günaydın kızlaaaaar
herkese hayırlı cumalar geç kaldım bu gün biraz ebru pilatese çok tan başladı ama bendaha yeni kahvaltı yapıorum
kahvaltım,
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
3 kuru erik 3 kuru kayısı
1 tk pekmez
3 tk yoğurt 1/2 tk keten tohumuile
1 çeri domates
ayrıca dün akşam o kadar şey yazmıştım yicem die yiyemedim 1/2 poğaça yedim domates zeytn yemedim.poğaçada pek güzel olmamıştı instant maya almıştım hiç güzel deil kabarmadı hiç almayın sakın anam babam bildiğin maya alcam artık
desene görünce şok olcek seni
yettimmmmmmmmmmmmm
evet hügocuğum bende bıktım valaaa:84::84:şu göbeğim üst karnım gitse gerisinede razıyım,ama en zor da bu göbek gidiyooooooo,offfffffffff
arkadayız bacımmmmmm kim tutat biziiiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttt beeeeeeeee
bilmiyorum ki,sabh 1 dlm denge yedim sadece ekmek olarak sanıırm ondan ,azcık bişey bu denge ya yetmiyo bana
nugicimmmm sağol canım,işle oyalandım azcık,yeşil çay ve su içtim geçti biraz sanırım,galiba:44:
hügocuğummm takma sen onları süpersn süper bende bile farkediliyormuş artık sendemi farkedilmeyecek,haset bunlar haset1 kilo alsan hemen farkederler ama,verince anlamıyorlar nedese
ayyyyyyyyy bende kışı çok severdim bahar gelince bunalaıma girerdim,umarım bu yaz hepimiz için güzel,incecik,formda sağlıkla geçer
vah hugocum çıldırdı..hazır yağ kesiyorsan benimkileride kes..çok dua ederim sana..bu arada akşam eşim zayıfladığımı farketti...akşam maçımız vardı saat 12-1 arası..maç esnasında fark etti.çok sevindim..kilo kaybı az ama sıkılaşma ve incelme var
tatlım senin yerinde olsam hiç takmam mutlu olur yoluma devam ederim. sebebi ise sen kilolarını vermek istiyorsun önemli olan bu işe başladın. bak benim eşimin arkadaşı var onun eşi çok kilo almış yazık yani çok üzüldüm eşiyle çok kavga ediyorlar konuştum kadınla diyorki vermek istiyorum ama diyor. işte sorun bu ama. vermek istiyor ama başlayamıyor. akşamları yemekten 1 saat sonra eğer çikolata yemezsem üşüyorum diyorinsülin direnci artık çok ileri seviyede. benim eşimde arkadaşına benim eşim 16 kilo verdi sende diyetisyene götür deyince adam karısına şimdi iyice baskı yapıyormuş. kadın gidecem diyor ama çokta istekli göremedim. çünkü o eşinin dırdırından kurtulmak için giderse eğer gidecek oysaki ben ve biz herşeyden önce kendimiz için zayıfladık zayıflıyoruz tamam eş faktörüde çok önemli ama önce insan kendi istemeli. kadına dedi yaz aylarında cıvıl cıvıl incecik giyinemiyoruz açık renk giyemiyoruz dedim neden giymeyelim dedim ama yani bu sözlerde pek etkili olmadı sanırım ne olacak durumları bilmiyorum çocuklarıda var ama adam diyor tekrar çocuk istiyorum ama kendine güvenemiyorum demiş çok üzücü. beniş eşimde sağolsun dan diye söylemiş benimki tüm kiloları verdi diye sevinçle adamın hepten tepesi atmış.
evet senin diyetisyen kötü olabilir bbanada denk geld,. deneye yanıla buldum uygun diyetisyeni. sende bulursun. bir tane değil sonuçta başkada vardır. sen yağ kas durumunu ölçen bir diyetisyen bul her ay sonuçlarını değerlendirir ve sende yağmı veriyosun yoksa kasmı anlarsın o zaman iyimi kötümü diyetisyen anlarsın bence hiç üzülme canım üstelik çokta kilon yok. benim ilk baş 83 kiloyla başladım çoktu yani kolayda değildi onca kilodan krtulmak ama ben burda 6 ayda arkadaşlarımında desteğiyle verdim. sende verirsin canım. etraftan elbette laf gelecek ne diyorum benim yağım az olamsına rağmen millet orama burama bakıp laf edecek yer arıyor. hiçbişey demeseler biz bu kadar kaslı olacaksak zayıflamayalım kadın dediğin azcık etkli butlu olur bu ne böle bacaklar upuzun kaslı kollar kaslı diyorlar kıskançlıktanoysaki onların yağlı bacakları yanında benimkiler süper duruyor yağlı sarkış kolların yanında benim kollar süepr duruyor benim yerimde olmaya can atıyorlar ama işte kıskançlık bu başka bişey değil. sende başladın diyete falan herkes kıskandı şimdi orana bburana laf ediyorlar takma sakın. güzel bir diyetisyen bu sporunu asla ihmal etme gitsin yağların
fambık gerçekten uno dengelerin dilimi çok ince ya
evet nugişim hem ince hemde daha dar,ölçtüm yaniher sabah 1 dlm light bir dlm de denge yerdim ama diğerini buzluktan çıkarmmaşım akşam,ısıtacakta vaktim yoktu sadece denge yedim ama yetmedi tabi,beyaz ekemk mi yesem diye düşündüm bu seferde onu yesem dahada çabuk acıkırım diye bıraktım.işte böyle valla birazdan elma yiyim bari,açlık devam ediyor:44:
evet hügocuğum bende bıktım valaaa:84::84:şu göbeğim üst karnım gitse gerisinede razıyım,ama en zor da bu göbek gidiyooooooo,offfffffffff
arkadayız bacımmmmmm kim tutat biziiiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttt beeeeeeeee
benimde alt karın var hangisi daha zor eriyorki alt karın mı üst karın mı
günaydın kızlaaaaar
herkese hayırlı cumalar geç kaldım bu gün biraz ebru pilatese çok tan başladı ama bendaha yeni kahvaltı yapıorum
kahvaltım,
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
1 tk pekmez
1 çeri domates
ayrıca dün akşam o kadar şey yazmıştım yicem die yiyemedim 1/2 poğaça yedim domates zeytn yemedim.poğaçada pek güzel olmamıştı instant maya almıştım hiç güzel deil kabarmadı hiç almayın sakın anam babam bildiğin maya alcam artık
evet nugişim hem ince hemde daha dar,ölçtüm yaniher sabah 1 dlm light bir dlm de denge yerdim ama diğerini buzluktan çıkarmmaşım akşam,ısıtacakta vaktim yoktu sadece denge yedim ama yetmedi tabi,beyaz ekemk mi yesem diye düşündüm bu seferde onu yesem dahada çabuk acıkırım diye bıraktım.işte böyle valla birazdan elma yiyim bari,açlık devam ediyor:44:
en zor alt karın erir hem ordaki kasları çalıştırmak yani alt karın çalışmak çok zorlayıcıdır ama başarıciiiz bendede sadece azcık alt karın kaldı ama allahtan altta olduğundan pörtlemiyo belli bile olmyo ama o da gitcek gitmezse kesçem atçemmsanırım famirin kaburgalarıda açık ondanda kilolu duruyordur üst karnı o şimdi kapatmak için pilates kaburga kapatma egzersizleri yapıyor benim 1 ayda tam kapandı onunda kapanır o zaman fark epey olur ondada o zaman der alt karnım var alt karnımda kaldı diye. belki ayva göbek kısmındada yağlanma veya yumuşama varsa pantolondan fışkırıyor. bende ayva göbekte yumuşama var ama toplarnacak çalışıcam devamlı
en zor alt karın erir hem ordaki kasları çalıştırmak yani alt karın çalışmak çok zorlayıcıdır ama başarıciiiz bendede sadece azcık alt karın kaldı ama allahtan altta olduğundan pörtlemiyo belli bile olmyo ama o da gitcek gitmezse kesçem atçemmsanırım famirin kaburgalarıda açık ondanda kilolu duruyordur üst karnı o şimdi kapatmak için pilates kaburga kapatma egzersizleri yapıyor benim 1 ayda tam kapandı onunda kapanır o zaman fark epey olur ondada o zaman der alt karnım var alt karnımda kaldı diye. belki ayva göbek kısmındada yağlanma veya yumuşama varsa pantolondan fışkırıyor. bende ayva göbekte yumuşama var ama toplarnacak çalışıcam devamlı
bende kepek ekmek mi çavdarlı ekmek mi alsam kararsız kaldım :26:
günaydın kızlaaaaar
kahvaltım,
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
1 tk pekmez
1 çeri domates
eswcim burda iş sana düşüyor uygun bir diyetisyen bul şöyle olacak sana verilen liste yağ oranını azaltacak ama kas oranını ssporlada destekleyerek arttıracak tartıda kilo almış gözükeceksin halbuki kasın artacak ama yağın azalacak. sanırım 5 kilo yağın var yüzde 27 yemiştin canım. mesela benim listemle benim kasım 2 kilo arttı canım bu zamana kadar halbuki kas oranım güzel olduğundan böyle bişey istemiyorduk ama oldu. olsun önemlide değil ne kadar kas o kadar güzellik demektir. işte böyle bir yol izlemelisin. aslında şu da var mesela benim listem 1600 kalorilik aslında senin tam olarak ne kadar kaloriye ihtiyacın olduğunu bilsek burda bizde hallederdik sorun ama işte bilmiyoruz. bunu öğrenirsen canım yardım ederim sana
ye canım afiyet olsun bende şimdi bir elma yedim.bende yine fırından alayım bari kepekli ekmek doyurucu oluyo fırındakiler.
nugicim valla dün 10 adet küçük boy kesilmiş pataes yedim akşamı zor ettim valla,sende öyle olursun yeme bence,iştahımı açsada sorun değil dayanırım dersen,nefsine eziyet etme azcık ye ama dayanamam dersen yeme.dün ilk defa sat 21de yemek yedim yani düşün osaatte meyve bile yezedim normalde eritemiyorum diye ama dayamadım açlığa yedim.bence yani fikirşimcik bana fikir verin bakayım ne edicem ne zamandır patates salatası yemiyorum ne zamandır dediğide kaç aylardır 4 ay olduğu kesindebugün menüde
yayla çobası
,zmir köfte
patates salatası
şekerpare var mış
hai tatlı yemiyeceğim ama ben patates salatası yemek istiyorum ekmek yemesemde salatayı yesem
yani şöyle yapmak istiyorum
1 kepçe yayla çorbası
izmir köfte patates salatası
ekmek yemiyeyim nasıl sizce olurmu böyle :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?