60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

CANIM REGLİM BİTMEK ÜZERE..sinemaki var birde aşrık otu var.ikisi hemen hemen aynı fakat ben içmek istemiyorum bağırsak tembelliği yapıyor.doğadan form içiyorum aslında tşk ederim bilgi verdiğpin için[/QUOTE]
tamamdır canım sen zaten bilinçlisin ne yapacağınız zaten biliyor muşsun. reglin bitince düzelirsin sanırım çünkü benim düzene giriyor.

afiyet olsun canikommmm,artık seninkiler kaçamak değil,yemen lazım zaten kilo durumunu dengelemeyide öğrenmen gerekiyor sonuçta

SELAM KIZLARRRRRRRR
regl olcam olamıyorum sürekli sporumu yapıyorum bir fark yok sanki :84:
pazar günü de yarımda çikolata yedim onun dışında sorun yok akşam 45 dakika sporumu yaptım :86:sizin regl dönmeleriniz nasıl geçiyo kızlar :87:

Herkese günaydııııııııııııııııııııın öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum kızlaaarrrr tüm fazla kilolara elvedaaaaa dediğimizzzzzz bir gün olsun inşallahhhh

Ben dün akşamı falan yazmamıştım dün tüm günü yazayım

kalkınca

1 hac hurması 500 ml su

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

1 dilim çok tahıllı ekmek

4 çeri domates

1 salatalık

boll maydonoz

1.ara: 1 portakal

öğle

3yk kuru fasulye

1 kutu lıght ton balığı

bol yeşillikle yapılmış salata

1 dilim uno denge ekmek

1 kase lıght yoğurt

2.ara: 1 armut

akşam:

4 tane ceviz kadar köfte

5yk türlü

1 kase lıght yoğurt

Bugün deeee kahvaltımmm

2 dilim uno denge ekmek

1 kk yağsız beyaz peynir

1 adet 1tk zyağı ile yapılmış sahanda yumurta

3 çeri domates

2 salatalık

Şimdi de yeşil çayımı içiyorummmm şuana kadar da 1lt su içtimmm dün de 3lt ye yakın su içmiştim zatiiii

Bu hafta regl olcam inşallah muhtemelen perşembe falan o yüzden biraz şişlik başladı sanırım bu hafta tartılmam cuma falan tartılıyodum çünkü artık regl bitince haftaya salı-çarşamba falan tartılırım sanırım:26:

günaydın neruşum herşey çok güzel maşşallah

sirkeli ballı su karısımı ıcen var mı dostlar:26::26:
benm midem kaldırmadı canım bi kere içip günlerce mide ağrısı çekmiştim bir daha da içmedim. bende gastrit fln var çünkü. ama burda çen arkadaşlar var cnm dikkat et miden de sorun varsa içme cnm

afiyet olsun canikommmm,artık seninkiler kaçamak değil,yemen lazım zaten kilo durumunu dengelemeyide öğrenmen gerekiyor sonuçta
saol bebişiiiiimmmmm bende öle yapmaya çalışıorum zaten yediğim tatlılarda şerbetli ağır kremalı tatlılar deil genelde sütlü tatlı.

afiyet olsun bebikkkkkk...hadi bakalım gitmiştr yine en az 1 kilo dayanmaz bu spora bu azime neruşun kilolarıııııııııııı

pilatesimi de yaptım ebru bol bol strech yaptı bugün ama ben dier hareketler,ide ekledim kalça basen karın harektleride yaptım.30 dk.

ara öğünlerde yapılmış afiyet olsun kızlar .benmde dışarı çıkmam lazım ara öğünüm yolda yaparım artık kuru kayısı erik ve beyaz leblebilerimle.

aa kızlar bide keten tohumlu yoğurdu yedkten 45 dk. sonra wc ye çıktımmtesadüf mü yoksa bu kadar kısa sürede etkisi gösterdmi bilemiorum bi kaç gün devam edeyim bakalım nolcakk

günaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay

afiyet olsun canım spor için tbrkler

günaydıınnnnnhemen kahvaltımı yazarak başlayım.kahvaltı öncesi1 bardak ılık su ve kahvaltıda1 kupa şekeresiz çay,1 kk beyaz peynir(üzerine kaynar su döküp biraz beklettim yağı gitmişmidir ki)5 tane yeşil zeytin,2 dilim kepek ekmeği ara öğün 1 elma yedim.şimdiye kadar 1 lt su içtim.3 mil leslimi yaptımve nivea ile dinamik sabahlar cd sinini ısınma hareketlerini atlayıp devamını yaptım.öğlenede 2 tane kadınbudu köfte yeşil salata ve 1 bardak yoğurt ile 2 dilim tam buğday ekmeği yemeği planlıyorum.yalnız öğlen yemeğinde aslında 3tane köfte yemem lazım ama normal köftem yok onun yerine 2 tane avuç içi büyüklüğünde 2 tane kadınbudu köfteyi ızgarada pişirsem yesem olurmuki acep:26:

Boyum 1,66
Yaşım 27
Kilom: 68,4
Eğer cuma gününe kadar 70 kg olmazsam bu grupta olucam ben de

Bu arada ben bundan 5 ay kadar önce 75,4 kg idim, sadece dikkat ederek az yiyerek ve yeşilçay vs ile 7 kg verdim( çok yavaş vermişim dimi) hala yerimde sayıyorum tabi.. Bakalım cuma ola hayrola:44:

olur tabi neden olmasın,ama hiç ızgarada denemedim nasıl olurki acaba:44:
canım bu arda yedikelrini satır satı aşağı doğru yazarsan daha net görebilirz,bu şekilde toplu olarak algılamak zor oluyo,yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…