60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki insülin direncinden kurtulmuşsun artıkın. çünkü hala kurtulamasaydın 2 kaşık çokokrem veya tahinpekmez yetmezdi arkası gelirdi eski günlerdeki gibi. şimdi nasıl yetiyor değilmi canım. banada tahinpekmez yetiyor çünkü üstelik regliyim ama gayet normal geçiyor tatlı krizi veyaa iştah açılması yok artık atlattık

günaydıııııınnn kızlaaaaaaaaaaaarr
herkese güzel bir gün diliorum
kahvaltım
1kupa şkersiz çay
2 dilim karışık tahılllı ekmek
2 kuru kayısı
1 çeri domates
maydonoz dere otu
2 kk peynir çeşitleri
4 zeytn
2 yk yoğurt 1/2 tk keten tohumu ile
1 tk pekmez

bide akşam yemeğinde ek olarak 2 yk mantı yedim 2 yk da az şekerli sütlü tatlıyazmanzsam içim rahat etmezdi yazayım dedim.

pilatesi beklycem şimdi. geçmişe bi göz atayım

bu arada tvde süt ve süt ürünlerinin metabolzimayı hızlandırdığı ve günlük bezlenmede mutlaka olması gerektiğini 2 ünlü beslenme uzmanı anlatıor onuda dip not ekleyeyim dedim yemeyenler varsa duyrulur.

afiyet olsun canım

evet canım 4 ay olucak ve hiçbir zaman 3 ay hiç tatlı yemedim.bu ay dediğim gibi 2 çay kaşığı sadece pazar günleri yiyorum tatlı ama devamını getirmedin hiç.

günaydın bebik afiyet olsun ideal kilona ulaştın az az tatlı yemeye başladın
doğru söylüyorsun calsiyum eksikliği kilo vermeyi yavaşlatıyor veya durduruyor çok önemli

Rica ederimmm tatlım eminim demliğinde de çok şık durmuşlardırafiyet olsunnn menü de süperr ayrıcaaa
evet hayatım çok güzel oldu yeni demliğimde

famir nugya ebruli kalanchoe priene neruda ycl mountainmist nerdesiniz kızlar yollardamısın hala. şimdiden hepiciğinize günaydın sağlıklı mutlu bol kilo vermeli bir gün geçirmeniz dileği ile
yettttimm gaaariii. tam sen yazdığında minibüste biyerlerdeydim sanırım.yeteli epey oldu da geçmişi okuyordum aslında

canım regl dönemindeyim demiştin sanırım. benimde regl döneminin az öncesi ve regl döneminde ne yapsam işe yaramamıştı.sonrasında geçecektir. eğer geçmezse hügocukcuumun dediği gibi sinameki çayı iç yada dogadan form çayı çünkü içinde rezene ve sinameki var. mümkünse biraz aç karna tüket çok dolu olmasın miden.. ve muhakkak kapalı bir mekanda ol çünkü tuvalete yetişemeyebilirsin
fakat uyarmalıyım sinamekiyi fazla tüketme, bu ot bagırsaklarda su emilimine engel olup afedersin dışkıda suyun daha fazla olmasına sebep olur buda uzun vadede iyi birşey değildir.

afiyet olsun canım menün güzel

yaa kızlar normalde pek olmaz mıdemde sıkıntı ama ben gecen hafta kılo veremedım dıye dıyetı bozdum zaten agır dıyet yapmıyorum haftasonu hamur işi filan yedim ondan sonra oldu 2 gündür de geçmiyo

evet canım 4 ay olucak ve hiçbir zaman 3 ay hiç tatlı yemedim.bu ay dediğim gibi 2 çay kaşığı sadece pazar günleri yiyorum tatlı ama devamını getirmedin hiç.

devamını egtirmemekten ziyade canın istememiştir kesmiştir yeterli gelmiştir değilmi canım. o zaman yenmişsin insülin direncini ehehe eferin sana eferin bana eferin insülin direncini yenenlere şimdilik şeker hastalığı riskini durdurduk böyle devamlı gidersek şeker hastalığı riski olmaz ama ilerde cozutursakki sanmam ama oldu diyelim yine insülini düşürmemiz gerekir ama sanmam artık herkes bilinçli bence artık olmaz öyle şeyler

kızlar şimdi çıkmalıyım kendiciğinize iyi bakın erken gidicem işlerimde var biraz o yüzden gelince yazarım size hee çok öptüm yanacıklarınızdan

bende neredeyse hiç şekrli bişey yemiyorum hani bene aferin hani

yaaaaaaaaa normalde çok fazla canım tatlı birşeyler istemez ama 2 gündür regli günümdeyim ondan mı acaba..tatlı yerine portakal veya havuç yiyiyorum bir sürede olsa bastırıyorum.

famir nugya ebruli kalanchoe priene neruda ycl mountainmist nerdesiniz kızlar yollardamısın hala. şimdiden hepiciğinize günaydın sağlıklı mutlu bol kilo vermeli bir gün geçirmeniz dileği ile
geeeellddiiiikkkkkk

cnm aynı durum bende de var hem de 2-3 yıldır ne yaparsam olmuo eskiden haftada 1 yapıodum şimdi haftada 2-3 yapıorum ve o bile mutlu edio beni.kuru kayısılar erikler incirler hiç bişi fayda etmio.bunada şükür.ben dr.a da gittim.bi ilaç verdi bitkisel bi ilaç onu alınca yapıorum 4-5 saat sonra almasam yok yine. bide her gün alınca o da ishal yaptı bende onu yapamadığım zmanlarda ara ara alıorum artık.
sinameki içseniz kızlar o da musil gibi yapıyo veya evde olunca artık baktınız olmuyor hafta sonları yapcak bişey yoksa azcık musil içiverin

cnm sinameki çok zararlı.bağırsaktaki yararlı bakterileri tüyleri yok edip bağırsakların delinmesine bile sebep olabiliomuş onu çok çok zor durumda kalırsak örneğin yola çıkıcaz uzun yol tatil gibi kesn yapmamız lazım bu gibi durumlarda yoksa asla önerilmio.
günaydın bebik afiyet olsun ideal kilona ulaştın az az tatlı yemeye başladın
doğru söylüyorsun calsiyum eksikliği kilo vermeyi yavaşlatıyor veya durduruyor çok önemli
evet cnm Allah razı olsun senin ve burdaki arkadaşların sayesnde kilolarımdan yağlarımdan kurtuldum spor ve sağlıklı beslenme ile insülin direncinden de kurtuldum Allah a şükür kendi isteğimle yiyip kendi isteğimle bırakabiliorum Allaha şükürler olsunnn:26:

canım regl dönemindeyim demiştin sanırım. benimde regl döneminin az öncesi ve regl döneminde ne yapsam işe yaramamıştı.sonrasında geçecektir. eğer geçmezse hügocukcuumun dediği gibi sinameki çayı iç yada dogadan form çayı çünkü içinde rezene ve sinameki var. mümkünse biraz aç karna tüket çok dolu olmasın miden.. ve muhakkak kapalı bir mekanda ol çünkü tuvalete yetişemeyebilirsin
fakat uyarmalıyım sinamekiyi fazla tüketme, bu ot bagırsaklarda su emilimine engel olup afedersin dışkıda suyun daha fazla olmasına sebep olur buda uzun vadede iyi birşey değildir.
[/QUOTE]

CANIM REGLİM BİTMEK ÜZERE..sinemaki var birde aşrık otu var.ikisi hemen hemen aynı fakat ben içmek istemiyorum bağırsak tembelliği yapıyor.doğadan form içiyorum aslında tşk ederim bilgi verdiğpin için

yaaaaaaaaa normalde çok fazla canım tatlı birşeyler istemez ama 2 gündür regli günümdeyim ondan mı acaba..tatlı yerine portakal veya havuç yiyiyorum bir sürede olsa bastırıyorum.

cnm tarçınlı türk kahveli süt iç süper oluo ve tatlı ihtiyacını kesio bastırıo.birde muz doğrayıp tabağa üstüne tarçın dök ye.tarçın tatlı isteğini çok bastıro biz denedik faydasını gördük.geçen tv de diyetsyen de söledi faydasını.

bunu deneyeceğim muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…