günaydıııııınnn kızlaaaaaaaaaaaarr
herkese güzel bir gün diliorum
kahvaltım
1kupa şkersiz çay
2 dilim karışık tahılllı ekmek
2 kuru kayısı
1 çeri domates
maydonoz dere otu
2 kk peynir çeşitleri
4 zeytn
2 yk yoğurt 1/2 tk keten tohumu ile
1 tk pekmez
bide akşam yemeğinde ek olarak 2 yk mantı yedim2 yk da az şekerli sütlü tatlı yazmanzsam içim rahat etmezdi yazayım dedim.
pilatesi beklycem şimdi. geçmişe bi göz atayım
bu arada tvde süt ve süt ürünlerinin metabolzimayı hızlandırdığı ve günlük bezlenmede mutlaka olması gerektiğini 2 ünlü beslenme uzmanı anlatıor onuda dip not ekleyeyim dedim yemeyenler varsa duyrulur.
benden yıldızlı bir aferinnnnnnnnnnnnnn sana:80::79:
Herkese günaydııııııııııııııııııııın öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum kızlaaarrrr tüm fazla kilolara elvedaaaaa dediğimizzzzzz bir gün olsun inşallahhhh
Ben dün akşamı falan yazmamıştım dün tüm günü yazayım
kalkınca
1 hac hurması 500 ml su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 çeri domates
1 salatalık
boll maydonoz
1.ara: 1 portakal
öğle
3yk kuru fasulye
1 kutu lıght ton balığı
bol yeşillikle yapılmış salata
1 dilim uno denge ekmek
1 kase lıght yoğurt
2.ara: 1 armut
akşam:
4 tane ceviz kadar köfte
5yk türlü
1 kase lıght yoğurt
Bugün deeee kahvaltımmm
2 dilim uno denge ekmek
1 kk yağsız beyaz peynir
1 adet 1tk zyağı ile yapılmış sahanda yumurta
3 çeri domates
2 salatalık
Şimdi de yeşil çayımı içiyorummmm şuana kadar da 1lt su içtimmm dün de 3lt ye yakın su içmiştim zatiiii
Bu hafta regl olcam inşallah muhtemelen perşembe falan o yüzden biraz şişlik başladı sanırım bu hafta tartılmam cuma falan tartılıyodum çünkü artık regl bitince haftaya salı-çarşamba falan tartılırım sanırım:26:
benm midem kaldırmadı canım bi kere içip günlerce mide ağrısı çekmiştim bir daha da içmedim. bende gastrit fln var çünkü. ama burda çen arkadaşlar var cnm dikkat et miden de sorun varsa içme cnmsirkeli ballı su karısımı ıcen var mı dostlar:26::26:
saol bebişiiiiimmmmm bende öle yapmaya çalışıorum zaten yediğim tatlılarda şerbetli ağır kremalı tatlılar deil genelde sütlü tatlı.afiyet olsun canikommmm,artık seninkiler kaçamak değil,yemen lazım zaten kilo durumunu dengelemeyide öğrenmen gerekiyor sonuçta
Herkese günaydııııııııııııııııııııın öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum kızlaaarrrr tüm fazla kilolara elvedaaaaa dediğimizzzzzz bir gün olsun inşallahhhh
Ben dün akşamı falan yazmamıştım dün tüm günü yazayım
kalkınca
1 hac hurması 500 ml su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 çeri domates
1 salatalık
boll maydonoz
1.ara: 1 portakal
öğle
3yk kuru fasulye
1 kutu lıght ton balığı
bol yeşillikle yapılmış salata
1 dilim uno denge ekmek
1 kase lıght yoğurt
2.ara: 1 armut
akşam:
4 tane ceviz kadar köfte
5yk türlü
1 kase lıght yoğurt
Bugün deeee kahvaltımmm
2 dilim uno denge ekmek
1 kk yağsız beyaz peynir
1 adet 1tk zyağı ile yapılmış sahanda yumurta
3 çeri domates
2 salatalık
Şimdi de yeşil çayımı içiyorummmm şuana kadar da 1lt su içtimmm dün de 3lt ye yakın su içmiştim zatiiii
Bu hafta regl olcam inşallah muhtemelen perşembe falan o yüzden biraz şişlik başladı sanırım bu hafta tartılmam cuma falan tartılıyodum çünkü artık regl bitince haftaya salı-çarşamba falan tartılırım sanırım:26:
günaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay
benm midem kaldırmadı canım bi kere içip günlerce mide ağrısı çekmiştim bir daha da içmedim. bende gastrit fln var çünkü. ama burda çen arkadaşlar var cnm dikkat et miden de sorun varsa içme cnm
saol bebişiiiiimmmmm bende öle yapmaya çalışıorum zaten yediğim tatlılarda şerbetli ağır kremalı tatlılar deil genelde sütlü tatlı.
afiyet olsun bebikkkkkk...hadi bakalım gitmiştr yine en az 1 kilo dayanmaz bu spora bu azime neruşun kilolarıııııııııııı
pilatesimi de yaptım ebru bol bol strech yaptı bugün ama ben dier hareketler,ide ekledim kalça basen karın harektleride yaptım.30 dk.
ara öğünlerde yapılmış afiyet olsun kızlar .benmde dışarı çıkmam lazım ara öğünüm yolda yaparım artık kuru kayısı erik ve beyaz leblebilerimle.
aa kızlar bide keten tohumlu yoğurdu yedkten 45 dk. sonra wc ye çıktımmtesadüf mü yoksa bu kadar kısa sürede etkisi gösterdmi bilemiorum bi kaç gün devam edeyim bakalım nolcakk
afiyet olsun canım artık sabhaları büskivide yemiyosun bakıyorum
günaydıınnnnnhemen kahvaltımı yazarak başlayım.kahvaltı öncesi1 bardak ılık su ve kahvaltıda1 kupa şekeresiz çay,1 kk beyaz peynir(üzerine kaynar su döküp biraz beklettim yağı gitmişmidir ki)5 tane yeşil zeytin,2 dilim kepek ekmeği ara öğün 1 elma yedim.şimdiye kadar 1 lt su içtim.3 mil leslimi yaptımve nivea ile dinamik sabahlar cd sinini ısınma hareketlerini atlayıp devamını yaptım.öğlenede 2 tane kadınbudu köfte yeşil salata ve 1 bardak yoğurt ile 2 dilim tam buğday ekmeği yemeği planlıyorum.yalnız öğlen yemeğinde aslında 3tane köfte yemem lazım ama normal köftem yok onun yerine 2 tane avuç içi büyüklüğünde 2 tane kadınbudu köfteyi ızgarada pişirsem yesem olurmuki acep:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?