yemeği vakitme kadar gidip geleyimm

bana bu diyeti diyetisyen vermişti. ilk yaptıgımda çok güzel kilo verdim sonra ekmekler fazla gelmeye başladı yemedim. kilo vermem durdu. diyetisyenime sorduğumda sana verdiklerimden eksik yediğin var mı dedi. ekmekleri az yiyorum dedim. hepsini yemek zorundasın yoksa kilo veremezsin dedi. şasırdım bende. vücut az besine alışırsa daha sonra yemeğe başladıgında kilo alırsın dedi. genelde diyetlerin sorunu bu zaten. çok az besin oluyor sonra cok yeyince kilo alınıyor. canım birebir uygulandıgın çok işe yarıyor. ben bugun uyguladım umarım devam edebilirim.. her gün aynı. ama yemekleri deiştirebilirsin. yani balık, tavuk gibi. sebze yemeklerinde istediğin çesidi kullan. ama patates sebzeden sayılmıyor

hııı evet haklısın aslında diyet zamanı kendimizi mümkün olduğumuzca kısıtlıyoruz sonra birden alıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…