özelden çok mesaj alıyorum 10 dakika sürem dolmadı buraya yazayım. metabolizma hızlandırıcı içecek
1 adet yeşil elma, 1 limon 10 tane top karabiber 1 dal tarçın 10 tane karanfil 1 litre su. elma limonu kabuklarıyla doğranıp diğerleride eklenip 35-40 dakika kaynayacak. ardından blendır veya rondoda kıyılacak çünkü posalı içilecek. dal tarçını rondoda kıyarken alın kıyılmaz çünkü. içerkende içinden karabiber ve karanfili alabilirsiniz erimezse. sabah öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilecek sadece 7 gün içilecek alışmasın vücut diye. sporda yapılacak listeyede tam uyulacak.
sayenşzde öğreniyorum bendebazen bişi yieyecek oluyorum famir olsa yemezdi nugya olsa yemezdi hugocuk olsa yemezdi diyorum kendimi vs vs herkes geliyo aklıma iştahım kaçıyo benimde :34:
sağol tatlım benimmmmmmmmmmmmneruşum tarif aklımda ama yapmaya korkuyorum içemem diye haftasonu bir deneyeyim öyleyse,hergün yeniden mi kaynatıyorsunuz bunu,kocaaaaaaaaa bir tencere yapsam 7 gün boyunca içsem olmamı hacı
canım benimde sırf buraya nasıl yazarım diye düşünüp yemediğim şeyler oluyodu bazen
burası gerçekten sorumluluk istiyo ya
hem kendine karşı hem de sizlere karşı
yediğim bişi yüzünden mesela bi arkadaşım diyetini bozup daha fazla yerse diye bazen sırf bu yüzden bile yemiyorum önüme geleni
olmaz hacı
taze olacak
ne o öyle kazanla kaynatıp mı içecen
Teşekkür ederim hugocuk.
Denemeye değer. Bugün yeterince tatlı da yemiştim zaten.
İlk olarak 3 hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Umarım tabi.
Pilates yaptın mı bugün? Ebru 400 kalori diyor da bence 200-250 harcadıysak iyidir. 400 çok zor.
Teşekkür ederim hugocuk.
Denemeye değer. Bugün yeterince tatlı da yemiştim zaten.
İlk olarak 3 hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Umarım tabi.
Pilates yaptın mı bugün? Ebru 400 kalori diyor da bence 200-250 harcadıysak iyidir. 400 çok zor.
canım çok az bu menün biraz fazlalaştır metabolizman yavaşlar yoksa
priene hoşgeldin canım kalorileri harcayıp geldiğin iyi olmuş.menüde güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım
akıllıyım neruşum sağol neruşum süperim neruşum gidecek tüm fazlalıklar neruşum hepberaber kutluyacağız neruuuuuşşşşşşuuuuuuuummmmmmm:92:
afiyet olsun fambıkcımmmmm
sağol tatlım benimmmmmmmmmmmmneruşum tarif aklımda ama yapmaya korkuyorum içemem diye haftasonu bir deneyeyim öyleyse,hergün yeniden mi kaynatıyorsunuz bunu,kocaaaaaaaaa bir tencere yapsam 7 gün boyunca içsem olmamı hacı
hugocuk ben doktorun tlfnunu bulamıyorummmmmmmmmmmmm.hastaneyi aradım.muayene saatleri arasında burda olur zaten dedi.danışmaya aktardı açmıyolar....belirli saatlerdemi çalışıyo
ama ozman yapamam ki,ne ara kaynatayım her akşam her akşam,vaktim yok malesef,eve zor atıyorum kendimi ben ya
şuanda gelmiş olması lazım bidaha ara istersen veya dur ben bi arayayım belki aktarırlar
bugün yetişemedim pilatese ama yarın yapıcam. canım sen uzun zamandr pilates yapıyorsun artık alışmıştır vücudun geçen ay bendede oldu düzenli yaptım kilo veremedim bende 6 kilo dumbelle koştum 3 haftada 3 kilo gitti. canım sen farklı bişeyler daha yapmalısın. kardiyo yapmalısın. evde koşu bandın varsa kullanmaya başla haftada 3 gün yap diğer günlerde pilates yaparsın 1 günde dinlenirsin. veya dışarda tempolu yürü ama bebeğin var o yüzden evde bişeyler yap bence. mesela dans et oyna 45 dakika ile 1 saat arasında tempolu çok hızlı nefes nefese değil. veya taeboo videoları var ona başlayabilirsin bende düşünüyorum çünkü. değişiklik yapma zamanın geldi. zaten fazla bişeyin yok. kısa zamanda gider.
tatlı olayına gelince valla ben sana diyorum ben günde 1 pasta yerdim litreden fazla cola içerdim susadıkça cola içerdim ben bıraktımsa sende bırakırsın. bak nugyada bıraktı aylardır yemiyoruz. yemek canımızda istemiyor. zorluğu 1 gündür. bir gün yani yarın istersen bırak ve yarın meyve hariç tatlı bişey yeme. sütlü türk kahvesi iç şekersiz. şeker yapay tatlandırıcılarda yok canım. bunu yap ertesi gün uyandığında hafiflediğini hissedeceksin diyet bisküvilerde yok canım.
hugocuk 8 nisana aldım randevumuuuuuuuu.geç oldu ama anca yer buldum.....didem hanımlada görüştüm ankaradan gelcem falan dedim.....
karaciğer vgerilerinide içeren kan testi yaptırcakmışım...
bide 8 nisanda saat vermediler.sıraya kensdiniz giriyosunuz dediler dogrumu
bugün yetişemedim pilatese ama yarın yapıcam. canım sen uzun zamandr pilates yapıyorsun artık alışmıştır vücudun geçen ay bendede oldu düzenli yaptım kilo veremedim bende 6 kilo dumbelle koştum 3 haftada 3 kilo gitti. canım sen farklı bişeyler daha yapmalısın. kardiyo yapmalısın. evde koşu bandın varsa kullanmaya başla haftada 3 gün yap diğer günlerde pilates yaparsın 1 günde dinlenirsin. veya dışarda tempolu yürü ama bebeğin var o yüzden evde bişeyler yap bence. mesela dans et oyna 45 dakika ile 1 saat arasında tempolu çok hızlı nefes nefese değil. veya taeboo videoları var ona başlayabilirsin bende düşünüyorum çünkü. değişiklik yapma zamanın geldi. zaten fazla bişeyin yok. kısa zamanda gider.
tatlı olayına gelince valla ben sana diyorum ben günde 1 pasta yerdim litreden fazla cola içerdim susadıkça cola içerdim ben bıraktımsa sende bırakırsın. bak nugyada bıraktı aylardır yemiyoruz. yemek canımızda istemiyor. zorluğu 1 gündür. bir gün yani yarın istersen bırak ve yarın meyve hariç tatlı bişey yeme. sütlü türk kahvesi iç şekersiz. şeker yapay tatlandırıcılarda yok canım. bunu yap ertesi gün uyandığında hafiflediğini hissedeceksin diyet bisküvilerde yok canım.
aaaaaaaaaa şaşırdım sen yolun sonundayken ben yolun başında olcammmm
inşallah bi sorun çıkmazda giderim....bide ankaradan gittigimde hastaneler arası bi sorun olurmuki .bak içime kurt düşüyo yaw
biyokımya ve karaciğer testi tamam not aldım bi kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?