afiyet olsun fambıkcım.birazcık turşudan bişey olmaz canımya bende yiyorum bazen turşu.
nerudacığım tebrik ederim canımEveeeeeeeeeeeeet ben de bu hafta gramla kilo verenler kervanına katıldımmmm veee 500gr verdimmmamaaa tabii çokkkk şükürrrr çokkkk mutluyummmmm gidiyor kilocuklarrr önemli olan da buuuuuu hepsi deeeee gidecekkkkkkkk inşallahhhhh yazaaa hepimizzzzz incecik fıstıklar olucaaaaaaaaaaazzzzzz inşallah sağlıklaaa:13::13::13:
Kahvaltımı da yazayımmm
1 portakal
3yk yoğurt
4yk nesfit ve tarçınla yaptığımm nefis karışımı yedim bu sabah değişiklik olsun diyeeee
sonraaa 1 fincan demleme yeşil çaaayy
ilk aramda daaa 1 yeşil elme yediiiimmmm
başkalarına akıl vereceğine oturda düşün işte şimdi ne yapcam diyeöğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu ve tatlı var
offfffffffffffffffffff ben ne yicem şinci,insan bir salata koyar bir yoğurt bir ayran koyar dimi ama,öfffffffffffffffff ve de pöfffffffffffffffffffffffff
ebim tartı hep 66 diyüür kilo versemde vermesemde
öğle yemeğim:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
yok canım herkezin farklı yani istediğin zaman tartıl ama haftada bir yada 15 günde bir tartılhaftada bir gün mü tartılıyoruz arkadaşlar
özellikle tartıldığınız bir gün var mı
afiyet olsun canımbenim aram güzel arammm
110 grçprobiyotik yoğurt
1 gevrek( grissiini)
1 kuru incir
3-4 kuru kayısı
ben de bir adet yeşil elma yedim ara öğün için
başkalarına akıl vereceğine oturda düşün işte şimdi ne yapcam diyedünden bakıpta menüye akşam evde yemek yapıp getirseydinya ama nerde o düşünce ha söyle bana haksızmıyım
amanda aman pilav almamış yerinde tercih yapmış yerim seni nen
noluyo yaaa Allah Allaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar menüm
3 el ayasından az et döner
salata ayran
bir dilim kepek ekmek
pilav almadım
noluyosumu varallahtan daha sonraki yazında gördüm akıl edebilmişin menüyü eve götürmeyi
kız valla hiç aklıma gelmemeişti listeyi eve götürmek nedense,son zamnlarad menülerin iyi çıkıyor onadan dolayı sanıırm aklıma gelmedi.geçen sen söylemiştin ya eve götürüyorum ona göre bakıyorum diye bu menüyü görünce bari bende öyle yapayım dedim,en azından ayran getiririm yada 200ml yoğurt onu yerim artıkın
ekmek yemediğin için güzel olmuş canım menü3 kaşık p.pilavı,
5 kaşık etli mantar yemeği,
1 küçük kase cacık,
1 orta boy portakal..
bu kadarrrr......
evet canım katılıyorum doğru söylemiş diyetisyenbana bu diyeti diyetisyen vermişti. ilk yaptıgımda çok güzel kilo verdim sonra ekmekler fazla gelmeye başladı yemedim. kilo vermem durdu. diyetisyenime sorduğumda sana verdiklerimden eksik yediğin var mı dedi. ekmekleri az yiyorum dedim. hepsini yemek zorundasın yoksa kilo veremezsin dedi. şasırdım bende. vücut az besine alışırsa daha sonra yemeğe başladıgında kilo alırsın dedi. genelde diyetlerin sorunu bu zaten. çok az besin oluyor sonra cok yeyince kilo alınıyor. canım birebir uygulandıgın çok işe yarıyor. ben bugun uyguladım umarım devam edebilirim.. her gün aynı. ama yemekleri deiştirebilirsin. yani balık, tavuk gibi. sebze yemeklerinde istediğin çesidi kullan. ama patates sebzeden sayılmıyor
evden getiriyorum canım ben uymazsa eğer banaarkadaşlar birşey danışacağım size
çalışan arkadaşlar öğle yemeğini nasıl ayarlıyorlar. dışarıda hep fast foof isteyemem diyette olduğum için
bir dilim ekmek olabilirdi canım afiyet olsunöğle yemeğim:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
canım dışardamı yadin sen bunları mantı diyosun yoğurt yok demişsin anlamadım mantı yoğurtlu olmazmı :26:öğlen yemeğimi
6 7 kaşık mercimek
6 7 tane de mantı yedim
hiç bişi yoktu ya ne yoğurt ne salata iş yeri yemekleri ne yaparsın,çok kalori almış mıyımdır tadımlık yedim gerçi karnım halen açbugünlük ekmek hakkım bittimi birde
canım boşver onları o bantla zayıfladın sonra bıraktın ne olacak peki bence herşey beyinde biter canım hiç ilgilenme bile derim bu gibi şeylerlediyet bant kullananmak nasıl olur sızce.ben bı donem kullandım kılo verdm spor yapıyordum dıkkat edıyordum vs oyle vermıs olabılırım ama hıc acıkmıyordum sankıı.ıstah kontrolu verıyormus dedıler bılmıyorum
Sabah:
Sütlü Kahve,Kıbrıt kutusu klasıgınde peynır,3-5 zeytin
10.30 SütLü kahve :s
Öglen yemegı : 2 adet orta boy patates haşlaması ve şekersız cay
Şu anda Yeşil cay Lımonlu
canım sağlıksız bu beslenme tarzı ekmekte yok hiç
bıde ıphone kullananlar varsa bı program var onda kalorimetre dıye, yas/boy/ kılonuzu yazıyosunuz sonra gunluk yemeklerınızı secıyosunuz,spor yaptıysanız kaç kalori kaybettıgınız ve gun sonunda sıze kaç kılo verdıgınızı söyluyor.Onun cok yardımı dokunuyor. bugun 358Kl. Harcamısım.0,180kg
akşama levrek yicem kesinleşti.
nası yapıyosunuz bakim sizler en yağsıızndan şöölle bir tarif verin bakemmmmm
afiyet olsun canım.bende yarın çıkmayı düşünüyorum pazara brokoli alıcam ne zamandır yemiyorum işyerinede haşlayıp getiriyorum salata yerine güzel oluyorseeeelaaaaaaaaaaaaaaaammm ben geldimm
pazarıma gttim geldim gidiş geliş toplam 1 saat yürüyüş mesafesi var ev le pazar arası gerlken de 6-7 kilo yük vardı elimde baya iyi yürüdüm terlemişimmm
öğle yemeğimi de yiveeedimm gariii
1.5 kepçe merciemk çorbası
2 orta boy dolma(prienecim dediğin gibi 1-2 yemekle bitmio dolma amabtti bugün)
dolam yiye yiye dolma gibi olcm yakındaAllah korusunn
bol limonlu lahana morlahan brokoli salatası
1yk yoğurt
ben geldim ara öğüncüğümü yapıyorum
afiyet olsun nugiiiiii.tickerindaa hayrlı olsun tez zmanda sağa doğru kaysın inşlaaaaaaaaalllaaahhhkızlar menüm
3 el ayasından az et döner
salata ayran
bir dilim kepek ekmek
pilav almadım
afiyet olsunn3 kaşık p.pilavı,
5 kaşık etli mantar yemeği,
1 küçük kase cacık,
1 orta boy portakal..
bu kadarrrr......
afiyet olsun cnm ekmek yemedinmi yazmamılsın ekeğini ihmal etmeöğle yemeğim:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
afiyet olsun fambıkkkkkkkyemeğimi yedimmmmmmm
6 yk kuru fasülye
2 dlm kepek ekmeği
biraz turşu(hiç yemicektim aslında ama kuru kuru geçmedi yemekler artık)
hava bugün güzeldi markete kadar yürüdüm 200 ml ayran aldım yarım saat sonrada onu içtim.
doydum şükür
ara öğünüm 200 ml süt olacak ilerleyen vakitlerde,akşamda balık yicem sanıırm(ızgara levrek)
bebişimm ben fırın tepsisine halka soğan ve pataes doğruyorum.üstüne balıkları yıkayıp tuzlayıp koyuorum. levrek 200 derecede 20 dk da pişio.yağ koymuorum hiç balığın kendi yağıda altına inio pataeslerin soğanların üstüne onlarıda afiyetle eşim yiyo ben yemiorum.1 levrek de çok gelio ayrıca bana çünkü bizim aldıklarımızn bi tanesi 400 gr. fln.o yüzden ben ancak yarısını yiorumakşama levrek yicem kesinleşti.
nası yapıyosunuz bakim sizler en yağsıızndan şöölle bir tarif verin bakemmmmm
ben de çok şey aldım valla bir hafta rahatım ohh. yer elması brüksel lahanası yeşillik pırasa havuç mor lahana kırmızız biberr.... die gidioafiyet olsun canım.bende yarın çıkmayı düşünüyorum pazara brokoli alıcam ne zamandır yemiyorum işyerinede haşlayıp getiriyorum salata yerine güzel oluyor
uş geldin beyaafiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?