afiyet olsun canım maşşlah ii doymuşundur
arkadaşlar birşey danışacağım size
çalışan arkadaşlar öğle yemeğini nasıl ayarlıyorlar. dışarıda hep fast foof isteyemem diyette olduğum için
işyerinde çıkıyor yemek ben onlardan bana uydun olanları belirli ölçülerde yiyiyorum.çorba mutlaka
yoğurt salata gibi şeyler oluyor. genelde tavuk et köfte kuru baklagiller oluyor. akşamda sebze yemeğe çalışıyorum. kepek ekmek her daim tabiki.
senin işyerinde çıkmıyorsa evden getirebilirsin sebze yoğurt kepekli ekmek,izgara tavuk salata falan. meyvede getir aralarda yersin
öğlen yemeğimi
6 7 kaşık mercimek
6 7 tane de mantı yedim
hiç bişi yoktu ya ne yoğurt ne salata iş yeri yemekleri ne yaparsın,çok kalori almış mıyımdır tadımlık yedim gerçi karnım halen açbugünlük ekmek hakkım bittimi birde
öğlen yemeğimi
6 7 kaşık mercimek
6 7 tane de mantı yedim
hiç bişi yoktu ya ne yoğurt ne salata iş yeri yemekleri ne yaparsın,çok kalori almış mıyımdır tadımlık yedim gerçi karnım halen açbugünlük ekmek hakkım bittimi birde
yok bence cok almadın canım afıyet olsun.ama mantı 1 dılım ekmegını goturdu sanırım
yemeğimi yedimmmmmmm
6 yk kuru fasülye
2 dlm kepek ekmeği
biraz turşu(hiç yemicektim aslında ama kuru kuru geçmedi yemekler artık)
hava bugün güzeldi markete kadar yürüdüm 200 ml ayran aldım yarım saat sonrada onu içtim.
doydum şükür
ara öğünüm 200 ml süt olacak ilerleyen vakitlerde,akşamda balık yicem sanıırm(ızgara levrek)
afiyet olsun iyi hem yürüyüş hem ayran bir taşla 2 tuşşşş
hoşgeldin canımiyi günler herkese;
siteye yeni girmeye başladım.azminizi görünce dün akşam karar verdim diyete başlamaya beni de aranıza alır mısnız:)
afiyet olsun balımmarkete gittim geldim. öğlen yemeğimde yeşil salata yağı süzülmüş ton balıcığı ve 1 dilimde ekmecik olacak
canım bencede gelince ye bişeyler az bu çünküara ; 1 yeşil elma
öğle; 4 kaşık pırasa yemegı (1tk z.yagı ıle yapılmıs)
4 kasık yogurt
bı yere gıtmem lazım ondan boyle gecıstırdm.ama yıne yerım gelınce herhalde.
çalıştığım için sabah kahvaltısını okulda yaptım
şekersiz bir bardak çay
bir adet patatesli pohaça
yemeğimi yedimmmmmmm
6 yk kuru fasülye
2 dlm kepek ekmeği
biraz turşu(hiç yemicektim aslında ama kuru kuru geçmedi yemekler artık)
hava bugün güzeldi markete kadar yürüdüm 200 ml ayran aldım yarım saat sonrada onu içtim.
doydum şükür
ara öğünüm 200 ml süt olacak ilerleyen vakitlerde,akşamda balık yicem sanıırm(ızgara levrek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?