60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper harikasın nugimmmmmm

kız 90 derken çamaşır ölçüsü mü sırtla beraber ölçün mü?

metreyi aldım sırtımdan arkadan öne doğru ölçtüm

canım bir de insan mevsimsel etkilerden de ayın hareketinden bile etkileniyor mesela dolunay zamanında kişinin vücudu da kilo almaya müsait hale gelir bu işle çok yakından ilgilenen bir arkadaştan alıntıdır ve de ay küçülürken kilo vermeye başlarız tıpkı gel-git olayı gibi

eswcim kakaonun kutusun atmışım şimdi baktım ama yanılmıyorsam kentindi. kent dark kakao sanırım ama sen markette bak içilebiliyormu diye. pastalara tatlılara konandan olcak canım

nihancım valla benim diyetisyene gelebilirsen çok iyi olur zaten 6 haftada 1 çağırıyor dediğin gibi gezmiş olursunuz. sen görüş eğer olursa bana haber ver bende gelirim hem tanışırız

kız 90 derken çamaşır ölçüsü mü sırtla beraber ölçün mü?

metreyi aldım sırtımdan arkadan öne doğru ölçtüm

canım zaten ideali o değil mi?
küçük değil mi seninkiler
benim ölçüm de 90 ama çamaşır ölçüm 75 :)

Öğlen yemeğimi de yazayım..
3 yk yağsız yoğurtlu makarna
1 yk kadar salata
hepsi bu kadarcım..
Kadayıfa da aklım gitti ama hiç ağzımı bulaştırmadım..

karnıyarıkla tatlı fırında nerdeyse pişer pilavıda yaptım tamadır yemekler

canım sen karnıyarığı nasıl yapıyosun
patlıcanları kızartıyomusun
ben geçen gün ilk kez yaptım ve kızartmadım, fırında yumuşattım ama patlıcanından mıdır nedir güzel olmadı tadı, harcını yedik walla kocişle, o çok güzel olmuş çünkü :)

Öğlen yemeğimi de yazayım..
3 yk yağsız yoğurtlu makarna
1 yk kadar salata
hepsi bu kadarcım..
Kadayıfa da aklım gitti ama hiç ağzımı bulaştırmadım..

canım tatlı yemediğin için tebrik ederim ama çok az değil mi yediklerin?
hem salatayı daha fazla yiyebilirmişsin
1 yk ne ola ki?

canım ben normalde közlerim ama bugün vaktim yoktu kızarttım yağını aldım sıktım peçete ile az yağlı oldu. közlenmiş güzel oluyo malesef patlıcan öyle güzel olmuyo kızartmadan veya yağlı olmadan. közlenmiş olunca çok güzel oluyor. çok özledim patlıcanı kaç aydır yemedim bugün yaptım.

eswcim valla istanbuldan hastaları gelecekmiş dün dedi. 6 haftada 1 çağırdığı için canım aslında olur sen gelecek olduktan sonra olur ölçümlere çok önem veriyor o yüzden çünkü listedeki değişiklikleri ölçüm sonuçlarına göre yapıyor. tam biyokimya testi istiyor karaciğer tahlillerinede baktırıyor herşeyi inceliyor. çocukluğundan itibaren yeme şeklini ne zana kilo aldığını diyet yapıp yapmadığını sporunu herşeyi inceliyor gerekirse psikoloğada yolluyor. bu şekilde seni tanıyor ve ona göre listeni hazırlıyor

Herkese merhaba,
Haftasonu İstanbul'da aldığım kalorileri harcayıp geldim.
Bayağı kaçamaklarımız oldu ama 3 günde hallettik çok şükür.

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
2 zeytin
1 yk yoğutlu kereviz-havuç salatası
Tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Pilates

1 mandalina

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 yk ot yemeği
1 tavuk göğsü ızgara
2 yk yoğurtlu-havuçlu kereviz salatası
2 yk tahin-pekmez

Hugocuk tebrik ederim, kilo vermişsin. Bu ay vereceğini tahmin etmiştim. Ne ödül verdin kendine?

canım tatlı yemediğin için tebrik ederim ama çok az değil mi yediklerin?
hem salatayı daha fazla yiyebilirmişsin
1 yk ne ola ki?

Salataya da ton balığı falan koymuşlar.. yağlı yağlı kötü görünüyordu..
Bi havuç vardı ondan aldım 1 yk işte..
Daha çok da yenmezki havuç..
az oldu kesinlikle..
evden getirmezsen böyle olur işte..
Ara öğün yapacağım bol bol artık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…