60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar birşey danışacağım size
çalışan arkadaşlar öğle yemeğini nasıl ayarlıyorlar. dışarıda hep fast foof isteyemem diyette olduğum için

işyerinde çıkıyor yemek ben onlardan bana uydun olanları belirli ölçülerde yiyiyorum.çorba mutlaka
yoğurt salata gibi şeyler oluyor. genelde tavuk et köfte kuru baklagiller oluyor. akşamda sebze yemeğe çalışıyorum. kepek ekmek her daim tabiki.
senin işyerinde çıkmıyorsa evden getirebilirsin sebze yoğurt kepekli ekmek,izgara tavuk salata falan. meyvede getir aralarda yersin

öğlen yemeğimi

6 7 kaşık mercimek
6 7 tane de mantı yedim

hiç bişi yoktu ya ne yoğurt ne salata iş yeri yemekleri ne yaparsın,çok kalori almış mıyımdır tadımlık yedim gerçi karnım halen aç bugünlük ekmek hakkım bittimi birde

bizim iş yerinde kendi pişiyo o yüzden hergün mutlaka yoğurt ve salata olurdu,ama bugün yoktu mesela ee sürekli var biliyorsun bişi de getirmiyosun aksiliik oldu işte böyle..ara öğün için evden elma portakal getiriyorum :82:

afiyet olsun canım maşşlah ii doymuşundur

yok bence cok almadın canım afıyet olsun.ama mantı 1 dılım ekmegını goturdu sanırım

mantı yerine 1 dilim kepek ekmek yeseydin hem daha doyurucu olurdu hem de mantı gibi kalorili olmazdı. yememeye çalış o tarz şeleri cııızzzzz

yemeğimi yedimmmmmmm
6 yk kuru fasülye
2 dlm kepek ekmeği
biraz turşu(hiç yemicektim aslında ama kuru kuru geçmedi yemekler artık)
hava bugün güzeldi markete kadar yürüdüm 200 ml ayran aldım yarım saat sonrada onu içtim.
doydum şükür

ara öğünüm 200 ml süt olacak ilerleyen vakitlerde,akşamda balık yicem sanıırm(ızgara levrek)

afiyet olsun iyi hem yürüyüş hem ayran bir taşla 2 tuşşşş

diyet bant kullananmak nasıl olur sızce.ben bı donem kullandım kılo verdm spor yapıyordum dıkkat edıyordum vs oyle vermıs olabılırım ama hıc acıkmıyordum sankıı.ıstah kontrolu verıyormus dedıler bılmıyorum

aranızda L- CARNİTİNE KULLANAN VAR MI ARKADAŞLAR?ENDER SARAÇ TAVSİYE ETTİ DE.İÇİNCE HİPER AKTİF OLUYOMUŞSUNUZ.ACAİP ENERJİ VERİYOMUŞ.

iyi günler herkese;
siteye yeni girmeye başladım.azminizi görünce dün akşam karar verdim diyete başlamaya beni de aranıza alır mısnız:)
hoşgeldin canım
markete gittim geldim. öğlen yemeğimde yeşil salata yağı süzülmüş ton balıcığı ve 1 dilimde ekmecik olacak
afiyet olsun balım
ara ; 1 yeşil elma
öğle; 4 kaşık pırasa yemegı (1tk z.yagı ıle yapılmıs)
4 kasık yogurt

bı yere gıtmem lazım ondan boyle gecıstırdm.ama yıne yerım gelınce herhalde.
canım bencede gelince ye bişeyler az bu çünkü
çalıştığım için sabah kahvaltısını okulda yaptım
şekersiz bir bardak çay
bir adet patatesli pohaça

nazende canım bizde çalışıyoruz ama kahvaltımızı ya evde yada işyerine getirip yapıyoruz akşamdan yiyeceklerini hazırla ben bazen öyle yapıyorum rahat oluyo canım.çalışıyorum diye sürekli poğaça simit yemiceksin heralde dimi :26:

afiyet olsun fambıkcım.birazcık turşudan bişey olmaz canımya bende yiyorum bazen turşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…