60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun neruşummmmm çok güzel menü

süper menü,süpe sporben enfazla 6.0da yapabiliyorum ve en fazla 50 dk tebrikler

kızlar ikinize de şimdiden afiyet olsun
ben de bu öğleyin eve gitmicem

kıymalı makarna, bezelye ve ayran düşünüyorum ben de :)
teşekkürler canım sana da afiyet olsun
liste çok şık gerçekten
acaba az yemeye başlayınca vücut direnişe mi geçti ne dersin:26:
kaptan neruda sen bu işi biliyorsun
Afiyet olsun...

afiyet olsun.. bizimde gene bişi yok menüde.. yanımda da yok bu sefer..
Kadayıf varmış ama ben yemem ki

Afiyet olsun
canım teşekkürler

hepsi çok güzel işte benim gibi bir enerji küpü ya da enerji santrali daha ne güzel enerjin hiç düşmesin canım

selam kizlar nasilsiniz....hugocuk bildigimiz kakao mu iciyorsun aksamlari yoksa diyet kakaomu

canım normal keklere tatlılara kullanılıan kakao var bazı markaların üzerinde içilebilir yazıyor onu kullan dedi dün aldım valla süper geldi regliyim bide meyve bile yemek istemedim kesti

canım bizde sıvı şeyler içtiğimizde gidiyoruztabikide bizim problem diğerini yapamamaktan
kız nugi senin tickerı görünce kurbağa kermit geliyo aklıma,niye böle yapmışım anladım gittikilo ver hemnde değiştirek bu çizelgeni
olur cicim belki bu hafta sonu değişir inşallah

afiyet olsun canım güzel menü

yemeklerim hazır duşumu da aldım cicilerimi giydim
oğluşum da gelsin yemeği yer ve okula marşşşşşşşşşşşş

evet fambikim çok doyurucu oluyor bu şekilde hamur açıp ıspanaklı peynirli kıymalı neli istersen böreklerde yapıp yersin. doyurucu olduğu için iştahta açılmıyor arada yaparsın o yüzden başka yerde görsen bile istemezsin zaten istediğin zaman yapıp yersin. esmer un olduğından hızlıca kana karışıp iştah açmıyor kan şekeri normal seviyede oluyor

hugocuk senin boyun kacti masallah cok güzel verdin kilo...

boyum 170 canım. yağ oranımda yüzde 23 aslında artık sağlıklı ideal durumdayım birazdaha yağ oranım düşsün istiyorum yüzde 20 olsun istiyorum 3 kilo yağım kaldı inşallah nisana kadar o da gidecek tamamdır

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
peki nugi ne yapacak evden akşam tavuk sotesini getirmiş,salatasını getirmiş onları yiyecek menüm şöyle olcek yani
1 kepçe tavuk çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk sote
3 yk yoğurt
salata :79:

vücut direnişe geçince kilo almaya mı başlanıyorrrrrr

tabiki vücudumuz o kadar harika programlanmış ki zümrecim ben şunu gördüm daha önceki deneyimlerimde yememek çözüm değil ve de asla olmadı .bak yiyerek kilo veriyoruz burda şunu gördüm yemeyince vücut kendini korumaya deyim yerindeyse garantiye alıyor kaynaklarını tüketmek istemiyor çünkü sağlığı korumak adına anlatabilmişimdir umarım

afiyet olsun nugicik süpersinnnnnnnn

bunun mantığını anlarım,kilo veremediğimizde direnişte depolamada olduğunu söyleyebiliriz,ancak kilo aldığımızı sanmıyorum,sonuçta kilo verdikçe almam gereken kolri miktarını da azaltmam gerek buduurmda sürekli kilo alıyor olmamız lazım değil mi

günaydın neruşum gerçekten hepsi çok güzel
aferin sana :))))))))))

kız 90 derken çamaşır ölçüsü mü sırtla beraber ölçün mü?

dene canım, gerçekten faydasını gördüm ben :)
inşallah sen de görürsün

oooh süper
kahvaltı da spor da
ayrıca seni tebrik ederim bu tempoda bu kadar süre yapabildiğin için ama 6,3 biraz fazla değil mi?
hugocuğun dediğine göre 4,7 ile 5,1 arası olmalıymış yağ yakmak için bandın hızı

süpersin canım
tavuğu ben de çok seviyorum, hem taşıması kolay hem doyurucu hem de lezzetli

1 kepçe et sulu mercimek çorbası ( 7-8 yk kaşık)
2 yk makarna
4-5 yk yumurtalı ıspanak
250 ml ayran

ay famir yemeğin üstüne iyi geldi he.. kadayıf niyetine.. Çok güldüm gene..

Afiyet olsun hem menü hem spor süper.

Süper Nugi
tembel ycl ne yaptı...
aç kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…