60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar geeri gelmemiş ama bence geç olsun ama tekrar geri alm önemli olan bu,70 olsanda beklriz canımmmm,her kilodan arkadaş var burda ben 71iken geldim mesela

tekrar geeri gelmemiş ama bence geç olsun ama tekrar geri alm önemli olan bu,70 olsanda beklriz canımmmm,her kilodan arkadaş var burda ben 71iken geldim mesela

Yaza kadar zayıflamam lazım evde kalcam yoksa, bi 10kg verip 58 olmak niyetim.Hayırlısı inşallah:)Teşekkürler

olur tabi neden olmasın,ama hiç ızgarada denemedim nasıl olurki acaba:44:
canım bu arda yedikelrini satır satı aşağı doğru yazarsan daha net görebilirz,bu şekilde toplu olarak algılamak zor oluyo,yani bence

bende denemedim canım ilk defa böyle deneyeceğim.un ve yumurtaya bulayıp fırça ile yağladım kızgın tavada pişirmeyi deniycem.bakalım nasıl olacak.

bende denemedim canım ilk defa böyle deneyeceğim.un ve yumurtaya bulayıp fırça ile yağladım kızgın tavada pişirmeyi deniycem.bakalım nasıl olacak.

tamam canım,deneyince bizede ya bende kadınbudunu çok severim ama kızartma olduğu için yapmıyordum güzel olursa bende deneyeyim,fırında da yapsan olurmu ki acaba:44:yine üzerini yağlasan azcık,yağlı kağıdın üzerine koysan

bende 10gün sonra ilk300 grmımıvermişim hele şükür adetimya şişim galiba abakalım camartesikadar inecekmidaha 60,8oo allaha şükür

Sağoll cicim inşallahhh gidecek hepsiii bu fazla kilolarınnnn kalır mıııı gideceklerrr inşallah

günaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay

Afiyet olsun guzuuuuuum

Afiyet olsunn olur bence ama ekmek neden 2 dilim?? köfte de hem un hem prinç var bence 1 dilim ekmek 2 köfte yoğurt salata olsaa daha bi üzel olur gibi:26::13:

bende 10gün sonra ilk300 grmımıvermişim hele şükür adetimya şişim galiba abakalım camartesikadar inecekmidaha 60,8oo allaha şükür

maşallah kuzumaa gider daha cumartesine kadar inşallahhh tıcerını yapıyorum hemen maşallah kuzumaaaa gidecek hepsi bu fazla kiloların gideceeeeeeeeeeeeeeeeeeek inşallah sağlıklaaa hepimiz kurtulucazz tatlım:13:

bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.

uzun süre veremeyince 100 gr bile okadar kıtmatli geliyor ki,bu nedenle ne kadar verirsek verelim bizi motive etsin değilmi,az verdim diye üzülüp moral bozukluğu ile diyeti bırakmayalımmm.bu arada tebrikleeeeeeeerrrrrrr

tkler balım sanada afiyet olsun bekliyom tckrimi moral olsun sagol ellerine saglık şimdiden

dualarımız kardeşin ve minik bebğiyle,rabbim şifa versin,hayırlıısnı nasip etsin

ay canım çok üzüldüm büyük geçmiş olsun inşşlah herikisiiçin iyisine ise o olsun çok büyük geçmişolsun
uzun süre veremeyince 100 gr bile okadar kıtmatli geliyor ki,bu nedenle ne kadar verirsek verelim bizi motive etsin değilmi,az verdim diye üzülüp moral bozukluğu ile diyeti bırakmayalımmm.bu arada tebrikleeeeeeeerrrrrrr

sagolcanım öyle tşkler darısı sizin başına

kalmazsın,çok güzelsin maşşlahama zayıflayalım valla yoksa bizimkilerde bizi evden kovacak

kızzzzzzzzzzzzzz fambirtoooooooooooo napıyosun bakıyımmmm hiç pas vermiyosun bugün banaa:13:

günaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay
afiyet olsun hülyacım
canım kahvaltını renklendir biraz afiyet olsun.
afiyet olsun tatlımmmmmmmmmm
sağol fambığım

hoşgeldin canım

Cimcimesude
Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun,dualarımız kardeşinle. Mutlaka habe ver bize de sonucu. Sen de güçlü ol kardeşinin sana ihtiyacı var arkadaşım.

Canı benimmm Allah her ikisi için de haklarında hayırlı olanı versinnn sağlık sıhhat şifa versin inşallahhhh Allahım kourusunn gözetsinnn inşallahhhh aminn

tşkler nerudacım ticker için çok güzel ellerine saglık hep saga kaysın inşşlah hepimizin

aminn canım benim inşallahhhhh bol bol sağlıkla sağa kaysın inşallah hepimizinki de:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…