tekrar geeri gelmemiş ama bence geç olsun ama tekrar geri alm önemli olan bu,70 olsanda beklriz canımmmm,her kilodan arkadaş var burda ben 71iken geldim meselaBoyum 1,66
Yaşım 27
Kilom: 68,4
Eğer cuma gününe kadar 70 kg olmazsam bu grupta olucam ben de
Bu arada ben bundan 5 ay kadar önce 75,4 kg idim, sadece dikkat ederek az yiyerek ve yeşilçay vs ile 7 kg verdim( çok yavaş vermişim dimi) hala yerimde sayıyorum tabi.. Bakalım cuma ola hayrola:44:
tekrar geeri gelmemiş ama bence geç olsun ama tekrar geri alm önemli olan bu,70 olsanda beklriz canımmmm,her kilodan arkadaş var burda ben 71iken geldim mesela
olur tabi neden olmasın,ama hiç ızgarada denemedim nasıl olurki acaba:44:
canım bu arda yedikelrini satır satı aşağı doğru yazarsan daha net görebilirz,bu şekilde toplu olarak algılamak zor oluyo,yani bence
bende denemedim canım ilk defa böyle deneyeceğim.un ve yumurtaya bulayıp fırça ile yağladım kızgın tavada pişirmeyi deniycem.bakalım nasıl olacak.
Yaza kadar zayıflamam lazım evde kalcam yoksa, bi 10kg verip 58 olmak niyetim.Hayırlısı inşallah:)Teşekkürler
benm midem kaldırmadı canım bi kere içip günlerce mide ağrısı çekmiştim bir daha da içmedim. bende gastrit fln var çünkü. ama burda çen arkadaşlar var cnm dikkat et miden de sorun varsa içme cnm
saol bebişiiiiimmmmm bende öle yapmaya çalışıorum zaten yediğim tatlılarda şerbetli ağır kremalı tatlılar deil genelde sütlü tatlı.
afiyet olsun bebikkkkkk...hadi bakalım gitmiştr yine en az 1 kilo dayanmaz bu spora bu azime neruşun kilolarıııııııııııı
pilatesimi de yaptım ebru bol bol strech yaptı bugün ama ben dier hareketler,ide ekledim kalça basen karın harektleride yaptım.30 dk.
ara öğünlerde yapılmış afiyet olsun kızlar .benmde dışarı çıkmam lazım ara öğünüm yolda yaparım artık kuru kayısı erik ve beyaz leblebilerimle.
aa kızlar bide keten tohumlu yoğurdu yedkten 45 dk. sonra wc ye çıktımmtesadüf mü yoksa bu kadar kısa sürede etkisi gösterdmi bilemiorum bi kaç gün devam edeyim bakalım nolcakk
günaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay
günaydıınnnnnhemen kahvaltımı yazarak başlayım.kahvaltı öncesi1 bardak ılık su ve kahvaltıda1 kupa şekeresiz çay,1 kk beyaz peynir(üzerine kaynar su döküp biraz beklettim yağı gitmişmidir ki)5 tane yeşil zeytin,2 dilim kepek ekmeği ara öğün 1 elma yedim.şimdiye kadar 1 lt su içtim.3 mil leslimi yaptımve nivea ile dinamik sabahlar cd sinini ısınma hareketlerini atlayıp devamını yaptım.öğlenede 2 tane kadınbudu köfte yeşil salata ve 1 bardak yoğurt ile 2 dilim tam buğday ekmeği yemeği planlıyorum.yalnız öğlen yemeğinde aslında 3tane köfte yemem lazım ama normal köftem yok onun yerine 2 tane avuç içi büyüklüğünde 2 tane kadınbudu köfteyi ızgarada pişirsem yesem olurmuki acep:26:
bende 10gün sonra ilk300 grmımıvermişim hele şükür adetimya şişim galiba abakalım camartesikadar inecekmidaha 60,8oo allaha şükür
bende 10gün sonra ilk300 grmımıvermişim hele şükür adetimya şişim galiba abakalım camartesikadar inecekmidaha 60,8oo allaha şükür
Sağoll cicim inşallahhh gidecek hepsiii bu fazla kilolarınnnn kalır mıııı gideceklerrr inşallah
Afiyet olsun guzuuuuuum
Afiyet olsunn olur bence ama ekmek neden 2 dilim?? köfte de hem un hem prinç var bence 1 dilim ekmek 2 köfte yoğurt salata olsaa daha bi üzel olur gibi:26::13:
maşallah kuzumaa gider daha cumartesine kadar inşallahhh tıcerını yapıyorum hemenmaşallah kuzumaaaa gidecek hepsi bu fazla kiloların gideceeeeeeeeeeeeeeeeeeek inşallah sağlıklaaa hepimiz kurtulucazz tatlım :13:
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
ay canım çok üzüldüm büyük geçmiş olsun inşşlah herikisiiçin iyisine ise o olsun çok büyük geçmişolsunbugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
uzun süre veremeyince 100 gr bile okadar kıtmatli geliyor ki,bu nedenle ne kadar verirsek verelim bizi motive etsin değilmi,az verdim diye üzülüp moral bozukluğu ile diyeti bırakmayalımmm.bu arada tebrikleeeeeeeerrrrrrr
kalmazsın,çok güzelsin maşşlah ama zayıflayalım valla yoksa bizimkilerde bizi evden kovacak
kızzzzzzzzzzzzzz fambirtoooooooooooo napıyosun bakıyımmmm hiç pas vermiyosun bugün banaa:13:
afiyet olsun hülyacımgünaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay
canım kahvaltını renklendir biraz afiyet olsun.günaydıınnnnnhemen kahvaltımı yazarak başlayım.kahvaltı öncesi1 bardak ılık su ve kahvaltıda1 kupa şekeresiz çay,1 kk beyaz peynir(üzerine kaynar su döküp biraz beklettim yağı gitmişmidir ki)5 tane yeşil zeytin,2 dilim kepek ekmeği ara öğün 1 elma yedim.şimdiye kadar 1 lt su içtim.3 mil leslimi yaptımve nivea ile dinamik sabahlar cd sinini ısınma hareketlerini atlayıp devamını yaptım.öğlenede 2 tane kadınbudu köfte yeşil salata ve 1 bardak yoğurt ile 2 dilim tam buğday ekmeği yemeği planlıyorum.yalnız öğlen yemeğinde aslında 3tane köfte yemem lazım ama normal köftem yok onun yerine 2 tane avuç içi büyüklüğünde 2 tane kadınbudu köfteyi ızgarada pişirsem yesem olurmuki acep:26:
sağol fambığımafiyet olsun tatlımmmmmmmmmm
Boyum 1,66
Yaşım 27
Kilom: 68,4
Eğer cuma gününe kadar 70 kg olmazsam bu grupta olucam ben de
Bu arada ben bundan 5 ay kadar önce 75,4 kg idim, sadece dikkat ederek az yiyerek ve yeşilçay vs ile 7 kg verdim( çok yavaş vermişim dimi) hala yerimde sayıyorum tabi.. Bakalım cuma ola hayrola:44:
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
afiyet olsun hülyacım
canım kahvaltını renklendir biraz afiyet olsun.
sağol fambığım
hoşgeldin canım
tşkler nerudacım ticker için çok güzel ellerine saglık hep saga kaysın inşşlah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?