60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerudacığım tebrik ederim canım çok sevindim darısı hepimizin başına afiyet olsun canım
öğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu ve tatlı var
offfffffffffffffffffff ben ne yicem şinci,insan bir salata koyar bir yoğurt bir ayran koyar dimi ama,öfffffffffffffffff ve de pöfffffffffffffffffffffffff
başkalarına akıl vereceğine oturda düşün işte şimdi ne yapcam diye dünden bakıpta menüye akşam evde yemek yapıp getirseydinya ama nerde o düşünce ha söyle bana haksızmıyım
ebim tartı hep 66 diyüür kilo versemde vermesemde

bence sen o tartıyı çöpe at yenisini al balım

Sabah:
Sütlü Kahve,Kıbrıt kutusu klasıgınde peynır,3-5 zeytin
10.30 SütLü kahve :s
Öglen yemegı : 2 adet orta boy patates haşlaması ve şekersız cay
Şu anda Yeşil cay Lımonlu

bıde ıphone kullananlar varsa bı program var onda kalorimetre dıye, yas/boy/ kılonuzu yazıyosunuz sonra gunluk yemeklerınızı secıyosunuz,spor yaptıysanız kaç kalori kaybettıgınız ve gun sonunda sıze kaç kılo verdıgınızı söyluyor.Onun cok yardımı dokunuyor. bugun 358Kl. Harcamısım.0,180kg

haftada bir gün mü tartılıyoruz arkadaşlar
özellikle tartıldığınız bir gün var mı
yok canım herkezin farklı yani istediğin zaman tartıl ama haftada bir yada 15 günde bir tartıl
benim aram güzel arammm

110 grçprobiyotik yoğurt
1 gevrek( grissiini)
1 kuru incir
3-4 kuru kayısı
afiyet olsun canım
ben de bir adet yeşil elma yedim ara öğün için

afiyet olsun canım

noluyosumu var allahtan daha sonraki yazında gördüm akıl edebilmişin menüyü eve götürmeyi

kız valla hiç aklıma gelmemeişti listeyi eve götürmek nedense,son zamnlarad menülerin iyi çıkıyor onadan dolayı sanıırm aklıma gelmedi.geçen sen söylemiştin ya eve götürüyorum ona göre bakıyorum diye bu menüyü görünce bari bende öyle yapayım dedim,en azından ayran getiririm yada 200ml yoğurt onu yerim artıkın

evet canım iyiy olur buzdolabımın üstüne astım bakıyorum ordan.benim yiyeceğim birşey yoksa yapıp getiriyorum evden.et yemeği bile yaptım getirdim evden tavuk sote yapmıştım. ayranda getiriyorum sorun olmuy işte ne yiyecem diye

akşama levrek yicem kesinleşti.
nası yapıyosunuz bakim sizler en yağsıızndan şöölle bir tarif verin bakemmmmm

seeeelaaaaaaaaaaaaaaaammm ben geldimm
pazarıma gttim geldim gidiş geliş toplam 1 saat yürüyüş mesafesi var ev le pazar arası gerlken de 6-7 kilo yük vardı elimde baya iyi yürüdüm terlemişimmm
öğle yemeğimi de yiveeedimm gariii

1.5 kepçe merciemk çorbası
2 orta boy dolma(prienecim dediğin gibi 1-2 yemekle bitmio dolma amabtti bugün)
dolam yiye yiye dolma gibi olcm yakındaAllah korusunn
bol limonlu lahana morlahan brokoli salatası
1yk yoğurt

3 kaşık p.pilavı,
5 kaşık etli mantar yemeği,
1 küçük kase cacık,
1 orta boy portakal..

bu kadarrrr......
ekmek yemediğin için güzel olmuş canım menü
evet canım katılıyorum doğru söylemiş diyetisyen
arkadaşlar birşey danışacağım size
çalışan arkadaşlar öğle yemeğini nasıl ayarlıyorlar. dışarıda hep fast foof isteyemem diyette olduğum için
evden getiriyorum canım ben uymazsa eğer bana
öğle yemeğim:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
bir dilim ekmek olabilirdi canım afiyet olsun
canım dışardamı yadin sen bunları mantı diyosun yoğurt yok demişsin anlamadım mantı yoğurtlu olmazmı :26:
canım boşver onları o bantla zayıfladın sonra bıraktın ne olacak peki bence herşey beyinde biter canım hiç ilgilenme bile derim bu gibi şeylerle

fambımm bizde elektrikli ızgara var büyük yıllardır kullanıyoruz çok memnunuz eşim benim balık tutmasını temizlemesini ihaleye gitmesini sevdiği için balık diyince onun için hayat durur birde balığı taze yiyecek öyle deepfreeze bile koymayız yemiyo zaten.biz hep o elektrikli ızgarada yapıyoruz canım.eğer yağda yapacaksan pişir sonra peçeteyle yağsını al zaten derisinide sıyırırsın eti zaten yağlı olmaz kızartırkende geçmez fazla ete yağ

afiyet olsun canım.bende yarın çıkmayı düşünüyorum pazara brokoli alıcam ne zamandır yemiyorum işyerinede haşlayıp getiriyorum salata yerine güzel oluyor
ben geldim ara öğüncüğümü yapıyorum

uş geldin beya afiyet olsun canım

kızlar menüm
3 el ayasından az et döner
salata ayran
bir dilim kepek ekmek
pilav almadım
afiyet olsun nugiiiiii.tickerindaa hayrlı olsun tez zmanda sağa doğru kaysın inşlaaaaaaaaalllaaahhh

3 kaşık p.pilavı,
5 kaşık etli mantar yemeği,
1 küçük kase cacık,
1 orta boy portakal..

bu kadarrrr......
afiyet olsunn

öğle yemeğim:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
afiyet olsun cnm ekmek yemedinmi yazmamılsın ekeğini ihmal etme

afiyet olsun fambıkkkkkkk turşu çok faydalı geçen hugocuk sordu gost a o da dedi arada yiyebilrsnbz çok faydalı die.bende yiorum bazen çok az 1-2 parça iyi olur.

bebişimm ben fırın tepsisine halka soğan ve pataes doğruyorum.üstüne balıkları yıkayıp tuzlayıp koyuorum. levrek 200 derecede 20 dk da pişio.yağ koymuorum hiç balığın kendi yağıda altına inio pataeslerin soğanların üstüne onlarıda afiyetle eşim yiyo ben yemiorum.1 levrek de çok gelio ayrıca bana çünkü bizim aldıklarımızn bi tanesi 400 gr. fln.o yüzden ben ancak yarısını yiorum afiyet olsun bebikkkk

afiyet olsun canım.bende yarın çıkmayı düşünüyorum pazara brokoli alıcam ne zamandır yemiyorum işyerinede haşlayıp getiriyorum salata yerine güzel oluyor

uş geldin beya afiyet olsun canım
ben de çok şey aldım valla bir hafta rahatım ohh. yer elması brüksel lahanası yeşillik pırasa havuç mor lahana kırmızız biberr.... die gidiobrokoli evet çok güzel oluo ya ister haşla limonlu ye ister salataya doğra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…